6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • petecz
    Az biztos hogy érdekes lesz.
  • donatus13
    Nah leírom amiket eddig hallottam a builderr felől KEZDETLEGES de valszeg ezek lesznek:
    1 Pajzs generátor , elvileg letenne egy pajzs generátort ami sebzést nyel el meg ha elpusztítják akkor egy körben az enemy t slow down olná vagy stun vagy valami ilyesmi.

2 Rocket launcher rakétát lőne ki , ugyan olyan lenne mint a valkyre stun csak aoe dmg és hátra lök nagyot.

3 ide két ötlet van
    3.a Folyamatos aoe dmg adna a shotgunjának és nagyobbat.

3.b Fegyver csere rifle vagy shotgun shotgun aoe dmg rifle nagyobb távolság.

4 szintén két ötlet

4.a Tower power Ez enemy towernek leszedni az armorját valamennyire és a attack speedjet csökkenti és sebzi. (7 Sec es channel time ja lenne)
    Freindly toweren meg nagyobb armor nagyobb attack speed és heal de csak épületen müködne a turret is meg ez is

4.b es Ide a turret amit lentebb említettem ez elég valószínű

Nagyon röviden ennyi.

Tipp
    Savageből ott turret volt neki szerintem az lesz itt is meg jobban nézne ki itt:D
  • petecz
  • petecz
  • petecz
    az komoly:o
  • donatus13
    Jah builder jó lesz ultijából annyit tok elvileg az lenne lerak egy ágyút elkezdi lőni a enemy towert és a te toweredet meg tölti aturret sebzése.
  • petecz
    hát a kis kép a Lion port (witch slayer), a másik egy enginer nevezetű, savageből a builder lesz. (Elvileg). De róla kevés infó van.
  • Zomil
    jah nekem a sisak miatt feltünt, tetszik igazábol mind2 :D

kiváncsi vagyok miket fognak tudni
  • petecz
    ja amúgy a két kép két különböző hero.. még mielőtt valaki össze kombinálná
  • petecz
    XDXDD jáááááj nagyon kígyóó, amúgy az:)
  • ToCsEk
    nagyon kígyó :D
  • petecz
  • petecz

pufpuffpufff ^.^
  • Hegi90
    bezzeg nekem nem fagyott ki, mikor 3 csapattársamnak a következő statjai voltak:

1- 13
    0- 14
    2- 18
  • solikka11
    Akkor petcztől megkaptad, ugye?
  • donatus13
    Pro szerverek most egy DE 7 es szerveren játszottam kb kellett is 10 perc ,hogy unkown errorral szana széjjel fagyjon kár érte mert nyertes meccs volt:S
  • petecz
    küldtem
  • P4pper
    szia petecz igaz már solikka-nak küldtem pm-et de nem vagyok biztos benne h megkapta, igazából mindegy kitől, de szeretnék egy meghívót
    előre is nagyon köszönöm
    e-mail [email protected]
  • petecz
    én is tudok adni ha kell
  • solikka11
    Jéé tényleg :)
    Mivel haverok közül már senkinek sem kell ezért a 3-ból 2-t szétosztanék itt köztetek! Az első két PM viszi. Email nem árt beleírni a PM-be :)

