Settlers 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
2 het legalabb onnan a cucc, de nekem eddig megerkezett minden!

bigapó
pedig ez is elképzelhetõ, akármilyen hihetetlen😊 mai világban? minden lehetséges. fõ az optimizmus! egyébként meg tökmindegy, csak ne hónapokig tartson azért.

The Matrix has you...

"Egy nap alatt itt van így is?" 310ft-ér nemhinném 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

bigapó
Na végre valaki, aki már rendelt innen. Az jó hír, hogy csak egy font a szállítás, de mennyi a banki költség? Neked mennyivel volt több, mint ami ott az oldalon szerepelt szállítással együtt? Ez milyen bank és milyen kártya volt?
Ezenkívül ki a szállító? Saját néven hozzák vagy valami hazai futárszolgálat? GLS vagy nevenincs cég? Egy nap alatt itt van így is?

Mivel nem pörög a topik, remélem nem baj, ha itt kérdezem és nem privátban. Bocsi attól akit ez nem érdekel.

The Matrix has you...

grebber
Nem átverés elég megbízható oldal rendeltem már innen és csak 1 font a Magyarországra szállítás!

Next PC upgrade: 2022

zola2000
De nekem a settlers7hez kéne, a másik kettöt simán lewarezolom xboxra.

A

Atreus, remélem értelmezted a mondatomat! 😊)))))

Tehát: a játék BETONSTABILAN mûködik. Nem azt írtam hogy a szerver, hanem a játék. Nem tudom, hogy te játszottál-e az általam említett játékokkal, de azért elmondom: AION, WH Online, BC2 még akkor is hajlamos volt fagyni induláskor, amikor még be sem logoltál. Semmi hálózati hiba, csak a kliens szar volt. BC2-nél meg minden.. a szerver, a kliens is. Remélem, így hogy bõvebben kifejtettem, most már érted hogy mirõl beszélek.

Értelmezés FAIL! 😊))) <#taps><#vigyor2><#violent><#boxer><#beka2>
bigapó
nem hiszem, hogy az. mindenféle áru van itt és elég komoly oldalnak néz ki. UK a központ, ahogy néztem, mert oda ingyenes a kiszállítás. komoly a kártyakitöltési procedúra is, ilyennel találkozni a legtöbb helyen. lényegében a Steam is ezt használja és ott mûködik. Ha tudok félretenni a következõ pár hónapban és itt tartósan megmarad ez az akciós ár, akkor simán veszek egyet. Utánna megmondom, hogy átbasztak-e vagy sem 😊

The Matrix has you...

ezt meg hogyan??? 😮 direct2drive -n £34.95 .. cdgalaxisban meg 9e+szállítás
nem átverés???

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

bigapó
Aki szeretné kicsit olcsóbban megvenni, annak itt egy tipp:

Zavvi

Természetesen 18 év felettieknek ajánlott, mert bankkártyás fizetés van. Ezenkívül kérdéses a banki átszámítás mennyibe kerül, bank és kártyafüggõ, de még így is meggondolandó, mert 30-50%-os kedvezmények is vannak.

The Matrix has you...

Szerintem ezzel nem nagyon fognak foglalkozni (esetleg ha majd nagyon unatkoznak) nem olyan nagy kariberû játék, de a Splinter Cell -Conviction és a Prince of Persia - The Forgotten Sands 100% hogy lesz hozzá ilyen emulátor... <#eplus2>

Én csak egy nap vettem észre, hogy pont mikor vége lett volna egy campaign-nek, akkor állt le a szerverük, és kb két óráig nem volt elérhetõ. Azóta nem volt ilyen.
Szerintem jó kis játék, sok újdonság van benne (a 6ot nem láttam).

Most komoly hogy több órája nem is lehet vele játszani? Ha valakinek megvan mondja már el.
zola2000
gondolom itt már jobban megoldják a védelmet, az eddigi védelemnek volt egy gyenge pontja...

A

HoReSz1975
values.db fájl kellene, mint az Assassin Creed 2 -nél és akkor crack nélkül mesterséges server mellett lehetne nyomulni <#nemtudom>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Hello! Van már crack a játékhoz?
Atreus
"globális szerverleállás van de betonstabilan mûködik a játék..."

Gratulálok! Ülj le azt mászkálj! <#levele>

Eredetiben tolom. Vegyétek meg ti is, megéri. Szerintem nagyon szórakoztató játék.

HD 4870 1 GB, E8400 6MB, 4GB RAM, 1920x1080 fullon megy rendesen.

