Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007

Malakai
Az a Skyrim. <#zavart1>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bexter
nekem 11.11.11 rémlik mint megjelenés dátum 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Malakai
Mégrégebben annyi volt, hogy november, ami lehetett volna 1, vagy 30 is... 😊 A visszaszámláló talán még akkor lett betéve.

Az szerintem eleve rossz jel, hogy ilyen közel a megjelenéshez egyszercsak úgy döntenek, hogy az 1.9 béta inkább legyen 1.0 final.
Persze meg kell húzni valahol a vonalat (és így a novembert is tartják), csak elég átgondolatlannak tûnnek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nemazér de az is november 10-re volt kiírva nem november 1-re mostmeg 18-nál tart 😄

Malakai
Semmit, már rég ki kellett volna szedni.
Úgy volt, hogy ekkor jelenik meg a final 1.0, de persze ez már rég füstbe ment. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Enosh Chan
Valaki megmondja mit jelent, hogy lejart a visszaszamlalas? 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Sysfox
Kell neki az mcpatcher mindenképpen.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

ez a Faithful32 buggos a nether követ kéket mutatja mint a vizet
Még megvárhatná a full minecraftot 😄DD

Fabio Capello
eljön a világvége 😄

Boldog Novembert! xD Lejárt az idõ, most mi lesz? 😊

Sysfox
Faithful32 pack, ugyanaz, mint az eredeti, de 32x32, sokkal szebb. 😊

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Enosh Chan
Túl gyorsan küldtem el az üzenetet, bocsi a dupla posztért, de mas se tud online-ba menni? vagy csak nalam van hiba?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Enosh Chan
Detto! 😄 Bar a texture packokat csak azert valtogatom mert szeretem a valtozatossagot, de a jatek maradjon az eredeti! 😊

Alap textúra a nyerõ 😄 semmilyen módot nem használok, úgy játszok ahogy Notch szánta a játékot 😊

Fabio Capello
dokucraft

Enosh Chan
Ki milyen texture packot/modot hasznal? Kivancsi lennek 😊 En a jolicraft texture packot, de nem szeretek modolni.

na ott a fél familia 😄
Venom
Ha! Ebédidõ! 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Azta k*rva <#wow1><#wilting><#merges2><#wow2><#guluszem1>

Bexter
00-as id számú block ami a levegõ 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Grr1234
Mi az a skyblock? <#crazya>

LeWyTy
Nemérted a viccet<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Járjam a tengereket skyblockon grat XD

LeWyTy
O most nézem 1 Day, 04 Hr, 00 Min, 26 Sec<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
járd a tengereket

Valaki segítsen már, skyblockozok, már csak fekete színezék kéne, de polipok nem spawnolnak. Valaki ötlet hogy kéne megcsinálni? Eddig így néz ki a dolog, de szarnak spawnolni

ez a játék kicsit sem egyszerû, talán a grafikájára lehet mondani ezt és a fizikájára, de gondolj csak bele hány kocka állapotát figyeli folyamatosan a játék, hogy melyiket ki hol módosítja....
egyépként nekem 1.5 gb ram van a gépemben és még soha nem dobott ki out of memoryval, pedig csináltam olyanokat is amitõl meghalt a szeróm meg ienek 😊
Hát most én sem találom de pont 1 hete hogy rátaláltam 😊

Minecrafter007 vanilla szerverbe nem tudsz pluginokat rakni, csak bukkit tudja kezelni õket.
Van már magyar minecraft toplista? én eddig sehol se láttam
Helló!
A segítségetek re lenne szükségem!
Hogy lehet pluginsokat beteni egy olyan szeró ba amit a minecraft.net-rõl töltötem le!

Nem az elsõ, van már ilyen.

Helló!

Elkészült az elsõ magyar Minecraft Szerver Toplista és szeretném ha megnéznéd és ha látsz benne jövõt akkor regisztrálnád a szervered.
Regisztrálás után csak egy kódot ki kell helyezned az oldalra és ha a látogatók rákattintanak akkor szavaznak vele a szerveredre. Minél több szavazat van a szerveren annál fentebb van a toplistán.

És ha valaki szavaz valaki más szerverére, vagy feltéved a toplistára akkor ott látja a többi szervert és tudja nézegetni õket.

http://mchun.tk/top
Malakai
Egy google keresés biza segít, ha az nem, többet szerintem itt se tudunk, ezért se válaszolt senki.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
Teljesen töröld le a javat és rakd újra.

Caliph
mst fejbõl nem vágom de keress rá youtubeon,az a megoldás mûködik amikor egy minecraft.bat file-t kell kreálni abba beleirni pár dolgot,majd ezzel inditani a játékot.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tudtok segíteni?? "Could not create the Java Virutal Machine" <--- erre mi a megoldás ha ezt írja ki mikor elindítom?
Nagyon kéne!
LeWyTy
Takarogymá!
Mér kell hetente egy ilyen idiótának ezeket a kamu szarokat minden topicba beírnia???

Tudtok segíteni?? "Could not create the Java Virutal Machine" <--- erre mi a megoldás ha ezt írja ki mikor elindítom?
LeWyTy
Én már nézegettem...
Ahogy belépek elkezdi felfelé számolni a memóriaigényt... és már 30%nál is kidob szóval <#falbav> érdekes.

Malakai
Egyedüli játékban friss világon ott hagyom, nem mozgok is kifagy idõvel, csak nem olyan hamar, mégcsak új chunkokat se kell töltögetnie, semmi. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
Én azt vettem észre ha a városban mászkálok fagy ki.

Vagy a sok módosított blokk a gondja, vagy a playerek, esetleg valami új blokk nem tetszik neki.

Malakai
Nálam speciel már akkor írja, hogy kifutott a memóriából, amikor a felét se használja a neki kirendeltnek, valami más a gond az 1.8-al.
Mellesleg meg van 8GB...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
Tudom hogy a gépemben van kevés ram.... de mégis csak 1.8óta dobál ki 5percenként, ami elég zavaró.

És nem vagyok hajlandó játszani egy olyan játékkal ami ennyire egyszerû de mégsem bírja el akármilyen gép. magyarán bekaphassák hogy java.

Sziasztok!
Nekem olyan bajom van az 1.8 -al , hogy mikor elindítom ezt írja ki: "Could not create the Java Virutal Machine" .
Tudtok valami ötletet, mit csináljak?
Malakai
A gép nem gyenge, ott biztos nincs gond, a win stabil, tiszta, ott sincs.
A minecraftnak van valamilyen hardver/szoftver környezettel gondja, Bexter esetén gondolom hardver, ha friss rendszeren is fagyott neki.

Egyébként nem titok, hogy Notch hozzáállása a programozáshoz (inkább készít hóembert, minthogy valami unalmas rovarírtást végezzen) és a Java környezetnek köszönhetõen egy eléggé tákolmány a játék. 😊

Szóval az, hogy egy kissebbségnél jelentkezik az még nem jelenti azt, hogy ne a játékkal legyen probléma.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hát akkor csak nálatok van a hiba 😄 xfire-n megkérdeztem haverokat és 10-bõl 1-nek fagy ki rendszeresen 😊