6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • petecz
    de ha nagyon ügyi vagy akkor, cvarlist. :P Cod, cs configerek előnyben. (én) :D
  • petecz
    -.-, mindegy, control f8al előhoztam a consolet. Aztán ShowPostGameStats, ennyi. :D replayt is sikerült felvennem, de csak practibe modba megy.
  • SipKab
    vagyok!
  • Sheltem
    Ha hazaértem melóból felmegyek. Thx
  • petecz
    egyelőre nem, mert nem lehet, csak sipka tudna ő meg nem tud honozni most. De attól még feltudsz jönni a clan csatira és lehet eggyüt játszani..
  • Sheltem
    Tőlem ne kérdezd, nem kaptam választ arra, hogy bevesznek e a csapatba vagy sem :P
  • Hegi90
    a magyar csapatról egyelőre mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy összeszokott :D

nem nyomunk majd valamikor egy olyan játékot, ahol csak mi vagyunk egymás ellen? Úgy tényleg össze lehetne szokni...
  • donatus13
    Nekem teljesen mind 1 csak AP t azért nem szeretem mert mindig a legimbább hősöket hozzák úgy meg nem olyan jó a játék:)
  • petecz
    jáááj Sipka :P, majd ha leszel elmondom. Amugy én a psrt is és a kdrt is leszarom, a creep stat inkább mond már valamit, mondjuk nekem is szar. Easy mode kizárva. A többiek sd buzik, szóval általában azt tolunk.
  • Hugh Hefner
    pont a 3 számomra legutálatosabb hős : D

amúgy sztem em-et senkinek sem érdemes tolnia, teljesen megváltoztatja az egész játékmenetet, és nevetségesen ellehet benne húzni. arról nem is beszélve, hogy az olyan hősök, akik nem annyira tárgyfüggőek meg is szívják
  • Sheltem
    Egyébként AP/APEM et szoktatok együtt tolni ?
  • Sheltem
    Petecz lehet hozzátok esetleg csatlakozni ? Psrem 15xx(volt már 1700 is igazából leszarom k/dt többre tartom) k/d 1.6(vagy 1.5 jelenleg passz)
    Swiftblade / Thunder / Legionarre val szoktam bohóckodni.
    Elvagyok egyedül is(Borgival szoktunk együtt) de összeszokott magyar(!) csapattal értelmesebb lenne...
  • SipKab
    ezt hogy csináltad?
  • petecz
    nyem, ügyeskedtem :P
  • ToCsEk
    ez mi? új patch vagy mi?
  • petecz
  • ToCsEk
    hm, senki se ír? :D
    délelőtt nyomtam egyet, kok time volt sajnos
    nighthound 3perc alatt meghalt 5x xD végén iylen 2:11es stato nyomott xD
    ellenél volt egy 16:1es zeus xD vicces fail loss volt xD...
    írja az egyik, minek pickeli ha nem tud vele játszani, beírja a másik, mert azt hiszi nem tudják megölni... jah sok lama azt hiszi mert láthatatlan akkor már meg sem tudják ölni. szánalom vicc az egész :/
    sipka kb mikor leszel újra?
  • petecz
    Hogy lehet gyors népszerűségre szert tenni egy forumon című rovatunkat látták.
  • SipKab
    akkor honnan van beta keyed?o_O(neválaszolj)
    menyn vissza pls pasziánszozni, akkor legalább nem kurod el másik játékát ty..

A HoN-t pedig töröld le
  • Soulstorm
    Esetleg el is zacsipacsiszhatod!
  • petecz
    vagy meleg kajára
  • Sheltem
    Váltsd be őket gyógyszerre.
  • Hegi90
    és pont azok kérnek most beta key-t, akik eddig neked nem adtak, ugye???
    :D:D
    te se múltál még el 11...
  • RaSzTaH
    szép gyerek vagy, akkor meg mi a tökömért írtad be? kutyát se érdekled ezzel a kommenteddel, tedd zsebre
  • KMKM
    nekem van még 4béta keyem de nemadom mert nekemse adtak ...
  • hosid
    Valakinek nincs egy fölös beta keye? Egyik haveromnak nagyon kéne.
  • petecz
    tipikus pub game, astrolabet azert szeretem rajta mert mana totles ugye a skillbol van hp meg az astrolabetol és igy tudok lanezni, meg gangelni is. :) De persze, game függö.
  • ToCsEk
    jah,invelni csak sipak tud, de ő most nicns egy darabig, reméljük hamar visszatár :)
    psr minimum nincs, csak tudj csapatban játszan, nah meg egy skill sem árt :)

nah azt hittem, hogy simán bukjuk az 5agival, de azt hiszem megnyertem nekik :D
  • SipKab
    szvsz clinkz elég fölöslegse lenne a gamebe már igy is van elég carry amit pub gamekben kihoznak.. plaguenak sztem elsö itemnek tök fölösleges astrolabe, mana battery joljöhet hp reg miatt.. astrolabe is game függö ha te vagy az egyetlen support de különben fölös..
  • petecz
    skill kell inkább, de inv nincs mert az egyetlen személy aki tudna géptől elvan zárva :)
  • hosid
    Abba a klánba még mindig nem tudtok invelni? igaz elég kicsi a psr-em de egyszerűen nem tudok feljebb jutni mert mindig kifogom a noob teameket :(
    Ha inveltek mi a skill minimum? vagy psr kell hozzá?
  • petecz
    Most clinkz re kell build vagy plaguéra? utobbival én midezni szertek viszek pár runát mana toltése van amugy is, lehet csinalni mana batteryt, rögtön megyek astrolabere meg tps cipore, utanna game függö. Altalaba hex.
  • Sheltem
    Én egy Bone Fletchert tudnék elviselni, de kb ugyanolyan formában, tehát csontváz külső és tüzes nyíl. Kurva szép lenne ebben a játékban, gondoljunk csak a plague rider(raider?)re, milyen f*szára megcsinálták, este ki is próbálom, jöhetne valami buildötlet hozzá
  • RaSzTaH
    dark seer? :P
  • Hugh Hefner
    meepot portolnák már át...
  • petecz
    Elvben a Silencer, nem mintha ugynézne ki.
  • ToCsEk
    az egy geci :D de utálom :D
  • Hugh Hefner
    ishkafel, far seer, valami ilyesmi szerintem, amelyik ultija egy fal volt, ami duplázta a rajta átmenő hősöket. rá hasonlít szerintem
  • ToCsEk
  • ToCsEk

és ő vajon ki lehet? :D

1patch alatt 3 hero?