Settlers 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy jó ez a játék. sok helyen lehúzták amiatt hogy túl bonyolúlt. sztem meg pont az a jó benne😊

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

<#nevetes1>

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

MerlinW
Az a neved, miután crack-et használsz.

[merlinw.org]

hello! én azt szeretném kérdezni hogy ha rámegyek a váramra az egérrel azt írja ki h pirate (pirate) ez mér van és ez micsoda? help plz
Nincs mit. De a campaign-ben tényleg elmondanak mindent. Ezt nem csak neked mondom, hanem mindenkinek, aki nem vitte végig és olyat kérdez, ami benne van.😛

köszi a segítséget. jó láma vagyok hogy a kutat meg nem vettem észre😊

Aki legálisan játszik, annak meg ugyebár MAGYAR kézikönyv jár, de még azt is lusták elolvasni, hogy megértsék a játékot.
Meg ha nem a sorozat 7. részével kezdi, akkor meg ugyanezeket a szavakat már ismernie kéne, aki meg egy játékot a 7. részénél kezdi el... annak nem tudok mit mondani. Szótározza ki azt a "rengeteg" szót, és legalább annyival többet fog tudni.

gfreak
ez még semmi ahhoz képest ami az Anno 1404 topikjában ment...lekapartam az arcomat 😄 ott gyakorlatilag a küldetések = tutorial, és ha végeztél akkor mehet a móka, scenariok, multi...de nem ment ott sem az olvasás/szövegértés/agyhasználat 😄

meg visít mindenki hogy 'jóvan bammeg érteném ha magyarú lenne' ahelyett hogy inkább úgy néznék hogy játszva nyelvtanulás...

Racism is a weapon of mass destruction!

De még látod, így is itt kérdezget mindenki minden alapot, amit a tutorial elmagyaráz, és azt nem bírják felfogni. Aki nem szeret gondolkodni, vagy nem tud, ne játsszon vele. Szerintem igenis jó, hogy ezen végre kell gondolkodni hogy mit akarsz építeni, mert nem mindenre van nyersanyag..stb.

szasztok
nekem nem kezdi el épiteni a kereskedõházat nem tudom mi lehet a gond
ha tudnátok segiteni lécci
köcce

gfreak
nem is mondtam hogy leszólta 😉

mondjuk az már egyszer igaz hogy nem biztos hogy az elmejátékok rajongói száguldoznak LC-ben össze-vissza, de azért kikapcsolódásnak az sem rossz 😄 (emlékszem mindig taxiztam hogy jól memorizáljam a várost..taxiba be, zene felcsavar 😄DDD)

ami viszont tényleg baj, hogy egyre inkább trenddé válik a 'minden legyen egyszerû és szájbarágós' játékfilozófia...nehogy már fejlõdjön az agy...még jó hogy a kalandjátékok is lassan visszatérnek 😉

nem a gta-t szólta le hanem azokat akik csak azon a színvonalon tudják elképzelni a jó játékot :o) és ami annál nehezebb (nem mutatja nyíl a célt és radar az ellenséget) az már sz*r 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

gfreak
csak a gétéázást ne említetted volna negatívumként varázslóm 😄 (én spec. szeretek gétéázni is 😄 )

mondjuk ezen a lehúzós kritikákon én is behaltam...mi az hogy bonyolult? szerintem meg logikus 😉 félreértések elkerülése véget: ez egy stratégiai játék. Nem az a stratégiai játékok csúcsa hogy legyártasz hatezer tankot aztán orcánvágod az ellenfelet, miközben neked bányásszák azt a három nyersanyagot ami kell és slussz...

ideje volt hogy egy kicsit kényeztessék végre az agyhasználó stratégákat is, Anno 1404 is jó volt (bár az jóval egyszerûbb), most meg egy jó kis Siedler xD

MerlinW
Mert a mai emberek birkák. Eszik a bigmac-et és gétéáznak. Kicsit gondolkodni kell, az már rossz. Ezért tartunk ott ahol. Csak nézzetek meg pl egy '90-es évekbeli kalandjátékot és egy mait. Vagy akár ott a Doom. Eszetlen öldöklés persze, de hány játékban tévedtünk el az utóbbi 10 évben? Nem is emlékszem mikor kellett utoljára papírt elõvennem egy feladat miatt😊

Settlers is így a leghatékonyabb: megkapod a terepet, távolítasz, pause, majd eltervezed hova mit építesz (mert ugye az nem mindegy), illetve hogy mely közeli erõdöket veszed be a nyersanyagok tekintetében. A tervezés után, pedig hajrá.

