856
Napoleon: Total War
  • CamelX
    Én csak örülök hogy ismerős neveket olvasok itt, még ha kevés is, GTA IV topic is fav, de mivel már nincs fenn, oda csak mulatni járok a vérpistikéken :) (na meg kíváncsiságból lesem történik -e valaha olyan csoda amivel emberi gépen játszható lesz a kiegészítő is) :D
  • obe
    jó ötlet.. helyszínt, vagy időpontot, vagy időszakot tessék tippelni, a nyertest, a játék megjelenéséig a forumozóknak, hadúr megszólítással kell illetnie

a tippem pedig: total war: mongol empire

• wednes
    Kérem tegyék meg tétjeiket. A következő nyerőszámot, holnap húzzák.
  • KingPunisher
    Total War egy igen jo játék.. Miért van kevés hozzászólás ?? Nézd meg GTA 4 topicot stb.. (bár GTA4 is jo játék) de annyit kell bent gondolkodni mint a barátok köztön. Erre van igény egyre inkább.. sajnos..
    Én sok játékot elismerek egy GTA4-el is jokat tudok játszani, de kedves gábor azért CoH-t TW sorozattal hasonlítani, stratégiai taktikai téren nagy bátorság..
    Amugy Shogun 2-t csiripelnek :) aminek igen örülök (szintén )most nézem The Warlords cimű kinai filmet,igen komoly ajánlom mindenkinek..
    Nha hasonló csatákat lehetne vívni igaz ezek japánok, no de sebaj elég hasonló a kettő..
    Bár egy görög sem lenne rossz az most ugy is igen divat.. :P

• Warton
    1769
  • CamelX
    Ohh, simán le fog ez menni 0 alá is mire kijön :D
  • wednes
    1777
  • bizocska
    Most meg már 1824
  • CamelX
    Amúgy ha a War Leaders: Clash of Nations elbaltázott rendszerét megcsinálnák minőségire, és nem a 2. vh-t erőltetnék, hanem az elsőt, ami inkább totális mészárlás volt, akkor meg lehetne oldani.
  • CamelX
    ROFL :D:D JESUS: TW
  • wednes
    Na most már 1870-en áll a számláló. Ebből ókor lesz szerintem, hiszen nem mostanában fog megállni a számláló.
  • Zair #565
    Hát igen, érdekes lenne egy Verdun-t lejátszani zárt formációban támadó csapatokkal, a hatalmas csatarendekkel. Ha a mostani szisztémát folytatják, szerintem egy amerikai polgárháborús adaptáció sem kizárt, bár ez feltehetőleg inkább a tengerentúlon lenne népszerű.
  • Warton
    Ezzel a harcrendszerrel biztosan nem, ezért kéne valami újat kitalálniuk.
  • bgabor
    Én is a Rome II-őt támogatnám, a jelenlegi grafikával nagyot ütne.

A jelenlegi harcrendszerrel meg a csapatokba szervezett egységekkel világháborús témát nem lehetne kivitelezni, nem alkalmas rá.
  • bgabor
    Attól hogy te azt szereted, még nem mindenki van így vele.
  • obe
    1908 hét múlva jelenik meg
  • CamelX
    De még mindig nem csökkent az évszám számláló, tehát ha igaz, akkor naponta kell hogy csökkenjen, vagy pedig hetente, mire kiadják.
  • wednes
    Kíváncsi vagyok mi lesz a következő Total War. Szerintem az ókorba fog játszódni ( ha már azt mondják nem lesz puskapor). Lehet persze Rome II, de az ókor nem csak a rómaiakról szól. Mehetnének még korábbi időpontokra és helyszínekre, például Mezopotámia területe (babilóniaiak, asszírok, hettiták, föníciaiak stb). Bár szerintem a Rome II esélyesebb (jobb reklámja lehet és népszerűbb). Esetleg egy kibővített térkép lenne hozzá. El el lehetne mondjuk jutni Indiába, Kínába, Japánba... És akkor már egybe adnak egy Rome II + Shogun II kombót.
  • TDantes
    Igen, mert a hozzászólások száma egyenes arányban áll a minőséggel. Nézd meg a Barátok közt topicot. Nagyon sok hozzászólás van, vagyis, az egy minőségi remek sorozat, és nem egy fos, szar, moslék.

Következtetés: amit sokan szeretnek, az jó, azaz javaslom ,hogy akkor egyél szart.
  • obe
    lejjebb a kardokkal uraim, ha lehetne kérni

alma vs körte vita, mind2 nagyon jó, de más, a mégoly sok hasonlóság ellenére is
  • bgabor
    Hát ez nem jött be, több mint két évig nyomtam a Medieval 2 Total Wart, az utolsó egy évben vh/vh nehézségen.

Az a nagy igazság hogy az ETW/NTW minősége erősen elmarad a megszokott Total War színvonaltól. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint az NTW topic alig 500 hozzászólása.

Egyébként nyugodt lehetsz, a CoH topic összes fórumozója ugyanazt gondolja rólad, mint te mindenkiről aki ott van. Nyilván ők a hülyék és te vagy helikopter.
  • obe
    akár, de a mongol birodalom hadvezéreként szívesen szállnék partra japánban, vagy ostromolnám a kínai nagy falat

vagy krimi háború, esetleg boxerlázadás, kina japán inváziója, mandszúria

van itt még feldogozatlan konfliktus
  • TDantes
    Pár hónapja játszottam C&C játékokkal, de valahogy nálam is a Total War az igazi. Ott csak gyorsan felhúzom a bázist, gyártok pár egységet, és kész.

