6177
-
#972 -
#971 Sziasztok!
Nemrég kezdett el érdekelni a játék, mert nagyon szeretem a DotA-t és érdekelne, hogy lehet bekerülni a closed bétára(mert ugy látom még az fut)?
Előre is köszi! -
#970 :DDDDDD
ez se rossz
-
petecz #969 Succubus feat Soulstealer :DD -
solikka11 #968 Igen ebben van némi igazság, én sem tudok egy játékot sem úgy lejátszani, hogy tényleg legyen valami normális csapatjáték. Mindenki megy a saját feje után, nem sok értelmes dolgot művelve.
Volt egy igazán kirívó eset, olyan szerencsétlen csapatot még nem láttam:
Puppetmasterrel voltam, eléggé elimbultam a végére(bár vele nem nehéz:) ), könnyedén megöltem bárkit az ellenfél csapatából 1v1 vagy 2v1-ben is. Kb. olyan 15-20 szint között voltunk, amikor pushol az ellenfél, kértem a többieket, hogy könyörgöm védjenek meg mert akkor nyerünk, de nem... Jönnek öten, társaim ketten észnélkül berohannak közéjük, ketten elmenkülnek a kúthoz. Kb 3 sec alatt kinyirták a két idióát, asszem 1-et tudtam kilőni addig és után persze hogy 4-en rám, stun, lassítás, silence, ulti minden...XD És el is buktuk egyből...
Ja és a legjobb, hogy ezt ugyanebben a játékban előtte még 2-szer megcsinálták, csak akkor még nem volt elég ideje az ellenfélnek benyomulni minután meghatunk... -
#967 jaja.... -
Hugh Hefner #966 engem az idegesít, hogy minden játékban legalább 2 embert ignorera (meg természetesen banlistre) kell rakni, mert folyamatosan faszok. ugatnak, tipikus netes csíra mentalitás. ez még jobban idegesít, mint amikor valaki faszláma. legalább csendben van -
#965 hát igen... -
SipKab #964 még mindig nem a game hibája -
#963 ez a game lassan megér egy uninstallra :)
faszom kivan a szarlámákkal
minden gamemet elbasszák
nem is tudom mikor voltam utojlára egy olyan játékban ahol nem voltak idióták -
panki88 #962 Helló Sziasztok nagyon szeretnék 1 béta kulcsot a játékhoz ha valaki tud nekem segíteni ako email en vagy msn en el ér
email cím [email protected]
MSN cím [email protected]
Előre is köszönöm -
Hugh Hefner #961 szép item buildek... -
dinoaj #960 én meg röhögtem http://img525.imageshack.us/img525/9941/screenshot2009102313515.jpg -
#959 igen aoe :S
ez a lagg szánalom, összes eu laggol mint állat -
Hugh Hefner #958 hogy ez mennyire imba lett. az a dot, hogy leszivja a manad meg a hpd, nevetseges, neki semmi manaba nem kerul, folyamatosan tudja szorni, engem meg megol 3-bol. vicc az egesz
raadasul aoe, jol lattam? -
#957 miért engednek ennyi embert regisztrálni, ha szarrá laggolnak a szerverek???? -
#956 háhá bone flecter? :) -
donatus13 #955 vindicator
pit lord -
donatus13 #954 3 Artwork
sorcherer
vindicator
pit lord? -
#953 oh -
petecz #952 hegi, nem lesz minigeci, esl premi accot lehet nyerni. =) -
#951 jogos -
#950 hát elegem van, meg direkt írja azt...
meg vágod írja hogy legyek 21.30kor felmegyek percre pontosan, erre már játszanak.. hát elmegy ám a tudod hova.. -
#949 és még én szoktam hamar megsértődni -
#948 1. Place - 5 x 4 months premium account
2. Place - 5 x 3 months premium account
3. Place - 5 x 2 months premium account
pfff szóval minigeci lesz :C
hát ez nagyon jó. -
#947 gameban mindig azt írod....
amúgy kösz hogy megvártatok ... -
SipKab #946 Válasz 'SipKab' üzenetére (#939)
hol szolitottalak töcseknek? -
Santata #945 Razor lesz az, vhol a fórumba utána néztek a statjaik megegyeztek. -
Hugh Hefner #944 múltkor öröm volt nézni, ahogy végigszoptuk a játékot jere ultija miatt, aztán pupettel kiraktam a harkons bladet, és 5 mp alatt megöltem mindenkit a képernyőn... az csak fizikai sebzés ellen véd.
chronossal én még tényleg nem láttam jól játszani senkit. múltkor chronos velünk volt, oké hogy megölt egyet az ultijával, de amikor hammerstormmal megyek be a csatába az ultimmal, akkor fasza, hogy void akciózik... ráadásul ügyesen kell használni, mert leáll a csata x mp-re, visszajönnek a cooldownok. void is legyőzhetetlen volt dotában a végén, de itt még valahogy nem láttam nagyon elhúzni. -
#943 hát jerenek az utlija szánalmas... benyomja aztán közben kronosz halomra öl mindenkit, 40perc után kronosz kb halhatatlan, igaz multkor sikerült 70perc alatt legyőzni egy jobb kronoszt, de rendesen megizzadtunk vele..
ez lenne lion? vagy razor?
Heroes of Newerth Opening Cup -
Hugh Hefner #942 jere szerintem nem annyira imba. tud szemét lenni, meg tudja nyerni a csatát, de oda kell figyelni mit csinál vele az ember. chronos meg szintén, nem olyan erős, mint void volt a dotában, én azt vettem észre. persze lehet csak nem futottam még össze egy igazán jó játékossal -
#941 ha még 1x töcseknek szólítasz lépek a f*szba a klánból... -
SipKab #940 mármint ha channeles herokat hozok (tempest glacius panda succu) akkor silencert bannolnám -
SipKab #939 a bannolás taktikafüggő..
pla channeles herok ellen tuti silencert bannolnám.. -
#938 hát én talán kronoszt meg jeret is bannolnám nagy bőszen :D -
#937 succut azt kérésre tettem ki. -
Hugh Hefner #936 wildsoul szerintem csak a végén kicseszettül erős, hogy ketten van, succu meg nehéz a végén, nagyon sok spellt kell kiosztania a végefelé, jóesetben az elaltatás, a sebzés csökkentés, kuldra, az ulti, és a sebzés...
magebane meg egy paraszt egyértelműen-.- -
#935 hát én ezeket bannoltam legutóbb: succu, wildsoul. Magebane-t is kellett volna :( -
#934 Nem is értem miért kell kibannolni scoutot :) -
#933 jogos