Most valami globális szerverleállás van, de gondolom ez átmeneti. Ami furcsa számomra, hogy betonstabilan mûködik a játék, ami nem volt elmondható az utóbbi pár évben megjelent (és általam is megvásárolt) játékra, mint pl. AION, Warhammer, Bad Company 2.

Semmiben sem hasonlít az AOE-re. Szerintem.
Lunki88
Videó alapján megtetszett a játék, mennyire hasonlít ez az age of empires játékokhoz? Mert azok nagy kedvenceim voltak.
Valaki tolja eredetiben, akkor irjon egy nevet ide, aztán megkeresem friendlistbe! 😄
Amúgy én például megvettem a Settlers 7-et. Szerintem jó játék, struktúra még picit fura, de szerintem jó. Demo az nagyon kevés volt, multiba jó ezt játszani, de persze a küldetés is faja, 5-6.-nál járok egyelõre.
meg valami emulator meg mittudomén.... midneféle szarság kell 😄
creed2-höz csak az 5. küldetésig mûxik egyelõre a crack nem? 😮
Agamemnon
Azért ha valaki véletlenül talál egy crack-et, légyszi dobjon egy pm-et, ha ide nem is akarja belinkelni 😊

a creed 2 -höz má van crack nkóron 😊
csak le kell húzni hozzá a klónozott cdt😊 😄<#wink>
A demo alapján nem tetszik azért akarnám kipróbálni a teljes játékot .A 6 os jobb volt
HoReSz1975
itt nincs valami megoldás úgy mint az Assassin Creed 2 -nél, server.exe stb <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

húúha
egy 8600 gt -n 2,2ghz dualcore procin 2 giga rammal nagyon SZA*UL megy...
800x600-ba minden közepes...
ebbe még nincs benne a dx10,11 sztem nagyon gagyin néz ki
grafika 3/10
élmény 9/10
hangulat háát 8,5

én megvenném 3,4-ezer ft-ér meg elv majd ha nem nagyon használják a játékot akk kiveszik a hüly* DRM-et...
miért kéne hozzá?? 😮 van demo az alapján el tudod dönteni hogy tetszik vagy sem

<#vigyor4><#vigyor2><#wink>
Sajna nincs, de lehet hogy lesz valamikor mert tegnap az AC2, is csinálatak egy BETA Emulatort ami "mûködik"..., vannak még akik nem adták fel a törését, és azért is megmutatják az ubinak hogy fel lehet törni, mert fel lehet, mindenhol van kiskapu! ilyen az élet.<#vigyor5>

hello

Creck van már a játékhoz
Még linkelni sem tud a hülye zsidó.
Moslékos dézsa

Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.&#10017; Benjamin H. Freedman&#10017; &#10017;

Moslékos dézsa
http://4gifs.com/gallery/v/Smooth_stairfall.gif.html<#lama>

Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.&#10017; Benjamin H. Freedman&#10017; &#10017;

Szerinted 😄 hülye zsidó 😄
Moslékos dézsa
Az király nekem egy GF 5200 fx van lenyomja a ati 5770 is. GF POWER <#nezze>

Nem bocs a 6.-at
Mondjuk kell vas rendesen a játék alá hogy vigye.Ki csinálja Zoe hercegnõ vel a Campaign-et,ha igen akkor hol jártok?Én most tolom a 5. pályát.
Nem csak a memória számít... egy 512mb videó memóriával rendelkezõ VGA megverheti a 23124124terrabyte Vram-al rendelkezõ VGA-t...
Nekem 4670-em van, fullhd-ban nem volt semmi bajom.. és igen, 512mb vram.
Az azon is múlik,hogy mien videókártyád van mert egyik haveromnak is 512 mb videókártyája van csak neki ati nekem meg nvidia vagymi és nekem viszi maxon,neki nem.
Nekem nem fut maximum grafikán a játék:

PROC: Intel Core 2 / 2,13GHZ
VGA: Ati Radeon HD 3800 / 256MB
RAM: 4GB

Van 1-2 opció amit nem enged bepipálni meg a bal oldalon a textura lehet max a többi medium meg az utolso is maxos. De nem vészes. 😄
eredeti, megvettük...

Engem is kidobál sajna...
Neked is megvan?
Értem, majd ha haza érek ki is próbálom és szólok hogy milyen lett.

Nekem rendesen müködik <#vigyor3>
Én az ereedetit megvettem.
HoReSz1975
az eredetivel játszotok, vagy a demoval <#heureka><#kerdes>

és neked mûködik rendesen? nekünk minden pályabefejezés elõtt kidob a desktopra, mert baja van a Profiles.xml-lel...