Itt meg, tényleg át kell mindent gondolni. Legutóbb, nem hagytam elég embert Párizs körül, és nem partra szállnak az angolok? Micsoda szívás volt, vért izzadtam mire pár szar csapattal legyőztem őket.

Multizni nem szoktam, nem tudom, nekem Multiban az Empire szaggatott egy kicsit, és ez idegesített. A Napoleon meg egyelőre nem eredeti.
  • TDantes
    Én is örülnék egy I. világháborúnak. De nekem az ókori Róma is tetszene, szeretem Rómát.
  • KingPunisher
    Ő ilyen ne foglalkozz vele.. Neki csak a Company of Heroes a "stratégiai" játék minden más szar..
    Ami persze nem lenne gond , de szerinte mindenki aki mással tolja mint a CoH szánalmas és idióta..
    De CoH a felnőtt debilek gyűjtőhelye szeretem is őket látogatni :)
    Amugy igen jo ez a játék pörgeti az ember agyát, sajnos kicsit én is eltompultam ezeken az egység gyártos micro központú C&C klonokon..
    Itt azért mikor van 20 város 20 sereg a térképen figyelni észben tartani tervezni ^^ tényleg ész játék..
    Remélem én is hogy az első VH lesz az uj rész :)
    Ha multizni is akarok mit javasoltok ETW vagy NTW ?
  • Warton
    Számomra csalódás lenne, ha nem I. vh lenne. Az ókor nem érdekel egyáltalán, túl régen volt, meg már láttuk párszor.
  • TDantes
    Állítólag olyan rész lesz, amit nem a puskapor fog meghatározni, vagyis akkor nem lehet 1908.

Bár nem bánnék egy I. Világháborús Total War-t sem, egy új köntösbe bújtatott Shogun, de még egy Rome 2 se lenne rossz.

Csak ne középkor legyen, két Medieval untig elég volt.
  • CamelX
    Kínai vörös forradalom? bár aztán lehet hogy 1908-tól visszaszámol időszámításunk előttre, bár az nagy nép szopatás lenne :D
  • obe
    jobban örültem volna äzsiai hadszinternek, vagy jöhetne a rome 2
  • CamelX
    http://www.totalwar.com/

WTF

Elindult a visszaszámolás. Hivatalos oldalon megy a találgatás hogy az évszám fog -e visszafele pörögni, vagy pedig 1908-ig számol a homokóra. Fúúúúú, én nagyon remélem h kapunk egy első világháborús TW-t, minden vágyam volt eddig is, most is!!!
  • TDantes
    Semmi ész szerűséget nem láttam . De nem számít. Amit mondtam, azt tartom.

Bizonyára jobb lenne neked, ha egy kör alatt 100 hajód lehetne, csak hogy akkor nem Total War ,hanem Debil War lenne.
  • TDantes
    Jó , de az nem a játék hibája ha te elfelejted. Erre való amúgy papír+ceruza. Én is szoktam használni, van hogy napokig nem játszok vele, addig elfelejteném hol tartottam. Felírom ,így nincs gond.

Meg, pont jó ez a két hetes kör. Mindössze csak pár évről van szó, nem lehetnek fél éves körök. Akkor 20 körig tartana csak a játék.
  • bgabor
    Szerintem meg te vagy a túl hülye, hogy nem érted az ésszerű kritikát.
    De nem számít.
  • Warton
    Lehet, hogy azzal van a baj, hogy egy kör, túl kevés időt jelent. Játékélmény szempontjából nem olyan jó ez így. Elkezdek valamilyen hajót építeni és mire megépül addigra már el is felejtettem, hogy elkezdtem építeni.
  • bizocska
    Sziasztok!!

Nekem ezt a játékot megkell vennem eredetibe csak ugy tudok vele multiba gamelni??
    Vagy ha letöltöm valahonnan akkor ugy is lehet vele gamelni multiba?
    köszi a választ..
  • TDantes
    Ahelyett, hogy szánalmasozol kicsit gondolkodj. Egy kör, két hét. Még jó hogy sok körbe kerül a kutatás! Mégis, milyen lenne már ha hetek alatt le lehetne gyártani egy hajót?

Teljesen reális, hogy ennyi körbe kerül.

Az a szánalmas, hogy egyesek még ehhez a játékhoz túl hülyék!
  • bgabor
    Most egy, nagyon fejlett hajó (pl:gőzgépes fregatt)kifejletéséről és építéséről beszéltem. Ahhoz ennyi idő kell.

Mondjuk egy sima 100+ ágyús sorhajóhoz is 10+ kör kell.

Szóval ezek a fejlesztési-építési idők nem jók.
  • a.carkey
    Nem csak egy kikötőd lehet és nem csak egyet építhetsz egyszerre! 30 valahány kör, az 15 hónap. Kb. reális.
  • bgabor
    Az építési és fejlesztési idők rossz beállítása miatt ilyen csekély a játék népszerűsége. Kedvencem a fejlett hajók építése, amikhez 12 környi kutatás, 12 környi dokképítés és 12 környi tényleges hajóépítés szükséges.
    Harmincvalahány kör alatt meg is van a hajóm. Szánalmas.
  • Warton
    Végre sikerült Párizst elfoglalnom. Lelootolva 51 000 aranyt sikerült összeszedni. :D Amúgy kár, hogy nem lehet gyorsítani egy kicsit az építkezéseket.