Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kly
Ha megtartják a korábbi szokásukat, akkor Január harmadik péntekjén.

Scientia potentia est.

jugen
Mikor kezdünk? 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

PetruZ
Liam McIntyre goes to ComicCon
Nagyrészt CC-s események, de feltûnnek a többiek is és van pár új bejátszás a sorozatból is.
Shiwo
Született 1968. március 29.

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Jim Morrison
+1 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

immovable
Én is, csak utánam egy hétig állva enné a bablevest.<#gonosz1>
MerlinW

[merlinw.org]

Attila8805
jah 😄
Nem tom hány éves de kis pöcs koromban is ágaskodott már rá a faszom,szóval nem mai csirke de jól tartja magát 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

tigeroo
úgy megbasznám hogy egy hétig fókába menne 😄
PetruZ
Lucy Lawless interjú, kicsit spoileres, kicsit sejtelmes Lucretia karaktere kapcsán, de sztem ezekre a dolgokra lehetett számítani. 😊
MerlinW
Az elsõ évad folytatása lesz, tehát elvileg a rabszolgafelkelés kezdete.

[merlinw.org]

toysoldier
de nem, mert ha a készítõk is azt mondják, hogy az elõzménysorozat nem a 2. évad, akkor ne hívjuk már annak.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

végülis mind1 sztem 😄
1.évad a bas majd 2.évadnak betudhatjuk az elõzménysorozatot
szerintem siman jó hiszen így jöttek sorban egymás utan
tigeroo
az elsõ két évadhoz képest nehéz is mivel egy évad volt eddig meg egy 6 részes elõzménycsokor
jugen
Ezt most nem igazán tudom beazonosítani, hogy hova tegyem idõben az elsõ két évadhoz képest...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Jim Morrison
na jo lesz ez.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Arnoux
Hú nagyon jó trailer! <#eljen> Egész szimpi ez az új Spartacus, bár Andyrõl sosem fogok megfeledkezni. Jó lenne 20-24 részes lenne az évad, mert nem bírok betelni ezzel a vérontással+lassított harcokkal 😄

Tyler1
hogy lett volna baj, ha nem hal meg, mikor húzókaraktere volt a B&S-nek, meg az elõzménynek is. az egész sorozat neki köszönheti a sikerét, mivel õ tartotta kezében a cselekmény összes szálát.

mellesleg a törikönyv szerint sem olyan korán kellett volna meghalnia.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

PetruZ
Szerintem meg egy csomó dologba pont, hogy õ rángatta bele Batiatus-t, nem gyenge karakter õ. 😊
davidka003
Hát oké, hogy jó lett volna Batiatus a 2. évadban amint le akarja verni a rabszolga lázadást de méltó büntetés az volt amit kapott az elsõ évad végén. Ha meg nem halt volna meg akkor meg az lenne a baj.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tyler1
én nem értem az minek kellett, Batiatus nélkül nagyon gyenge karakter. inkább mentették volna meg õt, vele lett volna igazi beszabehu 2. évad.

TDC Geronimo
Áhh nagyon várom. Lucretia visszatérésének nagyon örülök.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

desigo
messze még a január :/
MerlinW
1:23-nál Gannicus, yeah😊 Az elõzetes alapján szerintem teljesen jó a Spartacus-t alakító színész. Reméljük a legjobbakat, hiszen rossz színészt még nem sikerült berakni a sorozatba az elmúlt két évben😊

[merlinw.org]

Áááá, libabõrös lettem<#eljen><#worship>
Dynamic
<#eljen><#eljen>
PetruZ
A végleges trailer (k* jó lesz ez (is)! 😊 )
öregharcsa
egy kis info:

Today's News

http://pspfilez.extra.hu/

Dynamic
<#eljen>
LoSA
Még mindig nem lett szimpatikus a fõszereplõ! Szörnyen sajnálom, hogy beteg lett Andy! 😞

öregharcsa

http://pspfilez.extra.hu/

tigeroo
crassus karaktere lehet keresztbe lenyeli majd batiatusét 😊
Attila8805
Igen én is ezt akartam mondani hogy elsõ blikkre nekem is hasonlított.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

szerintem eléggé hasonlít az új tag a régire ,majd kiderül mit nyújt a filmvásznon
Tyler1
hát én sem tudok azonosulni ezzel az új gyerekkel Spartacus szerepében. se Andy, se Batiatus...elég nagy hendikeppel indul, legalább is nálam.

LoSA
Nagyon sajnálom, hogy nem tudja, tudta vállalni! Az ember sem hinné, hogy egy ilyen ember, aki sportos, egészségesen él (szerintem...), rákos! Szörnyû! 😞 Láttam az új szereplõrõl képeket, nem igazán mondanám szimpatikusnak. Sõõt....

Tyler1
így van, az már a B&S folytatása lesz.

Andy Whitfield pedig sajnos rákos, és nem tudja/tudta vállalni a folytatást. #1716-ben az új fsz-rõl vannak képek.

LoSA
Most fejeztem be az elsõ évadot, hát hatalmas volt! Tudom, hogy a következõ évad, az a 0. évad lesz, tehát az elõzményeket mutatja be. (arra is kíváncsi vagyok, de arra egyébként nem annyira). Szóval a folytatás, ami 2012-ben lesz, az már a Vér és Homok folytatása? Jól tudom, hogy az elsõ évadban szereplõ fõszereplõ beteg lett? Akkor innentõl fogva nem fog már szerepleni a sorozatban, a késõbbiek folyamán sem?

Jim Morrison
nem is rossz :p

MerlinW
Dynamic
borzalmas😞
Jim Morrison
akkor már szpártkúúúúúsz D:
am vendzsönsz? ez elég béna 😄

davidka003
Spártakusz Vendzsönsz

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Jim Morrison
hát nem sok 😄 amúgy ezt hogy is kéne kiejteni pontosan ? <#fejvakaras>

PetruZ
Bocsánat, még csak teaser, de ez is valami. 😊
PetruZ
Hopp, hopp, itt az elsõ hivatalos Spartacus - Vengeance trailer is! Kezdés januárban!
nagyon bírtam a sorozatot, várom, hogy folytassák
RatBaG
kb egy hete végeztem a teljes eddigi sorozattal. alig várom, hogy folytassák!
ismertem "látásból", de mikor nem rég új zenéket keresgéltem, akkor futottam bele ebbe a videóba. egybõl megjött a kedvem hozzá, fõleg hogy most a game of thronest is nézem... 😊

a legvégén spoileres, nehogy valaki belefusson!

Per Aspera Ad Inferi.