Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én sem értem ezeket a kérdéseket, minden ki fog derülni, ha végignézik az összes epizódot. ha mi lelõjük a poént, akk felesleges nézni 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
az ilyen színvonalat pls. ne!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De lehet,hogy csak nekem nem esik le,mert 3 részt egymás után néztem,és sok volt.. 😊
GOtA elsõ rész 😄DD
bazz annyira fura volt látni a színészeket "fiatalabb" korukban xD
Batiatus és Solonius haverságát látva meg akkorát nevettem 😄DD tök fura...
annyit kérnék,hogy aki látta a sorozatot (GOTA , BAS) jelezze már, hányan vagyunk itt? lehet csinálni kéne egy kvízt mint a PB elsõ évadjához..
csak kérdés van-e akit érdekli?
öcsém ez igen durva lett 😄
kurva jó volt a végkifejlet!
kár h 1 évet várni kell a folytatásra!
a végén azt hittem ott lesz az a tag is aki eleve rabszolgasorsba jutatta spartacust de nem így lett , viszont a folytatásban remélem õt is legyalulja ^^
mostmár jöhet a GOtA
bazdmeg 12.rész vége meg egyértelmüen WRF 😮
már valaki írta valamire h az álla a fölre esett ,nos nekem is a 12.rész végén
egyszerüen brutál
az utolsó rész meg egyyzerüen kura rövid lesz azt már most tudom!
a GOA is lesz akkor ennyire jó,izgalmas,fordulatos mint a BAS ?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
alig bírom h ne nézzem meg a kövi részt!
a 11.rész annyira nem volt izgalmas de amilyen "rossz" volt a közepe olyan ütõs lett a vége 😄
durva ,hogy már csak 2 rész maradt 😞
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
bazzz dobtam egy hátast most mikor ugye spartacus és varró (gondolom eredetiben nem varró a neve) bemutatót tart majd a gyerek halál-t kívánt 😞
majdnem megkönnyeztem én is ,de mostmár remélem az a nõ vmi brutálisan megfogja szopni a f*szt :@
nem is lehet leszinkronizálni(lehet mondani, h jó a magyar hangja, jó hát csak kurva messze van az eredeti "ájem dö ríl csempiön of kápuá" porbanézõ szinkrontól).
(Bennett hangja úgy is eredetiben a legjobb)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
vártam egy ilyen jelenetet és megkaptam, fasza xD
krikszosz és spartacus meg barátok lesznek? - ezt várom még most...
spartacusnak mi az eredeti neve??? a BAS-ban megkapom rá a választ?
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
szinkronnal 1szer hallani ,eredeti hanggal visszhangzik is 😊
a közönség spartacus nevének skandálása is eredetivel jobban hallatszik
legnagyobb karakter Batiatus!!!
(remélem is, h a 2. évadban lesz még egy ilyen erõs, és tudatos, törtetõ karakter, nélküle azért silány lecsó lett volna a B&S, meg a GotA)
na nem gondoltam ,hogy feltud húzni egy film de ez most megtette -.-
ha lesz még ennél meglepõbb húzás a sorozatban akkor szóljatok 😄
kurva jó!
de az emberek 99%-val együtt én is Xenát láttam meztelenül, nem Lucy Lawless-t😊
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
asztakurva!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
bocs, thx.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
mondom nem lucy lawles az??? de nem néztem utana csak gyanakodtam 😄
mint írtam vágom h volt de nem vártam a sorozattól h ennyire fogják mutatni 😊 de nincs vele baj mert ezzel is "újítanak" 😄