Settlers 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Egy erõdfejlesztés, gabona, lótenyészet. A lenti menüben ha rákattintasz a raktár ikonra, láthatod mihez mi kell.

[merlinw.org]

Valószínûleg a videókártyád gyenge...Milyen videókártyád van illetve mi a gépigénye a játéknak?

7. pályán vagyok , 1db lovast kellene a pontért de nem tudok venni a fogadóba . elvileg mindenem meg van hozzá , de nem jelenik meg a menüsorba. Valakinek valami ötlete?
Még mindig nem sikerült elindítanom a játékot, egyéb okok miatt is, a win-t is újratelepítettem. Ezt a hibaüzit kapom:
Video mode could not initialized:
Could not create Direct 3D Device.
Error code: 88760868
Egybõl frissítettem a directx-et!! videokártya driver is frissebb van fenn, és lentebb is írtam, hogy hogyan indítanám, stb. (#292)
Légyszi segítsen valaki, mert most már nagyon jó lenne kicsit játszani ezzel...
Nem vagyok 100%-ig biztos benne, de sztem normál módban nem csal egyáltalán, csak max sokkal jobb helyzeti elõnnyel és kezdõnyersanyagokkal indít😄

kössz
esc-re nem áll meg 😊 szépen a háttérben mennek tovább az emberkék
ahogy c21 is mondta "P"ause 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

De van pause értelemszerûen a P betû! Legalábbis nálam.
bigapó
ha ESC-et nyomsz akkor megáll a játék, legalábbis ezt mondták mások 😊

amúgy meg úgy az izgi, élõben megküzdeni a problémákkal😊 persze tudom, gép ellen nehezebb, mert csal a szemétje..általában

The Matrix has you...

AnarchoiD
Jollatom es tenleg nincs pause a jatekban ? 😊 (vagy csak en nem talalom ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

hali,

Valaki el tudná nekem mondani hogy a expanding an empire küldetést, hogy lehet megcsinálni, mert mindig elöbb szedi össze a csillagokat az gép mint én...
MerlinW
Kapott választ, hogy olvasson vissza

Tessék

[merlinw.org]

bocsi lehet hogy vak vagyok mert nem találtam csak mg megnéztem hogy valaki ezt már kérdezte csak nem kapott rá választ
Sanko
van....lejjebb van link is

a mohának mindig a déli oldala fás

warez topik van? vagy ide lehet írni a kérdést?
alma2
Tyuha, akkor valamelyik tutorialon elaludhattam, mert a fal epites lehetosege kimaradt az eletembol, bar gondoltam toronyra, de azt nem lehetett. Epitettem strongholdat, de ott csak katonakat lehet csinalni.
Feltetelezem a Varat kell upgradelni hozza ? Most nincs elottem a jatek.

Merlinw, kb negyedik probalkozasra nekem is megfogta az ellent a szomszedos hadsereg, csak akkor meg az epitok nem voltak hajlandok dolgozni igy nem jutottam elorebb.

kosz a tippeket.

szerintem

Igen, helyet foglal el. Ezért kell meggondolni, hogy hova mit épít az ember. De az csak jó dolog, nem rossz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem ágyút kell gyártani, az csak fejlesztés a muskétások számára, amivel hatékonyabbak az épületek ellen (vagy más ellen is, nem tudom). Gyárts kb 15 muskétást és támadj.

Szerintem elég kaki a garfika. A 6-dik résznek sokkal szebb volt. Az élsimítást istenért nem akarja rendesen használni. Meg ez a hülyeség hogy egy másik épület mellé kell épiteni a favágót stb.Tök sok helyet foglal.
MerlinW
Hoppá, ez nekem sem jutott eszembe ott és akkor😄D Nem baj kihívás volt. Ha nem megy ésszel, akkor megy erõvel.. vagy valami olyasmi😄

[merlinw.org]

