Settlers 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Igaz 8000Ft-ért vettem, de szívesen neked adom <#gonosz1>

[merlinw.org]

zola2000
Azt valahol a dobozon keresd 😊

A

nem olvastam el az összes hozzászólást de tudna valaki egy cd kulcsot adni a játékhoz? Köszönöm
Sanko
ok.... amúgy a raktárral van összefüggésben... minden esetre tesztelni jó

a mohának mindig a déli oldala fás

MerlinW
Mert nem eredeti a játék, "törés" pedig nincs még hozzá. Amit kitettem az csak a feljesztõi verzió, nem végfelhasználók számára😊 Illetve a türelmetleneknek.

[merlinw.org]

Sanko
miért nem építenek búzamezõt? úttal bekötve, raktár teli cuccal...építõk meg csak állnak...

zola2000
Idövel biztos lehet, csak lehet hogy hónapok/évek kérdése ...

A

MerlinW
Kiderül, ha megtaláltuk mind.

[merlinw.org]

ebbõl hány value lesz ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

MerlinW
Update a warez topikban!

[merlinw.org]

Renjike
ez bitang gam lesz csak kel warez 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

vagy tudnál küldeni linket!vagy elmondod hogy kell megcsinálni azt?
értem köszi!az is meg van,de azzal sem tudtam mit kezdeni!vagyis sikerült csak ahogy be fekszik abba a gépbe!utánna lefagy!
HoReSz1975
minden megvan, márcsak value.db hiányzik, amit folyamatosan újitani szoktak, mint az AC" -nél, ott már van végleges fájl... ehhez nincs egyáltalán sajnos...

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

köszi!várhatóan mikor lesz normális vezió?vagy crack?
Még nem mûködik a dolog és ha jól sejtem sokkal bonyolultabb mint az Ac2 volt. Szal lehet hogy nem fog sikerülni emulálni a servert...
császtok!elmondaná valaki,hogy kell ezt az emu izét felrakni,és hogy elinduljon a játék?elõre is köszi
HoReSz1975

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Agamemnon
Doki azért szóltak le, mert pontosan 2 hsz-el elõtted kérdezték meg ugyanezt, illetve pontosan a Te hsz-edet megelõzõen érkezett rá a válasz.

Köszi az infot!
grebber
Assassins 2-höz sem volt crack sõt normális értelemben véve most sincs.
Ha sikerül megoldani akkor jól jön majd ez a clone.Ha nem akkor innentõl kezdve no pc-re UBI-s game.
És akkor van két választás vagy megveszed eredetibe ha akarsz ubis játékokkal játszani vagy veszel Xbo360-at és arra warezolsz majd!

Next PC upgrade: 2022

Értem, csak azt nem tudom felfogni hogy minek rakták fel ha nincs hozzá crack.
" vagy meg kell venni az eredetit?" bingó :| einsteinke

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

van annyi agyam hogy visszaolvassak és már megtörtént! akkor hogy indítsam el offline-ban? vagy meg kell venni az eredetit?
most mi a baj? valami rosszat mondtam? <#vigyor4>
gfreak
okkal nem találsz semmit...és most nem arra az okra gondolok hogy annyi agyad sincs hogy utánnaolvass, ne adj isten visszaolvasnál ebben a topikban, hanem arra az okra hogy nincs..

Racism is a weapon of mass destruction!

apakezdõdikóhmájgád

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

sziasztok!
most raktam fel az s7-et és segítene valaki egy serialt szerezni vagy cracket, mert egyszerûen sehol sem találok 😞
Nem.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Higany
Sziasztok! Megjelent már warezba? Thx!

Sanko
köszönöm 😊

A fõmenüben van egy olyan gomb, hogy gyors játék, vagy valami hasonló. Az elvileg (nem próbáltam még) generál egy random pályán random ellenfeleket.. De Skirmish módban, te is állíthatsz össze, hogy melyik pályán akarsz játszani, hány ellenféllel, ki milyen csapatban legyen. És a Map Forge-al, a pályákat is átszerkesztheted úgy ahogy szeretnéd; mik legyenek a gyõzelmi feltételek, nyersanyagok mennyik legyenek...stb.

