19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nem foglalkozom AI-val. De már kezd az agyamra menni, hogy minden levél erre vonatkozik :D Ezért a következő javításra ránézek. Sose gondoltam hogy AI-val játszanak rF2-ben :D -
Na má csak megnézem mit mutat egy monitoron :)
-
Betyarkoro #15886 -
Betyarkoro #15885 Multimonitor is bugos. Meg kell várni míg megcsinálják. -
ManoNegra #15884 Csak kérdem, hogy a WTCC-ben az AI direkt van úgy beállítva, hogy minden kör végén bemenjen a boxba?
-
El Gigante #15883 Ezt mind megcsináltam, gyorsabb is lett DX11-el egy monitoron! -
formula1996 #15882 Én cbash, shaderseket töröltem minden update után, aztán a jsont is kitöröltem és végül tegnap csináltam egy clean installt de az fps-em számra ugyanannyi a pálya adott pontjain :D Dx9hez képest meg a harmada
-
Nem tudom hogy csináljátok, folyamatosan nő az FPS -
En. Egyelore nalam is keves az fps. Ha lebutitom akkor se valtozik.... -
A stable buildet használod vagy a napi frissítésűt, mert az utóbbit érdemes? Mindent megcsináltál amit leírtak? Json fájl törlése, stb... vagy teljes reinstall? (elvileg hagy pár fájlt az uninstall, azokat is le kell törölni)
Ha ez mind meg van akkor a két reflections-t értékét vedd lejjebb mert azok esznek a legtöbbet.
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.05.10. 12:52:18 -
El Gigante #15878 Van aki 3 monitorral használja? i5 gtx970-el 45 fps-em van, egy monitor esetén 140 körül! Nálam jelenleg így játszhatatlan! dx9-el meg volt ugyanezen beállításokkal a 80-90fps -
Betyarkoro #15877 -
Betyarkoro #15876 -
Megnéztem, kicsit javult, már van, hogy 70 fps...Butitásra továbbra sem reagál .
Amúgy olyan hol van hogy CPU load? Nálam GPU load van ! :DD -
formula1996 #15874 Csináltam egy clean installt ahogy javasoltátok, azontúl hogy feliratkozott és leszedte az összes tákolt isi tartalmat és iratkozhattam le egyesével, az FPS-em semmit nem változott. Valószínű akkor a régi kártyákkal valami hiba van még mindig.
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2017.05.09. 20:16:32 -
Betyarkoro #15873 Hmm. Úgylátszik sikerült meghazuttolni magukat. LoL
Honda Civic BTCC Physics changelog:
Minor Inertia Tweak
Add latest AI variables.
Reduced cooling (overheating) effect when in slipstream of another car.
"ModelWheelsIncludeAllTireMass" Fix.
Updated all other variables. (Slightly more accurate bumpstop travel, SpringAux, Engine Starting temps, etc)
Minor tyre tweaks (mostly added newer wet weather params). -
Betyarkoro #15872 CPM
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.05.09. 12:14:50 -
Hat majd kiderul :) En ettol a gfartol minimum IR/2 fps-t varok, vagyis olyan stabil 100 korulit....Max grafon, ellenfelekkel uzemszeru hasznalat alatt... -
Betyarkoro #15870
Alakúlgat azért. :D
Vicces hogy a DX11 és 9-es milyen szépen követik egymást.
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.05.09. 11:07:46 -
Majd ha aztnem mondjak , hogy vege, majd akkor obegatok. Bar mar most hasraesett mindenki, szoval marad ez ilyesmi :))) -
Betyarkoro #15868 Hát lehet menni óbégatni a fórumra hogy lassú. :D
De am szerintem ez egy jó taktika hogy először felhozzák azt ami eddig volt ugyan arra a teljesítmény szintre mint DX9-ben. Így legalább biztosan fogják tudni hogy mikor elkezdik behozni az új technológiákat akkor a DX9 verzióhoz képest gyorsabb vagy lassabb lesz. -
Na de a dx9 is lassu , bugos....:) -
Betyarkoro #15866 Én egyet értek veled. :D
Amúgy nem mondanak szart sem.
Most az van hogy DX11, VR, új UI. Meg az a radical járgány.
És ennyi.
Mikor kérdeznek valamit akkor folyton kitérő válaszok jönnek.
Tegnap annyi áttörés volt ahogy írtam hogy ha készen lesznek ezzel a DX buzulással akkor majd áttérnek a fizikára és mazsolázni fognak hogy melyik cuccot fejlesszék tovább. És itt írta hogy boxmasters pl tuti nem lesz tovább fejlesztve és a 3pa cuccok sem............
Korábban meg írták hogy amíg nem érik el azt a teljesítmény szintet dx11-ben amit ők szeretnének. Hivatalosan dx9 el egyenlő vagy jobb teljesítmény szintet. Addig a grafikán nem fognak változtatni. Ha az megvan akkor fognak új shadereket behozni.