• ToCsEk
    mindenki kapott 3 invitet
  • Hegi90
    nézdd már meg, hogy mire válaszoltam.
  • Hugh Hefner
    én alapból kikapcsoltam a belső hangátvitelt. zavar, hogy a legkülönbözőféle nyelveken beszélnek bele. meg zavar hogy nem értem amit mondanak. meg zavar a rossz kiejtés
  • petecz
    Hegi, te nem letörölted? :P Btw, sztem direkt osztanak ennyit, új szerok kell a masszív teszt neki. Meg amugyse azért laggolt mert "tele volt", "sok player van", hanem mert elvolt k*rva. ^^
  • Hegi90
    ezért nem kéne ennyi accot kiosztan.......
  • solikka11
    Ideje volt:)
  • petecz
    http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=39307 :)
  • ToCsEk
    én csak ilyenekkel találkozok...
  • solikka11
    Az ilyenre van valami jó szó?:D Mint a noob feeder stb...ilyen szakszavak :)
  • solikka11
    Nemrég gyanútlanul, haverral indítottunk egy 5v5 ap-t. De ami aztán jött...
    Az elején úgy kezdődött hogy két idióta kb. 5 percig vihogott, ordibált és énekelt a mikrofonba. Oké, gondoltuk viccesnek hiszik magukat, majd megunják. Hát meg is unták de jött sokkal rosszabb. Egyikőjük Succubus, másik Andromeda volt. Miután befejezték a vihorászást a következő történt:
    - Succubus amikor csak tudta rátette csapattársakra az altatást...
    - Andromeda amint betöltődött az ultija, becserélt egy csapattársat, tök feleslegesen értelmetlenül.
    - Ha valakit üldöztünk ők nem támadtak csak futottak mellettük amíg a bázisra nem értek...
    Na kb ennyi lenne a lényeg.
    Nem tudom, hogyan de még így is nyertünk...:)Szerintem a másik csapat minket látva hamarabb megőrült mint mi és leaveltek néhányan. Ti találkoztatok már ilyen szervezett vadbarmokkal? :D
  • Zomil
    ccsak 2-en szoktunk együtt játszani ezért a külön ventri :)
  • Hegi90
    az ingame voip mindig szar :S
    legalábbis én azt tapasztaltam
    recseg meg hasonlók...
  • donatus13
    De ha cw van és 5 ember a teamedben akkor csak a haverok így is úgy is... mondjuk akkor lehet értelme ja ha csak 2 en 3 an vagytok...
  • Hugh Hefner
    mert az leet, ahhoz van saját szeró, meg saját pass : P
  • donatus13
    Ventrilo nekem hülyeség :D ott az ingame voice ugyan az nem tudom miért mindenki ventri függő...
  • Hugh Hefner
    ventrilo engem zavar. nyilván nem tehet róla, de a tinédzser hangnál idegesítőbb dolgot... és amúgy is zavarná a körülöttem lévőket...
  • Zomil
    ezért kell haverral játszani, mi sem vagyunk pro-k, de azért sokat számit, h ventrin dumálunk és ugy játszunk :)
  • Hugh Hefner
    tényleg az... most játszottam egyet, le akartam menni predatorral, hogy tudjak erdőzni, csapattársam csak annyit mondott, hogy rohadjak meg rákban. ő ment ignorera és banlistre, a haverja, az elkezdett flamelni, az ment ignorera és banlistre. persze feedeltek mint az állat, mint mindenki a csapatban, mert direkt nem dolgoztak össze. aztán az ellenfél mivel látta, hogy afk lett tőlünk egy két ember, direkt nem fejezte be, hátha kapnak leavet páran. ezt a játékot szigorúan 18+osnak minősíteném, egy szigorúan 120+ iq szinthez kötném
  • ToCsEk
    ez a játék egyszer szarabb... mármint a pub amikor egymagad játszol a sok külföldi kokkall..
    most nyomtam 2őt mind2 los, de egyiket 5v4be nyomtuk másikat 3v5ben, minek jönnek az ilyen tetves vérpistik gameba ha elmennek 1perc után, kb leszophatja magát az összes nob, fasz kivan már hogy nincs egy értelmes külföldi player sem, ha meg akad az tuti az ellennél van...

amúgy a klánnal mi lett? mindenki csak azt mondja hogy "sipka egy fasz" de ez aztán sokat mond...
  • Soulstorm
    Pedig ingame GM megkérdezte, hogy hogyan megy a game?
    Azt azonnal el kezdett lagolni.. és kb. minden 2 perc múlva.. utánna meghalt. :)