Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
most mar kijott a szoke csajnak az uj filmje nem? csak ilyen hulye cimmel sehol sem talalom... :C

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tigeroo
a nude shotokból kéne vmi minimál cenzúrával (mittomén, mellbimbó kitakarva max) egy nõcis banner 😄
Támogatom az ötletet <#eljen>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

tigeroo
szerintem több csöcs kéne a bannerbe
Shiwo
tudok olyan flash-bannert, ami megadott idõközönként átvált egy másik képre...és több kép között is tud váltogatni véletlenszerûen...egyezzetek ki egy méretben, és készítsetek hozzá több képet, akár lehet szereplõnként is egy komplett banner, és akkor azt csereberélné

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

davidka003
Oenomaus

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ounemous azt hiszem 😄
de egyedül crixus hiányzik mert hát spartacus és õ volt a fõszereplõ majdcsak...
bal oldalt spartacust elkell tüntetni és crixust betenni a helyére 😄
vagy Illythia helyére betenni 😄
õk annyira nem számítanak 😄 glaber meg fõleg nem kell

de egyenlõre ez a banner is faxa
LordVenom
Igen,Crixus nekem is hiányzik,õ a személyes kedvenc.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Ne legyetek telhetetlenek 😄

Csacsi
Valami ilyesmi bejönne.

Spartacus, Crixus, Oanemious (biztos rosszul írtam), Gannicus, Domina, Dominus, Glaber, Illythia, Varro.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Nekem Crixus, meg Gannicus is hiányzik 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Punkerwork
cseréltem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

na így már más 😄
mehet a bannerba!
Szerintem ez jobb 😄

LordVenom
Tessék: 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Az a baj hogy ezen is rajta van, hogy blood and sand és épp az most a lényeg hogy ne legyen 😄

LordVenom
Ez sem rossz...bár ami kint van talán jobb...

Ezt nem én csináltam, beírtam neten hogy spartacus banner és ezt dobta, de gondolom jó lesz ez ide 😊

<#wow2> sztem kurva jó csak Batiatus és a néger kéne rá! de faxa
én ilyet se tudok szóval nagy respect
Punkerwork
csináljatok új bannert

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

a topichoz valaki nem tudna egy bannert készíteni? Topik nevet áírni valami találóbb névre? Pl. Spartacus BAS>GOA>Vegeance
legyen már a bas és goa keveréke ez hiszen ugyis itt beszéljük meg és beszéltük meg mindkét széria történéseit és itt fogjuk a következõ szezon eseményeit is megvitatni!
SötétBarom
Keménydrog.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

hibernálás? kóma?
Hogy fogom kibírni addig januárig?! 😄

PetruZ
Egy rövidke Viva Bianca interjú.
Az új évad a Spartacus: Vengeance címre fog hallgatni és ahogy sejthetõ volt, 2012 januárban indul.
A GotA nem 2. évad, hanem szimpla elõzmény, majdnem spinoff.

ami a harmadik évad lesz 😄
mert elsõ évad a BAS
második évad a GOA
harmadik évad jön szerintem
PetruZ
Sztem itt is valami olyasmi lesz, hiszen Crixus az elsõ sikerek után leválik a fõerõktõl és a saját seregével pusztításba kezd, ahelyett, hogy hazafelé vennék az irányt, és így elszigetelõdve a többiektõl ki is kap az elsõ komoly csatában, õt is megölik. Van egy olyan érzésem, hogy ez lesz a 2. évad drámai befejezése, vagy ilyesmi. 😊

#1683: Lesz, az eddigi gyakorlatot nézve valamikor december - január körül lesz várható.
Tyler1
én inkább gyorsan kinyírattam volna az elõzõt, hogy Crixus aberrált pusztítógép legyen 😄 Spartacusnak is jót tett, hogy meghalt a csaja.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Van valami hír arról, hogy mikor lesz második évad(ha lesz)?

PetruZ
hát az utolsó részt ha megnézed akkor lelövöd az a BAS lényegét...
szóval sztem nézzed meg ahogy kellett volna !
BAS majd GOA
SötétBarom
Az utolsó rész végén van gigaspoiler.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Azon áttekertem szerencsére <#hehe>

Az elején lévõ flashback már úgyis ellõtte úgy tök mindegy.

Csacsi
Már alapban úgy kellett volna. Így én ebben már nem tudok tanácsot adni 😞

Megnéztem a Gods of the arena elsõ négy részét, de azt mondják hogy ne nézzem végig, mert akkor lelövöm a Blood and Sand-ben a "poént". Ez igaz? Mindegy mostmár és nézzem végig, vagy az 5. 6. részben van a lényeg?Mert ha igen akkor inkább elkezdem a másik sorozatot, a maradék 2 részt meg majd utána.

mint a batman: kezdõdik is a batman filmek "folytatása" de az elõzményeket meséli el 😊
LoSA
OKs, köszönöm! <#wink>

Freddycom
Késõbb adták le, de elõzménye a B&S-nek. De ha nézed, sztem egyértelmû.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

LoSA
Srácok, a Gods of the arena a Vér és Homok folytatása?

cylonflatus
Nekem a Spartacusban is Batiatus kavarásai tetszettek, azok a cselszövések, manipulálások, politikai áskálódások, stb. Akit csak az akció, meg a vér és bél érdekel az bele se fogjon a Rómába (bár van egy két szaftos jelenet!), mert nincs egy értelmi színvonalon a sorozattal.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

shaba23
Igen, a Rómánál nem árt, ha van némi ismereted a történelmi háttérrõl, mert akkor valamivel több a poén, hiszen elég nagy nagy eseméynláncot göngyölít végig, míg a spartacus, inkább csak a látvány, meg egy szûk mag életét jeleníti meg.
De azért a Rómában is odaba*ott az arénás jelenet!
Ott a pont. Róma az übermensch ebben a mûfajban. A Spari is jó, sõt a második legjobb jelenleg.
Rómánál az zavarhat, hogy a cselekmény szofisztikáltabb. 😊
davidka003
Álomháború? Most megy moziban és a 300 rendezõje csinálta.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Arnoux
Tudtok még olyan filmet, sorozatot, kisfilmet amiben a Spartacusban látott hasonló csatajelenetek vannak? (lassítások, vérplaccs, effektek). Én csak a 300-at ismerem, de szeretnék még ilyeneket nézni.

Tyler1
nekem sem jött be, sõt a Camelot sem nagyon fogott meg promok alapján, pedig ugyanezen csatorna, ugyanezen sémájára készült.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SE
köszi, de most egyenlõre nem kezdek bele
spartacus után megnéztem a spartacus trailert ! Mivel a sorozat elõtt nem láttam semmit a sorozatról így utolag megnézve sokkal jobb volt a sorozat mint amit a trailer mutatott!
megnéztem a roma trailert és kb az elõttem szólóval tdnék egyetérteni (bát trailer alapján nem szabad véleményt nyílvánita de nem nyerte el a tetszésem! Egyszer azért tuti megnézem