| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
A játék BETA jellegéből adódik az, hogy az időgyorsítás, ami alapértelmezetten is az "X" gombra van állítvan nem működik, vagy csak nálam nem? Továbbá beállítottam a car Status-t is gombra a kormányon, de megnyomva a gombot a DRIVING AIDS-et jeleníti meg. Jut eszembe az "F" betű megynomására az FPS számot is szépen meg kellene jelenítenie, vagy azért FRAPS-al nézi mindenki mert ez a része még nem működik?
Egyébként egész szépen elfut a játék, legalább is szemre, nem látom, hogy akadozna, vagy ahogy felénk mondani szoktuk "darálna", pedig nincs erőművem egyáltalán: C2D E6400, ATI HD4850, 4GB RAM 800MHz. Minden HIGH-on, es bekapcsolva, kivéve az árnyék simítást, 2X Multisampling, Catalystban 4X Anti Aliasing. Ezek ellenére szépnek viszont egyelőre nem mondanám. Egy 7. éves gyári rF1-es szerintem lazán felveszi a versenyt az edigi rF2-ben látottakkal. Az árnyékok HIGH beállítás mellett is recések és valamiért villódznak is. Utolsó, decemberi Catalyst van fent. Árnyék simítással még nem is néztem, de szerintem ez egy elég FPS zabáló opció, más játékokból kiindulva és más játékokban is megvoltam nélküle, pl. az rF1-ben is, persze ott válazstható sem volt.