Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mi a véleménye Liam McIntyre-rõl, aki a második évadban - Andy Whitfield helyett - játssza Spartacust?
- Természetesen nagyon drukkolok neki. Tehetséges színész, aki nyilván átformálja kicsit a figurát, de ha õszinte és hû marad önmagához, ezt a nagyszerû történetet is tolmácsolni tudja majd. Sajnálatos, hogy ilyen körülmények között került be a sorozatba, de Andynek most saját magával kell törõdnie, minden erejével a rák elleni harcra kell koncentrálnia. Mindannyian nagyon szurkolunk neki, de biztos vagyok benne, hogy õ is a legjobbakat kívánja Liamnek.
A jövõre nézve milyen tervei, illetve ajánlatai vannak?
- Egyelõre semmilyenek, jelenleg úgy tûnik, ha a Spartacus véget ér, munkanélküli leszek - szerintem kell is egy kis idõ ahhoz, hogy kiderüljön, mit ad ez a sorozat a karrieremhez. Azt hiszem, egy darabig inkább csak filmeket vállalnék, mert a tévében játszani sokkal keményebb. Nem a szellemi igénybevétel miatt, egyszerûen fizikailag kimerítõ, fõleg, ha egy olyan karakterrõl van szó, mint Batiatus, aki mindenben benne van, minden egyes nap van mit mondania, és van mit átélnie. Ez a színészre is óriási terhet ró, a napi munka után, mikor hazamegy, még várja vagy tízoldalnyi szöveg, amelyet másnapra meg kell tanulnia - és ez így megy nyolc hónapon keresztül, ami tényleg iszonyatosan megterhelõ.
bazz azért tényleg durva lehet 10 oldalnyi szöveget megtanulni , mindennap 😮 bár van súgojuk is gondolom...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Dicsõség ?
hotfile.com/dl/111035573/a26089b/spartacus.gods.of.the.arenapart06.720p.hdtv.x264-immerse-BoB.mkv.htmll
hotfile.com/dl/111035573/a26089b/spartacusDOTgods.of.the.arenapart06.720pDOThdtv.x264-immerse-BoBDOTmkvDOThtmll
aztán ez átment szerelem félébe és igy nem mondták meg neki mert úgy gondolták,hogy ounemousnak igy jobb lesz
valaki írja már le ki mire gondolt ezzel kapcsolatban?
a végén vártam ,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként jó volt látni,hogy Ashur,hogy szenvedte el a sérülését,bár hiányoltam azt amit már említettem miszerint jó lett volna látni pontosan hogyan jutott el a talpnyaló szerepébe 😄 (1-2 jelenet simán belefért volna)
viszont Crassus már érdekes lehet, mert hasonló jellem volt, mint Batiatus, hatalomvágyó, önérdekû, és kegyetlen.
kíváncsi vagyok Ashur ,hogy fog eljutni a talpnyaló posztra xD
illetve ezek utan mi lesz már az a híres OMFG 😄DDDD
régen volt,hogy egyhúzamban ennyi történelmi filmet nézzek...
am a RC féle gladiátornak is tökre ez a története , valószínû ezzel fogom zárni a spartacust 😊
aki látta a romát az mondja már el,hogy az is van ilyen izgalmas sorozat vagy az megse közelíti a spartacust?
FÉLSPOILER!!!!!!!!!4
ez a boros történet eléggé ûtõsre sikerült 😮
a folytatásban valószínûnek tartom, hogy Glaber karaktere bontakozik ki erõteljesebben, és õ lesz "ezen az oldalon" a központi figura. nem nagyon használták fel az elsõ évadban, úgyhogy adná magát.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
érdekes kérdés 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
az nem semmi, melyik évben találták fel az idõgépet? mert 2012-ben jött volna még csak a 2. évad 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
1. a ounemouse (a néger doctore) feleségét a batiatus öleti meg
2. a batiatus megöli a saját apját , bár ez egyértelmü és várom is 😄
3. soloniussal kapcsolatban lesz valami az tuti
hiszen ugye nem haverok hanem gyülölik egymást a vér és homokban itt meg még spanok
4. giannicus (a jelenlegi bajnok) megmérkõzik Crixus-al
azért örülnék ha ennél nagyobb esemény történne és nem csak ennyi lenne majd az OMFG 😄
Még annyit megjegyeznék,hogy téged nem az emberi hülyeség basz fel,hanem saját magadat idegesíted fel,hogy egy igen helyett már egy fél napod arra megy el hogy próbálsz kioktatni 😊
mire van a topik? arra,hogy csak akkor lehessen idejönni,ha megnéztem az összes részt? De nem is értem miért vagy ilyen ellenséges,még nem is egy játékról van szó,szimpla film,meg 1 kérdés,az agyvized meg már száz fokos...Komolyan sajnállak <#wave>#wave>
É R T E L M E T L E N volt!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
szóval még1x: NÉZD MEG AZ ÖSSZES RÉSZT! addig teljesen értelmetlenek ezek a primitív és buta kérdések....
és engem az emberi hülyeség felbasz agyilag és így nyilatkoztatom ki ha tetszik,ha nem....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Erre te meg crassus haverod oltogattok,gratulálok!
Annyit kérdeztem,hogy ki fog-e derülni,hogy ki... Szövegértés,emberek.
szó szerint:
"Ez ki fog derülni,hogy ki csinálta?"
Itt hol látsz olyat,hogy "Õ ölte-e meg?"
Az meg neked nem tök mind1,hogy nekem milyen filmnézési szokásaim vannak?!
Kérdésre válaszolni kellene,nem okoskodni...
mondjuk ennél azért jóval durvább a filmek amiket most láttunk topicba az egyik tag aki meg filmek lényegét kérdezi 😄 tehát a legerõsebb spoilert elolvassa és csak aztán dönti el h megnézi a filmet vagy sem 😄
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Én idejöttem,és szerintem teljesen normálisan megkérdeztem valamit. Ha ez neked nem tetszik,akkor miért válaszolsz rá?
Sajnoa nem lehet mindenki olyan tökéletes,mint te,fogadd el
Sosem értettem az ilyen vagány csávós hozzállást.
Leirtál 2 hsz-t,amialatt annyit is le tudtál volna írni,hogy igen/nem, de ilyen embereknek ezt hiába magyarázom....
ez olyan mint spartacus neve kifog-e derülni megkérdeztem és megkaptam a választ,hogy nem...
sztem smmi gond nincs ezzel a kérdéssel..
nem lõttük le a poént azzal h eláruljuk kiderül h ki a gyilkos
mind1 😄