Settlers 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mohának mindig a déli oldala fás
[merlinw.org]
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Ha sikerül megoldani akkor jól jön majd ez a clone.Ha nem akkor innentõl kezdve no pc-re UBI-s game.
És akkor van két választás vagy megveszed eredetibe ha akarsz ubis játékokkal játszani vagy veszel Xbo360-at és arra warezolsz majd!
Next PC upgrade: 2022
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Racism is a weapon of mass destruction!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
most raktam fel az s7-et és segítene valaki egy serialt szerezni vagy cracket, mert egyszerûen sehol sem találok 😞
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A másik kérdésre a válasz: Mivel neten tárolja a mentéseket, így akárhányszor akárhova felrakhatod a játékot, netrõl tölti be az adatokat úgy is. Így pl ha pc-n játszol, máskor laptopon akarsz, akkor folytathatod ahol abbahagytad. (csak persze folyamatos netkapcsolat kell)
van-e szabad játék? (random map stb)
ez alatt azt értem hogy az elmult idõszak játékai egytõl egyig scripteltek fix játékmenettel, vagy kampánnyal pont a lényeget elveszítve...az utolsó normális stratégia a CIV4 volt (Civ5 õsszel 😄) ahol random mapon random ellenfelek 0-ról építheted fel birodalmad...
a játékot tudom-e játszani 2 helyen is? (1xre persze csak 1 helyen...laptop, vagy PC) tehát ha viszem a CD-t akkor megy bárhonnan? nincs ilyen abszurd hogy a 1géphez kötött?
Több helyen is olvastam, hogy használnak/tok xbox360 emulátort. Szeretném megkérdezni a bennfentes illetõket, hogy honnét tudnék leszedni használhatót?
MerlinW és nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a feltörés. Sok sikert hozzá 😊
Igaz még csak 4 napja foglalkozunk vele (én csak 1 mert csak most jött meg a játék), tehát történhetnek csodák, de kicsit össze van zavarodva a társaság, hiszen minden indításkor más adatokat kapunk a szervertõl.
[merlinw.org]
de grat a munkádért kitartó vagy rendesen és van is türelmed úgy látom xd.
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
[merlinw.org]
Racism is a weapon of mass destruction!
Amúgy ha MW2 befuccsol a DLC miatt, akkor valószínû ezt veszem meg, hogy multizzak is vele😊
The Matrix has you...