Napoleon: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, mivel teljesen független steam-tõl, internettõl mindentõl.
Nekem is ugyanúgy megvannak az eredeti Total war játékaim, és nagyon úgy néz ki jön mellé majd a Napóleon is.

srácok

egyenlõre a probaveziót szereztem be (minden total war játékom eredetiben van meg), azt szeretném kérdezni, ha a legális empires mellé felrakom ezt a virágbolti verziót nem kavar be az alapjátéknak?..nem szeretném hogy csak próba miatt esetleg "elveszik" az legális empiresem
köszönöm
a.carkey
Ingame vagy IRL?

A medve nem játék.

Na goldon bevertem Borodino-t. Azt kell, hogy mondjam így utólag nagyon fasza volt. Taktikus figyelemelterelés a lövegeinek és jó idõzítés kell (megfelelõ ponton kell lennie az egységeknek), hogy sikerüljön. Mondjuk reálisan ezt a csatát simán bukták volna a franciák ha a ruszkik kicsit is kihasználták volna a helyzeti elõnyüket.

Szevasztok.
Nálatok is "elfelejti" a játék a beállításokat??Minden egyes újrakezdésnél újra kell állítanom az advice help-et,hang beállítást, kép a képben funkciót, stb. Tudtok valami megoldást erre?
köszi
Oh yes! Túlhaladtam a Szovjet Únió és fennhatóságának területét az oroszokkal 😄 franciák mondjuk még így is cefet erõsek, de már képtelenek terjeszkedni. Prestige pontokban kíváncsi lennék hogy valaki meg tudta -e közelíteni egyáltalán az értéküket, ami több mint dupla akkora mint az enyém, pedig már több terültem van. Brittek meg igaz hogy néha küldenek partraszálló egységeket, de ez igen ritka. Szövetségesnek kb. semmire se jók, max hogy kordában tartsák a francia flottát :/ igazán megoldhatták már volna ezt a dolgot. Holnap majd linkelek képet, már utolsó évnél járok.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

nekem is radeon 4850 jó volt a tipp,igaz nekem még másokat is vissza kellett venni automatikusra,de nagyon köszönöm😊
Soha nem töltök vissza. Üdvözöllek a klubban. Nem sokan vagyunk. Nem is értem azokat akik visszatöltenek...úgy nagyon könnyû okosnak lenni.Ja és vh-vh.

gallardo
valakinek sikerült már tábornokot csinálnia miközben a magyarokkal volt?

nekem is villogott ATI RADEON 4850
nem kellett visszatuningolni a kártyát, csak a driver beállitásoknál ki kellett választanom az anti-aliasingra: use application settingset

Nálam ez a catalist controlból ment, de egy más gyártó esetén passz
azért remélem kijavítják
Tényleg az, azért valóban zavaró, de ha van, akkor kihasználja az ember.
Hello.
Egy kritikám lenne azért a koalíciós kampányról.Nem tudom hogy nektek mi a tapasztalatotok.Keztem egyet az angolokkal.Majd pár kör után elfoglaltam Brestet.Felszabadítottam és létrejözz egy britts nevû új frakció.Tovább nyomultam dél felé+a következõ francia várost elfoglaltam.Franciák NEM reagáltak rá.Igaz nem sokat várakoztam hanem tovább lefelé a spanyolok felé mentem.Ott a legészakibb vérosukban SENKI nem volt védõ...búúúú😞(((.Ott aztán pár kisebb csatát megnyerve elfoglaltam Barcelonát+ tovább Madridra.Volt itt 2 nagyobb csata majd a fõvárosuk is az enyém let.Barcelonából aztán betámadtam a másik délfr. területet, és oda akartam adni a protektorátusomnak(Brestben lévõ Britteknek) de nem fogadták el...Erre odaadtam a románoknak...(mert nem szándékoztam a seregemet lekötni itt.Közben Hollandokat is lenyomtam.De a hülye AI Brüsszelt(franciák) ÜRESEN HAGYTA ! Bevonultam és brahiból, illetve puffer államként létrehoztam Belgiumot(protektorátus).Nos tehát azt tapasztaltam hogy a franciák ( illetve a scriptelt kampány ) összezavarodott, nem csinált sokat mint ide-oda vonulgatott és egyik elfoglalt városát sem akarta visszaszerezni, de nem is tört elõre az oroszok felé...😞((((((( Valószinû hogy az elõre scriptelt kampány ezeket a partizánakciókat nem tudja kezelni...kár.
köszönöm szépen,megnézem😊
Szerintem is az a legjobb hadjárat. Az viszont érdekelne, hogy több pályából áll e, vagy csak abból az egybõl, ami az egyiptomi hadjárat építése után bejön.

esetleg a hûtés nem megfelelõ fújd ki a géped sûrített levegõvel

olyan kell neked hogy - Napoleon Total War-Razor1911 - nem kell hozzá serial... ennyit a warezról

Videókártya driver frissítés, ha tunningolt a kártya vedd vissza.

Ez a tevés dolog szerintem AI bug. Simán meg lehetett volna csinálni ,hogy leugranak a tevérõl és bemennek a házba...

