Napoleon: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is ugyanúgy megvannak az eredeti Total war játékaim, és nagyon úgy néz ki jön mellé majd a Napóleon is.
egyenlõre a probaveziót szereztem be (minden total war játékom eredetiben van meg), azt szeretném kérdezni, ha a legális empires mellé felrakom ezt a virágbolti verziót nem kavar be az alapjátéknak?..nem szeretném hogy csak próba miatt esetleg "elveszik" az legális empiresem
köszönöm
Nálatok is "elfelejti" a játék a beállításokat??Minden egyes újrakezdésnél újra kell állítanom az advice help-et,hang beállítást, kép a képben funkciót, stb. Tudtok valami megoldást erre?
köszi
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
nem kellett visszatuningolni a kártyát, csak a driver beállitásoknál ki kellett választanom az anti-aliasingra: use application settingset
Nálam ez a catalist controlból ment, de egy más gyártó esetén passz
Egy kritikám lenne azért a koalíciós kampányról.Nem tudom hogy nektek mi a tapasztalatotok.Keztem egyet az angolokkal.Majd pár kör után elfoglaltam Brestet.Felszabadítottam és létrejözz egy britts nevû új frakció.Tovább nyomultam dél felé+a következõ francia várost elfoglaltam.Franciák NEM reagáltak rá.Igaz nem sokat várakoztam hanem tovább lefelé a spanyolok felé mentem.Ott a legészakibb vérosukban SENKI nem volt védõ...búúúú😞(((.Ott aztán pár kisebb csatát megnyerve elfoglaltam Barcelonát+ tovább Madridra.Volt itt 2 nagyobb csata majd a fõvárosuk is az enyém let.Barcelonából aztán betámadtam a másik délfr. területet, és oda akartam adni a protektorátusomnak(Brestben lévõ Britteknek) de nem fogadták el...Erre odaadtam a románoknak...(mert nem szándékoztam a seregemet lekötni itt.Közben Hollandokat is lenyomtam.De a hülye AI Brüsszelt(franciák) ÜRESEN HAGYTA ! Bevonultam és brahiból, illetve puffer államként létrehoztam Belgiumot(protektorátus).Nos tehát azt tapasztaltam hogy a franciák ( illetve a scriptelt kampány ) összezavarodott, nem csinált sokat mint ide-oda vonulgatott és egyik elfoglalt városát sem akarta visszaszerezni, de nem is tört elõre az oroszok felé...😞((((((( Valószinû hogy az elõre scriptelt kampány ezeket a partizánakciókat nem tudja kezelni...kár.
Lehet szídni az AI-t, én is szídtam néha. De a játékos csak azért nem csinál hülyeségeket, mert folyton reloadol, ha valami rosszul sült el. (Kéne egy olyan opció, hogy erre az AI is jogosult, ha valami nem jött be neki 😊 ).
Na mindegy, szóval így reload nélkül utólag én is rájöttem, hogy csináltam néhány baklövést. Volt olyan terület, amit már kétszer foglaltak vissza a felkelõk, a seregem romokban és értelmetlen sivatagi háborúkba is belementem.
Szóval naggyon jó. (Csak nem szabad RELOADni).
(Tipp: A beduinok nem tudnak várost foglalni, ha van benne néhány egység. Csak berakod õket a házakba, a tevék odamennek, te meg szétlövöd õket. Ha elfogyott a töltény akkor már olyan kevesen vannak, hogy közelharcban is legyûröd õket a sima városi egységekkel.)
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
nekem erõsen tele van a kép fekete váltakozó csíkozással.tudtok segíteni?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
segítsetek légyszi!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Senkinek nem csinálja WIN7 x64 ultimate alatt <#confused>#confused>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Sürgõs!Már nagyon kíváncsi vagyok a játékra!Elõre is köszönöm!
Közben végre, valahára sikerült rendbe hozni a sereget, megoldani ,hogy ne lázadozzon a fél ország, és mehetek tovább, egy újabb nagy csapás a poroszoknak, és osztrákoknak.
Két eset állhat elõ:
1. Kinevezed, mert van pénzed és nincs a tábornoki pool telítve;
2. Nem tudod kinevezni, mert:
A. Az adott katonai fõépületed csak bizonyos számú tábornokot bír el és azt már pont elérted (ezt fejlesztéssel tudod növelni);
B. Nincs elég pénzed.
A medve nem játék.
Itt lehet olvasgatni. Borodino-t végül normalon csináltam meg ott nagyon op a gép mortáljai talán hardon ki lehet hozni, de már nem volt kedven szenvedni.
A medve nem játék.
Elõször játszom a total war sorozat tagjával (Napoleon). Esetleg tudnátok tanácsokat adni ? Vannak tippek, trükkök amikre Ti is rájöttetek a játék folyamán ?
Mondjuk azt sem értem, hogy ha nem lépek ki az elsõ lehetõségnél a csatából, hanem üldözöm és teljesen megsemmisítem az ellenséget, akkor csak szoros gyõzelmet ad. Egyáltalán számít valamiben, hogy milyen jelzõvel zárunk egy csatát, vagy az csak egy kiírás ?