854
The Settlers 7: Paths to a Kingdom
  • Sanko
    köszönöm :)
  • Zach Elf
    A főmenüben van egy olyan gomb, hogy gyors játék, vagy valami hasonló. Az elvileg (nem próbáltam még) generál egy random pályán random ellenfeleket.. De Skirmish módban, te is állíthatsz össze, hogy melyik pályán akarsz játszani, hány ellenféllel, ki milyen csapatban legyen. És a Map Forge-al, a pályákat is átszerkesztheted úgy ahogy szeretnéd; mik legyenek a győzelmi feltételek, nyersanyagok mennyik legyenek...stb.

A másik kérdésre a válasz: Mivel neten tárolja a mentéseket, így akárhányszor akárhova felrakhatod a játékot, netről tölti be az adatokat úgy is. Így pl ha pc-n játszol, máskor laptopon akarsz, akkor folytathatod ahol abbahagytad. (csak persze folyamatos netkapcsolat kell)
  • Sanko
    néhány kérdés:

van-e szabad játék? (random map stb)
    ez alatt azt értem hogy az elmult időszak játékai egytől egyig scripteltek fix játékmenettel, vagy kampánnyal pont a lényeget elveszítve...az utolsó normális stratégia a CIV4 volt (Civ5 ősszel :D) ahol random mapon random ellenfelek 0-ról építheted fel birodalmad...

a játékot tudom-e játszani 2 helyen is? (1xre persze csak 1 helyen...laptop, vagy PC) tehát ha viszem a CD-t akkor megy bárhonnan? nincs ilyen abszurd hogy a 1géphez kötött?
  • lexi1004
    Sziasztok!
    Több helyen is olvastam, hogy használnak/tok xbox360 emulátort. Szeretném megkérdezni a bennfentes illetőket, hogy honnét tudnék leszedni használhatót?
    MerlinW és nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a feltörés. Sok sikert hozzá :)
  • grebber
    Na akkor érik a warez xbox 360!
  • MerlinW
    Köszi, de egyelőre rossz hír: Settlers-el pepecselünk, és úgy tűnik Ubi észhez tért, mivel nem fix titkosítással küldi az adatokat, hanem "véletlenszerűen generálttal". Ha nem jön rá senki az algoritmusra, illetve nem találja meg senki magában a játékban, akkor esélyes, hogy nem lesznek feltörve a következő Ubi játékok.

Igaz még csak 4 napja foglalkozunk vele (én csak 1 mert csak most jött meg a játék), tehát történhetnek csodák, de kicsit össze van zavarodva a társaság, hiszen minden indításkor más adatokat kapunk a szervertől.
  • snake200
    Ó nagy varázsló!:) egyre híresebb vagy , már torrent oldalon is kint van ez az emulátoros oldalad linkje, akárcsak a másik játéknál pont most láttam!

de grat a munkádért kitartó vagy rendesen és van is türelmed úgy látom xd.
  • hapi
    Ha megcsináljátok páran ausztráliából imába foglalják a neveteket, mert náluk még mindig nem lehet játszani. Megvették és 3 hete nézik a dobozt, majd most letöltik a cracket az eredeti játékhoz hogy legalább a menüt megtudják nézni :)
  • hapi
    ott a demo próbáld ki. Nem rossz de egész más mint az eddigiek.
  • nyirog
    hohoOÓ :D, istencsászár vagy ^^, remélem az elkövetekző pár ubi-s játéknál is meg lesz (conviction, pop, future solder) ez a values-os megoldás ^^. amúgy aki játszik vele: sokban eltér a hatodik érsztől (?), én ott speciel hiányoltam a háborúzást a város építés után...
  • hapi
    drukkolok srácok ez engem jobban érdekel mint az Ac2! Azt felénél abba is hagytam.
  • MerlinW
    Jaja, nem is a játék érdekel, hanem az Ubi féle macska-egér harc:) Már be is rendeltem a Settlers-t, hogy tudjak DRM-et hekkelni:)
  • gfreak
    :D nem is te lennél cimbora :D kulcsvadászat, orosz co-op? :DDDD
  • grebber
    Remélem sikerrel járnak ezek a munkálatok!
  • MerlinW
    Khm, izé.. elkezdődtek az emulátor munkálatai:)
  • bigapó
    előző hsz most esett le, neked mennyi idő alatt jött meg a csomag?
  • bigapó
    akkor nem olvastad el amit írtam korábban. Jó, nem kifejezetten banki költség, de mivel VISA dollárban számol, ezt meg vagy font vagy euróban veszed, dupla átváltás van, itt lehet bukni vagy nyerni a dolgon. Lehet, hogy pár tíz vagy száz forintról van szó, de hosszú távon egyáltalán nem mindegy mennyi az annyi.
    Amúgy ha MW2 befuccsol a DLC miatt, akkor valószínű ezt veszem meg, hogy multizzak is vele:)
  • Zach Elf
    Ha Skirmish-re gondolsz, igen lehet. Szerintem minden stratégiai játékban lehet, de javítsatok ki, ha tévedek:)
  • Forrest Tomee
    Campaign-okon kívűl lehet benne random scenariot csinálni? (nem multiban)
  • grebber
    Banki költség? Ezt nem értem.
    Annyit vonnak le ami oda van írva + az 1 font szállítás az aktuális font/forint árfolyam alapján semmivel nem több.
  • Ombika
    2 het legalabb onnan a cucc, de nekem eddig megerkezett minden!
  • bigapó
    pedig ez is elképzelhető, akármilyen hihetetlen:) mai világban? minden lehetséges. fő az optimizmus! egyébként meg tökmindegy, csak ne hónapokig tartson azért.
  • n003
    "Egy nap alatt itt van így is?" 310ft-ér nemhinném :D
  • bigapó
    Na végre valaki, aki már rendelt innen. Az jó hír, hogy csak egy font a szállítás, de mennyi a banki költség? Neked mennyivel volt több, mint ami ott az oldalon szerepelt szállítással együtt? Ez milyen bank és milyen kártya volt?
    Ezenkívül ki a szállító? Saját néven hozzák vagy valami hazai futárszolgálat? GLS vagy nevenincs cég? Egy nap alatt itt van így is?