[merlinw.org]

MerlinW
Upscale és Depth of field effekteket lõdd ki, és jó lesz. Ha gyengus a videókártáyád akkor a texturákat is mediumra. Sok különbség nincs, viszont sebbességben van.

[merlinw.org]

Fehercsoki
Szerintem a gépigénye kb. 0 mivel az én gépemen minden maxon teljesen jól futott és nem túl jó a gépem.

Miért kell már az ilyen játékhoz is erõgép? Tök gáz...

steam, origin: ACE_hun

Negatív kritikát kapott bonyolultsága miatt, és itt nemcsak a magyar tesztre gondolok...:-)

MerlinW
Csilivili mögött egy nagyon durva és bonyolult rendszer rejtõzik, ne aggódj😊 Multi ugyanolyan mint a Skirmish vagy a Quick play.

[merlinw.org]

Kipróbáltam a játékot, elsõre nem is olyan rossz, bár nekem nagyon cisli-vili-nek tûnik a dolog. A Multi része hogy néz ki egyébként?

MerlinW
Katt a zászlóra, majd katt egy erõdre (sajátra akkor átcuccolnak, ha ellenségesre akkor támadnak)

[merlinw.org]

csak akkor tudod kihozni õket ha csatába indulsz
alma2
ha nem csatazol miert akarod kihozni oket ?

szerintem

Hali a katonákat hogy lehet kihozni a várból?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

2/2-es raktáraknál tudod megcsinálni, rákattintasz a termékre.
Gideon Wieth
közbe már rájöttem, hogy azért nem ment, mert volt elõtte egy másik építkezés beütemezve, aminek ugyanez a nyersanyag kellett volna. Nekem volt kettõ ahhoz 4 kellett volna, a kõfejtõhöz egy. Csak kitöröltem a kutat, és már csinálták is 😊 Arra van valami lehetõség, hogy a storehouse-ban átrendezzem, hogy mibõl hova vigyen dolgokat? Mert pl a fát nekem nagyon messze gyûjtötte onnan, ahonnan kellett volna 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Nincs út, nincs szabad ember, de nekem olyan is volt hogy letettem mellé 1 Storehouse és akkor elkezdték építeni
mert tört verzióval játszol. ezt még nem sikerült javítani ill. a 1.03 patch orvosolja de ahhoz nincs crack
Gideon Wieth
Ill most futottam bele egy olyan problémába, hogy kiadtam a parancsot egy kõfejtõ építésére, de senki nem kezdi el építeni. Az alapanyagok pedig megvannak hozzá. Ez miért van ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Az miért van, hogy néha megakad a játék egy 10 másodpercre ?

Na, tényleg? De jó, erre nem jöttem rá. Majd kipróbálom.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ezaz Hapi! Na ilyenekre lennék kiváncsi mert ezeket nem nagyon értettem eddig! Köszi
Ja és egy tipp mindenkinek:

Ha bármelyik munkásodnak Fancy food ellátást adsz akkor az 1 nyersanyagból 3 végterméket készít.

Szóval az elején építs 2 vadászt és 1 fejlett rezidenciához 3 butchert mindezt tedd közös raktárhoz, és mindnek adj fancy food ellátást.
A vadász 3 sonkát fog hozni az erdõbõl és a butcher 1 sonkából 3 fancy food-ot fog készíteni.

Így elég sok fancy foodod lesz és ha ezt használva gyártassz akkor a kezdeti készletekbõl is sokat ki lehet hozni pl. 10 aranyrögbõl 30 pénzt ami az elején elég sok. Vagy 10 vasból 30 kardot ami már komoly hadsereg.
pontosabban sör kell a kezdõ pap készítéséhez. a sörhöz meg búza és víz kell. Azt javaslom hogy a sörfõzdéhez legközelebb esõ raktárod mellé (közvetlenül) építs kutat. így már menni fog de ha nagyon elfoglaltak a hordárok vagy messzire kell vinni a vizet akkor tuti hogy mindig hiány lesz, de azért menni fog a termelés.
Nem! Ez egy külön megvásárolható eGuide, amit a Prima Games készít sok-sok játékhoz.

bigapó
ez az eGuide az amit kézikönyvként megkapsz az eredeti játék dobozában?

