6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • solikka11
    Először azt hittem velem van a baj de aszervereknek annyi úgy látszik :) Teljesen játszhatatlan volt...se csatlakozni se játékot csinálni nem lehetett remek volt :)
  • donatus13
    Megsem lepődöm egy db eu szero nincs :) most crasheltek be.
  • Hugh Hefner
    elsem hiszem. kikapom razort rögtön az első meccsen, erre 1-7el kiszopok vele. a szerverk annyira laggosak voltak, hogy rögtön az elején legnkeltek 4x, megmozdulni sem tudtam, utána legionnaire és kraken a leghátsó sorban kuporgott míg minket predator és tiny ölt, csodálatos játék volt

hon (y)
  • Hugh Hefner
    barathrum ultija meg a világ vicce lett honban. ugye van 1 sec késeltetés az ultijában. hiába stunolsz bele abba az 1 secbe, ha kijön belőle, akkor ugyanúgy mögéd teleportál. vicc...
  • Hugh Hefner
    érdekes dolog ez a magic immun a honban. van pár superior spell, pl tempest ultija befog mindenkit, jerat, predatort, mindenkit shrunken headdel. max nem sebzi, de befogja. egyszer olvastam vmi értekezést róla a fórumon
  • Hegi90
    könyörgök használjatok már valami normális képfeltöltő oldalt, ne azt a szaros békásat.
  • SipKab
    egész jol siekrült eza hös.. magic immunnal kb verhetetlen
  • SipKab
    ha kilépsz a játékbol akkoris felkinálja, ha kidob és vársz 1-2 percet +relog akkor is felkinálja.. ha crash akkoris..
  • petecz
    Szerintem nem lesz drágább.
  • Hugh Hefner
    *akarom mondani 30$
  • Hugh Hefner
    90% hogy drágább lesz, nyilván a 30% előrendelői ár
  • Hugh Hefner
    disconnectek között is van különbség... ha akár csak 1 ember is benn marad a játékban, akkor ha újraindítod a játékot, akkor felkínálja majd, hogy visszamehess... kevesen tudják, hogy csak akkor kínálja fel, ha tényleg kilépsz a játékból az asztalra, és újra elindítod.
  • Soulstorm
    A lényeg, hogy ne legyen havidíjas... bár ilyen gamenél mért is lenne.. :)
  • Facek
    Jo kerdes. Sokan azt remelik hogy olcsobb lesz, es valoszinu is, bar ki tudja...
  • Soulstorm
    Oké, köszi! De ugye marad a 30$-os ár?! :D
  • Facek
    Open betanal nem, de ha kijon a teljes termeszetesen meg kell venni.
  • Soulstorm
    +Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha kijönne open beta vagy teljes, akkor mindenképpen meg kell venni a játékot, ugye?
  • Soulstorm
    És az ilyen "nemtudom, hogy mitől kaptam leave pontot" mitől van? :D
    Volt amikor nagyon sz***k voltak a szerverek és kb. leállt az egész és kidobott.(de mindenkit!) Azt kaptam egy leave-t. pedig fejsze komolyan HoN-ben még 1xsem líveltem.. :O
  • Facek
    Version 0.1.51
    --------------
    General (Gameplay)
    - A new spectator interface awaits those who like to watch
    - Victory or Defeat arcade text and announcer yell now plays when a team concedes
    - Can no longer give illusions items
    - Shops now have all items hotkeyed
    - Several heroes now have enhanced visual effects when they hold a Staff of the Master
    * Done so far: Thunderbringer, Magmus, Swiftblade, Moon Queen, Nymphora, Pyromancer, Plague Rider

- Banning draft now has a wait time before and after the banning phase
    - A kick vote can now only be called by teammates and must be unanimous to pass (needs 9/10 in a full game)
    - Lifetime should now show up for allied gadgets
    - Fix the 'popping' of heroes on the minimap when they enter or exit stealth
    - Control groups of multiple units tweaked slightly including better sight of which unit is selected
    - Using a bound hotkey or clicking the hero portrait now selects the hero even when dead
    - Right clicking a friendly unit issues a follow_guard command, attacking enemies near the target unit
    - Post Game Stats Screen tweaked slightly
    - Remake now disbands the game. No stats are recorded. This is a temp fix to some other remake issues until we resolve them.
    * K/D/A column will no longer cut off longer numbers
    * Should no longer display 0's when a team concedes
    * Can now sort by column by clicking the column name