Köszi azért.Ez hihetetlen,hogy mindig ilyen szar verziót töltök le ami kóddal megy csak,és kód meg sehol!!!
nem kell serial az én verziómhoz,de valaki a csíkozással kapcsolatban tud segíteni?
Nekem nem tudom milyen verzióm van,de a steam-on keresztül installálja,és kér serial kódot.Mit csináljak?
Az Egyiptomi kampány nagyon jó lett. Újratöltögetés nélkül játszok (VH/VH), de igazi szenvedés. Így nem könnyû.
Lehet szídni az AI-t, én is szídtam néha. De a játékos csak azért nem csinál hülyeségeket, mert folyton reloadol, ha valami rosszul sült el. (Kéne egy olyan opció, hogy erre az AI is jogosult, ha valami nem jött be neki 😊 ).
Na mindegy, szóval így reload nélkül utólag én is rájöttem, hogy csináltam néhány baklövést. Volt olyan terület, amit már kétszer foglaltak vissza a felkelõk, a seregem romokban és értelmetlen sivatagi háborúkba is belementem.
Szóval naggyon jó. (Csak nem szabad RELOADni).

(Tipp: A beduinok nem tudnak várost foglalni, ha van benne néhány egység. Csak berakod õket a házakba, a tevék odamennek, te meg szétlövöd õket. Ha elfogyott a töltény akkor már olyan kevesen vannak, hogy közelharcban is legyûröd õket a sima városi egységekkel.)
De mi francnak neked serial? Nem kell hozzá! A warez verzióhoz nem kell serial!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Valaki segítsen már! SERIAL
Hello apa!Adsz egy serial kódot?Segíts a fiadnak😄
azért ennyire durván itt nem szokott menni a warez
Serial kódot légyszi!!!
sziasztok.
nekem erõsen tele van a kép fekete váltakozó csíkozással.tudtok segíteni?
Azt mondták,hogy itt jó fej csávókák vannak,és meg fogják adni a serial-t😄
GaBika6
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 😊 Ilyen nincs és mégis van!!! <#gun><#banplz><#lama>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Szerinted?Letöltöttem a játékot,és nem adtak hozzá kódot.És sehol nem találom.
segítsetek légyszi!
Minek az neked?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hello!Valaki tudna adni egy SERIAL kódot???
Ha mindent megcsinálsz ami az install notes-ban van akkor mennie kéne.

HoReSz1975
feltelepítettem már többször is, de nem indul el a játék még mindig, a hiba ugyanaz:

Senkinek nem csinálja WIN7 x64 ultimate alatt <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Sziasztok!Kellene egy segítõkész emberke😄 Napoleon total war serial
Sürgõs!Már nagyon kíváncsi vagyok a játékra!Elõre is köszönöm!
Csak ezt lehet csinálni, különben bedarálnak, mint néhány perce engem.
gallardo
köszi, valószínû hogy a pénzzel van a gond.

Aha...kösz,értem.

a.carkey
Gyorsabban lõnek tõle.

A medve nem játék.

Ja, tényleg, mi az az ágyúknál? Valami háromszor elsüthetõ képesség, de mire jó?

Közben végre, valahára sikerült rendbe hozni a sereget, megoldani ,hogy ne lázadozzon a fél ország, és mehetek tovább, egy újabb nagy csapás a poroszoknak, és osztrákoknak.

a.carkey
Rákattintasz egy egységedre és jobbra ott egy kis csillag.
Két eset állhat elõ:
1. Kinevezed, mert van pénzed és nincs a tábornoki pool telítve;
2. Nem tudod kinevezni, mert:
A. Az adott katonai fõépületed csak bizonyos számú tábornokot bír el és azt már pont elérted (ezt fejlesztéssel tudod növelni);
B. Nincs elég pénzed.

A medve nem játék.

gallardo
üdv! valaki tudna segíteni hogy hogyan tudnék tábornokokat kinevezni?

nem sajna,elöször kiszeretném probálni

Vásárolt a game?

srácok nekem már a betöltö képernyönél hibát észlel és kilép,tud valaki javasolni valami értelmeset? 😊 vista64 van fennt

Total war forum
Itt lehet olvasgatni. Borodino-t végül normalon csináltam meg ott nagyon op a gép mortáljai talán hardon ki lehet hozni, de már nem volt kedven szenvedni.

a.carkey
Nem. Korábbi részeknél volt, hogy nagyon nagy csata kapcsán kijelezte a helyet a térkép. Ha üldözöd és az összes zászlós egységét megsemmisíted, azt is ami villog, akkor ha veszít, az a serege BIZTOSAN megsemmisül.

A medve nem játék.

Sziasztok!

Elõször játszom a total war sorozat tagjával (Napoleon). Esetleg tudnátok tanácsokat adni ? Vannak tippek, trükkök amikre Ti is rájöttetek a játék folyamán ?

Mondjuk azt sem értem, hogy ha nem lépek ki az elsõ lehetõségnél a csatából, hanem üldözöm és teljesen megsemmisítem az ellenséget, akkor csak szoros gyõzelmet ad. Egyáltalán számít valamiben, hogy milyen jelzõvel zárunk egy csatát, vagy az csak egy kiírás ?