Napoleon: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A diplomáciára van egy külön gomb, úgy emlékszem, hogy a babérkoszorús azt megnyitva bármely országgal tudsz egyezkedni.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Letöltöttem a Magyar Mod-ot. Viszont nem nagyon megy, rögtön megtámad az Ottomán Birodalom, majd nem sokkal késõbb kb 10 kör múlva az oroszok akiket néha az osztrákok is követik. Próbáltam szövetkezni de nem nagyon megy, egy ellenség is elég sok, de 3db 15 körön belül azért elég durva.
Letöltöttem egy kínai verziót,de a steam kér egy kódot,mit csináljak?Valaki le tudná írni érthetõen?Még kezdõ vagyok ezekben!Elõre is köszönöm!
Virágot az öltözõbe!
Tök poén amúgy, hogy Blücher, Wellington és a Napoleon karakterei eltérnek az adott ország alap tábornok karaktereitõl.
Azt tudom, hogy napi nem hal meg, míg létezik a francia frakció, de a többit nem tudom. Õk is csak woundedek lesznek?
A medve nem játék.
Because fuck you. That\'s why.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A medve nem játék.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Írjatok, és mehet a game
Nagy csata volt.
Ki milyen taktikát választott?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
<#action>#action>
hogyan kell "aktiválni" a kifeljlesztett howitzer lövedékeket?
már a 2. is ki van fejlesztve,mégis csak az alappal tudok lõni.
csak azt, hogy ha azt a hangulatot keresi, akkor a porosz az egyértelmû választás
a gondolatmenet nem erõltetett, kereste a hangulatot és ahhoz ez áll közelebb
nem téged akartalak "überelni", a 355-re akartam elsõsorban reagálni, kár h a 356-ra lett
Szerintem se kell vagdalkozni a beírás miatt. Ilyen alapon lehetne csesztetni azt, aki olasz hadjáratról beszél, holott az itáliai kaland. De az olasz egységet tényleg ne itt vitassuk meg.
Valaki tudna nekem egy Szériaszámot mondani?
szeretnék már végre játszani vele.
Köszi.
Deathstorm
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ez a katonai események miatt alakult így, és nem azért mert az egyik németebb lett volna mint a másik.
Ezt amit leírtál mind tudom, tanultam egyetemes jogtörténetbõl, csakhogy indifferens. Elmondanád hogy mi a fenéért magyarázol itt az 1871-ben létrejött egységes németországról, amikor a játék az 1800-as évek elején, napóleon tevékenykedése idején játszódik?
A gondolatmeneted pedig elég erõltetett. A németekkel akart játszani, és az bizony nem fog menni ebben a történelmi idõszakban, mert 1806 és 1871 között nincsen egységes németország. Az, hogy az egységes németország része lett poroszország 1871-tõl, meg hogy a Német Római Császárság mennyire tekinthetõ egységes német államnak, teljesen érdektelen a játék szempontjából.
Én benne lennék multiban de az én verzióm eredeti nem tudom így mûködik-e?
1871-ben jött létre a német egység. Poroszország volt a vezetõ hatalma, Bismarck a motorja. Eleinte az volt a kérdés, hogy ezt a Habsburgok, vagy a Poroszok tudják elérni. A Poroszoknak sikerült. A modern német mentalitás letéteményesei (és nem a nemzetszocializmusra gondolok) a poroszok.
Ha németekkel akarsz játszani, akkor õk azok.
A vicc az egészben, hogy a poroszok eredetileg egy balti szláv népcsoport, akit a német lovagrend nyomott le és a mai németországnak ahhoz a legszûkebb régióhoz, ami Poroszországnak hívtak eredetileg semmi köze. Nyugat a lengyeleké, kelet az oroszoké (Königsberg=Kalinyingrád).