6177
-
donatus13 #732 Nem ment jah tegnap már nagyon döglött voltam :D de majd ma bepótolom. -
Dns5000 #731 bazz pont nem néztem ide :S
ha van valakinek beta kulcs vagy acca küldheti egyből -
Hugh Hefner #730 ezt az opciót azt hiszem már elég nyilvánvalóan eljátszottátok. egy hiba és rögtön anyázás, meg a széthúzás, hát nem kösz. és akkor nem is olyan hiba volt, mint pl a tegnap esti játékom Donatussal, egyszerűen nem ment se neki, se egy másik ismerősömnek se, még se anyáztam.
amúgy meg aki pubban ap-t játszik magára vessen. sd-ben meg max annyi, hogy te választasz utoljára. persze engem is felbasz mikor egy 4v5-t képesek vagyunk elbukni, mert elbalfaszkodja pl jeraziah, arra használja a z ultiját, hogy meneküljön, mikor nem is kellett volna menekülni ha értelmesen használja... -
solikka11 #729 Nem hinném. Én kb egy hónapja jelentkeztem az Open betára és és nem kaptam semmit... -
#728 nem. beírod a mail címed, és előbb utóbb kapsz kulcsot... -
#727 tényleg, tudtál érdeklődni valamit, hogy miért nem tudok belépni channelekbe? -
#726 elkelt -
#725 egy feles kulcs kiadó az első pm. viszi -
hosid #724 Tehát 1 héten belül open béta lesz? Mert ugye ha oda beírom az e-mail címem akkor az open betáról értesítenek. -
#723 #677 -
hosid #722 Üdv
Nem tudjátok hogy lesznek még beta kulcsok valamikor? Vagy mikor lesz open beta? Sajnos lecsúsztam a kulcsokról de nagyon szeretném már kipróbálni a játékot :)
Üdv Hosid -
RaSzTaH #721 l2p! ;) -
petecz #720 Mi mostanába a hun channelen vagyunk. Oda lehetne járni.^.^ -
Soulstorm #719 Ti mondtátok, hogy estefele a Clan Hun nevű "magyar" channelen szoktatok összegyülni... hát ott továbbra is, 1-2 embert találok.. :) Úgyhogy valahogy tényleg összekéne gyülekezni mindig.
Btw szvsz jó lenne ha lenne valami favorite channel opció és azonnal odalépne be connect után. Vagy csak vak vagyok és nem vettem észre, hogy van ilyen? :D -
Clarity #718 Hi,kéne egy kulcs,ha esetleg van valakinek.Joszi -
petecz #717 Kezdetnek közösen járni kéne egy channelre.. -
#716 ez alap, de nem kell magadra venni az a lényeg.
ha én is magamra vennék mindent már nem is tudom mi lenne :D
sipka szarrá szidott már xD -
#715 te is jól tudod, hogy nem az a gond. N+1 klán van rajtunk kívül abban a kurva játékban. De ha valaki nem vesz észre valamit a minimapon, vagy mellékattint, már egyből megy a lowozás meg az anyázás. Hát kurva élvezetes így az egész komolyan. -
D4v3 #714 A lényeg azért szerintem érthető volt úgy is... -
#713 hét igen, szerintem itt meg is lennénk annyian, csak elkéne kezdeni közösen játszani.. bár az 5locktol meg a nagy psrtől meg beszarnak.. -
#712 Nem csak az adott jatekokbol kene szamitani a psr-t hanem apm, k/d/a ratio meg c/d kill bol, lehet erdekesebb szamok jonnenek ki. -
petecz #711 Dave mester elmondom neked hogy PSR 1800 alatt nem mond semmit. -
donatus13 #710 Majd ha kiadják akkor jobb lesz szerintem de az még vagy 2 hónap elvileg ott az összes stat minden resetelődik majd, am PSR egy rohadt szar szemétség elkezdesz játszani és pl van egy pro csapat 1300 ps r el ti kicsit jobb psr el kiálltok 15 % vs 85 % mint mi tegnap nyertünk járt érte vagy 30 pont nekem pl de ellenfél meg bukik egy csomót úgy , hogy szinte egy szinten játszottunk.PsR szerintem csak tönkre teszi a játékot teljesen szar a balanca. -
D4v3 #709 Ez tipikusan az a játék, amit csak ismerősökkel, haverokkal érdemes játszani. A PSR 1600 alatt kb. mind1 hogy 1300 vagy 1550, nem mond el semmit a játékosról és rengeteg fogalmatlan ember játszik. Ez még nem is lenne nagy baj, mert nyilván sokan most játszanak vele először, de elég gyakori, hogy a csapattárs szarik bele, mit írunk neki és csak össze-vissza feedel, vásárol stb. Én már tényleg csak akkor játszok randomokkal, ha nagyon nincs jobb dolgom... -
