6177
![flat,1000x1000,075,f.u1.jpg](https://ih0.redbubble.net/image.364183612.0449/flat,1000x1000,075,f.u1.jpg)
-
donatus13 #812 Akkor linkelem -
donatus13 #811
Ö lenne a barathrum mása ha jól látom . -
donatus13 #810 Külseje nekem nagyon bejön :D sztem jól néz ki bár nekem is nagyon van helsing feeling es. -
ezaz jöjjön csak pyro mellé a másik no skill hero :D -
petecz #808 meg megy a sírás hogy ne direct port legyen, mert ugye lion milyen unalmas, mert tök alap skilljei vannak. -_- -
petecz #807 forumon mindenki van helsinghez hasonlitja :D -
Ebbol liont aligha tudom elkepzelni :D -
petecz #805 Na jön a Lion is Hon-ba, elvileg direct port. A designja beadós: -
Soulstorm #804 Elébb haverral nyomtunk 2v2 meccseket.. hát jól kikaptunk, szar pickünk volt sztem (1. pudge, axe aztán tiny, zeus) 3.ban viszont pestilence meg axe együtt jó páros volt, de a végén megint fordult a kocka és ők nyertek.. Igazából csak a folyamatos csicska beszólásaik "HHAHAHA" "PWNED NOOB" idegítik fel az embert és nem a hős elhalálozások.. istenem ez a sők retardált.. :/ -
Hugh Hefner #803 ez a játék ma csak felkúrt
amikor nem tudok figyelni a játékra, mert minden dolgom van, akkor amiatt kapok ki mert elcseszem. amikor odafigyelek, nem zavar semmi, akkor olyan mérhetetlen nagy balfaszokat kapok ki, hogy azon kúrom fel magam. -
petecz #802 Faszom kivan S2 foglalkozhatna jobban a fontosabb dolgokal, de persze azt elvárják hogy máris előrendeljük. ZZzzzZ -
tudom :D
baze nyomjuk az 5v5öt erre atom lagg, majd megáll minden
kidobottt Unkown hibával xD vissza se lehet menni, gigafasza xD -
SipKab #800 WRH ezért szünt meg -
RaSzTaH #799 nem akarok beleszólni, de hamár csapatba játszotok, akkor érdemes lenne rágyúrnotok a combo-hősökre, akár csak creepek ellen practice modba :P -
hosid #798 hát toltam 1 meccset es tempets magmus volt 1 teambe ellenunk... hihetettlen milyen erosek ki is kaptunk :S -
jah.. mással is előfordult már.. meg volt szokva hogy a stat lentebb van, én meg a vaktába rányomtam aztán kiléptem véletlen :S -
Soulstorm #796 Véletlen? O.o
Amúgy... ha csinálsz beta accot, akkor 1 friend invited van, nem?
Vagy nincs? Ha van akkor ezt hol lehet elküldeni? Választ előre is köszi! -
Version 0.1.49.1
--------------
- Fixed the Widgit spam in the console
- Fixed Wall of Mummies so you can target them once again -
dekirály xD, véletlen kiléptem a klánból xD -
nekem jó :D -
Soulstorm #792 Jó lett ez a patch... már el sem indul a HON. :) (Error for updating files.) nem rossz nem rossz. -
Version 0.1.49
--------------
- Fixed some major server crash and lag issues
- Images no longer revive from Token of Life along with fixing some other image issues
- Fixed Geometer's Bane movespeed so it stacks properly with items such as Hack and Slash
- Sand Wraith's Desert's Curse now properly casts at 300ms instead of 500ms
- Sand Wraith's Desert's Curse buff now lets the Sand Wraith path through Fissure and Mummies
- Sand Wraith's Dissipation to not hit Kongor
- Sand Wraith's images from Mirage now have unitwalking and have 400 base movement speed
* Mirage now grants vision of all enemy heroes for the duration of the spell
- Fixed Moon Queen's attacks to not bounce to runes
- Puppetmaster's Voodoo Puppet is now immune to everything but Magic and Attacks (IE: Transfigure, Push, etc)
- Kraken's Whirlpool no longer brings Bosses with it
- Kraken's Splash now takes 25 mana (used to be 15)
- Tweaked how attack speed rounds
- Hosts can no longer autobalance once the game starts (Tricky hosts...)
- Heroes are no longer able to deny themselves when they have a DoT on them
-
Hugh Hefner #790 andromeda nem annyira veszes, pl pont most volt, hogy szerencsetlen balfasz stunolt volna, de valkyr folyamatosan kiugrott a stunja elol... -
donatus13 #789 Sipka te:D:D:D:D majd kéne két inv ha egyszer leszel.:D -
donatus13 #788 Rohadt andromedat nem értem miért nem lehet nerfelni ebbe a játékba csak azt utálom muszáj hasonlítania a dotára?:S 36 % base dmg olyan kúrva imba hogy valami hihetetlen , ott a scout,zephyr,plague rider, sand wraith, csak ezekre férne rá a nerf azt bírom sorba az összes új hero csak egyre imbább és imbább... -
SipKab #787 amig nem vok elérhető addig a klántagfelvétel szüneteltetve van, mert ugye csak én tudok.. -
SipKab #786 :D kaptam egy 3ast-.- -
Hugh Hefner #785 nem kéne kinnhagyni a port az asztalon -
petecz #784 :( :( :( -
az durva :S, rossz fát tetté la tűzre? :( -
SipKab #782 kár.. elvették a vinyomat, most is csak cd-s oprendszerröl irok-.-:( nemhiszem ha közeljövöben honozni fogok.. ha mégis akkor csoda történt -
jo nem gáz, megagiga lagg volt, vesztettünk mert concedeltem. -
SipKab #780 amikor zephyrrel voltam és klán meccset toltaunk a SVE ellen akokr sry hogy léptem csak faterom berágott és kikapcsoltatta a gépemet etc családi problémák.. remélem nyertetek mert elég kokkok voltak -
BOOS7ER #779 "végülis egy beta kulcsra lenne szukségem hogy folytathassam a gyakorlást"
mivel elhagytam az accountomat igy valahogy legó katonákkal nembirok HoNozni ;) -
Hugh Hefner #778 "végülis egy beta kulcsra lenne szukségem hogy folytathassam a gyakorlást"
? -
BOOS7ER #777 Csaó Sziasztok!
Nekem is volt szerencsém játszani evvel a játékkal, egesz jo nagyon tetszik meg minden meg kicsit koki vagyok de ez hamar változni fog bízok benne,psr rendszerrel vannak problemek meg hogy ha random csapattal mész játszani abból nemsok jó változhat, végülis egy beta kulcsra lenne szukségem hogy folytathassam a gyakorlást.Előre is köszönök mindent.
Emailom:[email protected] Csaó puszi -
petecz #776 :DDDDDDDDDD -
Hugh Hefner #775 ha nem akartok psr-t rombolni, ne ülj le úgy játszani, hogy a benned lévő dolgok miatt a monitort is keresned kell... -
Santata #774 Ma nagyon jó teameket kaptam ki, elsőbe csávó berágott h meghalt, és kiment megöletni szó szerint magát vagy 12szer. Második meccs: első percben hal miden, 2. percben egy másik csávó leave-l. Mondom remake, válasz: Nem az ő problémájuk. -
donatus13 #773 Nah tegnap megvolt az első kettő klán meccs:) nyertük őket , én nagyon jól szórakoztam :D szerintem jó meccsek voltak, így tovább!!