Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt kaptam amit vártam , jóval magasabb spartacusnál ,erõsebb ,szívósabb 😊
ugye elsõ körben könnyen leterítették akkor azt hitték h ennyi volt de én vártam Theo újraéledését...
nagyon faszán megcsinálták az ütközetet...
nagyon zsír ez a sori XD
am a GOA utan most várható vmi folytatás?
tetszik a sori csak mondom sztem néha kevesebb vér fröccsenés kellene
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ha sok a szex, meg sok a vér már most, akk ez nem a te sorozatod lesz, mert ez bizony errõl szól 😊 ez képregény mintára készült, úgyhogy lesznek benne ilyen groteszk elemek, mint pl. a túl sok vér effekt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
a vér néha kurva sok ami sztem nem pozitiv! a kevesebb néha több !
viszont összességében tetszik...
elsõ résznél járok ,de csak nekem nem tetszik a sok ágyjelenet???
spartacus bazz akkor ne erotikus filmet kapjak már 😄
am ebbe a topicba lehet majd írni a GOA-részrõl is ugye?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ezt elég hülyén fogalmaztam meg <#idiota>#idiota>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
György
Kiírtam dvdre a részeket (szerencsére csak párat), de az ékezetes betûket nem jeleníti meg, csak ilyen kriksz-kraksz van helyette.
Gondolom a karakter kódoláson kéne állítani, de milyenre?
Most ANSI-n van. UTF-8 kéne netán, vagy unicode?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Fura, szeretem a történelmileg hûbb filmeket és szeretem a fantasy filmeket is (bár ebbõl nincs túl sok jó). Ami a kettõ között van (nekem ilyen ez a film is) az valahogy nem jön át.
Bár annyi jót írtatok róla, hogy asszem valamikor kap még egy esélyt.
A Spartacus sorozat egy történelmi szálakat nagy vonalakban viselõ fiktív képregény feldolgozás, mint a 300. Ne keverjük a kettõt. Ennek ilyennek kell lennie.
Ha nem szereted a fiktív képregényes világot, nézd a mozis Spartacus-t, a Ben-Hur-t és társait.
[merlinw.org]

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
http://gaborszantai.co.uk/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mindenkinek joga van akár buzinak, akár hülyének lenni.
a Rome az egyik kedvenc sorozatom volt
ez viszont egy bõdületes marhaság, kliséhalmaz
még igazi karakterek sincsenek benne, csak idealizált személyiségvázak
egy jó forgatókönyvíróval és normális rendezõvel ennyi erõvel egy nagyon jó kis sorozatot lehetett volna csinálni, de ez még tündérmesének is lapos
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
György
György
mondjuk itt megmagyarázták, h miért nem esik majd szó róla, ami nyilván logikus, mert a B&S idején még nem létezett, csak így meg sztem hülyeség, h a legjobb gladiátor, és az elsõ Capuai bajnok a Batiatus-házból, a névtelenség homályába merül.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.