Items
    - Fixed Behemoth's Heart to increase the damage of Agility heroes by 10% instead of 20%
    - Barrier Idol's passive effect no longer stays around forever
    - Doombringer should now clear ownership when someone holding it dies. For real this time. I'm serious...
    - Assassin's Shroud now breaks stealth when a spell finishes casting, not when it starts

New Hero
    - Corrupted Disciple, inspired by DotA's Razor

Heroes

Devourer
    - Devour's max channel range increased to 400 (from 260)

Maliken:
    - Sword throw projectile speed decreased to 700 (from 800)
    - Life Essence will no longer heal Maliken when attacking structures
    - Possession no longer lowers maliken's attack cool down time (previously it lowered from 1.7 seconds to 1.4)
    - Possession mana cost increased to 150 (from 100)

Pandamonium:
    - Cannonball no longer deals extra damage in a 400 radius. Instead, only units within stun range (200 radius) are damaged. Total damage dealt remains the same.

Puppetmaster:
    - Whiplash's bonus damage is now dealt via a critical strike
    * This prevents it from stacking with other critical strike items. Note that you have multiple critical strike sources that proc on the same attack, you will automatically use your most powerful critical strike.

Rampage
    - Stampede should no longer randomly drop vision on the charged target
    - Horned Strike's push now destroys trees
    - Casting Favor of Sol no longer stuns Rampage for a second

Scout:
    - Disarm's bonus damage is now dealt via a critical strike
    * This prevents it from stacking with other critical strike items. Note that you have multiple critical strike sources that proc on the same attack, you will automatically use your most powerful critical strike.

Swiftblade
    - Counterattack can no longer proc of spells

Vindicator
    - Sage's Lore is no longer removable by Attack Abilities

Wretched Hag
    - Flash of Darkness is now 800,900,1000,1150 range (from 700,850,1000,1150)
    - Bat Blast will now apply Haunt's Haunted state when cast. The strength of the Haunted state depends on the level of Haunt.
  • Kicsikiraly
    matek: ha tegyükfel 100 játéknak 50%-os a leave aránya az azt jelenti h a 100 játékből 50et otthagytál. Ergó ha többet játszol és nem lépsz ki, csökken az arány.
  • Hugh Hefner
    Valoban, ezt beneztem : )
  • Hegi90
    akkor igen :D
  • Facek
    sztem pug=pub ;]
  • Hegi90
    azt nem tudom, hogy mi
  • RaSzTaH
    pug partykról beszélsz?
  • Facek
    az nem viper hanem venomancer :]
  • Santata
    Az inkább Venomancer
  • Hugh Hefner
    viper van slither néven
  • Soulstorm
    Csatlakozom. Ez egy ilyen világ.. =(
  • Hegi90
    én azt utálom, mikor a lanelésnél faszán szedem a killeket/assistokat, utána átmegy a játék gankelésbe, de a csapat többi része egy fostócsa, ezért kikapunk, és a 4-0 statomból lesz 4-6.......
  • Facek
    Ej a kedvenc hoseim hol maradnak... lanaya, hangya, pa, viper.. bruhuhu
  • donatus13
    Itt meg még egy videó az új hősről ami elvileg Razor mása lesz.
  • donatus13

Ha nem lenne jó itt a link...
  • donatus13
    Elméletileg készülő herok.

S2 actually is working on An Int, 3 Agi, and a Strength Heroes, here's some pic of those upcoming heroes
  • Hugh Hefner
    azért ennek a játéknak is meg van a menete... succubussal/pyroval/plagueval nem nehéz az elején, a végén meg van, hogy teljesen értéktelenek, míg a többiek az elején alig élik túl, a végén meg legyőzhetetlenek, a csapat dolga (lenne), hogy segítsék húzni akit kell...
  • Zomil
    Succubus nagyon tetszik, amikor megvan az ultija szépen ki lehet végezni vele a hösöket :)

sajnos, viszont csapattal nem nagyon van szerencsém igy hiába szedek össze 4-5kill halál nélkül, ha a többiek folyamatosan halnak :(
  • donatus13
    Próbáld ki a lol t ott csak prok lehetnek más nem képes elviselni azt a környezetet:P:D
  • Hegi90
    hát ez uninstalled
    faszom kivan már lámákkal :)
    csak felhúzom magam ezen a játékon.
  • Viktor99
    Köszönöm. Végre egy NORMÁLIS válasz.
  • Zomil
    jó dolog ez a leaver protection :)