19779
  • Adebayor
    A hungaroring nem kell. felőlem le is dózerolhatják :P :D :D (Bocsi, kicsit se szeretem :) )
  • formula1996
    Hatha igaz lenne, a hungaroring.
  • Betyarkoro
    Nah nem vagytok beszédes kedvetekben. :D

Nem is haraptatok rá az új pálya bejelentésre.

Már senkit sem izgatnak az ilyen apróságok?
  • Danecay
    Micsoda hasonlat
  • Alexease
    Valszeg mar ok is rajottek, miert nem akart az ISI ezzel az enginel mar foglalkozni:) Egy 20 lakasos konvektoros haznal, ahhoz hogy kozponti futes legyen, nem eleg egy kazant (DX11 :P) betenni a pincebe, szet kell verni az egesz hazat:DDD
  • Solt
    A 32 bites korlát tudtommal azt jelenti, hogy összesen 4GB memóriát tudnak megcímezni, vagyis a 64 bitre váltás nem azt jelenti, hogy mehetsz memóriát venni, hanem azt, hogy végre kitudják használni a VGA-n lévő és a rendszer memóriát is egyszerre, ergo ha van egy 3GB-s VGA-d plusz 8 GB rendszer memóriád akkor végre kitudják használni mind a 11 GB-t összesen, nem kell a 4GB-s keretben gondolkozniuk.

Egyébként annak fényében, hogy szerintük a VR a jövő, ezek az FPS esések ennek igencsak ellentmondanak... pontosabban így ebből nem lesz VR jövő.
  • Betyarkoro
    Amúgy emberek.

Most hogy kint van már a gt3 pakk egy ideje.
    Kinek hogyan alakul az FPS a pakkal?

Most gyakorlatilag Marcel elpofázta discordon hogy a Teljesítmény az ennyi és a készülőben lévő stabil DX11 patch az esővel nem fog mágikusan hozni semmi teljesítmény javulást. És ezzel a fogalmazással még nem is túlzok:

Talán (MIGHT szó angolul) még tudnak majd vmit javítani a GT3 pakkon. Viszont semmit nem ígért be.

De egyébként én úgy gondolom hogy nevetséges az egész. A belinkelt képeken SKIPPY-s tesztben 80avg fps. A GT3 pakk meg ~45fps-t hozott. Azt is mondhatjuk hogy 50%-al szarabb a teljesítmény az új pakkal ami az ÚJ STANDARD. És ugye ehhez még hozzá tartozik hogy igazából zandy lesz az új pálya standard vagy a most bejelentett karácsonyi pálya. Nekem zandy-n alapból 10 fps-el kevesebb van mint az összes többi pályán.

Azért egy ilyet húzni a már meglévő vevőkörében elég nagy golyókra utal.

Igaz hogy mondta mivel dobják a 32 bit supportot és a dx9 supportot tudnak majd olyan dolgokat optimalizálni amit előtte nem tudtak mert a másik 2 rendszert támogatni kell.
    De most basszus. Dobják a 32 supportot az azt jelenit hogy kell majd több ram. Most 40k 8 giga ram. Mert valjuk be nem merész feltételezés az hogy ha már nem kell a 32bit által támogatott 4gb ram limithez tartaniuk magukat nem is fogják ami azt jelenti hogy mehetünk ramot venni.

Nekem most úgy néz ki a játék hogy. Vagy az árnyékot kell nagyon levenni. Low-ra vagy az opponents detail-t. A kettő együtt közepesen nem fér meg egymástól.
    És a többi beállítás igazán nem befolyásolja a teljesítményt drasztikusan. És külön bónusz pont. Hogy a nagytöbbség dobhatja ki a gépét mert rfactor 2-nek sikerült elérni a pci-e 2.0 teljesítmény határát (ha igaz). Mert ha a fene fenét eszik akkor sem fog normálisan futni a játék magas grafikán az új contenttel pci-e 2.0 rendszereken.

