Settlers 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Meg ha nem a sorozat 7. részével kezdi, akkor meg ugyanezeket a szavakat már ismernie kéne, aki meg egy játékot a 7. részénél kezdi el... annak nem tudok mit mondani. Szótározza ki azt a "rengeteg" szót, és legalább annyival többet fog tudni.
meg visít mindenki hogy 'jóvan bammeg érteném ha magyarú lenne' ahelyett hogy inkább úgy néznék hogy játszva nyelvtanulás...
Racism is a weapon of mass destruction!
nekem nem kezdi el épiteni a kereskedõházat nem tudom mi lehet a gond
ha tudnátok segiteni lécci
köcce
mondjuk az már egyszer igaz hogy nem biztos hogy az elmejátékok rajongói száguldoznak LC-ben össze-vissza, de azért kikapcsolódásnak az sem rossz 😄 (emlékszem mindig taxiztam hogy jól memorizáljam a várost..taxiba be, zene felcsavar 😄DDD)
ami viszont tényleg baj, hogy egyre inkább trenddé válik a 'minden legyen egyszerû és szájbarágós' játékfilozófia...nehogy már fejlõdjön az agy...még jó hogy a kalandjátékok is lassan visszatérnek 😉
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
mondjuk ezen a lehúzós kritikákon én is behaltam...mi az hogy bonyolult? szerintem meg logikus 😉 félreértések elkerülése véget: ez egy stratégiai játék. Nem az a stratégiai játékok csúcsa hogy legyártasz hatezer tankot aztán orcánvágod az ellenfelet, miközben neked bányásszák azt a három nyersanyagot ami kell és slussz...
ideje volt hogy egy kicsit kényeztessék végre az agyhasználó stratégákat is, Anno 1404 is jó volt (bár az jóval egyszerûbb), most meg egy jó kis Siedler xD
Settlers is így a leghatékonyabb: megkapod a terepet, távolítasz, pause, majd eltervezed hova mit építesz (mert ugye az nem mindegy), illetve hogy mely közeli erõdöket veszed be a nyersanyagok tekintetében. A tervezés után, pedig hajrá.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
steam, origin: ACE_hun
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha bármelyik munkásodnak Fancy food ellátást adsz akkor az 1 nyersanyagból 3 végterméket készít.
Szóval az elején építs 2 vadászt és 1 fejlett rezidenciához 3 butchert mindezt tedd közös raktárhoz, és mindnek adj fancy food ellátást.
A vadász 3 sonkát fog hozni az erdõbõl és a butcher 1 sonkából 3 fancy food-ot fog készíteni.
Így elég sok fancy foodod lesz és ha ezt használva gyártassz akkor a kezdeti készletekbõl is sokat ki lehet hozni pl. 10 aranyrögbõl 30 pénzt ami az elején elég sok. Vagy 10 vasból 30 kardot ami már komoly hadsereg.
Valóban a legjobb settlers a 2. óta...
The Matrix has you...
Nekem a kereskedelmi útvonalak nem teljesen tiszták. Elkülöm a srácokat egy pontra, ahol pl aranyért követ adnak és ott megáll a tudomány. Nem jöttem még rá, hogyan lehet lebonyolítani az üzletet. Portokban többnyire csak ruha->arany biznisz megy, az oké, illetve tavern-ben sör->arany. A kereskedelmi útvonalas boltolás viszont még sötét folt😊
[merlinw.org]
The Matrix has you...
Én régi Settlers-rajongó vagyok, elsõ 4 részt többször is végigjátszottam, de szájtátva csinálom ezeket a küldiket, mert még mindig tudnak újat mutatni, meg persze itt azért bonyolitottak valamicskét a dolgon, legalábbis elsõre úgy tûnik.
The Matrix has you...
alkesz papokat akarnék gyártani amihez sör is kéne😊 meg is építem a sörfõzdét, de abba meg víz kell. na vizet hogy tudok a sörfõzdébe vinni?
pls help, szegény papjaim szomjan maradnak😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az egésznek ez a célja immár 17 éve😊 Gazdasági tuti és hadsereg építése, hogy a környezõ királyságokat elfoglald. A föld kontinensein játszódik, de maga a játékterület fiktív (régebben véletlen generált volt, most ahogy nézem nem az)
Nézz jútúbot.
[merlinw.org]