Igazából az egy nagyon könnyû pálya. Csak húzd fel a falakat a fõbázison és nem fog megtámadni.
MerlinW
Nem bug az. Nem könnyû a feladat, de ha okosan csak a legszükségesebb dolgokat építed/termeled, jól megtervezett úthálozattal, stb, akkor kivitelezhetõ. Nekem is csak 5-6. próbálkozásra jött össze. Elõtte mondjuk gyakoroltam skirmish-ben sokat😊

[merlinw.org]

alma2
a storm over the meadow, ha jol emlekszem a campaign palya nevre, ahol a gonosz katona meg gonoszabb noverkeje probalja kiszabaditani a tesojat. A vedelem nagyon ugy tunik aktivalja magat vagy bugos. 15. percben lerohan 15+ katonaval. Vagy az epitok nem hajlandok dolgozni egyaltalan. 3 x elinditottam harmadikra mar elegge megfogyatkoztak a katonai mire hozzam ert, hogy ne tamadjon, de akkor meg nem epulnek az epuleteim 😞
Masnek nem volt ez a jelenseg ?

szerintem

bigapó
épits Residence vagy Noble residence épületet. alsó sor bal oldali és középsõ, az egyik 4 a másik 5-el növeli a limitet. de ha ennél leragadsz mi lesz a kereskedéssel pl? azért néha figyeljél is rá mit épitesz és azzal mit érsz el...

The Matrix has you...

Sanko
építesz házat akkor nõ a limit....van kicsi ház meg nagyobb is....

Sanko
én nem próbálom ki...kb meg is ölted a játékot a csalással...

asszem arról lemaradtam 😊akkor hogy is???

Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)

BaziJoe
Sziasztok ott vagyok,hogy megcsináltam az elsõ három research lehetõséget és valami ágyútornyot kéne építsek de nem tudom hogy kell???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

MerlinW
Resident - tutorial elsõ perce...

[merlinw.org]

hogy kell népességlimitet növelni?

Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)

Én is már nagyon rég tudtam játszani, de az elsõ pár küldit nem sok idõ megcsinálni, amíg elmondanak mindent😊 Nekem mondjuk nem dolgozni kell, hanem tanulni az egyetemre keményen..😊

valakinek müködik?
http://www.x-cheats.hu/pc/t/the-settlers-7-paths-to-a-kingdom/

bigapó
haladnék ÉN, csak dolgozni is kell valakinek 😄 na meg néha élni, meg enni 😊 meg mást is csinálni, de az már 18-as karikás 😄 de köszi a segitséget, megfogadom a tanácsot.

The Matrix has you...

Nyisd meg a kereskedõ térképet, és látod, hogy szinte mindent lehet venni/eladni. Csak el kell jutni odáig. (ha még nem látod a kereskedõ térképet, haladj tovább a játékkal)

bigapó
nekem most a plain meg a fancy food-os dologgal gyûlt meg a bajom😊 érdekes figyelni hogy reagál a játék a kiadott parancsokra, nem piskóta amit összedobtak itt nekünk😊

The Matrix has you...

bigapó
nah, Én is itt tartok még nem kezdtem el, de már láttam, hogy hol fog gyenge lenni a játék😊 nincs elég alapanyag.
viszont most megválaszoltad részben ebbéli aggályaimat és a felhõk oszlanak😊

kereskedéssel lehet alapanyagokat is szerezni?

demo-ból kiderült, hogy sörért van arany, ami jó, csak kelleni fog más is.

The Matrix has you...

Közben rájövögettem! 😄
Sanko
1. épitesz kereskedõházaat
2. gyártasz kereskedõt
3. a trade mapon egy szomszédos mezõbe tudsz ellátogatni ha van annyi kereskedõd mint amit az ikon jelez
4. ha felfedezted akkor már a kikotõkben meg is jelenik az adott csereárú lehetõség

természetesen oda is kellenek kerskedõk...
hasonló szisztéma mint a papok kuktatási rendszere...

