Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amugy par romai korrol szolo konyvon tulvagyok mar, elolvastam eletrajzokat, de hogy rabszolgak ilyen szabadon fogyasszanak bort, raadasul azt, amit elvileg az uraik kaptak ajandekkent.... Ertem, hogy nem tortenelmi dokumentumfilm, de azert ilyenekre lehetne figyelni😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Másodszor pedig miért kellene azonosnak lennie a méregnek amivel eddig mérgezték? Eddig kapott valami gyengét amitõl csak beteg lett most már kapott valami erõsebbet.
Akadnak hibák de ebben semmi olyan nem volt.
F
Lehet a HD valtozatban mas jelenet volt<#idiota>#idiota>
No offense, imadom ezt a sorozatot, de vannak benne okorsegek, amivel meg egyutt is tudok elni, de az effektekert felelos csapatnak szolhatna valaki, hogy a sebek es az abbol kiallo fegyverek ne csusszanak mar neha odebb, vagy kovessek azt, akire rarendereltek...
Más, azt mondták, hogy Andy (Spari) is feltûnik pár pillanat erejéig, a sorozatban. Van még egy része rá. 😊
Brutális lesz a csapat mérkõzés az elõzetes alapján.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hogyan hatott egyszerre akkor az oregnel es a rabszolganal?
Semmi csoda nem tortent, csak az aznapi esti adag volt bekeverve, kulonben a csajnak is - Melitta - folyamatosan innia kellett volna es romlania az allapotanak. Raadasul O azonnal ki is jelentekezett, mig az oreg meg haldoklott par parc erejeig.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
értem én, h miért nyert Crixus, csak nekem ez nem akar bejönni, h hirtelen semmibõl jött fellángolás, és a kibaszott Champion felad mindent.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Crixus meg simán csak a szamárlétrát járta meg most, azért hogy az elsõ részben ott legyen a respektáltak élén azért kemény utat jár be õis, ezt most láthatjuk. Pláne kitudja hogy az új aréna megnyitóján mit kell még megtennie ezért.
*Tényleg, én meg azt kérdezném tõletek hogy akkor most Tullius mérgezte meg azt az ajándék mézbort, vagy Lukrécia? Mert az asszony bevallja hogy mérgezte a bort, de csak mimikri legyen a betegség, megölni nem akarta. Aztán most egy pár kortyba a csaj is belehalt (akinek olyan szája van mint egy kifordított traktorbelsõ<#idiota>#idiota>)
elõször a sorozat története során nagyon nem jött be egy epizód. ez az egész Gannicus+Melitta szerelem egy vicc. és akkor Crixus ilyen mezei csatában elveri, mert az meg az erkélyre tekintget? ááá...
alapból Crixus is tök más jellemet kapott most, nem tudom, h az hogy fog akkora nagyképûséggé változni, mint amilyen az elsõ évadban lesz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ilyen jó sorozatot még életemben nem láttam. 10/10-es volt a rész.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Egyébként jövõ pénteken az utolsó rész vezeti fel a következõ Starz történelmi "blood & tits" 😊 sorozatot: a Camelot elsõ részét is leadják (de majd csak áprilisban fog ténylegesen folytatódni).
Érdemes mostantól felnézni rá. A Spartacus-ról és feliratairól lesznek rajta infók.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.