19779
  • Hellboy76
    V8-at ma kibontom es kuldom a linket.
  • zolee145
    Egy ideje várom már az R8-at. Viszont csak hétvégén tudok vele foglalkozni. Ha addig nem oldódnak meg a gondok meglesem. :)
    Ha van még V8 előtt kedved tesztprojecthez van 2 egészen konkrét ötletem. :D
  • tonio2006
    Audi R8 GT3 0.2

Saját munka. Mármint a konvertálás. Ha már a V8 Supercars nem akar összejönni.

Motec nem müködik. Nincs versenyző animáció illetve hang se akar müködni / most olyan Formula E hangja van/. Hátha valaki tud segíteni benne. Pénteken tovább foltozgatom. De ez csak teszt project. Ha kapok választ V8ra akkor úgyis annak esek jobban neki.
  • tbazsi95
  • formula1996
    Át.
  • tonio2006
    Köszi a segítséget. Valahogy nem sikerül megoldanom. Pedig anno GTR Evo-nál is levoltak zárva a file-ok. Majd kitalálok valamit. :D
  • mtom1984
    Az Automobilistából érdekelne 2 pálya: Velo Citta és Curvelo. Ezeket át lehet konvertálni?
  • Jess0
    scratch F1 1967 Ferrari 312 released! http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1193765689
    Utoljára szerkesztette: Jess0, 2017.11.06. 22:15:47
  • Hellboy76
    Rf1-es MAS.exe-vel extract *.mas fájlokat, majd a GMT-ket rfactordec.exe-vel decrypt. DDS-ek nincsenek kódolva, csak a GMT-k.
    Aztán ami esetleg az AMS.exe-be van kódolva, azt valahogy összerakod. Autóknál nem tudom, mit csomagolnak oda. Pályáknál az *.scn-t, amit én nem tudok kinyitni, de az nem is kell, mert a GMT-k tudják a helyüket. Azt a néhány dolgot meg egyszerű megadni az object-eknek, amit az *.scn tartalmaz. ;)
    Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.11.06. 17:40:23
  • tonio2006
    Nem tudja valaki hogy az Automobilista fájlokat hogy kell decryptelni? Nem jut eszembe magyarul szó erre. A lényeg hogy a V8as autókat próbáltam megnyitni de nem jön össze.
  • Alexease
  • Ingy2
  • Hellboy76
    Néhány javítással:
    Virginia_International_Raceway-v1.60
    - új startlámpa
    - pitlámpa
    - épületek shader csere (AMS->RF2)
    - éjszakai fények/lámpák
    - megnövelt betöltési távolság a hegyek miatt
    - utolsó kanyarban 2db 3D fa ültetve, a perifériában zavaróan forduló 2db "billboard" fa törölve
    Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.11.05. 21:13:16
  • atys76
    direct11 volt a ludas
  • atys76
    Csak be kell másolni a játék könyvtárába
  • Adebayor
    Ahonnan letöltötted, nincs kiírva, hogy kell "telepíteni"?
  • atys76
    Tegnap vettem a játékot, de ez gondolom nem számít
  • atys76
    Köszönöm a választ, de azt is letöltöttem és bemásoltam
    Amúgy meg plugins mappa nem volt fő könyvtárban, de a TrackMapPlugin V0.96 32bit & 64bit.rar mappát kicsomagoltam rFactor2 mappába
    Egyik billentyűparancs sem jó
  • Betyarkoro
    Nem tudom honnan töltötted le ezért azt feltételezem hogy csak magát a plugint szetted le de a térkép gyűjteményt nem az alábbi linkről le tudod azt is tölteni:

http://www.internationalsimracing.com/forum/index.php?topic=3320.0

Update Maps Tracks @ 04/03/2017
    És ide kell másolni: rFactor2/Plugins/TrackMap/Tracks

