10467
-
RYO21 #5812 Azt meglehet csinálni, hogy amikor egy lemezt beteszek a jukeboxba, akkor saját imported számokat játszon le? -
uscGhost #5811 A spawnereket spawner gui móddal tudod beállítani amit innen szedhetsz le (modloader is kell hozzá) creative és survival mód között pedig toomanyitems-el tudsz váltogatni. -
eLiXir #5810 Miért csak ásokat meg iron fejeseket dobnak a zombik? van egy zombi farmom, de így elég gagyi, hogy pl picket vagy egész set ruházatot nem dobnak. -
#5809 Sziasztok segítségre lenne szükségem! :D Nemrég elkezdtem egy Adventure mapot készíteni Creative modban... és nemtudom hogyan kell singlebe átállítani valaki elmagyorázná nekem ,hogy hogyan lehet ? :D és még szeretném megkérdezni hogy vannak a dungeonokban a spawnerek és azt is szeretnék a játékban lerakni hogy rakhatok le mondjuk egy csontváz spawnert ? ???? Előre is köszönöm :D -
#5808 oké :) -
#5807 Ugyanannyira gyakoriak, mint SMP-ben, véletlenszerűen szórja ki őket elég ritkásan, lehet épp egy nagyobb falu-mentes területen vagy, elöbb-utóbb találsz, ha mászkálsz. -
#5806 akkor is vannak :)
sivatagban keresd. -
#5805 nagy területet bejartam és semmi :C -
#5804 Vannak. -
#5803 single playerben vannak falvak? -
uscGhost #5802 Hát ez ritkaszar... -
#5801 Úristen -
TokraFan #5800 Persze, tele van fáklyával minden.
A creeper a legidegesítőbb. A többit még elmenne, mert leszedem aztán kész, de a creeper miatt már többször szétrobbant belülről a ház egy része... -
#5799 Japánok és a minecraft :D -
#5798 Ki van világítva? -
TokraFan #5797 Vajon miért van az, hogy survival módban felépítem a házam (3 szintes), mindenhol zárva van (tető, ajtók stb.), és mégis, éjszaka néha ott teremnek a nyavajások a házban, általában a felső szinteken? Tán bug?
1.1-et használok. -
#5796 Készen is vannak a barátságosabb zombik.:D -
#5795 Köszi!:) -
#5794 Igen -
#5793 Hi.Szerintetek a zombie skinje megegyezik felépítésileg a karakter skinjével? -
#5792 egyszer afk voltam egy ilyen helyen, ott kb 30 volt körülöttem. -
eLiXir #5791 Megoldottam másképp, azért kösz.
Más: hány mob lehet egyszerre spawnolva? Úgy értem, hogy ha van egy mob csapdám, hány mob a maximum , ami után nem spawnnol több. Tudom, hogy van egy limit, de nem emlékszem pontosan talán 70? -
#5790 viszed a redstonet nekiviszed egy bloknak aminek a másik felére redstone fáklya és onnan viszed tovább az áramot a lámpákig. remélem érthető. ha nem szolj képpel megmutatom. -
#5789 Csinálj egy áramszolgáltatót ahonnan lehet őket vezérelni -
eLiXir #5788 Van ötletetek, hogyan lehetne olyan Redstone Lámpákat folyamatosan bekapcsolva tartani, amit dekorációnak használtunk mondja egy falban? Remélem érthető, tehát nem akarok például x Lever-t rápakolni a lámpákra se kívül se belül, mert az szarul nézne ki és nyomi :) Ötletek? -
#5787 van olyan map program? amivel az 1.2-es single player mapomat megnézhetem
mert cartograp g torz képet ad -
#5786 A falusiak maguktól szaporodnak, vagy adni kell nekik valamit mint az állatoknál? pl virág, vagy kaja? :D -
#5785 -
#5784 Jaj de borzasztóóóóó....szegény coca -
uscGhost #5783 Olyan már velem is volt hogy 5 pók spawner meg 3 dungeon volt egy elhagyatott bányában :D Igazából csak npc falut jöttem keresni de már tele az invertory mer 5 dungeont találtam sivatagba úgyhogy mehetek haza lepakolni :D -
#5782 Én mikor felkerültem az xupra... teljesen véletlenül választottam olyan lakhelyet ahol volt elhagyatott bánya abban 3pókspawner +2dungeon és még slime chunk is.talán 100x100as volt. -
uscGhost #5781 Vagy 100 blokknyira ezektől találtam mégegyet behalok :D -
uscGhost #5780 Én ilyennel még sohasem találkoztam csak föld alatt, na de felszínen 3 dungeon egymás mellett? Nemsemmi, még jó hogy erre jártam, amelyik körbe van kerítve víz alatt volt.
-
#5779 3 x 3 x 3 -
eLiXir #5778 valaki tudja mennyi pontosan a tnt blast radius?
ha számít milyen környezetbe robban akkor dirt vagy/és stone -
uscGhost #5777 Van benne valami :D
-
#5776 Ez csak a feljáró.
Majd lesz egy sárkánytemplom is -
#5775 kevés :D -
#5774 Lö sárkány hegye
-
#5773 google????