856
Napoleon: Total War
-
megérdemelne egy bannert ez a játék most nemazér! -
smusher #375 Na majd most -
smusher #374 Működő trailer
-
priluki #373 hi tud valaki müködö trailert? ami a gcw-n van nekem egyik se megy:S -
apa1101 #372 bár ahogy látom,mivel magyarokkal vagyok,nem is lesz... -
apa1101 #371 az milyen,vagy honnan?
-
Kell hozzá a speckó howitzer. -
apa1101 #369 sziasztok.
hogyan kell "aktiválni" a kifeljlesztett howitzer lövedékeket?
már a 2. is ki van fejlesztve,mégis csak az alappal tudok lőni. -
Nos #368 senki sem mondta, hogy akkor németebb volt
csak azt, hogy ha azt a hangulatot keresi, akkor a porosz az egyértelmű választás
a gondolatmenet nem erőltetett, kereste a hangulatot és ahhoz ez áll közelebb
nem téged akartalak "überelni", a 355-re akartam elsősorban reagálni, kár h a 356-ra lett -
Pierre75 #367 364-ben teljesült is a "vágyad".
Szerintem se kell vagdalkozni a beírás miatt. Ilyen alapon lehetne csesztetni azt, aki olasz hadjáratról beszél, holott az itáliai kaland. De az olasz egységet tényleg ne itt vitassuk meg. -
CamelX #366 Attól még belefér a témába egy kis egészséges történelmi vita, hiszen a CA fórumon a modderek is előbb utóbb csinálnak minden TW-hez egy történelmileg pontosított változatot. Más kérdés h Nos sztem nem volt kioktató, amit írt az igaz, nem belekötően kellett volna reagálni ;) -
obe #365 ugye nem gondoltad komolyan hogy ad is itt valaki..ha warezolsz (nem baj, más is néha) akkor nézz utána a szokásos helyeken -
Deathstorm #364 Sziasztok.
Valaki tudna nekem egy Szériaszámot mondani?
szeretnék már végre játszani vele.
Köszi. -
Most hogy ennyi mindent megtudtunk rólad csak annyit mondanék, hogy -Nos- értelmes hozzászólásának speciel jobban örülök ha off mint annak aki 12x kérdezi meg hogy honnan lehet szerezni serialt+cracket. /A spoiler használókkal semmi bajom./ Sztem nem volt ez annyira off, mert segít megérteni a játékot, aminek speciel köze nem sok van csak merít a történelemből és kiemel részeket. Még 1x írom ez JÁTÉK.
-
bgabor #362 Egyébként ennyi erővel arról is beszélhetnénk, hogy az osztrákok semmivel sem kevésbé németek, mint a poroszok voltak. Egyszerűen katonai potenciáljuknak köszönhetően a poroszoknak sikerült létrehozniuk az egységes németországot, az osztrákok kihagyásával(kis német egység).
Ez a katonai események miatt alakult így, és nem azért mert az egyik németebb lett volna mint a másik. -
bgabor #361 Na ilyen felesleges, erőltetett okoskodást is régen olvastam már.
Ezt amit leírtál mind tudom, tanultam egyetemes jogtörténetből, csakhogy indifferens. Elmondanád hogy mi a fenéért magyarázol itt az 1871-ben létrejött egységes németországról, amikor a játék az 1800-as évek elején, napóleon tevékenykedése idején játszódik?
A gondolatmeneted pedig elég erőltetett. A németekkel akart játszani, és az bizony nem fog menni ebben a történelmi időszakban, mert 1806 és 1871 között nincsen egységes németország. Az, hogy az egységes németország része lett poroszország 1871-től, meg hogy a Német Római Császárság mennyire tekinthető egységes német államnak, teljesen érdektelen a játék szempontjából. -
Cimbi #360 Szia
Én benne lennék multiban de az én verzióm eredeti nem tudom így működik-e? -
Nos #359 A Német-Római-Császárság ebben az időben csak a nevében létezett. Semmi gyakorlati jelentősége nem volt.
1871-ben jött létre a német egység. Poroszország volt a vezető hatalma, Bismarck a motorja. Eleinte az volt a kérdés, hogy ezt a Habsburgok, vagy a Poroszok tudják elérni. A Poroszoknak sikerült. A modern német mentalitás letéteményesei (és nem a nemzetszocializmusra gondolok) a poroszok.
Ha németekkel akarsz játszani, akkor ők azok.
A vicc az egészben, hogy a poroszok eredetileg egy balti szláv népcsoport, akit a német lovagrend nyomott le és a mai németországnak ahhoz a legszűkebb régióhoz, ami Poroszországnak hívtak eredetileg semmi köze. Nyugat a lengyeleké, kelet az oroszoké (Königsberg=Kalinyingrád). -
Nah senki?! Szívesen segítek, ha nem boldogultok a steammel. Haverommal már végigtoltunk 2 kampányt és vágyunk az ai-mentes csatákra. Szóval, ha razor féle verzióval tolná vki multiban, bátran jöjjön fel ide: hamachi szoba SG.NTW/SG.NTW ! Este felnézek és segítek annak aki igényli. -
CamelX #357 Így van. Csak kisebb önálló tartományai léteznek és persze a nem kicsi Poroszország, többi a francicáké :D -
bgabor #356 Nem. A játék akkor indul, mikor már napóleon elsöpörte a Német-Római Császárságot, és Franciaország határai a volt német tartományokkal és észak itáliával érnek véget. Gyakorlatilag határos az orsztákokkal és a poroszokkal. -
Németekkel lehet?(már amilyen formában akkoriban léteztek,Német-Római Császárság vagy hasonló) -
CamelX #354 Én abszolut kihagytam Napoleont, fuck French :D az ellene tervezett koalíciós országokkal lehet még lenni -
CamelX #353 Elvileg mindennek benn kell lennie a redist mappában. Ha azok megvannak, akkor lövésem sincs h mi lehet, más nem jelelezte innen h ilyen lett volna.
Én már visszaraktam az ETW-t inkább a régi kedvelt modjaim új verzióival. Itt is megvárom h legyenek jófajta modok, mert így unalmas már. -
Csak a franciákkal,azaz Napóleonékkal lehet tolni vagy más nemzetet is választhatok? -
windows runtime -
igen, minden megvolt -
CamelX #349 Nekem 32 bites a win7em, azzal megy. DirectX, meg többi redistributable dolgot felraktad (windows runtime meg hasonlók)? Driverek frissek? -
a demohoz nem volt valami patch -
érdekes, hogy leszedtem a demot és ugyanezzel a hibával az sem indul el
-
nagypite #346 TW nem olyan jó multiba mint pl egy Battlefield. Gyorsan elmegy az ember kedve miután egymás után lépnek ki az ellenfelek csata közepén. At AI buta, kiszámítható de legalább lehet rá számítani és végigcsinálja amit elkezdet :D -
empire total war demojából kell átrakni néhány fájlt és megy steamen át ;)
hamachi szoba: SG.NTW/SG.NTW -
bgabor #344 Sajnos steames a cucc, ami azt jelenti hogy a multija csak a steamen keresztül működik. A warez verzió teljesen mentesítve van a steamtól(hála az égnek). -
Erre valakinek megoldása ? -
atwe #342 Hali
Kérdezném hogy multi megy e hamachin ? :D
Sajna csak warezba van meg de a multit kiprobálnám -
hamachin nyomná valaki?
Amugy az eddigiekhez hozzászólván, ez összességében eddig a legjobb TW, még ha nem is tökéletes... szerintem -
Banner ötlet:
-
*Bár zseniális maga a korszak (ezt nem fejeztem be, szóval:)
... de pont nem volt jó ötlet egy ilyen felállást ráereszteni a játékostársadalomra. Vagy JÓVAL erősebb Franciaország kellett volna (legalább a koalíció hadjáratban), vagy nagyobb bónuszok a franciáknak.
Mert szép, hogy 8+6 gárdaegységet ki tudok állítani a franciákkal, ha mire azt eléri, és tényleg erős lesz, a négy nagyhatalom ledarálja a térképről is. Szerintem nem kellett volna fejlesztés (ahogy pl. a voltak megkötések anno a TW Alexanderben és más TWkben, pl. a lovasnomád népeknél, ... bár már nem emlékszem mi), és csak a pénzedtől függött volna, hogy mekkora a sereged és meg tudsz-e építeni egy-egy épületet (az úgyis idő és pénz, míg egy-egy elkészül). Aztán tényleg kijött volna, hogy teszem azt a franciáknak baromi erős a gyalogságuk, a briteknek úgy minden, a Habsburgoknak a lovasságuk, a törököknek a tüzérségük, stb. -
Írjátok, hogy poroszok, meg britek és hogy milyen gáz a hadjárat mert ...
Nekik van a legütősebb hadseregük a francia mellett. Most őszintén: mit vártatok? Nektek esik Franciaország, mint a történelemben? Bár szövetségese "Hollandia" és övé jópár európai terület, de igazából még a svédek is ellene voltak/vannak.
Bár zseniális maga a korszak, de ebben a játékban Franciaország ELLEN lenni a legerősebb gyalogsággal rendelkező britekkel és poroszokkal? :)
Már van minden nemzet mod. Svédekkel, dánokkal, törökökkel is lehet próbálkozni! :)
Csak megjegyzem, pl. Ausztriával nincs 100+ ágyús hajó, nincs lovas tüzérség, és normális line infantryból is csak 2 darab van. :)
Az empireben nem négy (öt) nemzet ment kettő (egy) ellen. -
Nos #337 Napoleon nem hal meg. Ha legyőzöd kiírja, h N megsérült, hazament pihenni.
Tessék VH-n játszani, de úgy sem nehéz.
Én direkt nem rohanok és nem akarok térdre kényszeríteni pikk-pakk senkit. Bár tény, hogy ez így annyire nem élvezetes. Van, hogy direkt nem nyomulok tovább, legyen egy kis ideje neki erősödni, én meg legaláb fejlesztgetek.
A tengerben meg nincs kellő potenciál (nem az őrült lóvéra gondolok). Stratégiailag sem a gépnek, sem nekünk nem olyan fontos kontrolálni, kivéve persze a távkereskedelmi helyeket. Ha már ilyen szép hajócsatákat lehet vívni, akkor lehetne rá egy kicsit több alkalom.
Az Empire ebből a szempontból szerencsésebb volt.