érdemes elsõre olyan pontokat felfedezni ami nagyon fog kelleni....pl aranyért kõ.....sõrbõl lesz aranyad még alapból is aranyért vehetsz követ.....vagy kabátot aranyért is jó biznisz....

Sziasztok.

Valaki meg tudná mondani hogy hol lehet állitani az autosave idölimitjét? Nagyon idegesitö hogy 5 percenként 10mp re leáll a játék mentés miatt. 😞 Az elsö pályákon 1 mp se votl aztán vagy elromlott valami vagy alapbol lassul a mentés nem tudom. 😞
Egyébként nagyon jol sikerült rész. a 4 rész ota az egyik legjobb, Bár nem ér az elödök közelébe de az utolso 3 részböl ez a legjobb.

sziasztok! Vki el tudná nekem magyarázni hogy kell piacozni! A Campaign mód 4edik részénél vok és vhogy nem tok rájönni a lényegére! Ez a térképes Hawker küldés nem tiszta.
Régi Settlers rajongó vagyok, gyakorlatilag az összes epizóddal játszottam(nekem az V. rész nagyon nem jött be) és kipróbáltam a 7.epizód demóját is.Számomra a demó egy idegesítõ kapkodásnak tûnt, azt se tudtam, mire figyeljek.Most viszont, a teljes kampányait csinálva, egy jól felépített, élvezhetõ tutoriált játszhatok, ami felkészít a komolyabb kihívásokra.Tehát ezúttal a demó számomra nem kicsit becsapós volt, szerencsére a teljes meggyõzött.És valóban figyelmesen el kell olvasni a helpeket, mert még az olyan õskövület rajongóknak is mond újakat, mint én.Ezek nélkül nem lehet hatékonyan építkezni.
Jelenleg ezzel párhuzamosan a nagy kedvenccel - Settlers II. 10th. Anniversary - is játszom, abban még a "kimegyek vacsorázni, amíg felépül a Strongholdom" tempó dívik, de én azt is imádtam.Ebben a hetedik részben - a gyönyörû grafika ellenére - már kevesebb idõnk van a településünket kukkolni, mert a fél szemünket folyton az ellenfélen kell tartani.Persze az elsõ kampányok alatt még nézelõdhetünk nyugodtan, nem úgy, mint a demóban.Összegezve: nekem tetszik és hozza a "Settlers-feelinget"! <#eljen>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

thx

Sanko
ahhoz több nyersi kell, lehet nincs annyi léced vagy köved.....soxor ha van is elég , ha különbözõ raktárakban van akkor idõ mig összeszedik

sziasztok

nekem nem kezdi el épiteni a kereskedõházat nem tudom mi lehet a gond
ha tudnátok segiteni lécci
köcce

A Settlers játékokban mindig az volt a jó, hogy bonyolult.

Emlékszem, néha a Settlers 2-nél egy óráig vártam a csákányra, mert rosszul állítottam be a vasszállítást, vagy a szenet hordták más helyre, mert nem jó helyre küldtem.

Ez szinte az összes folytatást jellemzi, bár az 5-6 és tsai nem jött be.

De ha lebutítanák holmi konzolos szintre, a jellegét veszítené el, ami értékessé tette azt a szép játékot.

Még mindig a 4 a király, bármit megadnék a 4-es részért, de kipróbálás alatt van a mostani, csak idõm nincs, le van töltve. Ha jó, izzítva a CDGalaxis, biztos nem pöcsölök párezerért, hogy miért fagy, vagy akármi probléma.

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

MerlinW
Depth of field, Clouds kikapcs.

[merlinw.org]

jaja, tényleg😊

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

cikasz
disznót

http://www.akciofigura.hu

AntiHero
Az miért van ennél a játéknál, hogy tiszta homály minden mikor betölt?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mit szólnának akkor a settlers2 vagy 3hoz? 3al játszottam anno rengeteget. nah ott ha tört verziót használtál akkor a kovács nem kardot gyártott, hanem kenyeret vagy kolbászt. már nem emlékszem pontosan😊

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV