856
Napoleon: Total War
-
TDantes #536 De a játék neve nem Zulu War, hanem Napoleon Total War. Napóleonra koncentrál. Napóleon pedig csak Európában, és Egyiptomban harcolt. Semmi szükség benne, több kontinensre. Nekem egyáltalán nem hiányoznak.
Mert hiába adták ki önálló részként, a Napoleon, akkor is csak egy kiegészítő, még ha önállóan futtatható kiegészítő is, a szokásos Total War kiegészítőkben megszokott tartalommal.
Amúgy meg, az ópiumháború 1840-ben tört ki, az angol zulu háború meg ez 1879-es
a Krím 1853,(mondjuk Krím benne van a Napoleonban, el is foglaltam fel is szabadítottam) az amerikai polgárháború 1861 ,mexikói-amerikai háború 1846.
Napóleon pedig meghalt 1821-ben. Ezek az események mind jóval a halála után történtek.
Nem tudom mit keresnének egy Napóleonról elnevezett játékban.
-
#535 Az Empire sokkal nagyobb szabású. 3 kontinens nagy területek, rengeteg frakció, míg a Napoleon csak Európára koncentrál és csak 4+1 választható frakció van. De a Napoleon egy javított, fejlesztett verziója az Empire-nek. Szebb grafika, kevesebb bug. -
#534 Szóval igazán adhattak volna legalább ugyan akkora térképet, Afrika és távol-kelet nagy részének kiegészítésével. -
#533 Afrikát a Zulu háborúk, Kína (ópiumháború), egész Nagy Britannia Terjeszkedési területe (India, Afrika, távol kelet).
Amerikai polgárháború valamint mexikói és latin amerikai háborúk az oszmánok krími háborúi...
Ez mind a XIX században volt a Napóleoni európai háborúkon kívül. -
#532 A videokártyám az MSI Ati Radeon RX3870 (512MB) -
KingPunisher #531 Üdv. Elkezdtem tolni a játékot és kellemes csalódás ért. Rég total waroztam talán még shogunnal utoljára, de most ujra elkapott..
Olyan kérdésem lenne hogy Empire TW-hoz képest miben lett más melyik a jobb opcio hosszú távú játékhoz, multihoz.. ?
-
#530 Videokártya? -
#529 Végülis Napóleon korában vagy, nem várhatod el h indiaiak szaladgáljanak Európa térképén... -
#528 Egyébként nekem az csalódás, hogy fele akkora a bejárható világ és sokkal kevesebb a kipróbálható nép. -
#527 Valaki tudja, hogy mitől zizeg a képernyő folyamatosan csata térképen, létezik ilyen bug?
Ugyan olyan felbontással játszom (minden ultra) mint az ETW-t, de annál soha nem csinált ilyet.
Nem akadozik, hanem folyamatosan fut a kép, mint mikor a telefon bezavarja a TV adást.
A kampány térképen nem csinálja csak a csatánál.
Most vettem meg erre ezt csinálja...
Esetleg valami ötlet?? -
Metontour #526 Aki netán élt az 507-es hozzászólásban lévő rendelési lehetőséggel annak mennyi idő alatt jött meg a játék ha megjött? -
#525 Behatóbban csak mostanában kezdtem el a Napoleon Total Warral foglalkozni. Először elkezdtem egy kampányt az osztrákokkal. Háááát... Jól megszívatott vele a játék, mert néhány kör után már szinte minden területemen rebellió kezdődött, ráadásul a hadjáratokban sem nagyon haladtam a franciák ellen. Úgyhogy végül is későbbre tartogatva inkább a poroszokkal indítottam egy új kampányt. Ez már határozottan jobban tetszett, mert míg a kisebb német államokat egyesítettem addigra a franciákat nagyon erősen megtépázták az orosz és osztrák hadak így nem volt nehéz őket kizavarni az ősi német földről.
Határozottan tetszik ez a játék, szebb a grafika és nem csak a kampánytérképen, de a csatákban is mintha dörzsöltebb lenne az ellenfél. Egyetlen dolog nem tetszik, mégpedig az, hogy a legalapabb egység legyártásához is minimum két kört kell várni, meg az építkezések is nagyon lassan haladnak az Empire-hoz képest. Cserébe nem kell az elhasználódott csapatok feltöltésével bohóckodnom. -
#524 Az idei E3-mona CA bejelenti a következő Total War részt -
CamelX #523 Jön majd 1 nagy mod és akkor adok neki 1 esélyt :) az már vmi h van Mod Manager -
#522 Hát köszi szépen, valóban így volt :D Rá nem jöttem volna magamtól... még1x köszi! -
Armisael #521 Nekem is ez volt a ETW-vel. Gondolom nem oda tetted fel ahova magától akarta volna tenni magát a Steam. Na ez a gond! Ha nincs elég helyed a "C" meghajtón akkor átrakhatod más helyre is de a lényeg az, hogy A FELKÍNÁLT MAPPA STRUKTÚRÁN NEM SZABAD VÁLTOZTATNI!! Tehát ha C/Program Files (x86)/Steam(b)e akarja rakni akkor csak a meghajtót válltoztasd meg Pl: D:/Program Files (x86)/Steam és így jó lesz.
Remélem segítettem. -
#520 Hello!
