Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elmondanám a wowal csak a überkocka kisgyerekek tolják akiknek nincs életük mert más nem fut el a gépükön, részemrõl ennyi.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A wow szar mer neked pont nem jön be... holott ez a legnépszerûbb játék lassan 10 éve.
De azért a gagyi java alapú konfigurálatlan "egyet kattintasz kettõt bugolsz" játék tetszik?
De azért a gagyi java alapú konfigurálatlan "egyet kattintasz kettõt bugolsz" játék tetszik?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
wow=

csak nem játszom mer kidobál out of memorival.<#banplz>#banplz><#mf1>#mf1>
Meg am is wowozok<#duhos2>#duhos2>
Meg am is wowozok<#duhos2>#duhos2>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Na most jön az a kérdés hogy... na most mivan? <#wilting>#wilting>
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
de te direkt nem reagálsz a chatra?
És mi van a retivel? kiakadtak az idegei és abbahagyta? vagy csak kényszerített hogy csinálj valamit?
"És persze várni hogy felmenjek"??
Na mi van? már te csinálod?
Na mi van? már te csinálod?
És melyik a "ti" szerveretek?
Nálunk 1.8 fut, sethomot nem kell megvenned, csak bemutatkoznod 😊
És persze várni hogy felmenjek 😄
És persze várni hogy felmenjek 😄
http://bexter.hu Szép Fényeket!
huncrafton kell a /sethome-t megvenni. minecraft hungary-n nemkell
Nem a tiétek lenne az a szerver, ahol meg kell venni a /sethome ot? (minecraft hungary)
Vagy esetleg Only-Craft, ahol még 1.7.3 alatt játszottam?
Talán a harmadik aminek az IP címe megfejthetetlen? (na jó ott tényleg nem jártam még)
Vagy esetleg Only-Craft, ahol még 1.7.3 alatt játszottam?
Talán a harmadik aminek az IP címe megfejthetetlen? (na jó ott tényleg nem jártam még)

Mind a három szervert próbáltam már, és nem jók.
Sziasztok! Egy normális minecraft szervert keresek. Lehetõleg nem whitelistes, de ha olyan, akkor a jelentkezésre hamar reagáljanak. Eredeti vagy tört, mindegy, NE legyen hamachis.
Rendben!!Elnézést!
Könyörgöm ezeket ne ide. Szerinted Google-t minek találták ki?
Az van hogy mi pont le**arjuk a te tört szerveredet, keress rá, elég ilyen kérdés van már itt. <#duhos2>#duhos2>
(elnézést a kifejezésért)
Az van hogy mi pont le**arjuk a te tört szerveredet, keress rá, elég ilyen kérdés van már itt. <#duhos2>#duhos2>
(elnézést a kifejezésért)
Sziasztok!!
Az lenne a nagy gondom hogy van egy tötszerverem,és amikor a barátaim csatlakoznának rá,akkor nem engedi be õket.Ezt írja Nekik:Can't reach vagy can't connect.A szerver 1.8.1-es és ök s ugyanezt használják,Mi lehet a gond?
Az lenne a nagy gondom hogy van egy tötszerverem,és amikor a barátaim csatlakoznának rá,akkor nem engedi be õket.Ezt írja Nekik:Can't reach vagy can't connect.A szerver 1.8.1-es és ök s ugyanezt használják,Mi lehet a gond?
üdv, felraktam a logblock plugint, a mysql-t is beállítottam, de nem csinál táblákat és minden parancsra csak azt irja hogy: /lb help
kb
Megnyitod az általam linkelt oldalt, kiválasztod a routeredet, aztán a minecraft servert a listából. Szinte már kinyalja a segged az oldal, csak el kéne olvasni...
Valaki tudna segíteni hogy kell szervert készíteni? Routerem van ezért nem igazán vágom a portforwardingot
a ruter nekem is ez a prolémám
Sziasztok!!Az a problémám van hogy a törtszerveremre nem tudnak bejönni a barátaim.Azt írja nekik hogy Can't connect.Nekem 1.8.1-es verzióm van,a szerver is az.Õk is ugyanezt a verziót használják??Mi lehet a gond???
Ez a minecraft hungary rendkívûl pénzéhes....
Fortes fortune adiuvat.
Most akkor 15 nap múlva megjelenik a minecraft vagy mivan? Szerintem nem szóval a számláló fölösleges 😄 De viszont belehetne rakni a minecraft wiki-t meg a slime finder-t hátha kell valakinek 😄
Erre tessék 😊
Leirja mi mit csinál és azt is hogy hogyan lehet olvashatóvá tenni 😊
Leirja mi mit csinál és azt is hogy hogyan lehet olvashatóvá tenni 😊
Viszont vannak holdfázisok.
Tök jól el lehet majd bonyolítani ezt a varázslós bûbájos dolgot. Mondjuk még nem tiszta számomra mi mit jelent mikor ráteszem pl. egy csákányra, de egész érdekes 😄
Tök jól el lehet majd bonyolítani ezt a varázslós bûbájos dolgot. Mondjuk még nem tiszta számomra mi mit jelent mikor ráteszem pl. egy csákányra, de egész érdekes 😄
Mûködtesd arany rail-lel.
halljátok mért nem mûködik a vasutam? 😄 mert régen mindig azt csináltam hogy egy kiskocsiba tettem egy kályhát és azt be indítottam egy szénnel és az tolta maga elõtt a többi kis kocsikát de ez nem jött be mert csak beleakad a mozdony és csak egy helyben áll. utána megépítettem a ki lövõs indítás de az sem jött be mert csak elmegy mellette a kocsi a másik mellet.
léci írjátok már le nekem hogy mi a megoldás 😄 köszönöm 😊
léci írjátok már le nekem hogy mi a megoldás 😄 köszönöm 😊
Ha jól tudom akkor a nap is. Mondjuk engem nem igazán érdekel mert nem az alap textúrákat használom szóval mindenhogy kör alakú nekem 😄