Settlers 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Video mode could not initialized:
Could not create Direct 3D Device.
Error code: 88760868
Egybõl frissítettem a directx-et!! videokártya driver is frissebb van fenn, és lentebb is írtam, hogy hogyan indítanám, stb. (#292)
Légyszi segítsen valaki, mert most már nagyon jó lenne kicsit játszani ezzel...
ahogy c21 is mondta "P"ause 😊)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
amúgy meg úgy az izgi, élõben megküzdeni a problémákkal😊 persze tudom, gép ellen nehezebb, mert csal a szemétje..általában
The Matrix has you...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Valaki el tudná nekem mondani hogy a expanding an empire küldetést, hogy lehet megcsinálni, mert mindig elöbb szedi össze a csillagokat az gép mint én...
[merlinw.org]
Feltetelezem a Varat kell upgradelni hozza ? Most nincs elottem a jatek.
Merlinw, kb negyedik probalkozasra nekem is megfogta az ellent a szomszedos hadsereg, csak akkor meg az epitok nem voltak hajlandok dolgozni igy nem jutottam elorebb.
kosz a tippeket.
szerintem
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Masnek nem volt ez a jelenseg ?
szerintem
The Matrix has you...
a mohának mindig a déli oldala fás
Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)
http://www.x-cheats.hu/pc/t/the-settlers-7-paths-to-a-kingdom/
The Matrix has you...
The Matrix has you...
viszont most megválaszoltad részben ebbéli aggályaimat és a felhõk oszlanak😊
kereskedéssel lehet alapanyagokat is szerezni?
demo-ból kiderült, hogy sörért van arany, ami jó, csak kelleni fog más is.
The Matrix has you...
2. gyártasz kereskedõt
3. a trade mapon egy szomszédos mezõbe tudsz ellátogatni ha van annyi kereskedõd mint amit az ikon jelez
4. ha felfedezted akkor már a kikotõkben meg is jelenik az adott csereárú lehetõség
természetesen oda is kellenek kerskedõk...
hasonló szisztéma mint a papok kuktatási rendszere...
érdemes elsõre olyan pontokat felfedezni ami nagyon fog kelleni....pl aranyért kõ.....sõrbõl lesz aranyad még alapból is aranyért vehetsz követ.....vagy kabátot aranyért is jó biznisz....
Valaki meg tudná mondani hogy hol lehet állitani az autosave idölimitjét? Nagyon idegesitö hogy 5 percenként 10mp re leáll a játék mentés miatt. 😞 Az elsö pályákon 1 mp se votl aztán vagy elromlott valami vagy alapbol lassul a mentés nem tudom. 😞
Egyébként nagyon jol sikerült rész. a 4 rész ota az egyik legjobb, Bár nem ér az elödök közelébe de az utolso 3 részböl ez a legjobb.
Jelenleg ezzel párhuzamosan a nagy kedvenccel - Settlers II. 10th. Anniversary - is játszom, abban még a "kimegyek vacsorázni, amíg felépül a Strongholdom" tempó dívik, de én azt is imádtam.Ebben a hetedik részben - a gyönyörû grafika ellenére - már kevesebb idõnk van a településünket kukkolni, mert a fél szemünket folyton az ellenfélen kell tartani.Persze az elsõ kampányok alatt még nézelõdhetünk nyugodtan, nem úgy, mint a demóban.Összegezve: nekem tetszik és hozza a "Settlers-feelinget"! <#eljen>#eljen>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
nekem nem kezdi el épiteni a kereskedõházat nem tudom mi lehet a gond
ha tudnátok segiteni lécci
köcce
Emlékszem, néha a Settlers 2-nél egy óráig vártam a csákányra, mert rosszul állítottam be a vasszállítást, vagy a szenet hordták más helyre, mert nem jó helyre küldtem.
Ez szinte az összes folytatást jellemzi, bár az 5-6 és tsai nem jött be.
De ha lebutítanák holmi konzolos szintre, a jellegét veszítené el, ami értékessé tette azt a szép játékot.
Még mindig a 4 a király, bármit megadnék a 4-es részért, de kipróbálás alatt van a mostani, csak idõm nincs, le van töltve. Ha jó, izzítva a CDGalaxis, biztos nem pöcsölök párezerért, hogy miért fagy, vagy akármi probléma.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV