Napoleon: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a RAZOR-s feltört verzió mûködik, és semmilyen kód nem kell hozzá.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Volna egy pár kérdésem !
Láttam hogy a hadjárat mod két részre van osztva Napoleon hadjárata és a koaliciosok hadjáratára . A napoleonos hadjáratnál ami vagy négy fejezetre van bontva tovább-e lehet vinni a szerzett pénzt vagy sereget a következõ pályára vagy ugy van mint az Empire total war-nál az USA függetlenségi háborujának történeténél ahol nem lehet csak a fejezet teljesitése után átdob a következõ pályára . Gondolom a koaliciosoknál kiválasztott népeknél a játék hasonló mint az Empire Total War-nál a kiválasztott népeknél ?
Custom Battle mód-ba hogyan lehet 5000 pont-nál többet berakni hajó vásárlásra ?
kérem akit érdekel írjon: [email protected]
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Ennél a játéknál számít hogy 2gb vagy 4gb ramom van? mert full grafikán nincs túl sok fpsem 30körül 5770-vel.
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Szeretném megkérdezni hogy másnál is elõfordult-e hogy a razor-ös installáláskor egy bizonyos résznél abba hagyta az installációt! Átmásoltam a crack-ot és semmi nem reagál a parancsikon!?
Egy kérdés, amikor indítom a játokot csak addíg jut el, hogy ki mikor készítette és lefagy. Van valakinek malami ötlete?
Egyébként nem a fejlesztésekkel van a fõ gond, hanem a durván eltúlzott fejlesztési és építési idõkkel.
A gunpowder tényleg minenkinél ugyanakkor jött a Medieval 2-ben. De az nem hogy ki volt képes "kifejleszteni" lemezpáncélos harcost, számszeríjászt, fejlett nehézlovast stb.
Az NTW építési rendszerével én is tisztában vagyok, nekem nemigazán tetszik ez, hogy bizonyos városokat csak minimálisan lehet kiépíteni.
Pl:Britekkel Gibraltárnál nem tudtam kettõnél több építési slotot elõhozni a városban.
Mellesleg az ETW/NTW-ben marhára illúzióromboló, hogy csak az a néhány nagy nemzet játszik valójában, a sok kicsi(és az összes protekturátus) teljesen inaktív, csak azért van ott hogy valamelyik nagy elfoglalhassa. Gyakorlatilag hat nemzet vesz részt a játékban, azokis durván scriptelve a többi csak díszlet.
Ezzel szemben a Medieval 2-ben minden nemzetnek rendes AI-a van, akik rendesen harcolnak is egymással, nincs olyan hogy valaki csak díszletnek van rajta a térképen.
A ETW/NTW párost egy útkeresésnek fogom fel a kiadó részérõl, amiben megpróbálnak a 2 fél (egyszerû, de szép/bonyolult, de kemény) igényei között lavírozni, sajnos egyre kevesebb sikerrel.
Most már a nehézségi szintekkel a bonyolultságot is változtatni kéne -> a nehézség növekedésével a mikromendzsment is egyre terebéjesedhetne a játékban (pl. a csatatéren hírvivõk közvetíthetnék a parancsokat (külön épület, fejlõdési lehetõség -> sebesség és túlélési képesség növekedése), a csatában a fõvezérek (HDT, v. szárny) valóban külön egyéniségek lehetnének (lojalitás/tisztelet mértélétõl függõ sebességgel végrehajtott parancsok, képességük szerinti pontossággal - szintén (vissza is) fejlõdõképességgel) ... + egyébb ötletek)
<Átérezni pl. Lee tábornok tehetetlenségét a Gettysburg-i csatában szerencsétlenkedõ alvezérei miatt...>Átérezni pl. Lee tábornok tehetetlenségét a Gettysburg-i csatában szerencsétlenkedõ alvezérei miatt...>
A gépigény a grafikai részletességgel és méretekkel együtt nõ (Nagyobb és csicsásabb kampány-térkép, nagyobb füst és tûz efektek a csatatéren...). Sajnos, ez egy ilyen "iparág" -> 2-3 évente 100-150.000 Ft +befektetést követel meg hardver-szinten.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ahogy én emlékszem a Medieval 2-ben pl. a gunpowder mindig ugyanakkor lett aktív. És nem kellett semmit sem teljesítened. Lehet persze, hogy rosszul emlékszem.<#miaz>#miaz>
Nagyobb lett? Igen! Komplexebb lett? Naná! Nagyobb odafigyelést igényel? Persze! De ez miért is negatívum? Szerintem ha ugyanúgy csak Európai hadszíntérre koncentráltak volna akkor meg az lenne a baj.<#wow3>#wow3>
A városok mikromanadzselésérõl meg csak annyit, hogy vannak olyan városok, ahol nem sok mindent tudsz fejleszteni, így oda egy idõ után már nem is kell nézned, hacsak nincs a közelben valamilyen csata. Pl. az angolokkal Jamaikával kb. az elsõ két körben foglalkoztam, meg egyszer amikor a spanyol flotta blokád alá vette a kikötõjét. Azóta egyszer sem néztem meg, hogy mi újság ott.
Because fuck you. That\'s why.
Emiatt az ETW/MTW féle technolóiafejlesztés feleslegesnek tûnik. Fõleg azok, amik új egység helyett mondjuk néhány százalék elõnyt nyújtanak csupán a gazdaságban, az ottani fejlesztések zöme ilyen, tök felesleges.
Az meg aztán a kedvencem, amikor 10-15 körig tart egy fejlesztés, amikor négy gentleman dolgozik rajta. Aztán ha kész a fejlesztés, még megépíted hozzá a következõ szintû épületet (+10) kör, és már vásárlohatod is az új egységet. Ez így összesen egy late-game egységnél akár 25 környi várakozás is lehet. Teljesen felesleges, és erõsen eltúlzott. Egyértelmûen rosszul kivitelezték az egész technológia fejlesztõsdit szerintem.
A másik probléma hogy az ETW-ben az egész világ benne van, rengeteg frakcióval és töb kontinensel. Amellett, hogy egy közepes gépet is földhözvág ennyi frakció mozgatása(60s+ end turnözések), a player számára is átláthatatlan. Tudom én, az ETW pont olyan korszakot jelenít meg, hogy az egész földgömböt tartalmaznia kell az összes nemzettel, de erre az ETW motorja nem tûnik teljesen alkalmasnak.
Az is erõsen horror amikor mondjuk britekkel kezdesz egy hadjáratot az ETW-ben, és egyszerre kell menedzselni négy földrész angol településeinek ügyét, katonaságát, a hajózási útvonalakat, a fejlesztést, a forradalmakat. Túl összetett lett a játék, és technikailag nem is tudja rendesen ellátni a neki szánt feladatokat, és ez erõsen az élvezhetõség rovására ment. Egyszerûen nehézkes az egész. Ez a gond az ETW-vel.
Egyedül a hajócsaták jók, bár a hadjáratban a hajók építésénél ugyanaz a történet megy, mint a szárazföldön. Kikutatod 10 kör alatt, felhúzod a szükséges szintû kikötõt 12 kör alatt, megépíted a hajót tíz kör alatt. Közben pedig megõszülsz.
Ennél a Medieval 2 sokkal gördülékenyebb, eseménydúsabb, nem alszol el az end turnt klikkelgetve.
Persze az NTW ennél több fokkal jobb, mint az ETW volt, mert jóval kissebb területen játszódik, kevesebb szereplõvel, és optimalizáltabban is jött ki, mint az ETW anno, ami ezen a téren is horror volt. Ezzel együtt az NTW örökölte az ETW szinte összes hibáját is, emiatt ez is nehézkesnek tûnik számomra.
Összefoglalva, szerintem mindkét rész komoly visszalépés a Medieval 2-höz képest.
Persze nyilván nem teljesen fair az összehasonlítás, mert azért a csillogó páncélban rohamozó angol/német nehézlovasság kicsivel impresszívebb látvány mint az ETW/NTW bármelyik egysége.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Összességében egyértelmûen jobb az ETW mint a korábbi részek.
Ha hosszútávon építeni szeretnél az adott tartományra, akkor célszerû békésen elfoglalni és továbbfejleszteni azt.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Kicsit visszafogottabban!!!
Azért érdekel, mert remélhetõleg hamarosan felteszem a játékot. Nem azért, mert "hülye" vagyok hozzá. Hanem, mert a jelenlegi gépem teljesítménye nem lenne megfelelõ a játékhoz. Ezért nem került még fel. Mivel már többen játszanak vele, érdemes taktikát, és egyéb kitapasztalt dolgokat megkérdezni. Olyanoktól, akik már tapasztaltak a játékban. Nem szégyen kérdezni az okosabb és tapasztaltabb játékosoktól, akik már járatosak a NTW világában. Nem ez a szégyen smusher.
- egyáltalán hogy sikerült megvenned?
- és miért érdekel a fosztogatás módSZere, ha nem sikerült még feltenned?
És áruld már el, hogy sikerült bekapcsolnod a pécéd, baszdmeg?
Azért ez elég alap dolog, szerintem megelõlegezhetjük a bizalmat ezügyben. Mellesleg én is jó helyre telepítettem, mégse ment. Úgy tûnik a mostani verzuó nem megy a warez változattal.
elinditom és ugyanazokat adja be, mint az alap inditásnál <#confused>#confused>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO