Settlers 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ejha a 9. pályán rájöttem hogy kapok játék közben treasurokat. 😄 (de itt is csak a végén mert a 3 perces victory visszaszámlálásnál körbenéztem)

Endre
Na végre sikerült multiban játszanom, de nem volt nagy élmény, az ellenfelem 10 perc után feladta mikor a harmadik pontomat szereztem meg és neki csak egy volt addigra. Nem vagyok nagy penge, de aki multira adja a fejét legyen tisztában az összefüggésekkel, abból ebben a játékban van elég😊

Igen, elvesznek. De utána minden egyes tényleges cserére is kell 1 kereskedõ, viszont õ már nem veszik el.
Fenrir
Megvettem a játékot, amúgy teljesen korrekt a DRM-et leszámítva. Azzal is csak egyszer volt problémám amikor a napi bontás volt.

Jó a játék, bár ha ütõképes gazdaságot akarunk létrehozni akkor azért pár órát bele lehet ölni 1-1 pályába.

A kereskedelemnél amikor a kereskedõket útra küldöm akkor azok csak arra vannak, hogy azokat a szerzõdéseket megszerezzem? (pl aranyat fáért, stb)

A halál csupán a kezdet...

Hahaha. 5 perc volt telepíteni a w*a*r*e*z*t...
"mert csak kikapcsolt tûzfal, és kilõtt vírus ellenõrzés mellett telepíthetõ"

Ez jó nagy butaság. <#rolleyes> <#smile>

Nekem még kicsit drága, ezért várok és a demót nyomom.
Mellesleg a tört verzióval nem lehet online nyomni (ha egyáltalán sikerül elindítani.)mert csak kikapcsolt tûzfal, és kilõtt vírus ellenõrzés mellett telepíthetõ. Nekem nem sikerült. Tényleg jól meg van csinálva!
Endre
Razor 1911 könyvtárban vannak a kellékek a törtnél.
Én is törtet néztem meg elõször és 2 nap után megvettem, mert ebben tényleg van munka.

Endre
Na megvan a kampány, a 12. küldetés elég húzós volt, de 2 óra 40 perc alatt levertem az ellent és a pontok is megvoltak. A Neten szívesen nyomnám, de vagy nem látok senkit vagy nem enged csatlakozni a dög, pedig nyílt játékra indította aki at látok. Ötlet?
Router mögött vagyok ez lehet az oka?
Ámbár eddig simán csatlakozam bármilyen játékkal csak host nem lehettem, mert csak a routerig jutottak el a jelentkezõk.
Ha igen tudja valaki melyik portot kell forwardolni?

bigapó
ehhe, az mekkora szopacs😊

The Matrix has you...

Üdv ricsuka!
Ez egy fizetõs oldal, nem a jogtiszta játékért, hanem a gyors letöltésért fizettél!
(kéne lennie valahol egy Crack könyvtárnak...)
Nem akarja valaki a neten kipróbálni az erejét?
módósítsd a mapot a céllal hogy kell 25 pont....aztán hideg kaja 3 napra....

A mohának mindig a déli oldala fás!

Max 15 a 3 perc miatt. Én se akartam pontokra hajtani, de akkor meg vesztettem. Ezért idegesít ez a pont bizbasz, nem lehet nyugodtan játszani. 😄

Ja, nem sok idõ, ha csak pontokra hajt az ember, de nem 5-10 perc... ;-)
Amúgy én alapból gyõzelemre hajtottam, de utána mindig végigjátszottam az adott pályát az ellenfél sárba tiprásáig... 😊
Csinálsz kõbányát 3at elkezded kajával etetni õket, csinálsz 1 hunter 1 butchert, csinálsz 1 export officet.

-az alap egységgel + 1-2 plusszal amit tudsz venni aranyért elfoglalsz 3 területet (elehet)
-köveket csakis prestige cuccokra használod
-és megcsinálod a questet

vársz 3 percet és nyertél

Ez nem sok idõ. 😄

Ha oda is adnánk a miénket (akinek legális), de mondjuk ki lenne olyan hülye?, még akkor se érnél vele semmit, mert egy kulcsot egyszer lehet felhasználni...

minden fájl megvan, fel is lett telepítve, csak amikor indulna az a nyomorék regisztrációs kód hiányzik...

