Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
de egyedül crixus hiányzik mert hát spartacus és õ volt a fõszereplõ majdcsak...
bal oldalt spartacust elkell tüntetni és crixust betenni a helyére 😄
vagy Illythia helyére betenni 😄
õk annyira nem számítanak 😄 glaber meg fõleg nem kell
de egyenlõre ez a banner is faxa
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Spartacus, Crixus, Oanemious (biztos rosszul írtam), Gannicus, Domina, Dominus, Glaber, Illythia, Varro.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
mehet a bannerba!

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

én ilyet se tudok szóval nagy respect
legyen már a bas és goa keveréke ez hiszen ugyis itt beszéljük meg és beszéltük meg mindkét széria történéseit és itt fogjuk a következõ szezon eseményeit is megvitatni!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az új évad a Spartacus: Vengeance címre fog hallgatni és ahogy sejthetõ volt, 2012 januárban indul.
mert elsõ évad a BAS
második évad a GOA
harmadik évad jön szerintem
#1683: Lesz, az eddigi gyakorlatot nézve valamikor december - január körül lesz várható.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
szóval sztem nézzed meg ahogy kellett volna !
BAS majd GOA
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
De azért a Rómában is odaba*ott az arénás jelenet!
Rómánál az zavarhat, hogy a cselekmény szofisztikáltabb. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
spartacus után megnéztem a spartacus trailert ! Mivel a sorozat elõtt nem láttam semmit a sorozatról így utolag megnézve sokkal jobb volt a sorozat mint amit a trailer mutatott!
megnéztem a roma trailert és kb az elõttem szólóval tdnék egyetérteni (bát trailer alapján nem szabad véleményt nyílvánita de nem nyerte el a tetszésem! Egyszer azért tuti megnézem