Értem én hogy szar gépem van. De gyakorlatilag azoknak akiknek 1080ti-van képesek azt mondani hogy vedd le a látható autók számát mondjuk 6-ra. HATRA! Meg húzd le az árnyékot.
  • Betyarkoro
  • zolee145
    Miért van olyan érzésem, hogy ez a flexi kasztni csak bonyolítja a dolgokat? Néztem a Primera-t, mindenhol szépen megcsinálták ezt a részt, de kétlem, hogy van ember a Földön aki ezt érzi egy szimulátorban. Cserébe viszont nem tudsz csak úgy változtatni az autón, mert akkor az összes ide vonatkozó érték vacak lesz.
    Most kiszedtem belőle az egész hülyeséget, kapott egy rendes futóművet, és egyből jobb a helyzet. Plusz a gumi nem melegszik el olyan gyorsan, azon is állítottam.
    Most egy kicsit túlkormányzottabb mint kéne. :D
    Szerintem kap egy új motort is, bár azzal nincs nagy gond, de miért ne. :)
  • Betyarkoro
    Gyere fel discordra és kérdezd meg a nagyfőnököt. Most úgyis elég nagy a feje. XD
  • Adebayor
    Arról tudsz valamit, hogy javítják-e a 1109-el jött online bug-ot? Hogy session váltások rohadt lassuak?

Nálunk is ilyen volt, amit az alábbi linken írtak. Meg ha jól tudom Simco-nál is rossz volt a dolog multkor.

https://forum.studio-397.com/index.php?threads%2Fbug-when-changing-the-session-in-1109.58098%2F
  • Betyarkoro

LoL Hát most nem fogom megnézni az előző nem tudom hány roadmappot de én úgy emléxem hogy az online rendszert vmikorra évelejére ígérték. Most meg az első NEGYED évben sem fog kijönni. LoL Gondolom akkor az új UI sem jön ki mivel úgy értelmeztem az eddigi infók alapján hogy a kettő együtt jön.

Ez egyre komikusabb.
  • zolee145
    Érdekes dolog ez. Miközben mi várjuk az egyre szebb esőt, a valóságban ha esik SC mögül indulnak, meg mennek 4 kört, vagy épp törlik az egész eseményt a francba. :D
  • PacsutaTibi
    :D Végül is nem haladt szembe a forgalommal.
    Azt meg nem írja szerintem egy szabályzat se le, hogy nem lehet tolatva teljesíteni egy versenyt :D
  • formula1996
    Karacsonyra talan :D
  • Alexease
    Ebben az evben tuti:))) Vagy nem:D
  • Betyarkoro
  • Betyarkoro
    Nem.
  • tbazsi95

• Fehercsoki
    Lehet már arról tudni valamit hogy az új eső effektek és az új UI mikor lesz kiadva?
  • tonio2006
    GT3 Pack. De már meg van leiratkozás aztán feliratkozás az autóra. Ekkora ökörséget. Eddig simán minden frissült most meg kavarnak.
  • Betyarkoro
    Döcögni fog örökké mivel ők elintézték azzal hogy ezt steam szabályozza és nekik erre nincs befolyásuk. :D

https://forum.studio-397.com/index.php?threads/new-gt3-pack-now-available.58031/page-18#post-918431
  • Betyarkoro
    Ja discordon meg a fórumon is írták.

Hoki az egész.

