10467
-
DANIELTRUCKER #5648 Sziasztok!
Nem tudom a játékban szétütni a fákat, pedig tudom, hogy azzal kéne kezdeni!
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
-
#5647 Sumérok... :)
És babilóniaiak. :) -
#5646 -
#5645 A babiloniak? -
#5644 Ki játszik a babiloncrafton? :D -
ladawfts #5643 Rendben, megpróbálom. Utána már menni fog net nélkül is? -
#5642 Ott írja, egyszer be kell jelentkezz online vele.
Utána már aktív lesz az offline gomb.
És ez nem chat, fél órán belül nem kapsz választ ne követeld, vagyis valójában sehogy se követeld a választ. -
ladawfts #5641 Valaki segítsen már! -
ladawfts #5640 Gyakorikérdéseken mindenki, meg a barátaim is azt mondták, hogy megy net nélkül is. -
#5639 Ha nincs rajta net ugy nemigen fog menni ez a játék szerintem -
ladawfts #5638 Az a baj, hogy egy külön gépen fut a játék (Játékra lett véve), és semmiféle net nincsen rajta... -
ladawfts #5637 Képet megpróbálok csatolni, de valamiért 404-et ír...
Mindegy, itt a kérdés, és benne a kép:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__2704669-minecraft-hiba-mit-tegyek
-
#5636 legyél online :) -
ladawfts #5635 Sziasztok! Nem tudok csatlakozni Offlineba! Szerintetek mit tegyek? Válaszokat köszi előre is!
-
#5634 Nem feltétlenül.
Viszont az tény hogy komolyabban veszik akik fizettek is érte.
A videó meg zseniális. -
GreenHun #5633 az nem biztos :D -
#5632 törtön több a hülyegyerek :D -
eLiXir #5631 Van bármilyen különbség a tört illetve az eredeti verzió között? Értem én ezalatt, hogy a tört verzióban lehetnek e olyan bugok, amik az eredetiben nem, ahogyan feltörték a játékot nem okozott e bugokat, amik az eredetiben nincsenek? -
#5630 ááááá nagyon jóóó :D -
#5629 Végre egy jó MC videó! :D -
#5628 -
#5627 Nyehehe
-
#5626 Ez még mindig nem a megfelelő formátum. -
#5625 -
dambeke #5623 Valaki tudna ajánlani egy olyan szervert ami teljesen alap... pl: nincsenek városok, piac, hasonló... Hanem csak egyszerűen mint ahogy egyedül nyomnám, csak mégis többen! Ha egyáltalán van ilyen! -
#5622 Nálam valami nem stimmel a 12w08-as verzióval.
Ha nyomom előre gombot a haladáshoz, a nézőpont elkezd felfelé menni, és baromi lassú az egész. -
#5621 Hát eleve megcsinálni, úgy mégis.. :D
Jep, 'elvileg' fizet, de van több labirintusuk is. -
#5620 Ez komoly! -
#5619 ha végig mész és levideozod kapsz 15 dodot érte -
#5618 Ez miért jó? -
#5617 -
#5616 :P
-
#5615 Nincs, hiszen nem lenne értelme, az első Creeper felrobbantaná... :)
Az elhagyott bányákban ezek a barlangi pókok vannak, amelyek mérgeznek. Ráadásul messziről is megcsípnek, és átjönnek egy kocka üres helyen is. Már a tököm tele volt a folyamatos mérgezésekkel! -
#5614 Ja,sok ilyen pók meg zombi termelő. Creeper termelő az nincs azt hiszem. Ugye?
-
dambeke #5613 Mikorra várható az 1.2?? -
#5612 Én eddig csak ilyet találtam! Tele pókketreccel! :) -
#5611 -s -
#5610 Kiss MC vicc. Akkora elhagyott bányát találtam, hogy eltévedtem. XD -
TokraFan #5609 Ez viszont jó hír!
Reméljük megvalósul!
Source8
Egyetértek veled.
Magam részéről az 1.2 frissítés nem hoz túl sok hasznosat, egyedül az általad is említett mélység-duplázódás érdemel figyelmet. A többi megint csak sallang... -
#5608 nem tudom,hogy miért kell megvédeni a falusiakat.agyuk sincs,sík hülyék.régen valami olyasmit ígértek,hogy majd velük kereskedni és, hogy lesznek olyan tárgyak amelyeket csak tőlük lehet megszerezni...