rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék a gépem fejleszteni, most i5-2500, 8gb ram, GTX660 van benne.
GTX1050ti-n gondolkozom, csak azt nem tudom van értelme a proci mellé.
Ár értékben mi a legjobb rF2 alá?
Utoljára szerkesztette: Ocsi15533, 2017.07.18. 13:25:49
1
Ha nem gyari tartalom, akkor persze akarmi is lehet😉
Az fps korlatot a monitor frissitesere erdemes allitani (mar ha megy annyit a konfig😛).
kb három hete írtam, hogy droppok vannak nálam. Aztán valaki írta, hogy próbáljam meg az fps tartást. Beírtam egy 50 fps-t hogy tartsa a játék.
Aztán vasárnap megint volt egy droppom, bár nem annyi ideig. De nyilván bármennyi diavetítés is frusztráló, fóleg ha kanyarba jön.
3-4 éve ugyan az a konfigom. Mármint ami lényeges egy gépben. Nem voltak ilyen gondjaim. Ennyit változott az rfactor 2 igénye? vagy mi lehet?
1 gigás videókártya tudom kevés, de mondom, három éve még elég volt.. 😊
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2017.07.18. 10:09:37
Ádám - HRF1RT.hu
Az rFpro engine/rendszer az ISI-e. De az esetleges tartalmakat, mukodest, fizikai szimulatort kulsos cegek (is) fejleszhetik.
Olyan, mint ha valaki az rF2-hoz epit otthon mozgo cockpitet, extras kormannyal/pedallal, kiegeszito kijelzokkel, sajat kulsos programokkal es vezerlessel; es/vagy modellez maganak sajat autot (amit igazabol is hasznal), es a valos/szimes adatokat osszefesulve (akar sajat) telemetriaval, folyamatosan hangolgatja/teszteli a szimes autot.
A versenycsapatok hasznaljak igy a szimeket, minden gyakorlas, idomero, verseny, auto beallitas es palya adatait folyamatosan toltik fel a rendszerbe, amit fokozatosan egyre pontosabb lesz.
Az engine fejleszto (itt az ISI, de elvileg Kunosek az AC-val is uzemeltetnek ilyen szimeket, max nem versneycsapatoknal) meg folyamatosan frissiti az alapot, es beepiti a kereseket.
Az iR-nel annyi "trukk" van, hogy ok mar a "jatekban" levo autokat is parhuzamos telemetria cserekkel fejlesztik, es ha valamihez nincs eleg adat, akkor az az auto meg sem jelenik😄 Naluk 3-5 "bejelentett" autobol jo ha 1 megjelenik. Es meg ki tudja mennyi van a hatterben. Persze, naluk a tartalmat a rendszer uzemeltetes is erosen korlatozza, a felhasznalok szamahoz es igenyeihez kell igazitani a tartalmakat, amivel nem mennenek vagy kevesen, nem eri meg rendszeresen "ures" szervereket inditani.
Az hogy mit csinal az ISI, total "titok"😊
Lehet, teljesen kiszalltak a user szimekbol, es kikapcsolodaskent, az rFpro mellett, valoban Zone Raider-dolgot barkacsolnak😄
De az is lehet, hogy megcelozzak a szimesek kissebb reteget, es az rFpro-t ultetik at user szintre, jo dragan, profi otthoni cuccokhoz (vagyis nem 1 monitor es Logitech kormany😛).
Ha igy elerik a szimesek 10%-at (ami extra keves), de 10x aron, ugyan ott vannak😊 Es azona szinten nincs sirankozas, hogy miert nincs ilyen-olyan auto/palya vagy lensflare effekt (bar ha csinalnak valamit, akkor az lazan lehet mar DX12 is).
Az iR-rel (e-sport) es a AC/CARS-szal (foleg tartalom es csicsamicsa😛) ugy sem tudnanak versenyezni, felesleges eroltetni.
"This professional version of the original rFactor was taken over by the British Kangaloosh Limited company who developed it to become a simulator..."
Akkor most az rFpro még az ISI-é, vagy ez is máshoz került az rF2-höz hasonlóan?
(Szerintem a titkos, "nem rF3" projektjük a Zone Raiders második része <#idiota>#idiota>)
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Ádám - HRF1RT.hu
Egyik fő probléma, hogy hozzá adja a futam távjához a sárga etap köreit. Másik probléma, hogy sárga etap elején is nyitva a pit. Az előbbi az ami nem kéne 😄 Mondjuk Lucky Dog sem kéne. Bár az nemtudom hogy most van-e. Elvileg ahoz nem nyúltam.
https://www.studio-397.com/2017/01/stock-car-guide-part-1-the-full-course-caution/
ui.: rákérdeztem s-397 fórumbna, de nem tudom hogy lesz-e válasz 😊 Meg hát fene se tudja melyik topicba jó kérdezősködni.
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2017.07.12. 06:05:40
Ádám - HRF1RT.hu
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Mentek 1-2 kör űridőt, aztán harmadikra egált velünk, utána meg kapták a másodperceket, meg plusz egy kiállás, és a végére majdnem kört kaptak. Aztán ment cseten egymásnak a beszélnünk kell, meg hasonlók. 😄
Aztán a fórumukba benyomtam egy screent a futam végéről, hogy mennyi gumim maradt és elhallgattak, aztán elköszöntünk. 😊 Gondolom utána megint ők lettek a liga sztárjai, és folytathatták egymás előzgetését. 😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Azt hiszem valamilyen programot futtatnak a háttérben!
Egy két ember lehetetlen időket ment a végén, úgy hogy előtte sehol nem voltak az élmezőnytől.
