856
Napoleon: Total War
  • a.carkey
    Tegnapelőtt valamit patchelt (pár mega lehetett), de azóta időgyorsításnál képes úgy belassulni, mint a csiga. Másnál hasonló?
  • obe
    sräcok, ha befejezem az itäliai kapmänyt, es elkezdem a következöt, asszem egyiptomi, akkor minden addig megszerzett területem megmarad penzel együtt, vagy totäl mäs mapon kezdek?...azert kerdem, mert az oszträkok elleni harcban oda szeretnek adni egy -egy területet a szövetsegeseimnek, aztän nehogy a következö kampänyban meg jol jönne az a terület...köszi
  • Berv
    Én is benyaltam... simán kérdőjelet olvas az ember a középső mondat végére is. (meg is kérdeztem magamban, h. mi a f.szról beszélsz?? )
    Nyelvünk szépségei
  • TDantes
    Jól van, semmi gond, nem érdekes.
  • Warton
    Jól van na, én is félreértettem.
  • CamelX
    Az a durva h először 20mp-ig én is benéztem az írásod, pedig full egyértelmű :D ez már telepata vírus :)
  • TDantes
    Mi van? Olvasd már el mit írtam.
  • priluki
    :D:D lol oké már világos köszi :)
  • a.carkey
    Az szerintem a gentleman vagy a spy ...

Van külön diplomácia MENÜ!!!
  • Warton
    Diplomatáj már az Empire-ben sem voltak. Te mivel játszol?
  • Warton
    Miért van?
  • TDantes
    Mi van? A Napoleon-ban nincsen diplomata! Te mivel játszol?
  • Warton
    Ebbe már nincs diplomata. A gentlemant az iskolába küldjed, ahol segíti a fejlesztést vagy az ellenség iskolájába, ahonnan ellophatja a másét.

A diplomáciára van egy külön gomb, úgy emlékszem, hogy a babérkoszorús azt megnyitva bármely országgal tudsz egyezkedni.
  • priluki
    Megtudná azt valaki mondani hogy tudom a diplomáciát használni? ahol szövetséget tudok vagy akármit felajánlani,mert odaküdöm a diplomatát és semmi hameg bemegyek az ellenség várába meghal egy kör után..
  • hzsolt
    hát az élet elég durva! :)
  • hzsolt
    nem fogod tudni aktiválni, hacsak nem aktiválja neked valaki Kínában ;)
  • Warton
    Szóval hogyan is kell ezt az Imperial Guardos dlc-t telepíteni?
  • Trantorius
    Hello

Letöltöttem a Magyar Mod-ot. Viszont nem nagyon megy, rögtön megtámad az Ottomán Birodalom, majd nem sokkal később kb 10 kör múlva az oroszok akiket néha az osztrákok is követik. Próbáltam szövetkezni de nem nagyon megy, egy ellenség is elég sok, de 3db 15 körön belül azért elég durva.
  • Atis8410
    Sziasztok!
    Letöltöttem egy kínai verziót,de a steam kér egy kódot,mit csináljak?Valaki le tudná írni érthetően?Még kezdő vagyok ezekben!Előre is köszönöm!
  • Zsolt8644
    aki eredetin játszik: létrehoztam egy chatroom-ot: HUN csatlakozzatok
  • priluki
    1000 köszönet:)
  • Warton
    C:\Documents and Settings\felhasznnév\Application Data\The Creative Assembly\Napoleon\save_games

Virágot az öltözőbe!
  • priluki
    valaki mondja meg pls hol vannak a mentések mert winresit kéne csinálnom:S
  • Warton
    Ezt hogyan kell telepíteni?
  • sakkay
    Igen.
  • a.carkey
    Csináltak egy új brit változatú Waterloot.
  • a.carkey
    "Britain as the playable faction" Eddig is az volt. Vagy ez most csak a csata alatt? :)

Tök poén amúgy, hogy Blücher, Wellington és a Napoleon karakterei eltérnek az adott ország alap tábornok karaktereitől.

Azt tudom, hogy napi nem hal meg, míg létezik a francia frakció, de a többit nem tudom. Ők is csak woundedek lesznek?
  • nagypite
    kijött az első dlc (ingyenes) - új egységek és waterloo angol változatban is játszható
  • priluki
    hi,megtudná valaki mondani hova rakja a játék a mentéseket? Mert nem találom! thx
  • smusher
    Sajna nem eredeti a gammám fütyi...
  • GaBika6
    Ja, gyere multizni töki...
  • a.carkey
    Taníts, mesterek mestere!
  • smusher
    Ami nem nagy cucc. Ha én lettem vóna ottan, süvöltős disznóként futottál vóna (ahogy akkoriban az "osztrákok"), és a végén még le is döftelek vóna (mer nem teccett vóna a pofád).
  • a.carkey
    Nos, lassan megszokom, hogy minimum 2x-es túlerő ellen kell mennem. :) Most is ez volt. Csak most személyesen Napoleon ellen (övé volt a tartalék sereg), és a legerősebb egységei ellen (gárda zászlóaljak) kellett mennem. A fő probléma amúgy a lőszer volt. Amint sorra kifogyott azonnal jöttek a problémák, és baromi sokat gyalogolva, de az erősítés odaért a csatatér másik feléből, így éppenhogy, de nyertem.
  • CamelX
    Wazze :D van már tigris tank mod a játékhoz? :D:D
  • a.carkey
    Ez jól esett! :D
  • Zsolt8644
    Ha van kedvetek írjatok, és játszhatunk multiban :D Eddig hiába csináltam "Magyarok ide!" Host-ot, senki sem jött...
    Írjatok, és mehet a game
  • Pierre75
    Borogyinóval megküzdöttem, eleinte a 2 szárny felől képzeltem el felgöngyölíteni az orosz vonalakat. De azokat a tüzérségi támogatással darabokra szedte.

Nagy csata volt.

Ki milyen taktikát választott?
  • CamelX
    Gondolom VH campaign fokozaton. Én úgy vettem észre h úgy sokkal nagyobb a pörgés. Bár most egyelőre uninstal van a játéknál, várok 1 modot, mert már dögunalom h ugyanaz van minden nagy nemzetnél.
  • Paladin
    Zéró aktivitás a felszabadított protektorátusoktól? Én franciákkal játszva magyarokat felszabadítottam, és az előtte általam legyengített osztrákokat frankón kordában tartották. Elfoglalták erdélyt és még valamit, és gyönyörűen lefoglalták a labancokat addig, amig én a török problémám elrendeztem :)