6177
-
D4v3 #1012 Ha jól tudom 100+ feletti játékszámnál max. 8%-a az összes játszott meccsnek lehet leave-elt. Szóval most egy ideig csak olyan játékba tudsz belépni, ahol a "no leavers" szűrő nem aktív, és egy idő után pedig le fog csökkeni 8% alá a leave-ed és fogsz tudni bárhol játszani. -
#1011 Uram isten! És még én vagyok a rossz! Rajtatok már csak nevetni lehet komolyan mondom... :) -
P4pper #1010 és az ilyen kap beta key-t..... -
petecz #1009 Bizony feleslegesen, szija -
#1008 akkor úgy látszik te szereted az ilyen dolgokat. -
#1007 Najó, látom fölöslegesen írtam ide. Azért kösz petecz. -
#1006 téged is zavarna, ha valami idióta elbaszná a játékodat -
#1005 látom nem a matek az erősséged
azért nem engednek be, mert ahhoz képest sokat leaveltél, amennyit játszottál. Ha szerencséd van, és engednek játszani, és utána se leavelsz, akkor ez az arány egyre kisebb lesz előb-utóbb. -
#1004 Jó, csak rögtön azzal indított hogy beszoptam... ._.
Am azért "leavelek ha már ugyis kickelnének", mivel felba*za az agyamat. Ha már noobs only a server, akkor legalább ne tettesse magát pro-nak. -
petecz #1003 miért ne menne le? csak ne discelj... -
#1002 na ebből aztán sokat levedtem... most akkor nem megy lejjebb vagy mi? mert ha nem akkor az ritka szar, és minőségi a játék... -
#1001 beszoptad.
minek leavelesz, ha amúgyis kickelnének? -
#1000 ték -
#999 Szevasztok, lenne egy kezdő kérdésem... Ha a "leave-ek" arány valami 50% körül van, akkor az magától lemegy egy idő után? Sajna ez van mert még elég noob vagyok és elegem van azokból akik állandóan beszólnak és votekicket indítanak mert nem vagyok prő... Szóval van valami megoldás? Ja és az a gond hogy ugye most nem enged játszani... :/ -
donatus13 #998 A lol sikerét egyértelműen tükrözi ,hogy kaptam 5 kulcsot de még a közelébe nem jönnek nem ,hogy még rá is kérdezzenek :D még most is megvan mind az 5 és senkit nem is érdekel ez az egyértelmű bizonyíték. -
SipKab #997 irtam egy nagyobb értekezést egy másik oldalon:) de most nem linkelem be..
az egész ott szar ahol van:D
a map rossz helyen van, nem áll kézre(bal also sarok), legalábbis nekem.
a grafika gusztustalan, gyermeteg, undorito.
stb... -
P4pper #996 a lol nekem se jött be, valahogy úgy érzem nincs benne balance (tudom még beta) meg az a talent fa szerű dolog is minek meg a rúnák, ezek miatt is szerintem nincs egyensúly, a másik meg a képi világa ami nagyon nem fogott meg
ezért is szeretném kipróbálni a hon-t, de úgy látszik várnom kell az open-ig -
#995 ISTENEM mondd,
hogy lehetnek ilyen retardált emberek? -
#994 elérte a játszhatatlan kategóriát
valaki majd írjon ha 8dc nélkül végig lehet tolni egy kört.. -
donatus13 #993 Én letudok írni neked egy keveset , pl a lol micros lesz nem fizetős ,gondolom ez sokaknak azonnal szemet szúrt a full kategóriás kiddie grafikán amin még sírni se lehet olyan úristen.Nagyon idegesítőek benne a herok a skill panel is, szóval abban az egész játékban semmi sincs a helyén.Legalábbis nekem semmi nem tetszett benne.Igaz 10 perc után letöröltem így át sem tanulmányoztam úgy isten igazából de nyomos okkal töröltem,de még az effektek is gyengék benne de a legrosszabb ,hogy micros lesz az nálam a legeslegrosszabb játék kategória.A hon 1 szer fizetős lesz. -
#992 nemtudom én most a hon mellett azt is probálgatom, és igazábol az is tetszik nemtudom, h késöbb melyikre lenne érdemes beruházni :)
ha szerinted egy kalap szar meg is indokolnád miért? :) -
donatus13 #991 Egyenlőre a szervereket próbálják normális formába tenni :) -
P4pper #990 És azt nem tudjátok, hogy a hon mikor lép open betaba? -
SipKab #989 (bár sztem egy kalap szar az a játék még kipróbálni se érdemes) -
SipKab #988 a LoL átlépett open béta szakaszba:
https://signup.leagueoflegends.com/signup/verify -
P4pper #987 Szevasztok!
Ha vki már nagyon unná a hon-t akkor elcserélném vele league of legends-es accom. Már nagyon ki szeretném próbálni a hon-t, nincs sok időm játszani tehát tényleg csak kipróbálásról lenne szó.
e-mail címem: [email protected]
előre is köszi -
#986 azér ennek az oldalnak van valóságalapja:
"If you have 10 kills and scout has 10 kills, you have 20 more assists." :C -
#985 ez kurvajó....
csinálok egy játékot, 10 percet várok mire megtelik, elkezdünk játszani, 30 másodperc után "no response from server"..............................
meccs utáni chatet nézem: "WTF, HOST IDIOT"
-
#984 Only scout's eye can silence Chuck Norris. Too bad they never use it. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
hosid #983 napokban talaltam egy tok jo topicot gondoltam megosztom veletek :)
http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=35079 -
SipKab #982 ez még csak béta! -
#981 :DDDDDDD -
#980 igen, azután basztam el :) -
#979 végre egy kibaszott jó játékba kerülök, erre megáll az egész, és no respone from server....
a faszom kivan már -
#978 elbasztad? hétévégn volt statrezet :C -
#977 huhh hát ez nagyon jó :DDD
csak dota után át kell szokni picit, de tetszik :)
még a tárgyak is ugyanazok, pl. sange&yasga->hack & slash :DDD -
#976 mivel már elbasztam az elején a statom, 99%, hogy kidobnak. -
donatus13 #975 Csinálj vagy keress pro meccset és akkor ez a probléma megoldódik. -
panki88 #974 Valaki nekem is külthetne meghívot meg kösöném
-
#973 Most kicsit jobban után olvastam, ezek szerint jelenleg, csak más béta játékos tud meghivni, ha valakinek esetleg lenne még meghívója az a zommil[kukac]msn.com címre küldjön egyet, nagyon megköszönném :)