"Még hajdanán minket is kizártak versenyből Zolee145-el olyan jó setupot adott DTM-re, de mi nem csaltunk! De mindig is az elejében voltunk."
1
Ez vmi bug.
Csalás: hát én úgy halltotam, hogy a Steam valamilyen szinten véd a csalások ellen. De hogy valójában hogy van, azt nem tudom.
Okosabbak? 😄 Engem is érdekelne, ha már felmerült a kérdés 😊
Ádám - HRF1RT.hu
Ahol nem 1 hétig edzenek a versenyekre.
Illetve tudnak csalni? Van valamilyen védelem? Az rf1-et emiatt hagytam abba.
1
- Fixed mouse cursor in VR.
- Fixed Multi-view gizmo not showing.
- Memory management improvements
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.07.07. 21:54:30
A WTCC modban VR alatt a Honda LCD kijelzőjén nem látszanak az infók, el van csúszva... egy javítást nagyon megköszönnék! 😊
www.smart-bus.hu
Igazából meg tudom csinálni a pályát meg a környező domborzatot. Ezen kívül minden kell.
Lentebbi Codi pályához: igen, erről a hupliról beszéltünk, hogy nincs, nem is volt. Nem is értem honnan szedték amúgy. Plusz a 11-12-es kanyar közt is ugyanezt megcsinálták, egy sima lejtőbe beleraktak egy huplit.
- Fixed artifacts on old real road shader.
- Fixed screen capture in TTool.
- Fixed multiple controller profiles so JOY1 is default controller mapping.
- Added controller profiles for Fanatec wheels: Fanatec CSW v2.5, Fanatec CSW v2, Fanatec CSR Elite, Fanatec CSL XBOX, Fanatec CSL PS4.
- Added support for mulit-gpus and multi-monitor selection, available via drop downs in Laucher config.
- VR Added re-center view now assignable to a key (default is Backspace).
- VR Fixed Track loading screen.
- Lower input latency
Nah még egy uncsi patch.

Zolee! Kivőlről a ring külsőt Hlavi elég jól körbefotózta, és a google maps is ott van, hogy minden pontosan meg lehessen csinál, de sajnos hiába nem más gameből lett lett véve a falakon belüli terület, ott is akadtak gondok az rf1-es pályáddal, pl a főépület mögötti parkolónál elég nagy különbségek vannak, a codies fedett belógó parkolókat 1,5 szeresükre kellett nyujtani hogy bepasszoljon. A 2016 (vagy 15) óta használt, hátsó lenti parkolóhoz való feljutás meg kb a lehetetlen kategória olyan szögben áll ott a domboldal 😞
http://www.szilveszterrallye.hu/wp-content/gallery/1-sajtokozlemeny/2016-Szilveszter-Rallye-el%C5%91zetes3.jpg
Ráadásul az utána lévő ugrató, emelkedő meg hiányzik
https://i.ytimg.com/vi/CSRUNrhYaY4/maxresdefault.jpg
http://www.qpic.ws/images/ringb.jpg
Ezekhez méglentebb kéne vinni a hátsó parkoló szintjét, de akkor meg már mekkorák lesznek azok a fedett parkolók.....
Szóval pl ilyenekre ez a google-s cucc jó lenne, hogy kb-ra belőjük normálisan az egymáshoz viszonyított arányokat a domborzaton és a környező épületeken.
Elvileg egyébként valaki azt mondta, hogy be lett scannelve a Hungaroring is az újraaszfaltozás előtt hogy minden rázkő a pontos helyére kerüljön.
A Codies cuccokból mi kellene egyébként? Még a kerítések,kapuk sem hasonlóak, ha jól rémlik a lelátók se. Az Aqupark az nem olyan rosz, csak bár lehet a domborzat miatt, valahogy nekem nem olyan feltűnő(kicsi lenne?) mint a manselben hátulról készült valós fotókon. Ha jól láttam egy videón az új orvosi épület sem készült el még az f1 2016-ba. Itt a lenti rf2-es videón a 3 as kanyaron kivül lévő domb amin a kerités van az szerintem közel sincs olyan magas.
De a nagyobb gond, hogy az utóbbi években annyira változik a pálya és környéke, hogy elég nehéz lekövetni, ha mindent a legfrisebbre akarsz megcsinálni 😞 Megcsináltam a legtöbb grafity-t is a falakra, főleg ami már több éven keresztül(5-10 éve) ott voltak, erre 2-3 éve nem letörölték, (vagy ujrafestették) azokat a falakat 😞
Szolgálati közlemény:
Emerico!
Tempó adások a szokásos helyen! Irtam simfanson és yt-on is de semmi reakcio 😞
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.07.06. 12:23:15
Ádám - HRF1RT.hu
De már így is köszönjük, hogy foglalkozol vele. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.07.06. 08:11:22
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2017.07.06. 00:39:30
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kell pár jó fotó, közeli a pálya egyes részeiről, mondjuk rázókövek mindegyikéről kéne, aztán hajrá. 😊
Utána már össze tudom dobni, és akkor csak az rF2 konvert marad, ahol is a "csak" idézőjelben értendő. 😄 Már csak azt kell eldönteni, hogy Ring külső belső is kell, vagy csak konkrétan a pálya?
1
Ismeri vki?
Most kapott egy ilyen frissítést hogy: Generate a basic set of rF2 files (HDV, flex chassis.ini, TBC, TGM(s)) converting from a rF1 mod.
Kíváncsi vagyok hogy mennyire jó.
c:\Users\<neved>\AppData\Roaming\.rFactor\rFactor.name fileban átírni a 3 sort és a biztonság kedvéért "read only"-vá tenni.
Nem értem hogy bonyolíthatták így túl.
1
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
1
"Nulla tenaci invia est via"