854
The Settlers 7: Paths to a Kingdom
-
pointofview1987 #214 sziasztok! lenne egy kérdésem a játékkal a kapcsolatban!
msot kezdtem a játékot és az első pályán volt egy kis gubanc amit nem tudtam megoldani, mégpedig: gyártottam egy házat, ami mellé tudtam a favágós meg a lécgyáras viskót felhúzni.. és ugye egy raktárat is kellett csinálnom a közelbe (ez volt a feladat).. csak ugye a raktárban nem volt szerszám, ezért a léces faszi csak állt és nézett, mert nem volt hajlandó a távolabbiba elmenni!! ekkor lebontottam a közelebbi raktárat, ekkor már ment is.. ezután felhúztam még1x h közelebb legyen a favágóhoz, de ekkor már nem volt hajlandó elmenni a kivágott fáért a közelebbi raktárba, pedig a favágó oda hordta!!! és fölötte meg villogott a piros (nincs fa) ikon!!.. csomót baszakodtam de nem jöttem rá mi a teendő!!
kösz a segítséget előre is... -
lexi1004 #213 Nagyon szépen köszönöm!! -
#212 köszi, egyre jobb árakon találom meg. lassan tényleg megveszem:) -
#211 ide
Ez pedig a warez topik -
#210 ajánlok egy helyet.
~7300ft -
#209 hol vetted ennyiért? -
lexi1004 #208 Kedves Merlin!
" Amit kitettem az csak a feljesztői verzió..." Lehet hogy vaksi vagyok, ha ez igaz akkor előre is bocsánat!
Érdekelne hogy hova tetted fel ezt a fajta verziót? Jöhet privátba is az üzenet, ha nem publikus.
Válaszodat előre is köszönöm!
-
#207 arra neked kell felelni.
de legalább neked is és neki is lesz egy kópiája
on -
#206 Míly bunkó vagyok, hogy ez nem jutott nekem eszembe. Hogy nézek most tükörbe?:) -
#205 vagy vedd meg neki -
#204 Igaz 8000Ft-ért vettem, de szívesen neked adom -
#203 Azt valahol a dobozon keresd :) -
anatol #202 nem olvastam el az összes hozzászólást de tudna valaki egy cd kulcsot adni a játékhoz? Köszönöm -
#201 ok.... amúgy a raktárral van összefüggésben... minden esetre tesztelni jó -
#200 Mert nem eredeti a játék, "törés" pedig nincs még hozzá. Amit kitettem az csak a feljesztői verzió, nem végfelhasználók számára:) Illetve a türelmetleneknek. -
#199 miért nem építenek búzamezőt? úttal bekötve, raktár teli cuccal...építők meg csak állnak... -
#198 Idövel biztos lehet, csak lehet hogy hónapok/évek kérdése ... -
#197 Kiderül, ha megtaláltuk mind. -
grimm13 #196 ebből hány value lesz ? -
#195 Update a warez topikban! -
#194 ez bitang gam lesz csak kel warez :D -
djsos #193 vagy tudnál küldeni linket!vagy elmondod hogy kell megcsinálni azt? -
djsos #192 értem köszi!az is meg van,de azzal sem tudtam mit kezdeni!vagyis sikerült csak ahogy be fekszik abba a gépbe!utánna lefagy! -
#191 minden megvan, márcsak value.db hiányzik, amit folyamatosan újitani szoktak, mint az AC" -nél, ott már van végleges fájl... ehhez nincs egyáltalán sajnos... -
djsos #190 köszi!várhatóan mikor lesz normális vezió?vagy crack? -
hapi #189 Még nem működik a dolog és ha jól sejtem sokkal bonyolultabb mint az Ac2 volt. Szal lehet hogy nem fog sikerülni emulálni a servert... -
djsos #188 császtok!elmondaná valaki,hogy kell ezt az emu izét felrakni,és hogy elinduljon a játék?előre is köszi -
#187 The Settlers 7 Off/Warez -
#186 Doki azért szóltak le, mert pontosan 2 hsz-el előtted kérdezték meg ugyanezt, illetve pontosan a Te hsz-edet megelőzően érkezett rá a válasz. -
Doki0927 #185 Köszi az infot! -
#184 Assassins 2-höz sem volt crack sőt normális értelemben véve most sincs.
Ha sikerül megoldani akkor jól jön majd ez a clone.Ha nem akkor innentől kezdve no pc-re UBI-s game.
És akkor van két választás vagy megveszed eredetibe ha akarsz ubis játékokkal játszani vagy veszel Xbo360-at és arra warezolsz majd! -
Doki0927 #183 Értem, csak azt nem tudom felfogni hogy minek rakták fel ha nincs hozzá crack. -
n003 #182 " vagy meg kell venni az eredetit?" bingó :| einsteinke -
Doki0927 #181 van annyi agyam hogy visszaolvassak és már megtörtént! akkor hogy indítsam el offline-ban? vagy meg kell venni az eredetit? -
Doki0927 #180 most mi a baj? valami rosszat mondtam? -
#179 okkal nem találsz semmit...és most nem arra az okra gondolok hogy annyi agyad sincs hogy utánnaolvass, ne adj isten visszaolvasnál ebben a topikban, hanem arra az okra hogy nincs.. -
n003 #178 apakezdődikóhmájgád -
Doki0927 #177 sziasztok!
most raktam fel az s7-et és segítene valaki egy serialt szerezni vagy cracket, mert egyszerűen sehol sem találok :( -
foxxi #176 Nem. -
#175 Sziasztok! Megjelent már warezba? Thx!