És szerintem ctrl+space nem alt+space.
  • atys76
    Sziasztok! Letőltöttem a Tracks Map-ot, bemásoltam a jéték könyvtárába, a játékon belűl a plugin be van kapcsolva, de nem tőrténik semmi változás
    Lenyomom az alt+space billentyűt, de hiába mert nem jön elő a menü amiből kiválaszthatnám a térképet
    Mit csinálok rosszúl ???
  • zolee145
    Fura dolog történt. 900 fokos kormányom van. A hdv-ben a TurnsLockToLock 1,25. Ez elvileg 450 fok lenne. 13 fok a kerék elfordulása. Eddig jó volt, látszólag 450 fokot engedett. Ma beléptem devmode-ba, és olyan szinten indirekt a kormány, hogy arra szavak nincsenek. Nyilván a 13 fok 900 fokos kormány elfordulásra nagyon rossz. Hol a hiba a képen? Vagy kint a windowsban kell átállítanom 450 fokra? Ezt nem állítja a játék magától?
  • tonio2006
    Mazda RT24-P -t talált már valaki rf2-hoz? Keresgélek de még nem botlottam bele egyik általam ismert oldalon se.

• tonio2006
  • Betyarkoro
  • tonio2006
    Nem rég csináĺtam.
  • Betyarkoro
    Honnan a kép? :D
  • tonio2006

Fejlődik szépen a dolog! :D
  • Betyarkoro
    Nah úgy látszik mégsem kell hívni a papot. A semmiből csak sikerült előhúzni egy kis optimalizációt. Így már normálisan fut a gt3 pakk is.
  • Betyarkoro
    GT3 Pack Update 2

Changelog 01/11/2017

McLaren 650S GT3 2017 v1.85

- Improved performance when running higher shadow settings.
    - Improved performance through further LOD improvements to opponent cars.
    - Added endurance lights.

Bentley Continental GT3 2017 v1.23

Callaway C7 GT3 2017 v1.23

- Fix for team creation not working.

Mercedes AMG GT3 2017 v1.11

Radical RRXC GT3 v1.17

• Betyarkoro
    Mondtam én hogy megnyitják a piacot minden jött-mentnek.
    Örülnék ha lenne vmi szűrő hogy hivatalos és 3rd cucc.
  • formula1996
    Csak megszuletett...
  • mumus70
    Élő közvetítésünk Dijonból, felvételről... :D

• Betyarkoro
  • Danecay
    0:45-nél a Williams bal első szárnyvéglapján a tükröződés :) Tudom szőrszálhasogatás, meg nem is kötekedésnek szántam, max annyi, hogy szándékosan inkább nem vágtam volna bele a videóba :) de láttunk már ilyet a nagyobbaknál is.
  • simcompany
    ma kezdünk

• bottleopener
    Látom le vagyok maradva. Július óta először 1 hete postolt.

Akkor van remény. :D
  • Betyarkoro
    Nem próbáltam de gondoltam hogy így van az inventory rendszer miatt.
  • bottleopener
    Azt egyébként vágjátok, hogy offline módban indított Steammel nem játszhatsz a megvett fizetős tartalmaiddal? Egyszerűen a játék menüjében nem listázza ilyenkor a megvett autókat.
    Hihetetlen koncepcionális hibának tartom az így bevetett DRMet.
  • Betyarkoro
    4thworld?
    Még postolgat a fórumon. Vagy vki más van az account mögött? :D
  • bottleopener
    A 64bites binary a dupla regiszterszám miatt magával hoz egy nagyjából 30%-os overheadet használatkor. Tehát _valamivel_, de több memóriát eszik a program 64 biten.

A PCI-E 2.0 határába már régebben is bele-bele kóstolt az rF2, a turbózott kontenttel pedig csak rosszabb lett a helyzet. Ezért /volt régen/ javasolt 3. generációs Intel Core processzort vagy későbbit venni, mert az már PCI-E 3.0-t is támogatott.

Sajnos beigazolódni látszik az, amit gondoltam a csapatról régebben.
    -Amit eddig elértek a grafikai oldalon, annak a nagy részét a régi ISI-s öreg kódolta le (DX11).
    -Kunostól igazolt srác csak az elején, projektalapon segített be.
    -Valódi hardcore grafikai programozó szerintem már nincs is a csapatnál. Amióta Nicholas Cage lelépett, nem kapott érdemi frissítést a motor.
    -Intő jel a lelkiismeretes tartalomoptimalizás. Hozzá nem nyúlnának egyébként, ha látnák maguk előtt a határtalan lehetőségeket a motorban, vagy bármi esélyt erre.

A javascriptben kókányolás nem sok mindenre lesz elég attól tartok.