19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Az , mindenki vegyen tegnapi I7-et a gtl grafhoz ? :))
-
Igazabol ha normalis eso lenne, nekem az lenne a jo. Igy ilyen neha jo vele menni azt kesz.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.05.05. 10:32:50 -
Az rF2-nel valszeg az lehet a gond, hogy mindenfele trukkozes es egyszerusites nelkul, natur szamitasi/fizikai orajeleken probalja kitolni magabol a dolgokat, amire keves a technika. Amit gondolom belatott az ISI is. Az elavult GFX engine (es az ahhoz drotozott dolgok) mar csak hab a tortan.
A GFX reszen tuti reszelnek majd az S397-nel, szep lesz es hasznalhato, de 300fps-es szaguldasra szerintem senki ne szamitson ezzel az engine-nel. A fizika/core reszen szerintem eselytelen, hogy dupla sebesseget farigcsaljanak. -
Betyarkoro #15724 Tükörsima az aszfalt? :D
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.05.05. 10:31:00 -
Betyarkoro #15723 Ja. Ismert bug hogy vmi a cpu munka ütemezéssel nem jó.
Kiadtak rá egy patchot de még most sem jó. -
Amugy ha menne 200fps-sel, hasznalnad is?:) Vagy akkor az lenne a gond, hogy: kutyanak sem kell; lotyogos az FFB; nincs benne normalis tartalom; tukor sima az aszfalt; halott az online; baltaval faragott az auto; stb.?:))) 
-
Solt #15721 Azért, mert szoftveres a CPU limit, de ettől még lehetne javítani rajta egy erősebb, magasabb órajelen ketyegő példánnyal. ArmA esetében fordul elő ilyen akkor, amikor az ember 3km fölé kezdi el húzni a látótávot... Na mindegy, a lényeg, hogy ez szerintem valamilyen bug amit majd orvosolni fognak, mert ilyen mértékű limitet semmi nem indokol. -
Asszem 3770k .Igazabol mindegy hova mit allitok, sehigy nem dolgozik rendesen a proci.Ams nel igen , az hasit is mint az allat.
De igazabol nem ertrk hozza, meg nem is azvan engy dolgom megmondani mit kell csinalni vele :)) -
Solt #15719 Na jó, de milyen? :) Azt tudod, hogy mekkora órajelen jár? Ilyen felbontáson a GPU-nak maxon kéne tekernie. Azért nem változik az FPS szám, mert amikor az XY beállítást lejjebb veszed, akkor a GPU helyett a CPU dolgozik, ezáltal még nagyobb lesz a limitáció, ezért is csökken a GPU kihasználtságod gyengébb beállításon.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.05. 10:01:32 -
Valami I7. Ezt modtam, amig ugy dolgozik rf nel a gep barmit csinalhatnak vele, felezi az fpst mint lennie kellene.
De nem valami szuper proci, hasznaltan vettem. A videokartya is azert dolgozik mert halalba van tolva az elsimitas, egyebkent az se nagyon szakad meg. Ezt kell javitani mindenkeppen, addig ez nulla.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.05.05. 09:49:59 -
Solt #15717 Milyen CPU-d van? Nem is láttam még olyat, hogy ekkora felbontásnál egy játék CPU limites legyen. -
Na ez már döfi!
-
Betyarkoro #15715 -
Mindegy , ezek nyilvan tok azonos korulmenyek kozott inditott tesztek voltak osszehasonlitas vegett.De amugy napos mindegyik. -
Betyarkoro #15713 Küldj nekik bugreportot. Kell nekik adat ezekről a problémákról.
Nekem vmi 63-64 fps a max abba a konfigurációban amiben néztem hétfő óta. Ma megnéztem dx9-el és volt 147fps-em volt egyik ponton. :D
Amúgy a másik hogy ha felhős időt választasz ki az is rengeteg fps-t elvisz. Bugosak a felhők.
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.05.04. 23:25:19 -
DX9, 20 AI FXAA kivételével minden létező dolog maxon, 5760 X 1080 rajt után leghátul 65 fps, ha elengedem az összes autót hogy nem is látszik 105 fps .... -
DX11 pp ultra, 20 AI, max élsimitás, max tükröződés, 5760 X 1080 :
DX11 pp low, 20 AI, legalacsonyabb 1-es élsimítás, low tükröződés , 5760 X 1080 :
Gyak mindegy hová állítom, GPU viszi a hátán az egészet ...Vagy nem értem :))
-
formula1996 #15710 Én meg visszavonom a kijelentésem. Lassan 3hete vagyok dx11 builden most visszaraktam dx9-et megnézni nálam hogy áll a helyzet FPS terén a mai updatek után.
