Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
F
Szerintem is Crixus - Manu Bennett illetve Oenomaus - Peter Mensah pótolhatatlan a késõbbiekre nézve elvégre õk együtt vezették spartacussal a lázadást.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont a lógatás számomra nem feltétlenül szükséges igazán kihagyhatják 😄
F
mellesleg sztem LAB, a legjobb nõ volt a sorozatban, kár hogy ki lett dobva.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://gaborszantai.co.uk/
szerintem elég nehéz a nyelvezete.
de úgyis a FUCK és a CUNT szó a lényeg 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Érzed-e mekkora blõdség?
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Mi van ha én beszélek olaszul,franciául,és spanyolul? Attól még nem fogom érteni az angolt😄 Egyébként itt látszik sok emberen,türelem manapság nagyon ritka egy erény.
Mindent azonnal,gyorsan,már várni sehol nem tudnak,mintha lemaradna valamirõl az ember ha 2 nappal késõbb nézi esetleg meg. Jó persze meghalhat és akkor..úgyis mindegy nem..nem azon fog az ember a túlvilágon spilázni,hogy nem láttam a Spartacus utolsó 2 részét.😄 (lost effektus)
Go Jeff Go!!!!
örüljetek,hogy valaki megcsinálja HELYETTETEK!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
elsõként szedtem le, szóval akkor valami kedvezményt kapok nem ? <#hehe>#hehe>
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Azért nincs felirat, mert tegnap nem volt idõben release, így angol felirat sem...nyugalom, készül
Mondjuk utobbinak az alakja is lenyegesen jobb, noiesebb , mint a latin csirkeje, akinek nehany snitten olyan hata van, mint egy ping-pong asztal...
http://gaborszantai.co.uk/
Scientia potentia est.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"amúgy egyre HC-bb sexjelenetek vannak ahogy jönnek kifele az új részek."
Vajon van összefüggés? <#idiota>#idiota>
Scientia potentia est.
<#idiota>#idiota>