3763
-
#1883 Magon fent van.
Tegnap adták le amcsiknak online ha minden igaz. -
#1882 nem 25 volt a megjelenés? -
#1881 Fent van már az első rész torrenten?
Ha valaki tud linket ne fojtsa magába :)) -
#1880 Miért meglepő? -
#1879 Gannicus? -
#1878 marad a torrent -
#1877 Az első rész már nézhető... lenne, ha nem lenne az ország letiltva. :( -
#1876 Új promóképek. Sajnos elég kicsik, nem alkalmasak háttérnek... Hátha lesz belőlük nagyobb változat is.
-
#1875 Január 20-án le fog menni a Vengeance első része a facebook-on (a Spartacus oldalon, ha jól értettem).
-
mindero #1874 Szóval feldolgozás lesz? -
#1873 há ha kúrnak benne, meg vérengzenek akkor megvettük! -
#1872 Na, Marco Polo lesz. :)
-
#1871 Spartacus: Vengeance - 2012.01.27. -
#1870 #1806 -
#1869 Most akkor mikor lesz új rész? -
#1868 nyem rossz, Lucy nagyon brillíriozik majd a lecsúszott és újra feltörekvő képébe -
#1867 Új videó: The Women of Spartacus -
kropotkin #1866 Ez a Liam gyerek tényleg csirke. Fizikailag mindenképp és hát a színjátszásban sem brillíroz, legalábbis az előzetesekben. Remélem, egy komplett rész megnézése után jobb benyomást alakít ki. Mondjuk nem véletlen, hogy ki is szórták az első rostán a beválogatáskor. Gondolom végül az dönthetett, hogy ha nem is tehetséges, de távolról szűrt fényben hasonlít Andyra. :)
Görög témában feldolgozhatnák az Anabasist, az elég komoly lenne.
-
#1865 hát Glaber-es események megérnének mondjuk 10 részt
aztán még mondjuk 10-et a teljes bukásig. -
#1864 Crassus után meg ott volt még Pompeius, őt még kihúzhatják egy új évadra, és akkor úgy lesz 4, de sztem az már keményen a minőség rovására menne. lehet a nézettség már itt komolyat fog csappanni, ha ez a McIntyre szinten alul hozza Spartacust. -
#1863 Meglehet, mert Crassus Crixus halála, majd az azt követő súlyos római vereségek után került képbe, amikor jóformán már nem volt egy épkézláb légió sem Itáliában.
-
#1862 mondjuk Crassust nem is mutatták a trailerekben, szóval lehet addig tart a 2. évad, és a 3. lesz a vége. -
hapi #1861 ebből a sorozatból bármennyi évad jöhet mert ez kiégett sorozatként is ütni fog pár mostani "futó sorozatot" -
Reg5 #1860 Még egy régebbi interjúban a sorozat exec producere azt mondta, hogy 5 évadban gondolkodnak. -
#1859 Új sorozat szerintem lehetne valami görögös, most hirtelen egy sem jut eszembe, ami abban a korszakban játszódna. Vagy egyiptomos, de nem Kleopátrás, se Mózeses. :) Ott is volt rengeteg csata, belháború, külső hódítás, meg intrika, és ott is voltak karizmatikus alakok, csak kevéssé ismertek.
A Camelot-projektjük nem volt igazán sikeres, nekem se nagyon tetszett, bár az átírt alapsztori ott is jó volt.
A Spartacus-ban szerintem még két évad van. A mostani Vengeance, ami kb. Glaber bukásáig és a nagy győzelmek végéig tarthat (mondjuk Crixus haláláig és a 300 római fogollyal megtartott gladiátor-viadalig), meg az utolsó, ami a végkifejletig tartó évet ölelné fel. És mivel Sparti halála kétséges (a teste nem került elő), lehetne a vége, hogy az új nővel ellovagol a naplementébe... :)
-
#1858 ezt osztom én is. inkább legyen rövid, de velős (ezáltal újranézős, pl. band of brothers), ne húzzák el LOST-ként -
#1857 Korábban volt már szó itt is róla, a Vengeance után még egy évad biztosan lesz, vélhetően az lesz a lezárás.
-
#1856 hát azért volt pár nagyobb csata, ha mondjuk évadonként 1-2 -őt megtudnak csinálni akkor is elhúzható 3 évadra, persze ehhez értelmes töltelék részek kellenek. -
#1855 minek? nincs annyi a sztoriban. 2 évad + 1 előzmény sztem maximálisan kimeríti Spartacus történetét, minden más csak felesleges vontatás lenne.
erre takaró, aztán a készítők hasonló koncepcióval, hasonló minőségben álljanak neki valami új sorozatnak. -
#1854 Most látom, hogy tényleg csak 10 részes lesz? :(
Remélem be van rendelve a folytatás még legalább 5-6 évadra. -
#1853 Happy Bloody New Year :) -
#1852 +1 (ez van ezt kell szeretni ) -
#1851 Nem tudok ezzel a Liam McIntyre gyerekkel megbarátkozni, olyan majom feje van, és valahogy nem "hiteles" ahogy játszik, erőltetett... no mind1 azért ki nem hagynám a sorozatot -
#1850 Hosszabb interjú, pár új jelenet, behind the scenes, stb.
-
#1849 'nyád :D
-
#1848 10 évvel fiatalabb, mint Andy volt. ez eléggé látszik is az a baj. -
#1847 Annyira babyface ez a srác... -
#1846 Ha Andy 10/10 es átéléssel játszott, akkor ez halvány 7/10...bár nem tűnik rossznak összességében. -
#1845 érdekes lesz. Amióta valaki itt mondta, hogy milyen szar neki a mellizma andy éhez képest, azóta ahányszor ránézek visszavesz a hangulatból :/ :D -
#1844 Először gondolkodtam hogy ne nézzem meg, de aztán nagyobb volt a kísértés... E P I C !