10467
  • Wreck86
    Jaja,nálunk is 1.1

A bukkit az micsoda?
  • V43 1105
    mine.xup.hu ! ez az ip is :-)))
  • Malakai
    Ugyanez lényegében, fel is merült amikor elkezdett kiürülni, hogy hívjunk embereket még a szeróra, akiket ismerünk, de a tulaj nem akarja, úgyhogy ez van.

Sima 1.1 + bukkit, nem snapshotozunk.
  • Wreck86
    Apropó hanyas verzió?
  • Wreck86
    Értelek. Igazából azért szerettünk így együtt, mert tudtuk hogy egymás dolgait nem lopjuk, meg nem verjük szét, stb. Azt ha valaki kitalált egy ötletet,megvalósítottuk, csináltunk nagy raktárat, valaki gyűjtött oda, valaki felfedezett stb...
    Viszont sok játékostól hallottam,főleg külföldiektől, hogy a lopás meg rombolás szinte mindennapos és elég idegesítő.:(
  • Malakai
    Nálunk egyikünknek céges szervererén fut 24/7, elfér rajta, annyian nem játszunk, így nem zabál el sokat az egyebektől. :)
    Bár pont mostanában lehet én is fogok majd talán keresni egy rendes szerót, mert le is állítjuk (annyira üres álltalában).
  • Wreck86
    Mi 3an vagyunk és az egyikünk csinál szerót és oda megyünk fel. Csak az a baj,ha ő épp nem tud jönni, mc sincs.:D

Nálatok hogy megy és hányan vagytok?
  • Malakai
    Ez kétlem, hogy elrejtendő. :)
    Én privát szerón — neve sincs :) — haverokkal játszogatok már egy ideje, bár a szerver sajnos egyre inkább kihal, ahogy sokunknak megy el a kedve már a játéktól.
  • Wreck86
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha már így előjöttek ezek a szerver-reklámok, milyen szerón szoktatok játszani? Igaz, nem eredetim van, de felnéznék. Van olyan ahol a nem eredeti MC is megengedett?

Köszi
  • google12
    Sziasztok itt a szerverem ip címe: 95.140.35.85:27084 Jelentkezzetek a www.multicraft.eoldal.hu-n a whitelistára és gyertek egy összetartó ,aktiv játékosokhoz
  • Source8
    El lehet azt érni valahogy módolás nélkül, hogy a dispenserbe rakott pl zombi tojások kidobáskor ki is keljenek?
  • Wreck86
  • Petka
    http://www.minecraft.net
  • mumeen
    Sziasztok!

Valaki tudna nekem linkelni egy torrentet,ami biztos,hogy működik?Újra kellett tenni a gépet,és a játék eltűnt,mentés is-.-'

Kerestem egy csomót,de mindegyik torrenttel van valami gond-.-'

Előre is köszönöm!:):D
  • uscGhost
    Szar a videokártyád
  • ladawfts
    Megpróbáltam nettel, most már valami Bad Video Card problémája van...
  • LeWyTy
    Fabio plz kiírnád a bannerba hogy:
    "ha szervert reklámozol készülj fel a károkra"
  • Wreck86
    Spam bot?
  • Fabio Capello
    Semmi gond, vannak nálam nagyobb hatalmak is, hátha abból megérted.
  • Malakai
    Hozzáteszem a szolgáltató, amire az IP mutat nem kimondottan játék host, tehát az IP túlvégén akármi lehet, csak óvatosan.
  • Malakai
    Szerinted elolvassa? Gugliban a szervernévre találatok nagy része egy másik fórumba való mindenféle topicba belőtt spam volt.
  • dambeke
    Benne vagyok
  • Wreck86
    Ne haragudj "hundoni",de most komolyan melyik szó nem volt érthető abból, amit a házigazda kért tőled?
  • Petka
    Én próbáltam felmenni, de elérhetetlen a fos szervere...
  • Malakai
  • Bexter
    Lenne egy alkotó ötletem. Minden ilyen bereklámozo szerverre menjünk fel és amit lehet szedjünk szét.....
  • GreenHun
    Bannhammer szagot érzek.
  • Petka
    Gyerekek nem megyünk fel egy kicsit szétoltani a népet? :D
  • hundoni
    moderálva
  • Fabio Capello
    #5657, de hiába írom, le se szarod, nem igaz, kedves hundoni
  • Pistike 007
    #5654 lvl 2
  • Wreck86
    :D:D:D
    Ez de epic most!:D :D
  • Pistike 007
    Ezt már megfigyeltem amúgy én is. Először azt gondoltam, a Minecraft vonzza a retardált embereket (itteni megszólalások, YouTube videók), de sajnos ráébredtem a nagy igazságra :D
  • Fabio Capello
    Aki egy kicsit is követi a topikot, az tudja, hogy mik a reklámozás feltételei, legalább négy-öt alkalommal kitárgyaltuk ezt már. Aki csak besétál, becopyzik valami szöveget, és elengánsan távozik, abból köszönöm, nem kérünk - hamár a saját szerveredet reklámozod, tisztelj meg azzal, hogy a közösség tagja vagy, legalább valamilyen formában - de minimum vegyed figyelembe a közösségi szabályokat.

Persze, nem mindenkitől lehet elvárni a teljes felfogás képességét, így valószínűleg kiírom valahova majd szép gigantikus vörös betűkkel, hogy mik a feltételei a szerverhirdetésnek - de a történelem oly sokszor bizonyította, még a 72-es betűméret sem hatol el pár agyilag és szociálisan visszamaradott, a saját cucc reklámozásának élő idiótáig.

A helyesírás abszolút hiánya (10-edes és társai), az pedig teljességel nonszensz.
  • Malakai
    Már rég rossz, amikor egy szervernévre rákeresel és az összes első oldalas google találat ugyanannak a szövegnek a copy-pastelt változata, ez az alábbi reklámszöveg; De sehol egy weboldal, youtube video, vagy bármi, ami magát a szervert mutatná be.
  • Pistike 007
    pedig lehettél volna ezer-redes :|
  • Pistike 007
    Én most nem jutok szóhoz.
  • Fabio Capello
    nope.
  • DANIELTRUCKER
    Na basszus de béna vok!
    Köszönöm a segítséget!
  • Bexter
    nyomd folyamatosan az egér gombot.