rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na feldobom a témát.
Ki fog rá befizetni? 😄

Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex

KTMNORBI
megoldom 1 másik monitorral, mert úgy kirakhatok több adatot is <#awink>
KTMNORBI
összességében működik a kijelző, de hogyan tudom, kivetíteni a kijelzőt az androidos telómra. Win 10-em van
KTMNORBI
Van itt olyan valaki aki segítene nekem Z1 Dashboard-ban, telóra kiraknám rf2-re természetesen. Mármint onnan kellene segítség, hogy feltelepítettem gépre aztán mi a teendő THX
tobias88
DashMeterPro az amit ismerek és rFactor 2höz jó meg a legtöbb sim-hez (mondjuk iRacinghez inkább a Joel Real Timing-ot ajánlom)
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.07.27. 15:22:09
JUVEfun
Egy kiss segitsegitségre szorulok : hogy tudnám a fontosabb adatokat nem a képrnyőre , hanem egy tabletre kitenni ??? ( youtubon már láttam ilyet : pályarajz és a fontosabb autó és verseny adatokra gondolok ) A sebesség mérő , váltó , fordulatszám maradhat a monitoron !!!

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Szerintem is drágább lesz a kontent, és Wheatley megint el fogja számítani magát. 😄

Személy szerint én fanboy vagyok, szóval mindenképp megveszem, ahogy a lifetimeot is vettem. De ha a nagy tömegekre gondolok, azért nem belőlem állnak na. 😄

Én azt vettem ki hogy valami hasonlót akarnak összehozni. Az alapján amit a netes részről írtak.

Csakhát már az a játékon belüli bolt bejelentésnél én azt érzem hogy kapásból maguk alá hugyoztak.

Az a durva. Hogy ebbe a hülye közösségbe az ilyet úgy lenyelik mintha tictac lenne. És még örülnek is neki.
Más játék közösségekben ilyen lépésért hogy mikrotranzakciót dobnak a játékon belül keresztbe lenyelnék a fejlesztőket aztán meg még ki is kaksiznák őket.

tobias88
1.5 hónapja tértem át iRacing-re, de azóta kb 2szer indítottam el más sim-et. Fizikában rFactor2 jobb (legjobb), főleg az ütközésekben, de ott mindig van teli szerver minőségi emberekkel (twitteren oltják egymást a profi versenyzők iracinges fotókkal) folyamatos csatákkal ami mindent visz. Árát amúgy azért lehet csökkenteni, ha acc-ot veszel negyed áron meg az iracers-es tagsággal veszel 1 évet, úgy szerintem egyáltalán nem drága azért amit kapsz.

Sajnos amíg valami hasonlót nem hoznak össze az rFactor 2-nél, addig számomra nem lesz opció (ahogy mostanában a többi sim sem az). Project Cars 2 is hiába lesz gyönyörű, ha nincs alatta komoly fizika (erről eltérőek eddig a vélemények) és nagy közösség folyamatos minőségi versenyekkel
Meg amik most megvannak. azt lekódolják, és újra meg kell venni? remélhetőleg nem 😊

Ádám - HRF1RT.hu

Jó, de nem gyári ingyenesre gondoltam. Hanem mint most, a sok add-on content. PL a Simco WTCC-je, stb. Amiket a modderek csinálnak. stb.

Ádám - HRF1RT.hu

Erre csak annyit tudok mondani hogy: Ha nem lenne inkompetens a többi fejlesztő csapat akkor lenne konkurenciája iracingnak is. Másik.
Ha már belevertél sok 10e forintot iracingba elég nyomós indok kell hogy otthagyd. Az egyedüli ellenfele raceroom lehetne eddig. Ami valjuk be egy kalap szar a boltjával együtt. Azért nyomják annyian ahányan. És eddig S397 kb csak annyit villantott hogy lesz nekünk is dlc bolt de nincs havidíj. Nahát erre biztos átfognak mozdulni az iracinges srácok.

Szerintem ez egy bal lépés a részükről. Azt mondják hogy pakkba olcsóbb lesz. Nem látom hogy hogy lesz számottevően olcsóbb mikor alapáron 1 darab kocsit 5 euróra lőnek be. Én egy max 10€-t vízionáltam be az első dlc csomagjukra. De már simán eltudom képzelni hogy 20 lesz az a 10.