The Matrix has you...

A kereskedelmi útvonal úgy mûködik hogy aki eléri az adott pontot a világtérképen, annak megnyílik az a fajta lehetõség a kikötõben, és tud kereskedni pl kõ-gyûrû. Mondjuk én uccsó küldiben vagyok végig hardon és nem nagyon használtam csak az elején mikor megtanította. Általában csak harc vagy harc és fejlesztésre megyek.
Valóban a legjobb settlers a 2. óta...
bigapó
megnézted a Guide-ot is, hogy mit ir errõl? Én még közel nem vagyok ehhez a részhez.

The Matrix has you...

MerlinW
A fõépületbe kerül a termék, s onnan a raktárba. Azért hasznos ez a rendszer, mert csak a fõépület kerül "komolyabb" mennyiségû alapanyagba, a hozzáépített cuccok "ingyenesek" - illetve minimális áruk van.

Nekem a kereskedelmi útvonalak nem teljesen tiszták. Elkülöm a srácokat egy pontra, ahol pl aranyért követ adnak és ott megáll a tudomány. Nem jöttem még rá, hogyan lehet lebonyolítani az üzletet. Portokban többnyire csak ruha->arany biznisz megy, az oké, illetve tavern-ben sör->arany. A kereskedelmi útvonalas boltolás viszont még sötét folt😊

[merlinw.org]

bigapó
nekem egy dolog nem tetszik egyenlõre - de ha megfelelõ magyarázat van rá, akkor osszátok meg velem is -, hogy minek kell épiteni még egy plusz épületet mindig. és ugye ahhoz lehet kötni, amellé épiteni mondjuk a favágót, az erdészt és a fûrésztelepet. az az épület mire kell? mert nem raktárnak szolgál ha jól tudom. csak a helyet foglalja ha jól látom. az meg nem sok van most sem, bár eddig még elfértem, igaz, eléggé az elején vagyok még.

The Matrix has you...

bigapó
Campaign-ben mindent elmesél, hogy mit miért és mikor és hogyan és minek is kell ezt csinálni tulajdonképpen. Picit figyelj oda és ugyanezeket a lépéseket kell csinálni minden pályán, csak egy pár lépéssel megtoldva, hogy minden megragadjon a pici fejünkben.

Én régi Settlers-rajongó vagyok, elsõ 4 részt többször is végigjátszottam, de szájtátva csinálom ezeket a küldiket, mert még mindig tudnak újat mutatni, meg persze itt azért bonyolitottak valamicskét a dolgon, legalábbis elsõre úgy tûnik.

The Matrix has you...

Építs kutat. Onnan raktárba, és onnan meg máshová viszik a vizet, pl templomba.

sziasztok!

alkesz papokat akarnék gyártani amihez sör is kéne😊 meg is építem a sörfõzdét, de abba meg víz kell. na vizet hogy tudok a sörfõzdébe vinni?
pls help, szegény papjaim szomjan maradnak😊

ok, igaz... a lényeg, h az van fenn...
bon
Az érdekes, mert nincs külön directx változat, hanem csak egy telepítõ, amibõl a legújabb a 2010 februári.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

azt is frissítettem....(dx11-re..)
bon
Directx-et frissítsd.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

engem vmi direct3d.dll file hibaüzenettel dob ki a játék indítás után... (továbbra sem tudom ugyanis elindítani..). Videókártya drivert már frissítettem... Mi lehet a gond?
MerlinW
"Van ilyen "hódítsd meg a világot" játékmód benne?"

Az egésznek ez a célja immár 17 éve😊 Gazdasági tuti és hadsereg építése, hogy a környezõ királyságokat elfoglald. A föld kontinensein játszódik, de maga a játékterület fiktív (régebben véletlen generált volt, most ahogy nézem nem az)

Nézz jútúbot.

[merlinw.org]

Fehercsoki
Van ilyen "hódítsd meg a világot" játékmód benne?Illetve mekkora hadsereget lehet csinálni?A térkép mekkora a játékban?(illetve valóságos vagy fiktív népek/országok vannak benne?