Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az szerintem eleve rossz jel, hogy ilyen közel a megjelenéshez egyszercsak úgy döntenek, hogy az 1.9 béta inkább legyen 1.0 final.
Persze meg kell húzni valahol a vonalat (és így a novembert is tartják), csak elég átgondolatlannak tûnnek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Úgy volt, hogy ekkor jelenik meg a final 1.0, de persze ez már rég füstbe ment. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

egyépként nekem 1.5 gb ram van a gépemben és még soha nem dobott ki out of memoryval, pedig csináltam olyanokat is amitõl meghalt a szeróm meg ienek 😊
A segítségetek re lenne szükségem!
Hogy lehet pluginsokat beteni egy olyan szeró ba amit a minecraft.net-rõl töltötem le!
Elkészült az elsõ magyar Minecraft Szerver Toplista és szeretném ha megnéznéd és ha látsz benne jövõt akkor regisztrálnád a szervered.
Regisztrálás után csak egy kódot ki kell helyezned az oldalra és ha a látogatók rákattintanak akkor szavaznak vele a szerveredre. Minél több szavazat van a szerveren annál fentebb van a toplistán.
És ha valaki szavaz valaki más szerverére, vagy feltéved a toplistára akkor ott látja a többi szervert és tudja nézegetni õket.
http://mchun.tk/top
(\__/) ( X.x) ( } . { )
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nagyon kéne!
Mér kell hetente egy ilyen idiótának ezeket a kamu szarokat minden topicba beírnia???
Ahogy belépek elkezdi felfelé számolni a memóriaigényt... és már 30%nál is kidob szóval <#falbav>#falbav> érdekes.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vagy a sok módosított blokk a gondja, vagy a playerek, esetleg valami új blokk nem tetszik neki.
Mellesleg meg van 8GB...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És nem vagyok hajlandó játszani egy olyan játékkal ami ennyire egyszerû de mégsem bírja el akármilyen gép. magyarán bekaphassák hogy java.
Nekem olyan bajom van az 1.8 -al , hogy mikor elindítom ezt írja ki: "Could not create the Java Virutal Machine" .
Tudtok valami ötletet, mit csináljak?
A minecraftnak van valamilyen hardver/szoftver környezettel gondja, Bexter esetén gondolom hardver, ha friss rendszeren is fagyott neki.
Egyébként nem titok, hogy Notch hozzáállása a programozáshoz (inkább készít hóembert, minthogy valami unalmas rovarírtást végezzen) és a Java környezetnek köszönhetõen egy eléggé tákolmány a játék. 😊
Szóval az, hogy egy kissebbségnél jelentkezik az még nem jelenti azt, hogy ne a játékkal legyen probléma.
(\__/) ( X.x) ( } . { )