Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Ellenvélemény: a Roma unalmas, lassú, és érdektelen (szerintem). Ha ez bejött, nem biztos, hogy az is tetszeni fog.
cylonflatus
A Róma is zseniális, kötelezõ darab. Ha ez bejött, valószínûleg az is tetszeni fog.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

vixo
igazából nekem sincs semmi bajom a szinkronnal,egyedül Crixus-nál furcsálom,h új szinkront kapott,ami megint nem rossz,csak más és az elõzõ sem volt rossz,persze azért az eredeti angol nyelv visz mindent,de a magyar sem lett rossz ezektõl függetlenül.

nekem bejött a szinkron :S
Tyler1
akkó nem is adok esélyt neki.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szarabb
Tyler1
jobb lett v szarabb? B&S-es szinkron kurvára elvette a karakter élvezetét.

LordVenom
Áldom az eszem,hogy nem szinkronosan néztem... 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

vixo
fura,h Crixus szinkronját lecserélték most a GotA-ban

Shiwo
gondolom a 10 oldalban nem csak a szöveg van benne, hanem az adott jelenetek leírása, hogy érez, hol áll, mit csinál és miért, stb..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

shaba23
jah, fõleg ha jelenetenként van 2 mondata, amit akkor elõtte megtanul, és a ront ismételnek...
nem is tudtam,hogy az eredeti spartacus-t játszó színészt leváltják 😞

Mi a véleménye Liam McIntyre-rõl, aki a második évadban - Andy Whitfield helyett - játssza Spartacust?

- Természetesen nagyon drukkolok neki. Tehetséges színész, aki nyilván átformálja kicsit a figurát, de ha õszinte és hû marad önmagához, ezt a nagyszerû történetet is tolmácsolni tudja majd. Sajnálatos, hogy ilyen körülmények között került be a sorozatba, de Andynek most saját magával kell törõdnie, minden erejével a rák elleni harcra kell koncentrálnia. Mindannyian nagyon szurkolunk neki, de biztos vagyok benne, hogy õ is a legjobbakat kívánja Liamnek.

A jövõre nézve milyen tervei, illetve ajánlatai vannak?

- Egyelõre semmilyenek, jelenleg úgy tûnik, ha a Spartacus véget ér, munkanélküli leszek - szerintem kell is egy kis idõ ahhoz, hogy kiderüljön, mit ad ez a sorozat a karrieremhez. Azt hiszem, egy darabig inkább csak filmeket vállalnék, mert a tévében játszani sokkal keményebb. Nem a szellemi igénybevétel miatt, egyszerûen fizikailag kimerítõ, fõleg, ha egy olyan karakterrõl van szó, mint Batiatus, aki mindenben benne van, minden egyes nap van mit mondania, és van mit átélnie. Ez a színészre is óriási terhet ró, a napi munka után, mikor hazamegy, még várja vagy tízoldalnyi szöveg, amelyet másnapra meg kell tanulnia - és ez így megy nyolc hónapon keresztül, ami tényleg iszonyatosan megterhelõ.

bazz azért tényleg durva lehet 10 oldalnyi szöveget megtanulni , mindennap 😮 bár van súgojuk is gondolom...
Tyler1

MerlinW
Jupitereeees!!44😊

[merlinw.org]

SötétBarom
Egy maszk. :>

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Freddycom
Daráld még le a GotA-t és beszélhetünk jutalomról.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Mi a jutalmam? Nõ ? Pénz ? Új páncélzat ?

Dicsõség ?
Freddycom
Helyesen cselekedtél.

Most daráltam be a vér és homok évadot, durván jó sorozat 😄 <#eljen><#eljen><#taps><#eljen><#eljen>
öregharcsa
kicsit le van maradva <#idiota>