donatus13 #708 Ezt én már leírtam anno, én ma pl 6 meccsből 4 et buktam kettőn nagyon szét feedeltem főleg utolsón nem is tudom ,hogy lehettem ilyen szar mostanában mindig olyan 0 6 15-16 a minimumom jöttem is föl 1200 ról vissza 1550 re most megint 1490 vagyok semmit nem tudok csinálni utolsó meccset én szartam szét teljesen.Amúgy az az igazán szar ,hogy sok az új játékos és ezt a régi dotások nem bírják elviselni segítség helyett csak anyázás megy semmi más meg ,hogy köcsög geci low stb :D bár én ezeket már nem kapom csak bejön egy szerencsétlen játszódni aztán ebből áll neki a játék és akkor így folytasd tovább. -
#707 Az ap pub úgy szar ahogy van. Ezért megyek inkább ar-be, ott nem akar mindenki "kerri" lenni. Vagyis akar, de a legtöbben nem váltanak át, ha nem azok lettek. Persze vannak kivételek, mint pl ma. Egyetlen stunnerünk Behemoth lett volna. Ellenfélnél volt 4 intes, meg magebane. Mondom ez tuti győzelem (minden ellenfél ready-zett), persze, hogy a behemoth leváltotta... na és mire? Scout-ra. Hát persze. Mondom ez így szar, 3 agi van, akkor ha más nem, én cserélek. Arachna helyett kijött a BH. Az egész egy szenvedés volt. War Beast (az egyetlen tank) az első 3 percben afk volt, utána is csak feedelt....
Ezért lenne jó egy összeszokott magyar team, csak ahhoz az kéne, ha valaki kérdez valamit, azt nem lebaszni kéne, meg hasonlóakat csinálni, hanem megmondani a választ normálisan, segíteni egymásnak, stb. -
#706 nagyon érik az uninstal sajnos...
ha én jó vagyok akkor a többeik szarok és azért vesztünk,
ha én szar vagyok akkor a többiek jók, és azért vesztünk mert szar vagyok,
ha ap van azért vesztünk mert 5aoe-t kipickelnek és gg,
ha ap van azért vesztünk mert 4agit pickelünk és 1 intet,
ha elsőnek pickelek azért vesztünk mert senki nem pickel tankot,
ha sd van 4meelet pickleünk és azért vesztünk,
ha sd van szart pickelek és azért vesztünk,
ha sd van 5secnél pickelünk és azért vesztünk,
ha sd van azért vesztünk mert mi túl szar, az ellenfél túl jó hősöket kap
ha leaver van tuti tőlünk lép ki és azért vesztünk,
ha nálunk van a feeder azért vesztünk,
ha nálunk van a scout azért vesztünk,
sajnos túl sok a HA, minden a másikon múlik, nah meg rajtad is kis részben, a pick eldönt mindent sajnos :S
azt hiszem mindent elmondtam :/ -
Santata #705 Elég már a másik szidásából, a játékról beszéljetek... -
#704 az. -
#703 ahhoz nem kell sok dologhoz értenem, hogy lássam mekkora szar alak vagy. -
#702 amihez nem értesz ne szólj bele, thx bye -
#701 mindenki hülye csak te vagy a helikopter. -
Santata #700 Futtasd adminisztrátorként a Ventrit, nekem segített. -
Soulstorm #699 Kéne egy kis help boys and girls!
Miért van az, hogy HoN-ban nemtudok ventrin beszélni? Tehát nemengedi lenyomni(ventrin ctrl-ra van állítva) a beszélő gombot.. Havernak meg pl működik. Minden más gémben megy a ventri kivéve HoNban. Átállítottam már másik gombra is, de semmi.. ötlet?
Még ingame voice chatnél próbáltam kikapcsolni, de azután sem lett jó..
Választ előre is köszi! -
Hugh Hefner #698 hm jó ez a madman a végén, de most jól elbasztam vele : / scout, madman, magina velünk, sok sok carry, a közepe-végéig gyakorlatilag nem sok esélyünk volt, madmannak pl két bracerrel van annyi hpja, mint egy intnek kezdésből, a végén meg simán leöltek. elnuboskodtam, de madman ha sokan vannak a csatában és odafigyelnek rá, akkor nem annyira erős. -
#697 gyökér petecz menjél inkább legozni b+... -
donatus13 #696 Linuxon is megy faszán. -
#695 nekem is az lesz ^^
amúgy köszi a válaszokat :P -
petecz #694 én is azon tolom (origi :P) -
#693 megy.