Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nagyrészt CC-s események, de feltûnnek a többiek is és van pár új bejátszás a sorozatból is.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem tom hány éves de kis pöcs koromban is ágaskodott már rá a faszom,szóval nem mai csirke de jól tartja magát 😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
1.évad a bas majd 2.évadnak betudhatjuk az elõzménysorozatot
szerintem siman jó hiszen így jöttek sorban egymás utan
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
mellesleg a törikönyv szerint sem olyan korán kellett volna meghalnia.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[merlinw.org]
http://pspfilez.extra.hu/
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Andy Whitfield pedig sajnos rákos, és nem tudja/tudta vállalni a folytatást. #1716-ben az új fsz-rõl vannak képek.
[merlinw.org]
am vendzsönsz? ez elég béna 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ismertem "látásból", de mikor nem rég új zenéket keresgéltem, akkor futottam bele ebbe a videóba. egybõl megjött a kedvem hozzá, fõleg hogy most a game of thronest is nézem... 😊
a legvégén spoileres, nehogy valaki belefusson!
Per Aspera Ad Inferi.