6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Facek
  • Zomil
    Sziasztok!
    Nemrég kezdett el érdekelni a játék, mert nagyon szeretem a DotA-t és érdekelne, hogy lehet bekerülni a closed bétára(mert ugy látom még az fut)?
    Előre is köszi!
  • Hegi90
    :DDDDDD

ez se rossz

• petecz
    Succubus feat Soulstealer :DD
  • solikka11
    Igen ebben van némi igazság, én sem tudok egy játékot sem úgy lejátszani, hogy tényleg legyen valami normális csapatjáték. Mindenki megy a saját feje után, nem sok értelmes dolgot művelve.

Volt egy igazán kirívó eset, olyan szerencsétlen csapatot még nem láttam:
    Puppetmasterrel voltam, eléggé elimbultam a végére(bár vele nem nehéz:) ), könnyedén megöltem bárkit az ellenfél csapatából 1v1 vagy 2v1-ben is. Kb. olyan 15-20 szint között voltunk, amikor pushol az ellenfél, kértem a többieket, hogy könyörgöm védjenek meg mert akkor nyerünk, de nem... Jönnek öten, társaim ketten észnélkül berohannak közéjük, ketten elmenkülnek a kúthoz. Kb 3 sec alatt kinyirták a két idióát, asszem 1-et tudtam kilőni addig és után persze hogy 4-en rám, stun, lassítás, silence, ulti minden...XD És el is buktuk egyből...
    Ja és a legjobb, hogy ezt ugyanebben a játékban előtte még 2-szer megcsinálták, csak akkor még nem volt elég ideje az ellenfélnek benyomulni minután meghatunk...
  • Hegi90
    jaja....
  • Hugh Hefner
    engem az idegesít, hogy minden játékban legalább 2 embert ignorera (meg természetesen banlistre) kell rakni, mert folyamatosan faszok. ugatnak, tipikus netes csíra mentalitás. ez még jobban idegesít, mint amikor valaki faszláma. legalább csendben van
  • Hegi90
    hát igen...
  • SipKab
    még mindig nem a game hibája
  • Hegi90
    ez a game lassan megér egy uninstallra :)
    faszom kivan a szarlámákkal
    minden gamemet elbasszák
    nem is tudom mikor voltam utojlára egy olyan játékban ahol nem voltak idióták
  • panki88
    Helló Sziasztok nagyon szeretnék 1 béta kulcsot a játékhoz ha valaki tud nekem segíteni ako email en vagy msn en el ér
    email cím [email protected]
    MSN cím [email protected]
    Előre is köszönöm
  • Hugh Hefner
    szép item buildek...
  • dinoaj
    én meg röhögtem http://img525.imageshack.us/img525/9941/screenshot2009102313515.jpg
  • ToCsEk
    igen aoe :S
    ez a lagg szánalom, összes eu laggol mint állat
  • Hugh Hefner
    hogy ez mennyire imba lett. az a dot, hogy leszivja a manad meg a hpd, nevetseges, neki semmi manaba nem kerul, folyamatosan tudja szorni, engem meg megol 3-bol. vicc az egesz

raadasul aoe, jol lattam?
  • Hegi90
    miért engednek ennyi embert regisztrálni, ha szarrá laggolnak a szerverek????
  • ToCsEk
    háhá bone flecter? :)
  • donatus13
    vindicator
    pit lord
  • donatus13
    3 Artwork
    sorcherer
    vindicator
    pit lord?
  • Hegi90
    oh
  • petecz
    hegi, nem lesz minigeci, esl premi accot lehet nyerni. =)
  • Hegi90
    jogos
  • ToCsEk
    hát elegem van, meg direkt írja azt...
    meg vágod írja hogy legyek 21.30kor felmegyek percre pontosan, erre már játszanak.. hát elmegy ám a tudod hova..
  • Hegi90
    és még én szoktam hamar megsértődni
  • Hegi90
    1. Place - 5 x 4 months premium account
    2. Place - 5 x 3 months premium account
    3. Place - 5 x 2 months premium account

pfff szóval minigeci lesz :C

hát ez nagyon jó.
  • ToCsEk
    gameban mindig azt írod....

amúgy kösz hogy megvártatok ...
  • SipKab
    Válasz 'SipKab' üzenetére (#939)

hol szolitottalak töcseknek?
  • Santata
    Razor lesz az, vhol a fórumba utána néztek a statjaik megegyeztek.
  • Hugh Hefner
    múltkor öröm volt nézni, ahogy végigszoptuk a játékot jere ultija miatt, aztán pupettel kiraktam a harkons bladet, és 5 mp alatt megöltem mindenkit a képernyőn... az csak fizikai sebzés ellen véd.

chronossal én még tényleg nem láttam jól játszani senkit. múltkor chronos velünk volt, oké hogy megölt egyet az ultijával, de amikor hammerstormmal megyek be a csatába az ultimmal, akkor fasza, hogy void akciózik... ráadásul ügyesen kell használni, mert leáll a csata x mp-re, visszajönnek a cooldownok. void is legyőzhetetlen volt dotában a végén, de itt még valahogy nem láttam nagyon elhúzni.
  • ToCsEk
    hát jerenek az utlija szánalmas... benyomja aztán közben kronosz halomra öl mindenkit, 40perc után kronosz kb halhatatlan, igaz multkor sikerült 70perc alatt legyőzni egy jobb kronoszt, de rendesen megizzadtunk vele..

ez lenne lion? vagy razor?

Heroes of Newerth Opening Cup
  • Hugh Hefner
    jere szerintem nem annyira imba. tud szemét lenni, meg tudja nyerni a csatát, de oda kell figyelni mit csinál vele az ember. chronos meg szintén, nem olyan erős, mint void volt a dotában, én azt vettem észre. persze lehet csak nem futottam még össze egy igazán jó játékossal
  • ToCsEk
    ha még 1x töcseknek szólítasz lépek a f*szba a klánból...
  • SipKab
    mármint ha channeles herokat hozok (tempest glacius panda succu) akkor silencert bannolnám
  • SipKab
    a bannolás taktikafüggő..

pla channeles herok ellen tuti silencert bannolnám..
  • ToCsEk
    hát én talán kronoszt meg jeret is bannolnám nagy bőszen :D
  • Hegi90
    succut azt kérésre tettem ki.
  • Hugh Hefner
    wildsoul szerintem csak a végén kicseszettül erős, hogy ketten van, succu meg nehéz a végén, nagyon sok spellt kell kiosztania a végefelé, jóesetben az elaltatás, a sebzés csökkentés, kuldra, az ulti, és a sebzés...

magebane meg egy paraszt egyértelműen-.-
  • Hegi90
    hát én ezeket bannoltam legutóbb: succu, wildsoul. Magebane-t is kellett volna :(
  • Sheltem
    Nem is értem miért kell kibannolni scoutot :)
  • Hegi90
    jogos