Settlers 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
egészen pontosan leírtad, ja 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Lehet egy hülye kérdésem? Ez milyen jellegû játék (még sosem játszottam a settler sorozattal), olyasmi mint a stronghold, hogy várost, falut építesz, bányászol, fát vágatsz, kaját állítasz elõ, néha harcolsz ha kell?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Mûködik, teljesen.

[merlinw.org]

Az elsõ pálya? És az utána lévõ pl?
De izgi<#gonosz1>
kösz, már töltöm is
[Rush]
igen, nálam az elsõ pálya ment simán...

hTTp://ror.hu/

Szia, már kipróbáltad a Razor1911-es verziót?
[Rush]
Mér a steam-eshez lesz?<#ravasz1>

Persze, csak ahhoz nem volt crack.

[Rush]
már rég kinn van belõle a clonedvd...

Serpa
(SC-t a steamen 2 nap és 15 óra múlva "szabadítják" a világra)

manome
Aha végre sikerült feltörni már alig várom h lejöjjön kiváncsi vagyok milyen.Ha megtetszik akkor kidobok rá h meglegyen eredetiben is a játék. Ja splinter cellt nem tudjátok mikor várhato és mi hir van rola.Elvileg tul rövid :S

[Rush]
jött egy ilyen is közben.... The_Settlers_7-Razor1911

Sanko
thx....közben rájöttem 😄

a mohának mindig a déli oldala fás

De van geológus. Prestige ponttal tudsz "szerezni", és akkor ha kimerült a bánya, akkor geológust dolgoztatsz a bányákban, ha megint feltöltõdtek, tudsz megint munkásokat dolgoztatni. Csak az a baj, hogy követ nem lehet így újratermelni😊

MerlinW
4-5. küldetés után jönnek azt hiszem.

[merlinw.org]

Ja...akkor mindegy.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sanko
a kimerült bányákkal lehet valamit kezdeni? geológus vagy hasonló nincs?

MerlinW
Ahhoz, hogy elinduljon a demo, logikusan érintetlen Launcher kell és a hosts file-ban sem szabad benne lennie az Uborkás bejegyzéseknek.

[merlinw.org]

Letöltöttem a demo-t, hogy megnézzem milyen. Na, és ez se indul .A demo se indul el. Ezt a An internet connectin kezdetû szöveget írja ki.
Pedig, rendszergazdaként telepítettem, úgy indítottam el, ismételten megcsináltam mindazokat amik az AC topic-ban le voltak írva.

Pedig ez csak egy demo, ez legális dolog, akkor mégis mi baja van?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

bigapó
nagyon sok szöveg nincs benne, kiszótárazod azt a párat igy legalább tanulsz is valami nyelvecskét 😊
nehezebb igy, de egy idõ után megtanulod mi mire való, meg ugye megjegyzed a nevét is. de a házaknál azt is jelzi, hogy mit termel neked pl, szóval van itt elég segitség.

The Matrix has you...

MerlinW

[merlinw.org]

Aha. Na akkor majd meglátjuk. Kíváncsi vagyok rá. Csak az zavar, hogy semennyire se tudok angolul, boldogulnék-e így.

MerlinW
Jó nagyon. Van egy kicsi Settlers 2 utánérzése, gyönyörû zenéje van és roppant hangulatos grafikája. A karakterek és az animációk gyerekmesések - de ennek is megvan a maga varázsa. Szerintem erõs 8/10 a játék.

[merlinw.org]

,,Paths to a Kingdom még mindig ugyanolyan bonyolult, mint a tizenöt évvel ezelõtti részek, s még mindig nem igazán szeretek vele játszani."

Hát én ennek inkább örülök. A hatodik Setlers-et próbáltam, az annyira nem tetszett. No meg a negyedik részt, az elsõ játékaim egyike volt, a negyedik az nagyon tetszett. Lehet, csak az idõ szépíti meg az emlékeket, de szerintem a hatodik, egyszerûbb lett.

Igenis az a jó a Settlers-ben, hogy akarok egy házat: akkor megy az emberke, felássa az alapot, megy a másik visz deszkát, és felépíti. Persze a deszkához kell egy favágó, meg egy ács aki a kivágott fából deszkát csinál.

És ez így megy tovább, és tovább.

De pl: már a Settlers 6-ban, csak kivágjuk a fát, és viszi a raktárba.

Kíváncsi leszek milyen lesz a 7 , de így a teszt alapján, szerintem azért jó lesz ez.

bigapó
Amikor azt irta, hogy a 3-al kezdett játszani és addig fogalma sem volt róla mi ez, valamint azóta nem játszott a többi résszel, már mosolyogtam. a hozzászólások is jól tükrözik, hogy nem olyannak kell ezt tesztelni aki nem tudja mivel játszik és ráadásul nem is szereti...

persze, ennek is megvan az értelme, mert igy lehet egy jó kis negativ kritikát irni és aki hallgat is erre az keserû szájizzel fog leülni játszani, ha le fog egyáltalán, de szerintem (eddig demo alapján), kicsit ki fog virulni pár óra játék után😊 jó ez, nem kell temetni.

