10467
  • Grr1234
    ...és akkor most számold meg, hogy hány dolgot tettek be, amit kértek a játékosok. :-) Max. magasság növelése, ki-be kapcsolható lámpák, stb.
  • Rowlend
    Notch már nem dolgozik a minecrafton.
  • eLiXir
    Valaki tudna linkelni egy tutorialt hostile mob spawnerhez? Lényegében egyelőre csak gunpowdert akarok farmolni, de szelektálni creepereket nem lehet külön legjobb tudomásom szerint szal végülis egy hostile mob spawner tutorial kéne, vmi szimpla egyszerű gyorsan elkészíthető.
  • Bexter
    Én probáltam a legjobb hd packokat, egyik se győzőtt meg, alapot hazsnálom mai napig :)
  • uscGhost
    Már nem azért, de szerintem jó ez így ahogy van, arról meg nem tehetnek hogy a kis 10 éves elkényeztetett gyerekek a bf3-hoz vannak hozzászokva és nem elég jó nekik a grafika, ráadásul szerintem ezerszer jobb annál a kaki játéknál és az alap textúra a legjobb...
  • Grr1234
    Kérném az okosak segítségét. Így szeretném növelni a Minecraft számára elérhető RAM-ot, de amikor beírom CMD-be, a szokásos hibát jelző Windows hang mellett semmi sem történik. Próbáltam így is, de mintha semmi nem történt volna, továbbra is 989MB áll rendelkezésére. Egyébként 2GB RAM-om van.
  • TokraFan
    Hi All,

Nem tudom ki, hogy van vele, de ez a Nothc kezd a saját feje után menni, és nem nagyon érdekli, hogy a közösség mit szeretne a programba.
    Hónapok óta megy a könyörgés, hogy a HD textúra támogatást hivatalosan is kezelje a program, több ezren jelezték, hogy számukra fontos lenne ez a feature, ehhez képest annyit közöltek 6 hónap elteltével, hogy "nem tartják szükségesnek".
    Nyilván elérhető a HD textúrázás már most is külső addonok útján, de ez macerás és számos problémát vet fel (pl. online játék kapcsán).

Ha ez így megy tovább, hamar vége lesz a sikernek...
  • Bexter
  • LeWyTy
    Ja bocsi.
  • Bexter
    látszik, akkor ne reklámozd :P
  • LeWyTy
    Sehogy sem állok még vele. kb 1 óra alatt csináltam
  • Bexter
    kertet csináld meg aztán talán jo lesz :P
  • LeWyTy
    Ó dö bikicsunáj (Big In Japan)
  • Petka
    Most nem azért, de ez nem egy hirdetőfelület. Ha segítséget vársz, akkor azt itt várd! Ez egy fórumtopik, ami azért van, hogy megosszuk a tapasztalatokat egymással és nem pedig emailben. Szerintem vagyunk itt egy páran, akik szívesen segítenének neked akármiben. Írd le, hogy miket szeretnél a szerverre (pluginok, plugin konfigok, map, stb...) és találunk megoldást. Leírjuk itt és legalább más is talál segítséget, ha rászorul.
  • LeWyTy
    Ez esélytelen ugye tudod.
  • Ken91
    Hali

Keresek egy konfigost aki szívesen segít, mivel van egy szerverem csak épp rendesen megkonfigolva nincs... :/

Aki szeretne jelentkezni az megteheti msnen és skypen is

msn: [email protected]

Csak olyanok jelentkezzenek akik komolyan is gondolják :)

További szép napot... :)
  • Sponnyabob
    Tényleg nem akarom elvenni a kedvét tőle, de ezt nem kéne erőltetni.
  • LeWyTy
    Miért kell ezeket ennyire csinálnia mindenkinek.
  • Grr1234
    "Ez egy ilyen... ez egy szerkezet."
  • uscGhost
    Jajj de szexi a hangja :D
  • V43 1105

• Malakai
    Illik leírni mit linkelsz nem csak, hogy nézzétek...
  • zsola100
    http://www.youtube.com/watch?v=WFPD231STpo&context=C392c9fcADOEgsToPDskJRybqVmBkZLzjjRzcttuAv

Nézzétek! Van több is a csatornán!
  • uscGhost
    50-70 ezer ft között a keret meg odab*szott Fabio XD
  • Grr1234
  • Fabio Capello

• V43 1105
    Keret?
  • uscGhost
    Nem tud valaki valahonnan egy olcsó laptopot amin fut a minecraft rendesen? :D
  • LeWyTy
    azigen
  • Wreck86
  • LeWyTy
    mine.xup.hu csak most épp nagy átalakítás van. De fel tudsz jönni nem eredetivel is.
  • LaliK
    Ha már itt vagyok megkérdezném hogy lenne-e egy normális szerver, pár értelmes emberrel ahol nem griefelnek szét egy fél óra alatt? (Március közepén tudom megvenni eredetiben szóval addig jó lenne egy olyan ahol törttel is lehet :X)
    és igen, látom a szerver listát fent a bannerben, de akkor is érdekelne hogy mit ajánl a többség :p
  • Bexter
    Itt fentebb ott van hogy feliratkozás a srverlistára, oda reklámozd a szervered :D
  • LaliK
    Héjj... mert törölték
  • dambeke
    Héjj.. .Én nem látom a 5528-as és 5530-as Hozzászólást
  • LeWyTy
    De ebből 1 is felesleges volt.
  • V43 1105
    Kapnak 1-1 tábla csokit ?
  • LeWyTy
    Kérem a nóbeldíjamat
    Ha valakinek szüksége van rá és van elég bonemeal...
    Egy ilyen sablonnal 100% hogy óriás fa spawnol. 5-10 bonemeal
  • LeWyTy
    mivan mivan?
  • V43 1105
    Lewyty segít :D