Napoleon: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Warton
Miért van?

Mi van? A Napoleon-ban nincsen diplomata! Te mivel játszol?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Warton
Ebbe már nincs diplomata. A gentlemant az iskolába küldjed, ahol segíti a fejlesztést vagy az ellenség iskolájába, ahonnan ellophatja a másét.

A diplomáciára van egy külön gomb, úgy emlékszem, hogy a babérkoszorús azt megnyitva bármely országgal tudsz egyezkedni.

Megtudná azt valaki mondani hogy tudom a diplomáciát használni? ahol szövetséget tudok vagy akármit felajánlani,mert odaküdöm a diplomatát és semmi hameg bemegyek az ellenség várába meghal egy kör után..

hzsolt
hát az élet elég durva! 😊

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

hzsolt
nem fogod tudni aktiválni, hacsak nem aktiválja neked valaki Kínában 😉

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Warton
Szóval hogyan is kell ezt az Imperial Guardos dlc-t telepíteni?<#conf>

Hello

Letöltöttem a Magyar Mod-ot. Viszont nem nagyon megy, rögtön megtámad az Ottomán Birodalom, majd nem sokkal késõbb kb 10 kör múlva az oroszok akiket néha az osztrákok is követik. Próbáltam szövetkezni de nem nagyon megy, egy ellenség is elég sok, de 3db 15 körön belül azért elég durva.
Sziasztok!
Letöltöttem egy kínai verziót,de a steam kér egy kódot,mit csináljak?Valaki le tudná írni érthetõen?Még kezdõ vagyok ezekben!Elõre is köszönöm!
aki eredetin játszik: létrehoztam egy chatroom-ot: HUN csatlakozzatok
1000 köszönet😊

Warton
C:\Documents and Settings\felhasznnév\Application Data\The Creative Assembly\Napoleon\save_games

Virágot az öltözõbe!

valaki mondja meg pls hol vannak a mentések mert winresit kéne csinálnom:S

Warton
Ezt hogyan kell telepíteni?

Igen.

a.carkey
Csináltak egy új brit változatú Waterloot.

A medve nem játék.

a.carkey
"Britain as the playable faction" Eddig is az volt. Vagy ez most csak a csata alatt? 😊

Tök poén amúgy, hogy Blücher, Wellington és a Napoleon karakterei eltérnek az adott ország alap tábornok karaktereitõl.

Azt tudom, hogy napi nem hal meg, míg létezik a francia frakció, de a többit nem tudom. Õk is csak woundedek lesznek?

A medve nem játék.

kijött az elsõ dlc (ingyenes) - új egységek és waterloo angol változatban is játszható

hi,megtudná valaki mondani hova rakja a játék a mentéseket? Mert nem találom! thx

Sajna nem eredeti a gammám fütyi...<#gunyos1>

Because fuck you. That\'s why.

GaBika6
Ja, gyere multizni töki... <#crazya>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

a.carkey
Taníts, mesterek mestere!

A medve nem játék.

Ami nem nagy cucc. Ha én lettem vóna ottan, süvöltõs disznóként futottál vóna (ahogy akkoriban az "osztrákok"), és a végén még le is döftelek vóna (mer nem teccett vóna a pofád).

a.carkey
Nos, lassan megszokom, hogy minimum 2x-es túlerõ ellen kell mennem. 😊 Most is ez volt. Csak most személyesen Napoleon ellen (övé volt a tartalék sereg), és a legerõsebb egységei ellen (gárda zászlóaljak) kellett mennem. A fõ probléma amúgy a lõszer volt. Amint sorra kifogyott azonnal jöttek a problémák, és baromi sokat gyalogolva, de az erõsítés odaért a csatatér másik felébõl, így éppenhogy, de nyertem.

A medve nem játék.

Wazze 😄 van már tigris tank mod a játékhoz? 😄😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

a.carkey
Ez jól esett! 😄

A medve nem játék.

Ha van kedvetek írjatok, és játszhatunk multiban 😄 Eddig hiába csináltam "Magyarok ide!" Host-ot, senki sem jött...
Írjatok, és mehet a game
Borogyinóval megküzdöttem, eleinte a 2 szárny felõl képzeltem el felgöngyölíteni az orosz vonalakat. De azokat a tüzérségi támogatással darabokra szedte.

Nagy csata volt.

Ki milyen taktikát választott?
Gondolom VH campaign fokozaton. Én úgy vettem észre h úgy sokkal nagyobb a pörgés. Bár most egyelõre uninstal van a játéknál, várok 1 modot, mert már dögunalom h ugyanaz van minden nagy nemzetnél.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Zéró aktivitás a felszabadított protektorátusoktól? Én franciákkal játszva magyarokat felszabadítottam, és az elõtte általam legyengített osztrákokat frankón kordában tartották. Elfoglalták erdélyt és még valamit, és gyönyörûen lefoglalták a labancokat addig, amig én a török problémám elrendeztem 😊
Robez84
megérdemelne egy bannert ez a játék most nemazér!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

hi tud valaki müködö trailert? ami a gcw-n van nekem egyik se megy:S

bár ahogy látom,mivel magyarokkal vagyok,nem is lesz...
az milyen,vagy honnan?
a.carkey
Kell hozzá a speckó howitzer.