Iracing sokaknak nem opció az ára miatt. Nem kell messzire menni elég itthon körbenézni. Mikor már egyes ligák úgy hírdetik a raceroomot is hogy DE CSAK EGY AUTÓT KELL MEGVENNI H JÖHESS. Van vagy 3 euró 1 darab autó raceroomba és az is problémát okoz. Az 5 meg kettővel több mint a 3. Ami majdnem azt jelenti hogy 2x drágább mint a raceroom.
És nem csak itthon vergődnek a raceroom árazása miatt.

Most menj fel a raceroom weboldalára és tekintsd meg hogy mennyibe kerül mazsolázni benne. Én 2013 óta folyamatosan veszegetek raceroomba is mindent. Szó szerint lenyomták a szart a torkomon apránként. De ha most kéne beleugrani mert én menni akarok egy WTCC ligával mert sajt. Válasz ki 5 random pályát meg egy random wtcc autót. Hűha kategória lenne.

Vegyük figyelembe hogy ez csak a starter pakk. Ezután ha mindenért ilyen árat kell majd tejelni elég húzós lesz mikor majd csak ontják kifelé a cuccokat. Nem tudom hogy miért él egyesek fejében az hogy itt fél évig csinálnak 1 cuccot. Mikor tisztán látszik most is hogy míg ők azt mondják hogy hát mi most csinálunk egy radical-t vagy vmi mást a háttérben már javában folyik 5-6 cucc készítése is. Nem hiszem hogy egy elrugaszkodott elképzelés az hogy ha kinyögik a mostani cuccokat akkor megindul a dlc vonat.

Mindenki azt mondja hogy olcsóbb mint az iracing. Én azt mondom hogy drágább mint AMS, AC, pcars.

Azért egy év múlva mikor már megy a bolt rendesen. Jön vmi új muki. rf2-nek nagyon komolyat kell majd villantania hogy beadd neki hogy fiam ez itt király és tökre megéri vagy 30e-t rákölteni hogy körözzél az ai ellen meg részt vegyél az 5 fős ligákban.

@Adebayor Én nem hiszem hogy sok ingyenes cuccot kell várni. Kb úgy mint AC-ben hogy kapsz egy két vackot.

Nyilván lesznek ingyen tartalamak is nem? mint ahogy most 😄 akinek nem drága majd megveszi, akinek drága, majd megy a többi modal.

Ádám - HRF1RT.hu

tobias88
Olcsóbb mint az iracing, igaz ott a tartalmakért azért fizetsz annyit, mert a teli versenyek miatt túlárazhatják <#circling>
Remélem nem szállnak el nagyon. Szívesen fizetek tartalmakért, de az azért húzós lenne, ha ezentúl mindenért külön kellene fizetni.
Majd meglátjuk, ezt amit kiadnak, biztos megveszem a pályával együtt..

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Na akkor akinek kimaradt mint nekem:

"there iwll be an official GT pack"

"were working on tracks and laser scanned ones too"

"the GT pack wont include at track"

"we will be announcing the next cars over the next few weeks"

"in terms of cost the car will be 4.99 euros"

"but the pack will include a number of cars and be cheaper obviously than buying them all seperately
my god - i need to be quiet"

"mcalren is out 1st or 2n"

http://imgur.com/a/QNAiQ

5 euró per autó. LoL
Akkor mennyi lesz egy pálya? 20?

Hivatalos fórumon ez az új roadmap inkább csak vitát váltott ki mint pozitív véleményeket.

Vki követte? Vélemény?

Danecay
A Smiley-ból elég nehezem lehet következtetni, hogy mire is gondolsz, minden esetre az NFS 1 így nézett ki anno ami között és az rf2 között elég nehéz párhuzamot vonni.

Még mindig úgy néz ki mint a need for speed 1. :/

Abszolút így van, ahogy írod, viszont azért jó mégis a profil, mert kilépek, és lehet legközelebb az iR-be, vagy AC-ba lépek be, és nagyon idegesítő, hogy mikor már gurulnál ki a pályára, akkor veszed észre, hogy 540-en van.<#buck>
Egyébként nekem az 540 megfelel mindenre, a kormányszöget szoktam állítani. Egyedül a gokartnál sok az 540, de azzal 5 kör után úgyis megfájdul a fejem.<#guluszem1>
Danecay
A gond az, hogy játékon belül nem működik az automatikus autónként kormányszög változás (Vehicle Set). Mert ugye nem mindegy, hogy milyen autót milyen kormányszöggel vezetsz, egy kupáshoz mondjuk dukál a 900 fok, egy formula annyival viszont játszhatatlan. Amennyiben kikerül a pipa a Vehicle Set mellől van lehetőség manuálisan állítani a kormányszöget viszont G29-el ez valamiért még mindig nem működik pedig állítólag ismert hiba. Az általad vázolt megoldás azt csinálja, hogy az rF2-t indítva minden kategóriát 540 fokba fogsz játszani, játékból kilépve pedig visszakapod a kormány alap 900 fokos beállítását, viszont ha minden megfelel 540 fokban akkor felesleges profilt létrehozni, elég ha csak a kormány alapbeállítását 900 fokról 540-re módosítod.

Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.07.25. 18:32:16

tobias88
Nálam (T300) is tökéletesen működött még 1 hónapja amikor próbáltam, kétlem hogy azóta elromlott
<#confused> A profilerbe beállítok egy rF2 profilt, ami 540 fok, alapértelmezett 900 fok. Amikor elindítom az rF2-t, beáll 540-re, amikor kilépek visszaáll 900-ra.<#wink> Az autók kormányszögét 19-20 fokra állítom. Tök jól működik.<#eljen>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.07.24. 20:42:17
Danecay
Ja, csak az automatikus kormányszög állítás nem, így nem csoda, hogy kilépés után is ugyanúgy 900 fok marad mint játék indítása előtt <#idiota>

sertrex
Próbáltam azt is. 😞 Gondoltam hátha van valami fájl átírós trükk. na mindegy marad az rF2 utáni driver visszaállítgatás. Csak néha elfelejtem. Köszi a válaszokat.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Hagyd bepipálva míg játszol, kilépés előtt meg kiszeded. Jobb ötletem nincs.

sertrex
igen azt próbáltam, akkor az összes autó kormányszöge 900 fok lesz.

Azt hiszem, a vechile set elől kell kivenni a pipát.

sertrex
Fanatec FM CSR, működéssel nincs baj csak azon a kormányszögön marad a driverben, amit az rF2 utoljára beállított. Ez, gondolom gmotor sajátosság, mert az Automobilista is ezt csinálja.

Milyen kormány? G29-es tökéletesen működik.
sertrex
Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan lehet azt kikapcsolni, hogy a játék átállítsa a kormány driverében a kormányszöget? Végül is nem lenne baj ha kilépéskor visszaállítaná eredetire.

macleody
Nem olyan régi még az a GTX1070. Csak ugye aki 3 monitoron tolja... 😊
Ez tovább fog javulni idővel.
Csak nem prioritás nekik. Roadmap-ba ahogy írták kirakják a dx9-et szerencsére teljesen. Íj módon látványos javulásra számíthatunk. 😊

Amúgy meg örüljünk hogy mostmár így megy meg hogy van eső. Egyes "szimulátorokban" még eső sincs. 😄

tobias88
Szerintem váltsál, más esélyed nincs. Nem fogják régi gépre optimalizálni a játékot, egyáltalán nem éri meg nekik. Akinek régi gépe van, kevesebbet költ a gépre szóval játékra is. Nálam ahogy néztem több fps-el megy maxon a dx11es verzió mint a dx9es.
Nekem már simán fut maxon level 5 AA-val. 😄

Várjuk! <#smile>

lac coo
En turelmesen varok a hasznalhato fps re, es az eso javitasara...
Addig egy fillert nem kapnak.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hát azt hittem így dél felé hétvégén nagyobb reakció lesz a roadmap-ra. 😄

Szabi
Zandvoort és autócsomag <#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

Nah hát akkor agusztusban kiderül hogy mennyi lóvét kell majd befizetni az új cuccokért.

Remélem nem vmi elszállt árazás lesz.

Super! 😊

1

simcompany
SIMCO WTCC 2016-2017 1.31 megjelent

1.31 changelog
- lower tire grip
- edited damage model
- more turbo sounds
- updated textures (Gleason, Ehrlacher, Nagy)
- new cars (Fernandes, Szabo)

- alacsonyabb tapadás
- javított ütközés model (elakadás)
- nagyobb turbo hang
- javított texturák
- új autók

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Köszi a válaszokat! Pedig az ember azt gondolná hogy Proci kell neki jobban. De így akkor ssd lesz a proci fejlesztés helyett. meg lehet RAM

1

Az rF2 nem prociigényes, a vga és a ram ami fontos. 16gb ram lenne ideális és 4gb vram, de 8gb is elég, én is annyival nyomom.

Simán jó mellé.

ár/érték. Nem tudom.