Mivel nem pörög a topik, remélem nem baj, ha itt kérdezem és nem privátban. Bocsi attól akit ez nem érdekel.
  • grebber
    Nem átverés elég megbízható oldal rendeltem már innen és csak 1 font a Magyarországra szállítás!
  • zola2000
    De nekem a settlers7hez kéne, a másik kettöt simán lewarezolom xboxra.
  • MouQuiNewL
    Atreus, remélem értelmezted a mondatomat! :))))))

Tehát: a játék BETONSTABILAN működik. Nem azt írtam hogy a szerver, hanem a játék. Nem tudom, hogy te játszottál-e az általam említett játékokkal, de azért elmondom: AION, WH Online, BC2 még akkor is hajlamos volt fagyni induláskor, amikor még be sem logoltál. Semmi hálózati hiba, csak a kliens szar volt. BC2-nél meg minden.. a szerver, a kliens is. Remélem, így hogy bővebben kifejtettem, most már érted hogy miről beszélek.

Értelmezés FAIL! :))))
  • bigapó
    nem hiszem, hogy az. mindenféle áru van itt és elég komoly oldalnak néz ki. UK a központ, ahogy néztem, mert oda ingyenes a kiszállítás. komoly a kártyakitöltési procedúra is, ilyennel találkozni a legtöbb helyen. lényegében a Steam is ezt használja és ott működik. Ha tudok félretenni a következő pár hónapban és itt tartósan megmarad ez az akciós ár, akkor simán veszek egyet. Utánna megmondom, hogy átbasztak-e vagy sem :)
  • n003
    ezt meg hogyan??? :O direct2drive -n £34.95 .. cdgalaxisban meg 9e+szállítás
    nem átverés???
  • bigapó
    Aki szeretné kicsit olcsóbban megvenni, annak itt egy tipp:

Zavvi

Természetesen 18 év felettieknek ajánlott, mert bankkártyás fizetés van. Ezenkívül kérdéses a banki átszámítás mennyibe kerül, bank és kártyafüggő, de még így is meggondolandó, mert 30-50%-os kedvezmények is vannak.
  • zsozso29
    Szerintem ezzel nem nagyon fognak foglalkozni (esetleg ha majd nagyon unatkoznak) nem olyan nagy kariberű játék, de a Splinter Cell -Conviction és a Prince of Persia - The Forgotten Sands 100% hogy lesz hozzá ilyen emulátor...
  • Zach Elf
    Én csak egy nap vettem észre, hogy pont mikor vége lett volna egy campaign-nek, akkor állt le a szerverük, és kb két óráig nem volt elérhető. Azóta nem volt ilyen.
    Szerintem jó kis játék, sok újdonság van benne (a 6ot nem láttam).
  • hapi
    Most komoly hogy több órája nem is lehet vele játszani? Ha valakinek megvan mondja már el.
  • zola2000
    gondolom itt már jobban megoldják a védelmet, az eddigi védelemnek volt egy gyenge pontja...
  • HoReSz1975
    values.db fájl kellene, mint az Assassin Creed 2 -nél és akkor crack nélkül mesterséges server mellett lehetne nyomulni
  • Petike954
    Hello! Van már crack a játékhoz?
  • Atreus
    "globális szerverleállás van de betonstabilan működik a játék..."

Gratulálok! Ülj le azt mászkálj!
  • MouQuiNewL
    Eredetiben tolom. Vegyétek meg ti is, megéri. Szerintem nagyon szórakoztató játék.

HD 4870 1 GB, E8400 6MB, 4GB RAM, 1920x1080 fullon megy rendesen.

Most valami globális szerverleállás van, de gondolom ez átmeneti. Ami furcsa számomra, hogy betonstabilan működik a játék, ami nem volt elmondható az utóbbi pár évben megjelent (és általam is megvásárolt) játékra, mint pl. AION, Warhammer, Bad Company 2.

Semmiben sem hasonlít az AOE-re. Szerintem.
  • Lunki88
    Videó alapján megtetszett a játék, mennyire hasonlít ez az age of empires játékokhoz? Mert azok nagy kedvenceim voltak.
  • nyuszigod
    Valaki tolja eredetiben, akkor irjon egy nevet ide, aztán megkeresem friendlistbe! :D