Olyan problémám lenne hogy amikor először indítanám a játékot a steam indító ablak elkezd villogni,és nem csinál semmit!Így játszani se tudok,mert nem enged belépni.MI lehet a gond? A játék eredeti.
Előre is köszi! -
#519 Alakulgat, alakulgat a game...
NTW Mod Manager v.1.5 -
#518 nekem csak 30 körig működik, utána indokolatlanul kilép. -
Nagy99 #517 Kösz -
Zair #516 Ha letöltötted, kaptál egy NTW Hungarian GC mod.rar nevű fájlt. Ebbe vannak betömörítve a szükséges dolgok. Ezt kell kicsomagolnod a játék főkönyvtárába. (Attól függően hova és milyen néven telepítetted, alapbeállított mappa név a "Napoleon Total War") A kicsomagoláskor meg fogja kérdezni egy vagy lehet h. több helyen, hogy akarod-e a fájlt felülíratni, ott igenre kell menni.
A "data" alkönyvtárról javaslom csinálj biztonsági másolatot, mert ide fogja rakni a szükséges állományokat. -
Nagy99 #515 nem nagyon tudok angolul
csak azért mert 11 éves vagyok -
Zair #514 A letöltött állományban van telepítési útmutató, az alapján csak be kell másolni a játék vonatkozó mappájába. Ott pontosan le van írva, hová. Azt hiszem egyetlen fájl van, amit felül kell vele íratni, javaslom, hogy arról készíts biztonsági másolatot. Ha esetleg nem tetszene a mod vagy nem működne megfelelően, azt visszamásolod és kész.
Most nincs előttem pontosan a játék és a mod, mert munkahelyi gépről írok, de ha még valami nem világos, később otthonról tudok még segíteni. -
Nagy99 #513 és ha letöltöttem? -
harcos95 #512 Azé kösz...de van még itt egy dolog,hogy vannak olyan modok amit a steam mappájába kell bemásolni pl:extra map mod,és csak akkor lesz ilyen fájl(ahova be kell másolni)ha felteszed az NTW-nek a steames isten f*sz*t
és ehhez kell a product key. -
Zair #511 Szia, a magyar Mod-ot INNEN tudod letölteni.
Nálam nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, mert ha jól emlékszem valamelyik választható nemzetet írja felül a koalíciós csapatoknál, ettől függetlenül még egy kellemes kis mod. -
Nagy99 #510 hol lehet letölteni azt a modot ahol lehet magyarokkal lenni?
És eredeti jákkal műkszik? -
TDantes #509 Sehogy. Amennyit tudsz építeni, az a város csak annyit tud. ÉS jó is így, nehogy már minden kis porfészek várost pár kör alatt metropolisszá növeljen az ember. -
Kotomicuki #508 Jobb modder esetleg megmondja, hogy melyik fájl(ok)ban mit kell átírni hozzá..., amúgy nem növelhető a városokban felhúzható épületek száma. (Tudtommal ilyen mod sem létezik még!)
Annyiért kihagyhatatlan ajánlat a NTW! Köszi Grebber! -
#507 Akinek tetszik a game annak szerintem kihagyhatatlan ajánlat:
3555Ft a game most!! -
harcos95 #506 hali mindenki,egy kérdés:hogy lehet egy várost növelni(mármint úgy hogy több épület egyszerre legyen a városban)?
-
TDantes #505 Senki nem fog neked adni. Akinek van kódja hozzá, annak eredetiben van meg. És ha oda adná, ő maga nem tudna vele játszani. Gondolod van olyan barom aki odaadná?
Egyébként a RAZOR-s feltört verzió működik, és semmilyen kód nem kell hozzá. -
harcos95 #504 Valaki product key-t lécc(szar steam)
-
Zsolt8644 #503 Sajnos nem viheted tovább az egységeid -
#502 van olyan soknációs mod perpill, ami működik is? -
horthy #501 Az Empire Total War-t már végigjátszottam vagy 5 néppel + USA sztori most raktam fel a Napoleon-os sztorit mint uj játékot .
Volna egy pár kérdésem !
Láttam hogy a hadjárat mod két részre van osztva Napoleon hadjárata és a koaliciosok hadjáratára . A napoleonos hadjáratnál ami vagy négy fejezetre van bontva tovább-e lehet vinni a szerzett pénzt vagy sereget a következő pályára vagy ugy van mint az Empire total war-nál az USA függetlenségi háborujának történeténél ahol nem lehet csak a fejezet teljesitése után átdob a következő pályára . Gondolom a koaliciosoknál kiválasztott népeknél a játék hasonló mint az Empire Total War-nál a kiválasztott népeknél ?
Custom Battle mód-ba hogyan lehet 5000 pont-nál többet berakni hajó vásárlásra ?
-
-
obe #499 én is itt olvastam erről, ez segít beskálázni:
settings -
kisAKOSH #498 drága hölgyek-urak akit érdekel King Arthur roleplaying wargame-t cserélnék Napoleon - total war-ra (ha imperial edition van ráfizetnék!) az egyébként jobban is kéne!
kérem akit érdekel írjon: [email protected] -
obe #497 mivel gondolom vga driverből a legfrissebb van fenn, akkor ennyi, ennél több fps-ed nem lesz