10467
-
#5691 Jaja,nálunk is 1.1
A bukkit az micsoda? -
#5690 mine.xup.hu ! ez az ip is :-))) -
#5689 Ugyanez lényegében, fel is merült amikor elkezdett kiürülni, hogy hívjunk embereket még a szeróra, akiket ismerünk, de a tulaj nem akarja, úgyhogy ez van.
Sima 1.1 + bukkit, nem snapshotozunk. -
#5688 Apropó hanyas verzió? -
#5687 Értelek. Igazából azért szerettünk így együtt, mert tudtuk hogy egymás dolgait nem lopjuk, meg nem verjük szét, stb. Azt ha valaki kitalált egy ötletet,megvalósítottuk, csináltunk nagy raktárat, valaki gyűjtött oda, valaki felfedezett stb...
Viszont sok játékostól hallottam,főleg külföldiektől, hogy a lopás meg rombolás szinte mindennapos és elég idegesítő.:( -
#5686 Nálunk egyikünknek céges szervererén fut 24/7, elfér rajta, annyian nem játszunk, így nem zabál el sokat az egyebektől. :)
Bár pont mostanában lehet én is fogok majd talán keresni egy rendes szerót, mert le is állítjuk (annyira üres álltalában). -
#5685 Mi 3an vagyunk és az egyikünk csinál szerót és oda megyünk fel. Csak az a baj,ha ő épp nem tud jönni, mc sincs.:D
Nálatok hogy megy és hányan vagytok? -
#5684 Ez kétlem, hogy elrejtendő. :)
Én privát szerón — neve sincs :) — haverokkal játszogatok már egy ideje, bár a szerver sajnos egyre inkább kihal, ahogy sokunknak megy el a kedve már a játéktól. -
#5683 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha már így előjöttek ezek a szerver-reklámok, milyen szerón szoktatok játszani? Igaz, nem eredetim van, de felnéznék. Van olyan ahol a nem eredeti MC is megengedett?
Köszi -
google12 #5682 Sziasztok itt a szerverem ip címe: 95.140.35.85:27084 Jelentkezzetek a www.multicraft.eoldal.hu-n a whitelistára és gyertek egy összetartó ,aktiv játékosokhoz -
Source8 #5681 El lehet azt érni valahogy módolás nélkül, hogy a dispenserbe rakott pl zombi tojások kidobáskor ki is keljenek? -
#5680 -
#5679 http://www.minecraft.net -
mumeen #5678 Sziasztok!
Valaki tudna nekem linkelni egy torrentet,ami biztos,hogy működik?Újra kellett tenni a gépet,és a játék eltűnt,mentés is-.-'
Kerestem egy csomót,de mindegyik torrenttel van valami gond-.-'
Előre is köszönöm!:):D -
uscGhost #5677 Szar a videokártyád -
ladawfts #5676 Megpróbáltam nettel, most már valami Bad Video Card problémája van... -
#5675 Fabio plz kiírnád a bannerba hogy:
"ha szervert reklámozol készülj fel a károkra" -
#5674 Spam bot? -
#5673 Semmi gond, vannak nálam nagyobb hatalmak is, hátha abból megérted. -
#5672 Hozzáteszem a szolgáltató, amire az IP mutat nem kimondottan játék host, tehát az IP túlvégén akármi lehet, csak óvatosan. -
#5671 Szerinted elolvassa? Gugliban a szervernévre találatok nagy része egy másik fórumba való mindenféle topicba belőtt spam volt. -
dambeke #5670 Benne vagyok -
#5669 Ne haragudj "hundoni",de most komolyan melyik szó nem volt érthető abból, amit a házigazda kért tőled? -
#5668 Én próbáltam felmenni, de elérhetetlen a fos szervere... -
#5667 -
#5666 Lenne egy alkotó ötletem. Minden ilyen bereklámozo szerverre menjünk fel és amit lehet szedjünk szét..... -
GreenHun #5665 Bannhammer szagot érzek. -
#5664 Gyerekek nem megyünk fel egy kicsit szétoltani a népet? :D -
hundoni #5663 moderálva -
#5662 #5657, de hiába írom, le se szarod, nem igaz, kedves hundoni -
#5661 #5654 lvl 2 -
#5660 :D:D:D
Ez de epic most!:D :D -
#5658 Ezt már megfigyeltem amúgy én is. Először azt gondoltam, a Minecraft vonzza a retardált embereket (itteni megszólalások, YouTube videók), de sajnos ráébredtem a nagy igazságra :D -
#5657 Aki egy kicsit is követi a topikot, az tudja, hogy mik a reklámozás feltételei, legalább négy-öt alkalommal kitárgyaltuk ezt már. Aki csak besétál, becopyzik valami szöveget, és elengánsan távozik, abból köszönöm, nem kérünk - hamár a saját szerveredet reklámozod, tisztelj meg azzal, hogy a közösség tagja vagy, legalább valamilyen formában - de minimum vegyed figyelembe a közösségi szabályokat.
Persze, nem mindenkitől lehet elvárni a teljes felfogás képességét, így valószínűleg kiírom valahova majd szép gigantikus vörös betűkkel, hogy mik a feltételei a szerverhirdetésnek - de a történelem oly sokszor bizonyította, még a 72-es betűméret sem hatol el pár agyilag és szociálisan visszamaradott, a saját cucc reklámozásának élő idiótáig.
A helyesírás abszolút hiánya (10-edes és társai), az pedig teljességel nonszensz. -
#5656 Már rég rossz, amikor egy szervernévre rákeresel és az összes első oldalas google találat ugyanannak a szövegnek a copy-pastelt változata, ez az alábbi reklámszöveg; De sehol egy weboldal, youtube video, vagy bármi, ami magát a szervert mutatná be. -
#5655 pedig lehettél volna ezer-redes :| -
#5654 Én most nem jutok szóhoz. -
#5653 nope. -
DANIELTRUCKER #5650 Na basszus de béna vok!
Köszönöm a segítséget! -
#5649 nyomd folyamatosan az egér gombot.