Napoleon: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár a legjobb csatákat az oszmánok ellen nyomtam (pár kör óta már nem léteznek mint frakció), de néha annyi sereggel jön a francia, spanyol és holland társulat, és a rohadt lovasaival annyira pofátlanul fosztja ki sorra a városaimat, bányáimat, hogy az már sokszor idegesítõ.
De jönnek a poroszok, oroszok segíteni, van svéd hadtest is, és Párizsnál 3 fullos francia sereg gyülekezik. Szóval komolyan van izgalom.
Nem lehet, hogy bugos a VH/VH pozíció? Mert nekem egyel lejjeb van mit ölnöm, nem tûnik totál hülyének a gép és még a csaták is szórakoztatóak.
A medve nem játék.
Szóval eddig nem passzív, de mivel ennyien írják, ezért lehet, ha itt kivédekezek, akkor az lesz.
Defender of the Crown😊
(A Koalíciós erõk bármelyikével bandukolva passzív franciákkal találkozhatsz, a Habsburgokkal nehezebb dolgom volt az É-itáliai törpeállamot megverni, mint Napit. Ez nagyon nincs jól.)
Ugyanakkor N. történelmi csatái jók lettek, így Borogyinónál állva.
És a legújabb.Vagy talán nem menne Windows 7-en???Segitsetek
A legjobb strat. nekem még C64-n a Storm Across Europe volt, sajnálom, hogy pc-re nem tudtak egy ilyet kihozni.
A Kingdom tudta eddig a csillogást összekötni az élménnyel.
Egyébként szerintem a med 2 (bár nem volt rossz), de sokkal élettelenebb volt, mint a napoleon. A kampánytérkép kész unalom volt. A diplomácia szinte teljesen felesleges. A csaták jók voltak.
A medve nem játék.
Két francia és egy egy hollandok elleni gyõzelemért. (Lehidalok, ha most tették be, egy fícsör nyitotta meg vagy egy épület elkészülte. Már nagyon hiányzott.)
A medve nem játék.
carkey: most hogy mondod, ETW-bõl nem rémlik a nagy csatákat jelzõ kard, bár itt sem a szerintem legdurvább csatáknál rakja be 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A medve nem játék.
Ennél a játéknál meg gyakorlatilag egy "dinamikus sakkjátszmában" küzdünk a gép ellen, ahol rengeteg változó tényezõ van, ami fél percenként is változhat. Egységek típusa, száma, képessége, morálja, terepviszonyok, akadályok stb. A gépnek hatalmas feladat lenne, hogy az egységeket külön kezelje úgy, hogy sok kis csapattest közben egy egészet alkot seregként. És közben dinamikusan tudjon megfelelõen reagálni a változásokra.
Lényeg hogy szuper lett és élvezhetõ a játék. Kíváncsian várom a javításokat. Gondolom a "profik" épp azokat a hozzászólásokat böngészték eddig, amik nyilvánosak ehhez a játékhoz és már dolgoznak az észlelt hibák javításán.
A moderek meg javítják a kiadott játék minõségét, hisz ötleteket adnak a fejlesztõknek. NTW jó példa erre...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Na ne! Én anno megvettem az ETW-t, de az ilyen baromságok gyorsan kiábrádnítottak, mikor a hülye ellenség ilyen Mókus õrs méretû alakulatokkal támadgatta a seregemet. A Rome óta csak romlott a stratégiai AI. 😞(
Szerintem nagyon jó és biztos lesz olyan mod, ami még jobá teszi. De azért gratula a fejlesztõknek. Az AI tényleg lehetne jobb. Igaz, az ember is hibázik, csak az nem tetszik, hogy az AI baklövései nem hasonlítanak az emberi balhúzásokra. Õ másképp hülye, néha nagyon😊
Én is inkább 1 Campaign modot várok már. Most hardon játszom, de így is síkhülye a többi ország. 2 év alatt elfoglaltam Párizst a brittekkel, de nem igazán zavarja õket, meg a többi népet sem, mert a legyengült határországokba is max benézni mennek át 100 fõs sereggel 😄 Ja és ami még durva hogy a franciák presztizs csíkja még így is toronymagas, pedig nincs már kereskedelmi kikötõjük, nincs komolyabb egységük, kb semmi... :-/
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Én úgy vettem észre, hogy a koalíciós kampányra ráférne egy frissítés. Az AI nagyon buta francia oldalon. Városait nem védi, fõvárosától távol lerakja az egységeit és nem foglal vissza területet ha kifosztásra kerülnek. Olyan mintha elfogyna a katonai ereje, viszont a legerõsebb államnak kéne lennie. Remélem javítják hamarosan.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Azért az érdekes, hogy egy személyes hobbi felhasználók javitgatják, szépígetik a programot a fejlesztõk meg teljes csöndben. Megjelenés után ennyi idõvel már minden TW program hivatalosan frissítettek.
AI
Ez fenéért lehet?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Inkább a mindent minimumra állítasz és megpróbálsz 1-2 dolgot feljebb- feljebb venni, ameddig még élvezhetõ sebességgel fut a játék oldalról közelítsd meg a dolgot - ha ez eleve kizárt (full min és játszhatatlan), akkor az elsõ lépés a gépfejlesztés lesz - szerintem.
(Nagyon szeretik egymást a szoftver- és a hardver-fejlesztõk, mert kéz a kézben mindegyikük szépen megkeresi a maga hasznát a játékiparban, évrõl évre. A konzol egy picit más tészta, de hasonszõrû õ is, csak ott a hardver-felállás elõre levajazott, és a szoftveresek magasabb bevételeibõl is kap (vissza) a konzolgazda. Azaz nagyon vigyáznak rá, hogy ne fizethess évente kevesebbet egy bizonyos szintnél, ha játszani is akarsz, hivatalosan...)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Tudtok akkor segiteni,milyen beállításokat használjak,hogy elmenjen a játék?
Elsõ indításra a csaták szépen vibráltak fekete csíkok jelentek meg...mit állítottam be rosszul?
Mondjuk 1 magos CPU-val nem tesztelték. <#circling>#circling> 2-nél többet viszont nem használ ki.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Egyenlõre ott porosodik,amig nem szerzek 2g ram mellé még kettõt,vagyis full alaplap csere procicsere...hogy miért nem lehetett egy ilyen kiegészitõnek is nevezhetõ dolgot ugyanarra a konfigra megírni...szal nekem egy nagy csalódás eddig.
Because fuck you. That\'s why.