Szóval nagyon megköszönném....
bigapó
hát mivel meg sem fogom nézni ezt az oldalt csak tippelek, de ha nem kaptál emilt vagy ilyesmit akkor szépen átbasztak. ez még torrentel is jobb lett volna, az ingyé van.

The Matrix has you...

http://www.idownloadall.com/index.asp?PID=be9874dd-29e7-40c5-a5a6-d9c906d4c0ae&q=settlers+7
Innen

A kódot akkor megtudnád adni?
Azért az 5-10 perc erõsen túlzásnak hangzik.. 😊
steam-rõl vagy honnan lett letöltve?
de nekem nem tokos, én pénzért töltöttem le, nagyokos.
És abban nincs benne...
nap poénja... 😄
ott van a reg. kód a tok belsejében 😛 (ha meg nem eredeti akkor rossz helyen jársz😄)
Sziasztok!
Valaki tudna egy regisztrációs kódot adni, mert gond nélkül feltelepül, de aztán kijön egy ubisoftos ablak, hogy regisztráljak, stb..., majd nem enged játszani, amíg a kódit nem írom be, de nem fogadja el az enyém....
Köszi!
Ne is mond 6.pályán 2x kikaptam, aztán meg megcsináltam 5-10perc alatt, csak összeszedtem 3 pontot azt kész. Nem volt valami élvezetes pálya. 😄

Vicces. Trading station v mit lerakok, erre stopped working. 😄
nekem tetszik igazából ez a rendszer 😊
egy pályával se volt gondom eddig pedig már 11-nél tartok és mindet normal szinten tolom. mindet elsõre megcsináltam (utolsó 2-nél mondjuk játék elején lementettem, körbenéztem a pályát aztán visszatöltöttem)
tetszik h nem kell teljesen legyilkolni a másikat ahhoz gyõzz, csak okosan kell játszani 😊
Sejtettem hogy nem azért nem találtam meg mert béna vagyok, még csak a 7. pályán tartok. És ott jól jött volna a védekezésben.

De már kitaláltam egy másik taktikot arra a pályára, majd késõbb kiderül. 😄

Egyébként marhára idegesítenek engem ezek a gyõzelmi pontok, de azért elviselem.

kampányban csak a 10. pálya körül lehet, amúgy meg katt az erõdre és ott lehet választani h kit küldj oda 😊
Hogyan lehet a papokat beküldeni az erõdökbe hogy adjanak egy kis védelmi pluszt?

bigapó
Ubisoft kódolási módszere miatt nem valószínû,hogy lesz magyarítás.

The Matrix has you...

jojo
magyarosításról nem hallani?

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Endre
Multira senkinek nincs tapasztalata?

Nem akartam elbaszni 1 órát megint. De újra akartam kezdeni, csak a trainer bekavart neki.
bigapó
jaja, amit linkeltem az csak egy verzió és easy módhoz, irja is, hogy nem szentirás, csak egy tanácshalmaz, ami alapján neki már sikerült megcsinálni egyszer 😊

az utolsó elõtti pályát Én is most magamtól csináltam meg, mondom, hátha rájövök én is mit is kéne csinálni és sikerült is, igaz normalon, nem mertem a hardot bevállalni 😊
Nekem sem kellett sok katona, a két gépi ellenfél nem is támadott meg, csak a Misty swamp-hoz kellett a haderõ, azzal lett emg az utolsó Victory Point. Most olvasgatom az E-guide-ot, a készitõk tipphalmazát, van benne pár érdekes dolog😊

The Matrix has you...

alma2
2. kuldetes, ujrakezded es kesz, ha nem talalsz mas alternativat, vagy akkor osszedol a vilag ?

szerintem

Megpróbáltam trainer-rel összecsalni 4 goldot, de nem mûködött. Most trainer nincs elindítva, de faszául megfagy mostmár a játék... kvajó. Zene megy, kamerát mozgatni lehet, csak mindenki áll mint egy f@sz.
Nemigaz. 2. missio gyártani kéne még1 muskétást, de nincs csak 1 goldom. Így nem megy tovább. :S Mondhatta volna hogy ne költsem el spikeman-re...
Endre
köszi, értem, én meg vártam az árucserét😊

alma2
Mar leirtak nem reg. Ez nem egyenlo a kereskedessel, ugy nezd, mintha ez is a fejlesztoi ablak lenne, csak uj csere-bere lehetosegeid lesznek. Vagyis itt csak megszerzed a jogot, az uj "targyakkal" valo kereskedesre, kereskedni tovabbra is a kikotokben lehet.

szerintem

Endre
Még egy dolog, hogy müxik a multiplayer? Vagy senkit nem látok a listában vagy nem csatlakozhatok hozzá, holott nyitott játék. A progi eredeti.