http://pspfilez.extra.hu/

ez nekünk miért kell ? 😄
Gods of the arena utolsó része link (JÓ)
hotfile.com/dl/111035573/a26089b/spartacus.gods.of.the.arenapart06.720p.hdtv.x264-immerse-BoB.mkv.htmll
Gods of the arena utolsó része itt!!!!!
hotfile.com/dl/111035573/a26089b/spartacusDOTgods.of.the.arenapart06.720pDOThdtv.x264-immerse-BoBDOTmkvDOThtmll
hát én is ,de a domina mondta h egy szót se senkinek errõl...
aztán ez átment szerelem félébe és igy nem mondták meg neki mert úgy gondolták,hogy ounemousnak igy jobb lesz
megnéztem és jó volt a vége de nem volt meg azaz OMFG 😄
valaki írja már le ki mire gondolt ezzel kapcsolatban?
a végén vártam ,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy Gannicus-t is megölik a kapun kívül,de nem történt meg xD

egyébként jó volt látni,hogy Ashur,hogy szenvedte el a sérülését,bár hiányoltam azt amit már említettem miszerint jó lett volna látni pontosan hogyan jutott el a talpnyaló szerepébe 😄 (1-2 jelenet simán belefért volna)
Tyler1
Glaber csak egy birodalmi bábú, csak addig nyúlt amíg Róma fedezte, sztem ugyanolyan köcsög marad, mint volt 😄
viszont Crassus már érdekes lehet, mert hasonló jellem volt, mint Batiatus, hatalomvágyó, önérdekû, és kegyetlen.

ubazz jön az utolsó rész 😮
kíváncsi vagyok Ashur ,hogy fog eljutni a talpnyaló posztra xD
illetve ezek utan mi lesz már az a híres OMFG 😄DDDD

régen volt,hogy egyhúzamban ennyi történelmi filmet nézzek...
am a RC féle gladiátornak is tökre ez a története , valószínû ezzel fogom zárni a spartacust 😊

aki látta a romát az mondja már el,hogy az is van ilyen izgalmas sorozat vagy az megse közelíti a spartacust?
bazz azt tutdtuk,hogy a vater megfog halni ,de hogy így?????
FÉLSPOILER!!!!!!!!!4
ez a boros történet eléggé ûtõsre sikerült 😮
AndrewT
egyértelmûen õ vitte a hátán mindkét évadot, színészi teljesítményt tekintve messze kiemelkedik (véletlenül sem bántani akarom a többieket, de nem is írtak mindenkire jól elõadható szerepet). kár, hogy tõle véglegesen el kell most már búcsúznunk, hacsak nem terveznek további beékeléseket az idõben.
a folytatásban valószínûnek tartom, hogy Glaber karaktere bontakozik ki erõteljesebben, és õ lesz "ezen az oldalon" a központi figura. nem nagyon használták fel az elsõ évadban, úgyhogy adná magát.

SötétBarom
Szerintem sejtette....

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Arnoux
Nemtom mennyire lehet nyíltan kibeszélni a történéseket, mert úgy látom néhányan még az elsõ évadnál tartanak, szóval írom spoilerban:

kár, hogy nem tudta meg a doctore Gannicus és Melitta szexelését 😞 Egész végig arra vártam mikor fog kiderülni.

Hegi90
"melyik évben találták fel az idõgépet?"
érdekes kérdés 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Arnoux
Szerintem az évad helyett részt akartam írni 😄

Tyler1
<#wow1>
az nem semmi, melyik évben találták fel az idõgépet? mert 2012-ben jött volna még csak a 2. évad 😄

Arnoux
Most néztem végig a 6. évadot. Jó volt ez is, viszont most megint lehet várni egy évet az új részekre. 😞

Hegi90
sokkal durvább lesz. 😉

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

egyébként az 5.rész vége után most sztem az lesz az OMFG ,hogy

1. a ounemouse (a néger doctore) feleségét a batiatus öleti meg
2. a batiatus megöli a saját apját , bár ez egyértelmü és várom is 😄
3. soloniussal kapcsolatban lesz valami az tuti
hiszen ugye nem haverok hanem gyülölik egymást a vér és homokban itt meg még spanok
4. giannicus (a jelenlegi bajnok) megmérkõzik Crixus-al

azért örülnék ha ennél nagyobb esemény történne és nem csak ennyi lenne majd az OMFG 😄
Én értem mit próbálsz magyarázni...
Még annyit megjegyeznék,hogy téged nem az emberi hülyeség basz fel,hanem saját magadat idegesíted fel,hogy egy igen helyett már egy fél napod arra megy el hogy próbálsz kioktatni 😊