The Matrix has you...

"Kicsit hasonlítanak a sztenderd magyar építõmunkáshoz, akik a munkaidõ háromnegyedét evéssel, beszélgetéssel és sörözéssel töltik." Na ez tényleg barom, elküldeném 1 hetet sörözni az építöiparba, valószinü a tollat se birná megfogni 😊
MerlinW
"A probléma, hogy ma már csak olyan emberek játszanak a Settlers-sorozattal, akikkel nem nagyon mennél el együtt egy házibuliba, akik szabadidejükben valószínûleg közgazdasági könyveket olvasnak, s egyébként meg mindig is kitûnõek voltak matekból."

Ekkora baromságot... tipikus gamekapocs cikk. Nem kell lõni valamiben az már sz@r. Kicsit gondolkodni kell, az már bonyolult. Primitív idióta...

[merlinw.org]

grebber

Next PC upgrade: 2022

Sanko
valami nem stimmel....MENTETT ÁLLÁS betöltése után nem építenek....minden nyersi van az addigi gazdaság üzemel 100% osan....csak ácsorognak az építõk....5let?

Sanko
mûxik, köszönöm...4096 volt (dolcsi állástól függ) paypal-al megy, 30 perc volt a kulcs....

Megvettem a Directgamekeysrõl. Remélem ezzel nem járok úgy, mint egyszer a Windows 7 kulcsommal amit letiltottak holott állítólag tiszta forrásból volt:-( Nyugtassatok meg, hogy egy pár hét/hónap múlva nem lesz blacklisted a kulcsom. Volt már aki vett tõlük kulcsot és hónapok óta megelégedéssel használja?

Én pedig ezt ajánlom! Olcsó és megbízható hely! <#smile>

Sanko
csekkolom

MerlinW
Tessék, itt van ~3600Ft. Nem "átejtõs", többen is innen vették, akikkel a törésen dolgozunk.

ezt is érdemes figyelni, sok akció van.

[merlinw.org]

Sanko
márpedig ez ismert hiba a törésnél.....ha esetleg a kulcs elött (ami reméljük igazi) próbáltad az emus dolgott akkor azt ügye le kell szedni....meg a host fileban ne legyen átirányítás magadhoz...

Sanko
sehol sincs cd key 4k ért max valami átejtõsben

MerlinW
8000-ért dobozost is vehettél volna. CD kulcsot ~4000-ért árulják.

[merlinw.org]

a netrõl vásároltam hozzá kulcsot 7000ftért! szóval ez eredetinek számít.. de nem hiszem h ez eredetiségtõl függõ probléma.. csak még nem ismerem a játékot!😊
vedd meg eredetiben!
sziasztok! lenne egy kérdésem a játékkal a kapcsolatban!
msot kezdtem a játékot és az elsõ pályán volt egy kis gubanc amit nem tudtam megoldani, mégpedig: gyártottam egy házat, ami mellé tudtam a favágós meg a lécgyáras viskót felhúzni.. és ugye egy raktárat is kellett csinálnom a közelbe (ez volt a feladat).. csak ugye a raktárban nem volt szerszám, ezért a léces faszi csak állt és nézett, mert nem volt hajlandó a távolabbiba elmenni!! ekkor lebontottam a közelebbi raktárat, ekkor már ment is.. ezután felhúztam még1x h közelebb legyen a favágóhoz, de ekkor már nem volt hajlandó elmenni a kivágott fáért a közelebbi raktárba, pedig a favágó oda hordta!!! és fölötte meg villogott a piros (nincs fa) ikon!!.. csomót baszakodtam de nem jöttem rá mi a teendõ!!
kösz a segítséget elõre is...
Nagyon szépen köszönöm!!<#nyes>
bigapó
köszi, egyre jobb árakon találom meg. lassan tényleg megveszem😊

The Matrix has you...

MerlinW
Serpa
ajánlok egy helyet.
~7300ft

bigapó
hol vetted ennyiért?

The Matrix has you...

Kedves Merlin!
" Amit kitettem az csak a feljesztõi verzió..." Lehet hogy vaksi vagyok, ha ez igaz akkor elõre is bocsánat!
Érdekelne hogy hova tetted fel ezt a fajta verziót? Jöhet privátba is az üzenet, ha nem publikus.
Válaszodat elõre is köszönöm!
Serpa
arra neked kell felelni.
de legalább neked is és neki is lesz egy kópiája <#mf1>
on

MerlinW
Míly bunkó vagyok, hogy ez nem jutott nekem eszembe. Hogy nézek most tükörbe?😊

[merlinw.org]

Serpa
vagy vedd meg neki <#ticking>