DX9= 90-110fps
DX11= 25-34fps
Régi kártyákkal akkor még mindig nem jó. (HD5830Xtreme) -
Most kipróbáltam és az 1966os Monte Carlo is nagyon jó az USF 2000el, de a Flat6 is jó volt Doningtonban, bár azon látszott hogy valamivel csúnyább. FPS-el nem volt sehol sem baj, szóval én egyelőre maradok is dx11en. Nekem már megérte -
formula1996 #15708 Mégiscsak rákapcsoltak arra a tripla sebességre amit emlegettem. Respect nekik :D -
Betyarkoro #15707 Ami még szerintem lenyűgöző hogy live supportot tartanak discordon gyakorlatilag egész nap. :D -
Ha az ISI így állt volna hozzá az elejétől... -
Azért egyelőre nagy respekt a Studio 397-nek, ha ilyen gyorsan tudtak reagálni (és talán úgy néz ki, értelmesen is) a hétfői megjelenés után felmerült problémákra. Egy-két fejlesztőcsapat (khmm khmm Sector3) igazán tanulhatna tőlük. -
Valamit hozott nalam is, ami kissebb csoda, es nem is AMD:) Majdnem megcsipte a 100-at;D
-
Betyarkoro #15703 Szép. Tegnap még nekem is ment a novideo felvevő. Ma meg 3 percből rögzített kb 30mp-t.
Ezt mindenkinek írom hogy ma az is kibukott hogy a felhők is okoznak legalább 20-30fps minuszt. Szóval tisztaégbolt amíg nem javítják. :D -
Hellboy76 #15702 Ja ja, megoldotta a gondot, mindjárt 100 körül mocorog az fps. -
Akiknek negyede volt az FPS DX11-ben DX9-hez képest és AMD kártyájuk van, azok szedjék le a legfrissebb beta buildet steamben!
A "last stable" AMD-sek számára a rossz (régi) verzió, tehát simán az "open beta-at" szedjétek le újra (kb. 40-50 MB-ot fog frissíteni).
Ha minden jó, akkor játékban a jobb felső sarokban az alábbinak kell lenni v. esetleg frissebb dátumnak, mert most jött egy újabb bulid (ma volt több is) épp dolgozhatnak jelenleg. :)
A saját tesztkörnyezetemben DX9-ben 120 FPS volt, a DX11-el pedig 20-30. Semmilyen misztifika (json törlés stb.) nem segített, de az új build már igen. Igaz még nincs a DX9 értékén, de már legalább néha bekacsingat a 3 jegyű FPS számba DX11-ben.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2017.05.04. 20:14:51 -
Hát, az nvidiás felvevő nem muzsikál jól, nem vesz fel hangot és a kép is szakadozik, szóval csak képeket csináltam. Nálam nagyon jól néz ki a játék a dx11es contentekkel, sim részen meg már amúgy is a legjobb volt! Viszont azt elismerem, hogy ehhez egy sok százezres gép kell sajnos:
https://ibb.co/kcM6qk
https://ibb.co/fiNCVk
https://ibb.co/kX8835
https://ibb.co/cC8835
https://ibb.co/ion1O5 -
formula1996 #15699 Ez csak azért furcsa, mert a dev modeba ez már benne volt, viszont a performance testnél azt mondták mindenki frapsal mérjen :DDD -
-
Jo ez az fps kiiras, nem kell kuso progival mericskelni a min/avg/max ertekeket.
-
Igazából a 2017-es F1 modra vagyok kíváncsi. Elvileg kell egy minimum 50 lóval gyengébb motor a Mekibe, plusz a meghibásodást úgy beállítani, hogy a felvezetőt se bírja ki az autó. :D -
A pilota file-ok piszkalassaval (elvileg) megoldhatok a kulonbsegek. Persze csak offline-ra;) Az online pilotat nehezkes (es torvenytelen) piszkalni:D -
Csinálhattatok volna kétfajta motort. A Citroenbe egy jót, a Hondába meg egy nem jót. :D -
Volt ilyen már többeknek, configban kell szórakozni a UserData\Controller\*sajatjson*.JSON -ban a ForceFeedback részen de hogy pontosan melyik érték az, azt nem tudom. Rázókőnél volt probléma mastersesek körében Logitech termékkel -
guftabi96 #15692 9-en van, szóval sajnos nem ez a megoldás.
Most mentem pár karikát a WTCC moddal. Jó lett, gratula a készítő(k)nek! Nordschleife nagy élmény vele.
-
mtom1984 #15691 Tudom hogy ti online nyomjátok, de sokan gép ellen játszanak, mint én is. A munka miatt nincs lehetőség online versenyekhez csatlakozni. Gép ellen nekem tökéletes, ezért lenne praktikus hogy külön kezelje a játék a két évet. -
formula1996 #15690 Nálam pont 9es értéken van és ezt csinálja :D De próbáltam levenni-felvenni semmit nem változott ugyanúgy darál elfékezésnél mint egy diódaráló. Nem értem hogy nem hullik szét tőle:D -
mtom1984 #15689 Mert így összekeveri a játék a futamhoz a két évad autóit. Gép ellen szeretnék menni és jó lenne ha csak az adott év autói lennének bent. :) -
Betyarkoro #15688 Van egy ilyen hogy FFB Smoothing. Próbáld ki mondjuk 9 es értékkel. Ha már 9 re van állítva akkor passz.