[HUN]Crassus
értelmezd már mit írtam!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Hallod, nem kell Caps Lock,az én szemem még jó!

mire van a topik? arra,hogy csak akkor lehessen idejönni,ha megnéztem az összes részt? De nem is értem miért vagy ilyen ellenséges,még nem is egy játékról van szó,szimpla film,meg 1 kérdés,az agyvized meg már száz fokos...Komolyan sajnállak <#wave>

[HUN]Crassus
ha a jövõ héten jönne ki az a rész még meg is érteném sõt el is diskurálnék veled az elméleteimrõl a kérdéseddel kapcsolatban,DE mivel már hónapok óta lelehet szedni 68 féle verzióban így a kérdésed
É R T E L M E T L E N volt!

[HUN]Crassus
bármibe lefogadom,hogy 3 és fél perc alatt lebirod tölteni bármelyik részt /ha már most nincs az összes a vinyódon/ szóval NÉZD MEG AZ ÖSSZES RÉSZT /már ha tetszik/ és gyere vissza ha valami nem volt tiszta!

szóval még1x: NÉZD MEG AZ ÖSSZES RÉSZT! addig teljesen értelmetlenek ezek a primitív és buta kérdések....

és engem az emberi hülyeség felbasz agyilag és így nyilatkoztatom ki ha tetszik,ha nem....

Tyler1
mind1, felesleges a vita. aminek ki kell derülni az itt ki is fog 😊 de sztem úgy jobb nézni egy sorozatot, h nem tudod elõre a kimenetelét(akárcsak annyit, h kiderül-e ki ölt kit), nagyobb az élményfaktor, ha nem várod, vagy tudod a végét. lehet az egy nagy csavar, ha nem derülnek egyes - nem kis kaliberû - dolgok, pl. majd a GotA-ban lesz ilyen.

Csak annyit mondj meg,hogy hol kérdeztem én olyan egetverõ hülyeséget?Hol kérdeztem olyat,ami "poént" lõne le? Elárulom sehol.Egy olyan kérdést tettem fel,mint,hogy pl. Ma este adják a tv-ben?(igen/nem)
Erre te meg crassus haverod oltogattok,gratulálok!

Freddycom
Jól van, mindegy.

Ki kérdezett olyat,hogy " õ ölte-e meg? " Mert én nem...
Annyit kérdeztem,hogy ki fog-e derülni,hogy ki... Szövegértés,emberek.
szó szerint:
"Ez ki fog derülni,hogy ki csinálta?"
Itt hol látsz olyat,hogy "Õ ölte-e meg?"

Az meg neked nem tök mind1,hogy nekem milyen filmnézési szokásaim vannak?!
Kérdésre válaszolni kellene,nem okoskodni...

végülis igaz..
mondjuk ennél azért jóval durvább a filmek amiket most láttunk topicba az egyik tag aki meg filmek lényegét kérdezi 😄 tehát a legerõsebb spoilert elolvassa és csak aztán dönti el h megnézi a filmet vagy sem 😄
Freddycom
A te kérdésed más, nincs semmi jelentõsége kb a történet szempontjából. Az övé viszont teljesen érthetetlen, mert egy sorozatot nem úgy nézünk, h részenként írunk fórumba, h 'és akkor most õ ölte meg', ' de vele mi fog történni majd?'. Nézzed a részeket és kibontakozik a történet.

Kicsit vegyél már vissza az arcból.
Én idejöttem,és szerintem teljesen normálisan megkérdeztem valamit. Ha ez neked nem tetszik,akkor miért válaszolsz rá?
Sajnoa nem lehet mindenki olyan tökéletes,mint te,fogadd el

Sosem értettem az ilyen vagány csávós hozzállást.

Leirtál 2 hsz-t,amialatt annyit is le tudtál volna írni,hogy igen/nem, de ilyen embereknek ezt hiába magyarázom....

jó hát feltett egy kérdést ami olyan nagy baj?
ez olyan mint spartacus neve kifog-e derülni megkérdeztem és megkaptam a választ,hogy nem...
sztem smmi gond nincs ezzel a kérdéssel..
nem lõttük le a poént azzal h eláruljuk kiderül h ki a gyilkos
mind1 😄