10467
  • RYO21
    Azt meglehet csinálni, hogy amikor egy lemezt beteszek a jukeboxba, akkor saját imported számokat játszon le?
  • uscGhost
    A spawnereket spawner gui móddal tudod beállítani amit innen szedhetsz le (modloader is kell hozzá) creative és survival mód között pedig toomanyitems-el tudsz váltogatni.
  • eLiXir
    Miért csak ásokat meg iron fejeseket dobnak a zombik? van egy zombi farmom, de így elég gagyi, hogy pl picket vagy egész set ruházatot nem dobnak.
  • Croano
    Sziasztok segítségre lenne szükségem! :D Nemrég elkezdtem egy Adventure mapot készíteni Creative modban... és nemtudom hogyan kell singlebe átállítani valaki elmagyorázná nekem ,hogy hogyan lehet ? :D és még szeretném megkérdezni hogy vannak a dungeonokban a spawnerek és azt is szeretnék a játékban lerakni hogy rakhatok le mondjuk egy csontváz spawnert ? ???? Előre is köszönöm :D
  • Mr Csé
    oké :)
  • Malakai
    Ugyanannyira gyakoriak, mint SMP-ben, véletlenszerűen szórja ki őket elég ritkásan, lehet épp egy nagyobb falu-mentes területen vagy, elöbb-utóbb találsz, ha mászkálsz.
  • Bexter
    akkor is vannak :)

sivatagban keresd.
  • Mr Csé
    nagy területet bejartam és semmi :C
  • Malakai
    Vannak.
  • Mr Csé
    single playerben vannak falvak?
  • uscGhost
    Hát ez ritkaszar...
  • LeWyTy
    Úristen
  • TokraFan
    Persze, tele van fáklyával minden.

A creeper a legidegesítőbb. A többit még elmenne, mert leszedem aztán kész, de a creeper miatt már többször szétrobbant belülről a ház egy része...
  • Bexter
    Japánok és a minecraft :D
  • Malakai
    Ki van világítva?
  • TokraFan
    Vajon miért van az, hogy survival módban felépítem a házam (3 szintes), mindenhol zárva van (tető, ajtók stb.), és mégis, éjszaka néha ott teremnek a nyavajások a házban, általában a felső szinteken? Tán bug?
    1.1-et használok.
  • Wreck86
    Készen is vannak a barátságosabb zombik.:D
  • Wreck86
    Köszi!:)
  • LeWyTy
    Igen
  • Wreck86
    Hi.Szerintetek a zombie skinje megegyezik felépítésileg a karakter skinjével?
  • Bexter
    egyszer afk voltam egy ilyen helyen, ott kb 30 volt körülöttem.
  • eLiXir
    Megoldottam másképp, azért kösz.

Más: hány mob lehet egyszerre spawnolva? Úgy értem, hogy ha van egy mob csapdám, hány mob a maximum , ami után nem spawnnol több. Tudom, hogy van egy limit, de nem emlékszem pontosan talán 70?
  • Bexter
    viszed a redstonet nekiviszed egy bloknak aminek a másik felére redstone fáklya és onnan viszed tovább az áramot a lámpákig. remélem érthető. ha nem szolj képpel megmutatom.
  • V43 1105
    Csinálj egy áramszolgáltatót ahonnan lehet őket vezérelni
  • eLiXir
    Van ötletetek, hogyan lehetne olyan Redstone Lámpákat folyamatosan bekapcsolva tartani, amit dekorációnak használtunk mondja egy falban? Remélem érthető, tehát nem akarok például x Lever-t rápakolni a lámpákra se kívül se belül, mert az szarul nézne ki és nyomi :) Ötletek?
  • Mr Csé
    van olyan map program? amivel az 1.2-es single player mapomat megnézhetem
    mert cartograp g torz képet ad
  • Wreck86
    A falusiak maguktól szaporodnak, vagy adni kell nekik valamit mint az állatoknál? pl virág, vagy kaja? :D
  • LeWyTy
  • R0zs0máK
    Jaj de borzasztóóóóó....szegény coca
  • uscGhost
    Olyan már velem is volt hogy 5 pók spawner meg 3 dungeon volt egy elhagyatott bányában :D Igazából csak npc falut jöttem keresni de már tele az invertory mer 5 dungeont találtam sivatagba úgyhogy mehetek haza lepakolni :D
  • LeWyTy
    Én mikor felkerültem az xupra... teljesen véletlenül választottam olyan lakhelyet ahol volt elhagyatott bánya abban 3pókspawner +2dungeon és még slime chunk is.talán 100x100as volt.
  • uscGhost
    Vagy 100 blokknyira ezektől találtam mégegyet behalok :D
  • uscGhost
    Én ilyennel még sohasem találkoztam csak föld alatt, na de felszínen 3 dungeon egymás mellett? Nemsemmi, még jó hogy erre jártam, amelyik körbe van kerítve víz alatt volt.

• V43 1105
    3 x 3 x 3
  • eLiXir
    valaki tudja mennyi pontosan a tnt blast radius?
    ha számít milyen környezetbe robban akkor dirt vagy/és stone
  • uscGhost
    Van benne valami :D

• LeWyTy
    Ez csak a feljáró.
    Majd lesz egy sárkánytemplom is
  • Bexter
    kevés :D
  • LeWyTy
    Lö sárkány hegye
  • papi08
    google????