A másik kérdésre a válasz: Mivel neten tárolja a mentéseket, így akárhányszor akárhova felrakhatod a játékot, netrõl tölti be az adatokat úgy is. Így pl ha pc-n játszol, máskor laptopon akarsz, akkor folytathatod ahol abbahagytad. (csak persze folyamatos netkapcsolat kell)

Sanko
néhány kérdés:

van-e szabad játék? (random map stb)
ez alatt azt értem hogy az elmult idõszak játékai egytõl egyig scripteltek fix játékmenettel, vagy kampánnyal pont a lényeget elveszítve...az utolsó normális stratégia a CIV4 volt (Civ5 õsszel 😄) ahol random mapon random ellenfelek 0-ról építheted fel birodalmad...

a játékot tudom-e játszani 2 helyen is? (1xre persze csak 1 helyen...laptop, vagy PC) tehát ha viszem a CD-t akkor megy bárhonnan? nincs ilyen abszurd hogy a 1géphez kötött?

Sziasztok!
Több helyen is olvastam, hogy használnak/tok xbox360 emulátort. Szeretném megkérdezni a bennfentes illetõket, hogy honnét tudnék leszedni használhatót?
MerlinW és nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a feltörés. Sok sikert hozzá 😊
grebber
Na akkor érik a warez xbox 360!

MerlinW
Köszi, de egyelõre rossz hír: Settlers-el pepecselünk, és úgy tûnik Ubi észhez tért, mivel nem fix titkosítással küldi az adatokat, hanem "véletlenszerûen generálttal". Ha nem jön rá senki az algoritmusra, illetve nem találja meg senki magában a játékban, akkor esélyes, hogy nem lesznek feltörve a következõ Ubi játékok.

Igaz még csak 4 napja foglalkozunk vele (én csak 1 mert csak most jött meg a játék), tehát történhetnek csodák, de kicsit össze van zavarodva a társaság, hiszen minden indításkor más adatokat kapunk a szervertõl.

[merlinw.org]

snake200
Ó nagy varázsló!😊 egyre híresebb vagy , már torrent oldalon is kint van ez az emulátoros oldalad linkje, akárcsak a másik játéknál pont most láttam!

de grat a munkádért kitartó vagy rendesen és van is türelmed úgy látom xd.

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Ha megcsináljátok páran ausztráliából imába foglalják a neveteket, mert náluk még mindig nem lehet játszani. Megvették és 3 hete nézik a dobozt, majd most letöltik a cracket az eredeti játékhoz hogy legalább a menüt megtudják nézni 😊
ott a demo próbáld ki. Nem rossz de egész más mint az eddigiek.
nyirog
hohoOÓ 😄, istencsászár vagy ^^, remélem az elkövetekzõ pár ubi-s játéknál is meg lesz (conviction, pop, future solder) ez a values-os megoldás ^^. amúgy aki játszik vele: sokban eltér a hatodik érsztõl (?), én ott speciel hiányoltam a háborúzást a város építés után...

drukkolok srácok ez engem jobban érdekel mint az Ac2! Azt felénél abba is hagytam.
MerlinW
Jaja, nem is a játék érdekel, hanem az Ubi féle macska-egér harc😊 Már be is rendeltem a Settlers-t, hogy tudjak DRM-et hekkelni😊

[merlinw.org]

gfreak
😄 nem is te lennél cimbora 😄 kulcsvadászat, orosz co-op? 😄DDD

Racism is a weapon of mass destruction!

grebber
Remélem sikerrel járnak ezek a munkálatok!

MerlinW
Khm, izé.. elkezdõdtek az emulátor munkálatai😊

[merlinw.org]

bigapó
elõzõ hsz most esett le, neked mennyi idõ alatt jött meg a csomag?

The Matrix has you...

bigapó
akkor nem olvastad el amit írtam korábban. Jó, nem kifejezetten banki költség, de mivel VISA dollárban számol, ezt meg vagy font vagy euróban veszed, dupla átváltás van, itt lehet bukni vagy nyerni a dolgon. Lehet, hogy pár tíz vagy száz forintról van szó, de hosszú távon egyáltalán nem mindegy mennyi az annyi.
Amúgy ha MW2 befuccsol a DLC miatt, akkor valószínû ezt veszem meg, hogy multizzak is vele😊

The Matrix has you...

Ha Skirmish-re gondolsz, igen lehet. Szerintem minden stratégiai játékban lehet, de javítsatok ki, ha tévedek😊

Forrest Tomee
Campaign-okon kívûl lehet benne random scenariot csinálni? (nem multiban)

grebber
Banki költség? Ezt nem értem.
Annyit vonnak le ami oda van írva + az 1 font szállítás az aktuális font/forint árfolyam alapján semmivel nem több.