A medve nem játék.

sziasztok.
hogyan kell "aktiválni" a kifeljlesztett howitzer lövedékeket?
már a 2. is ki van fejlesztve,mégis csak az alappal tudok lõni.
senki sem mondta, hogy akkor németebb volt
csak azt, hogy ha azt a hangulatot keresi, akkor a porosz az egyértelmû választás
a gondolatmenet nem erõltetett, kereste a hangulatot és ahhoz ez áll közelebb
nem téged akartalak "überelni", a 355-re akartam elsõsorban reagálni, kár h a 356-ra lett
364-ben teljesült is a "vágyad".

Szerintem se kell vagdalkozni a beírás miatt. Ilyen alapon lehetne csesztetni azt, aki olasz hadjáratról beszél, holott az itáliai kaland. De az olasz egységet tényleg ne itt vitassuk meg.
Attól még belefér a témába egy kis egészséges történelmi vita, hiszen a CA fórumon a modderek is elõbb utóbb csinálnak minden TW-hez egy történelmileg pontosított változatot. Más kérdés h Nos sztem nem volt kioktató, amit írt az igaz, nem belekötõen kellett volna reagálni 😉

ugye nem gondoltad komolyan hogy ad is itt valaki..ha warezolsz (nem baj, más is néha) akkor nézz utána a szokásos helyeken
Sziasztok.
Valaki tudna nekem egy Szériaszámot mondani?
szeretnék már végre játszani vele.
Köszi.

Deathstorm

GaBika6
Most hogy ennyi mindent megtudtunk rólad <#papakacsint> csak annyit mondanék, hogy -Nos- értelmes hozzászólásának speciel jobban örülök ha off mint annak aki 12x kérdezi meg hogy honnan lehet szerezni serialt+cracket. /A spoiler használókkal semmi bajom./ Sztem nem volt ez annyira off, mert segít megérteni a játékot, aminek speciel köze nem sok van csak merít a történelembõl és kiemel részeket. Még 1x írom ez JÁTÉK. <#email>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Egyébként ennyi erõvel arról is beszélhetnénk, hogy az osztrákok semmivel sem kevésbé németek, mint a poroszok voltak. Egyszerûen katonai potenciáljuknak köszönhetõen a poroszoknak sikerült létrehozniuk az egységes németországot, az osztrákok kihagyásával(kis német egység).

Ez a katonai események miatt alakult így, és nem azért mert az egyik németebb lett volna mint a másik.

Na ilyen felesleges, erõltetett okoskodást is régen olvastam már.

Ezt amit leírtál mind tudom, tanultam egyetemes jogtörténetbõl, csakhogy indifferens. Elmondanád hogy mi a fenéért magyarázol itt az 1871-ben létrejött egységes németországról, amikor a játék az 1800-as évek elején, napóleon tevékenykedése idején játszódik?

A gondolatmeneted pedig elég erõltetett. A németekkel akart játszani, és az bizony nem fog menni ebben a történelmi idõszakban, mert 1806 és 1871 között nincsen egységes németország. Az, hogy az egységes németország része lett poroszország 1871-tõl, meg hogy a Német Római Császárság mennyire tekinthetõ egységes német államnak, teljesen érdektelen a játék szempontjából.

Szia

Én benne lennék multiban de az én verzióm eredeti nem tudom így mûködik-e?
A Német-Római-Császárság ebben az idõben csak a nevében létezett. Semmi gyakorlati jelentõsége nem volt.
1871-ben jött létre a német egység. Poroszország volt a vezetõ hatalma, Bismarck a motorja. Eleinte az volt a kérdés, hogy ezt a Habsburgok, vagy a Poroszok tudják elérni. A Poroszoknak sikerült. A modern német mentalitás letéteményesei (és nem a nemzetszocializmusra gondolok) a poroszok.
Ha németekkel akarsz játszani, akkor õk azok.
A vicc az egészben, hogy a poroszok eredetileg egy balti szláv népcsoport, akit a német lovagrend nyomott le és a mai németországnak ahhoz a legszûkebb régióhoz, ami Poroszországnak hívtak eredetileg semmi köze. Nyugat a lengyeleké, kelet az oroszoké (Königsberg=Kalinyingrád).
morreau
Nah senki?! Szívesen segítek, ha nem boldogultok a steammel. Haverommal már végigtoltunk 2 kampányt és vágyunk az ai-mentes csatákra. Szóval, ha razor féle verzióval tolná vki multiban, bátran jöjjön fel ide: hamachi szoba SG.NTW/SG.NTW ! Este felnézek és segítek annak aki igényli.

Így van. Csak kisebb önálló tartományai léteznek és persze a nem kicsi Poroszország, többi a francicáké 😄