-
Hat meg ha csak utolso egy evben ....;) -
Betyarkoro #15864 Amúgy nem lehet hogy az ISI már a végén az utolsó 1 évbe nem is teljes gőzzel csinálta?
Már nem is tudom mikor de szerintem még 2015-be beszéltek a nem rf3-ról. Lehet hogy már jó ideje csak pár emberke dolgozott a játékon.
Legyünk már egy kicsit optimisták lol.
Amúgy láttam hogy Wheatley vissza került. Meg is lepett. Anno töröltem a követést twitteren mert át ment teljes politikába mikor kiírta hogy most pihizik ISI-től és rf2-től.
-
Pedig nagyon kellene... Nemelyik cockpit bitranyos. Meg jo lenne kicsit jobb fust, por, raindrop. Most nem trollkodasbol de csak 2017 van, meg nem is Codemasters grafika kell, csak valami megis....:) Eso amugy tervben van, szelvedo, ablaktolro, ilyesmik...? -
Hat szerintem Automobilitaban lowon , nulla AI val meglenne :) -
Sajnos a kapacitasuk azert nem nott az S397-tel, lenyegeben ugyanazok a "kulsos" tartalom gyartok vannak, csak mar nem az ISI-nek dolgoznak. Sot, meg Wheatley is naluk dolgozik:D
Talan ha minden atraktak mukodokepesre, utana lesz kapacitas az uj dolgok melett a regieket is felujitani, foleg ha lesz valami technikai valtozas is az engine-ben, pl. LOD-olas vagy tukrozodes szamitas, amitol gyorsabb lehet es/vagy szebb. -
Betyarkoro #15860 Megvan nem?
Vagy azt állítod hogy egy bizonyos másik játéknál ilyen felbontásba ami neked van 10 másik autóval és teljes grafikai részletességgel megvan a 350 fps? :D
Az azért elég király lenne. :D -
Betyarkoro #15859 És 5760x1080px-en 350fps-kell neki?
-
Betyarkoro #15858 Tegnap azt mondta Marcel hogy először mindent átpakolnak úgy ahogy a mostani cuclikat.
Aztán fognak mazsolázni hogy melyik cuccnak fejlesszék tovább a fizikáját.
Korábban meg azt mondta hogy először legyen kész ez amit most csinálnak és aztán fognak új shadereket bevezetni és azt majd minden contentre ráhúzzák ahol rá kell.
Biztos csak egy egységes alapot akarnak amivel lehet majd dolgozni...
Mondta hogy a Boxmaster nem fog új fizikát kapni. :D -
Nem. Miert mi az ultralow, nulla enemyvel ? :)
-
De neki 5760x1080px van;) -
Betyarkoro #15855 Nem láttad a 349 fps-t 1080p-n?
-
Betyarkoro #15854 Azt nézi amit írtam.
Windows-ba nyomd meg a CTRL+SHIFT+ESC-t be kéne hogy hozza a feladatkezelőt ott menj a teljesítmény füllre. Ugyan az. Windows 10-ben a kihasználtság az gyak ugyan az mint rf2-be a cpu load. -
A regi , gyari cuccoknal azert titkon biztam benne, hogy nem csak copypaste shader csere lesz, hanem legalabb pl a cockpit kap normalisabb texturakat, meg esetleg palyanal az aszfalt.... -
Valszeg nem most kezdtek el a tartalmak atalakitasat, talan szandekosan toltak most ki ezeket, ne legyen a beta startnal tul sok tesztelesi lehetoseg;)
De mivel egyelore "csak" DX9 kompatibilis shaderek vannak, gondolom "egyszerubb" az atalakitas. Akkor lenne huzosabb, es esetleg akkor gyorsulna megtobbet, ha fix DX11 lenne minden. Bar ha dinamikusan generalja a "futtato" shadereket, akkor nem szamit(hat) annyit. -
Az a baj, meg lowon is keves, bar en meg ma nem neztem ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.05.09. 10:25:20 -
En is arra tippelek a CPU Load-nal, de hogy mit nezeget pontosan, azt azert nem tudom:) De aranyaban jol hangzik, aranyaban annyit emelkedett az fps is.
Nekem is az elso teszteknel az atlag 40fps volt, aztan a javitasoknal 60fps, most mar erosen a 80fps fele kozelit.
Valszeg 3 monitoron, Max/Ultra-ban meg mindig keves lesz, de tuti faragnak meg rajta valamit.
A fullscreen meg mindig nem mukodik (manualisan kell pocsolnom), es a Session Settings menu is brutal lag-os. -
Betyarkoro #15849 A régi cuclik átállítása jó gyorsan megy. Én azt hittem hogy ezzel fognak majd szöszölni 3 hónapig.
10 pálya 10 autó és 1 kart kész.
Minden héten kihoznak 5 pályát 5 autót elég gyorsan a végére fog érni.