10467
-
#5567 ...és akkor most számold meg, hogy hány dolgot tettek be, amit kértek a játékosok. :-) Max. magasság növelése, ki-be kapcsolható lámpák, stb. -
#5566 Notch már nem dolgozik a minecrafton. -
eLiXir #5565 Valaki tudna linkelni egy tutorialt hostile mob spawnerhez? Lényegében egyelőre csak gunpowdert akarok farmolni, de szelektálni creepereket nem lehet külön legjobb tudomásom szerint szal végülis egy hostile mob spawner tutorial kéne, vmi szimpla egyszerű gyorsan elkészíthető. -
#5564 Én probáltam a legjobb hd packokat, egyik se győzőtt meg, alapot hazsnálom mai napig :) -
uscGhost #5563 Már nem azért, de szerintem jó ez így ahogy van, arról meg nem tehetnek hogy a kis 10 éves elkényeztetett gyerekek a bf3-hoz vannak hozzászokva és nem elég jó nekik a grafika, ráadásul szerintem ezerszer jobb annál a kaki játéknál és az alap textúra a legjobb... -
#5562 Kérném az okosak segítségét. Így szeretném növelni a Minecraft számára elérhető RAM-ot, de amikor beírom CMD-be, a szokásos hibát jelző Windows hang mellett semmi sem történik. Próbáltam így is, de mintha semmi nem történt volna, továbbra is 989MB áll rendelkezésére. Egyébként 2GB RAM-om van. -
TokraFan #5561 Hi All,
Nem tudom ki, hogy van vele, de ez a Nothc kezd a saját feje után menni, és nem nagyon érdekli, hogy a közösség mit szeretne a programba.
Hónapok óta megy a könyörgés, hogy a HD textúra támogatást hivatalosan is kezelje a program, több ezren jelezték, hogy számukra fontos lenne ez a feature, ehhez képest annyit közöltek 6 hónap elteltével, hogy "nem tartják szükségesnek".
Nyilván elérhető a HD textúrázás már most is külső addonok útján, de ez macerás és számos problémát vet fel (pl. online játék kapcsán).
Ha ez így megy tovább, hamar vége lesz a sikernek... -
#5560 -
#5559 Ja bocsi. -
#5558 látszik, akkor ne reklámozd :P -
#5557 Sehogy sem állok még vele. kb 1 óra alatt csináltam -
#5556 kertet csináld meg aztán talán jo lesz :P -
#5555 Ó dö bikicsunáj (Big In Japan)
-
#5554 Most nem azért, de ez nem egy hirdetőfelület. Ha segítséget vársz, akkor azt itt várd! Ez egy fórumtopik, ami azért van, hogy megosszuk a tapasztalatokat egymással és nem pedig emailben. Szerintem vagyunk itt egy páran, akik szívesen segítenének neked akármiben. Írd le, hogy miket szeretnél a szerverre (pluginok, plugin konfigok, map, stb...) és találunk megoldást. Leírjuk itt és legalább más is talál segítséget, ha rászorul. -
#5553 Ez esélytelen ugye tudod. -
Ken91 #5552 Hali
Keresek egy konfigost aki szívesen segít, mivel van egy szerverem csak épp rendesen megkonfigolva nincs... :/
Aki szeretne jelentkezni az megteheti msnen és skypen is
msn: [email protected]
Csak olyanok jelentkezzenek akik komolyan is gondolják :)
További szép napot... :) -
Sponnyabob #5551 Tényleg nem akarom elvenni a kedvét tőle, de ezt nem kéne erőltetni. -
#5550 Miért kell ezeket ennyire csinálnia mindenkinek. -
#5549 "Ez egy ilyen... ez egy szerkezet." -
uscGhost #5548 Jajj de szexi a hangja :D -
-
#5546 Illik leírni mit linkelsz nem csak, hogy nézzétek... -
zsola100 #5545 http://www.youtube.com/watch?v=WFPD231STpo&context=C392c9fcADOEgsToPDskJRybqVmBkZLzjjRzcttuAv
Nézzétek! Van több is a csatornán! -
uscGhost #5544 50-70 ezer ft között a keret meg odab*szott Fabio XD -
#5543 -
-
#5541 Keret? -
uscGhost #5540 Nem tud valaki valahonnan egy olcsó laptopot amin fut a minecraft rendesen? :D -
#5539 azigen -
#5538 -
#5537 mine.xup.hu csak most épp nagy átalakítás van. De fel tudsz jönni nem eredetivel is. -
#5536 Ha már itt vagyok megkérdezném hogy lenne-e egy normális szerver, pár értelmes emberrel ahol nem griefelnek szét egy fél óra alatt? (Március közepén tudom megvenni eredetiben szóval addig jó lenne egy olyan ahol törttel is lehet :X)
és igen, látom a szerver listát fent a bannerben, de akkor is érdekelne hogy mit ajánl a többség :p -
#5535 Itt fentebb ott van hogy feliratkozás a srverlistára, oda reklámozd a szervered :D -
#5534 Héjj... mert törölték -
dambeke #5533 Héjj.. .Én nem látom a 5528-as és 5530-as Hozzászólást -
#5532 De ebből 1 is felesleges volt. -
#5530 Kapnak 1-1 tábla csokit ? -
#5527 Kérem a nóbeldíjamat
Ha valakinek szüksége van rá és van elég bonemeal...
Egy ilyen sablonnal 100% hogy óriás fa spawnol. 5-10 bonemeal
-
#5526 mivan mivan? -
#5525 Lewyty segít :D