Endre
Sziasztok!

Nem világos a kereskedõ képernyõ.
Kijelölök egy területet, gyártok egy 1 es meg egy 2 es palit a lóval a, a zászló elmozdul a kijelölt szektorba és a csere nem jön létre. Mit kell csinálnom? A piac az tiszta, ott rohangál a palim a cuccal. A 12 küldetésnél nem megy a dolog, pedig kurvára kéne a búza.

alma2
a stronghold upgrade utan tud mas katonat kikepezni, ha nagyon az elejen jarsz meg a jateknak, akkor nem engedni meg.
Ha megvan a kello victory point, es megvan a kello kulonbseg/tobblet az ellenseg pontjaihoz kepest, akkor visszaszamol es vega a palyanak.

szerintem

Hy!
Elakadtam azon a mapon mikor 3 victory pontot kell összeszedni!megvan a 3 pont de utána mit kell csinálni??Meg kell támadni dracorian-t vagy mi?Ja és ezen a mapon lehet már lovas katonát csinálni,lovardát már lehet,de abból hogy lesz lovas katona,??A 2 alap katonát tom csak gyártan a bárdost meg a puskást!Help
alma2
Ma sikerult delutan leulnom a jatek ele, 2:07 perc alatt hardon az utolso palya. Most nezem linkeltek be "how to"-t Igy nem irom le a sajat verziomat bar lehet hatekonyabb. Mondhatni ellenseg megtamadasa nelkul megnyertem torony magasan. Persze semleges teruletet foglaltam. Sot szinte army nelkul is meg lehet nyerni, par perccel hosszabb jatekmenet utan. Mar pont keszultem kuldeni a gyapjut plusz egy victory pontert is.
Semmi extrat nem vettem eszre hardon, ai buta, max annyit erdekesseg volt, mikor mar szamolt vissza a vegso gyozelemhez, lehet hogy veletlen tortent, pont elfoglalt egy trade helyet igy kapott egy prestige pontot es ove lett a sun king. Gyorsan leraktam kb 10 villanypoznat, ujra kezdodott a visszaszamlalas aztan nem is erolkodott tovabb.
Nekem nagyon bejott a jatek 10/10.

tipp:
Harcnal nagyon erdemes hatba tamadni, amig a tornyokkal kuzd gyakorlatilag lemszarlod a sereget, csak jol kell idoziteni.

szerintem

bigapó
jó a tipp amit Raja adott, ott megtalálsz mindent, lényegében tedd-ezt tedd azt leírás.

adom a többihez is a linket.

Kampány végigjátszás segédlet

The Matrix has you...

Tényleg, el is felejtettem, hogy presztízzsel is lehet szerezni ott pontot, annál könnyebb pedig a világon nincs... 😊
itt mindent megtalálsz http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/6061083365/m/6611015758
Megnézed, mik az opciók pontokra és kiválasztod a 3 leggyorsabban elérhetõt.
Ott ha jól emlékszem van egy elvehetetlen pont, húst kell küldeni a farkasembereknek, ezt nagyon egyszerû behúzni.
Ezen kívül könnyû goldban és seregben is az ellenfél felé kerülni, mert õ a goldot mindig katonákra fordítja akiket mindig harcolni küld.
Érdemes a kezdõ sereggel elfoglalni 2 zónát, hogy legyen minden nyersanyagod és tudj hova építkezni, de utána ha tényleg csak a gyõzelemre hajtasz, akkor a gép által elérhetõ zónákban húzd fel a kõtornyokat és hajts gyorsan a goldra/seregre, eléred a limitet és meg is nyeerted a pályát.
Marci0115
valaki leirná nekem egy megoldást a 6. pályára, amikor 3 victoryt kell szerezni? napok ota probálkozok 😞