Azt írta az egyik hogy neki minden kocsinál le kellett iratkozni majd újra feliratkozni.

https://forum.studio-397.com/index.php?threads/new-gt3-pack-now-available.58031/page-18#post-918406
  • Alexease
    Program vagy DLC frissites?
    A programnak volt/van valami kavaras a beta verziokkal. A DLC (Store/Workshop) meg "neha" csak akkor frissul ha belepsz a content reszbe. De allitolag volt olyan is, akinek elotte torolnie kellett a tartalmat.
    Meg egy kicsit docog a dolog;D
  • tonio2006
    A frissités nem akar letöltödni. Akármit csinálok semmi sem történik. Eddig semmi baj nem volt most meg nem jön le. Valaki találkozott már ilyennel?
  • Betyarkoro
  • macleody
    Azt a mercit még csak szépnek se mondanám.
  • lac coo
    Ez a jatek nem birja a szep autokat, mindig is ez volt a bajom vele....
  • Alexease
    Ha korabban 4fps volt, akkor az eleg jo javulast jelent! :)
  • Betyarkoro
    Ja és reportoltak kemény 1 fps javulást a rajtrácson. :D
  • bottleopener
    Sokan jelezték nekik, hogy rajtnál fps gyilkos az új pakk. Ezért újra LODolták a tartalmat, aminek köszönhetően most durván pop-upolnak a dolgok az AI autókon... Valamit-valamiért. :D

Az erre való gyors reagálás remélem nem annak tudható be, hogy a grafikus motoron már nem szándékoznak karcsúsítani...
  • Betyarkoro
    http://www.racedepartment.com/threads/gt3-power-pack-updated-for-rfactor-2.142791/#post-2609111

Zandy info: "It gets updated for sure, all terrain textures get updated. The latest Audi-S update is in place.
    New trees etc. But at the moment rounding of my work for professional racing teams.
    So i can get back on track.
    Shadow patterns on Zandvoort are tied to shadow settings, on MAX settings they are not there.
    The lower you go the more pronounced it gets. That why all texturing is getting an overhaul.
    Many tracks suffer from this."
  • Adam Jonas
    Amúgy bitang jól néz ki! Annyira életszerű, természetes hatású az egész kép.
  • Alexease
    Hetvegen en is tesztelgettem oket, es nekem is megtetszett:) Elsore, 1-1 kor erejeig, alap bealitasokon furcsanak tuntek; de mas palyan is tesztelve, probalva kiautozni a maxot, foleg allitgava kicsit az autokat, sokkal jobb lett a helyzet.

A Bentley-tol alapbol tartottam, az meg az eletben is ugy nez ki a tobbihez kepest, mint egy tank, akkora splitter-e van elol, hogy ra lehet fekudni, meg eleve az egesz auto egy nagy tomb:D Baratsagtalan "nehez" dognek tartottam, de meg sem az, teljesen jo a tobbihez kepest.
  • Alexease
    Jo lenne, de almodik a nyomor;) Amikor szegeny Zandvoort-ot nem tudjak befejezni, akkor Nord 5 eves project lenne;D
  • Alexease
    Vagy csak egyszeruen jol nez ki;) Es persze az is kulonleges, hogy az rFactor (1/2) tizensok eve utan, udito latni a programban hivatalosan ilyen "premium" licencet.
  • formula1996
    jó lesz az atlanta motorsports parknak is
  • Szabi #17012
    zöld erdő, három szalagkorlát, napelemes cucc.. ez zöld pokol bejelentésnek tűnik :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.10.24. 22:44:29
  • Betyarkoro

Marcel postolta a képet. Most hirtelen nem tudtam eldönteni hogy miért. Gondolom teasel valamit. Vagy csak egy random kép.
  • Betyarkoro
    GT3 Pack Update 1

Changelog 24/10/2017

McLaren 650S GT3 2017 v1.79

- Reworked tire and rim blur animation.
    - New backfire animation.
    - Fixed spokes sorting in front of debris/smoke.

Bentley Continental GT3 2017 v1.15

- Adjusted LOD distances for better performance.
    - Damage sensitivity adjusted.
    - Backfire smoke/vapor added.

Callaway C7 GT3 2017 v1.15

- New backfire animation.

Mercedes AMG GT3 2017 v1.07

Radical RRXC GT3 v1.09

- Fixed black artifact appearing in cockpit.