6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • deSsinE
    emal: [email protected]
  • deSsinE
    Pls vki küldjön beta keyt vnagyon szeretnék játszani :D
  • petecz
    én plagueval csináltam anno
  • ToCsEk
    csak meg lett az első:

sajna 5.elfutott 0hp-val :(
  • solikka11
    Sziasztok!
    Ha valakinek kellene egy béta meghívó akkor dobjon egy privátot a mail címével. 1 darabot tudok adni.
  • Hugh Hefner
    faszom... végigszívtam magebaneval vagy 15 percet, mert folyamatosan szarrá szivattak a disable spellekkel (meg a társaimat is, sok endgame hero meg carry), mire épp kezdett volna átfordulni az egyensúly, és nyertük a csatákat, lepusztulnak a szerverek, disc...
  • donatus13
    Toltam előbb egy jó kis meccset nymphora voltam társam meg behemoth pumpáltam neki a manát rendesen aztán egyfolytában ment a stun marha jó hero combo szerintem:) bár madman jobb lett volna.
  • Hegi90
    nekem meg már nem megy 1 hete -.-
  • ToCsEk
    nah ma nagyon megy :D
    6/6 win aból 5 27perces concede win, mondjuk a 6is concedes volt :D
  • petecz
    nem nagyonm, hidden korán elment holnap zh, én meg psych nézek a beta beta-ig. :)
  • ToCsEk
    volt valami game este?
    én bekaptam egy trójait aztán wint újra raktam :), gamet csak holnap rakom vissza
  • donatus13
    Blood hunter ulti is instant,szerintem.
  • petecz
    nem mostanába az biztos, bár egy ilyen builder jellegű hőst (ami ad egy kis rts feelinget bele) gecire megnéznék. :O
  • donatus13
    Én úgy halottam IRC n ,hogy a savage es builder mása lenne, nagyon korai verzió még de elvileg bekerül majd.
  • ToCsEk
    az imba sniper
  • RedDevilsza
    "When we release this patch we plan to reset everyone's stats back to zero"
    oh noes!
  • donatus13
    Elvileg egy készülőben lévő hős.

Róla infok:ITT
  • donatus13
    Az új patch amit tartalmazni fog.

Matchmaking
    Version 1

The first version of matchmaking will allow solo players to queue into the automatic Ranked Play system, putting 10 players of equal skill together and then starting the game. We will enhance this as time goes on to include full teams, partial teams, etc, but for now we want to make sure the groundwork is in place.

More details on this as we get closer to releasing it, but keep an eye on the test client for the first iteration of Matchmaking.

Two New Heroes

You will see the debut of Vindicator and Rampage in this patch. Reinforcements for the Legion.

((Rampage will be Spirit Breaker port, but Vindicator, I still dunno whether it's Silencer port / Invoker port / Another new hero !))

New Game Modes

Look for the addition of Captain picking and Banning in a HoN game near you!

New Post-Game Stats Screen

A great and smooth new way to see the stats after a game ends and the stats of any game you have played in the past.

Stats Reset and PSR scaling

When we release this patch we plan to reset everyone's stats back to zero and scale everyone's PSR to compensate for the changes we have made to the system. Details about this will come soon.

Hero and Item Balance Tweaks

As always, we are tweaking and changing the item and hero balance to improve gameplay for both the casual player and the competitive pro.
  • petecz
    szerintem a legtöbb nem instant, van egy ami tuti az viszont, a behe ulti az instant.
  • Hegi90
    azért van.
  • Hugh Hefner
    hogy lehet átugrani az animációt? pl defiler, annyira tetves lassan castol mindent, pedig elvileg instant...
  • Santata
    Silencer port
  • Soulstorm
    Azt ez ki
  • Hegi90
    jeje akkor lesz időm játszani is
  • petecz
    ugynézki jővőhét szombat körül
  • SipKab
    vmit mondjá már h kövi patchot mikor hozzák
  • petecz
    :D irc
  • Hegi90
    mivel ő hivatalosan is tester, láthat olyan dolgokat is, amiket te nem :)
  • Hugh Hefner
    ezeket honnan szeded? áttúrtam a fórumot, de nem találtam ilyesmit
  • Hugh Hefner
    meepot már!
  • donatus13
    De jól néz ki :D
  • Hegi90
    mikor lesz bent?
  • petecz
  • Facek
    max megy az ignore
    koszi az invet
  • Soulstorm
    Ha bírod a beszólásokat, akkor nyugodtan jöhetsz! :D
  • Facek
    sokan sztem azt se tudjak mi az :/
    klanba johetne egy inv., ha mar lehet.
  • petecz
    pebbles is 2-t :D
  • SipKab
    pub skill csak te meg pebbles denyoltatok:D
  • Facek
    Konnyecske ar, bar krob+spectre igencsak benaztak.
    Amikor a vege fele tamadtak es elszallt a net mjdnem hozzabasztam a modemet a falhoz.. szerencsere elotte visszajott a net :]
  • Hegi90
    van egy olyan gomb, hogy "válasz erre". Így sokkal hamarabb rájövünk, hogy kinek is szántad azt a bizonyos kommentet