19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Ettől a sírástól nem lesz rosszabb, h működik akkor működik. -
Azert ir t meg megvarom, mennyi siras lesz, hogy a csuszkalos gumikon eldobta a poros iven, vagy a tiszta palyan :))) -
Nagy a csend igen, mert nagyon jól tudják, hogy kur...a le vannak maradva a többi konkurenstől. Ez a Tim Vetli egy nagy kalap .... És a többi társa is. Pedig ez a szoftver lenne a világon a legprofibb cucc. Van egy sanda gyanúm, hogy az iR sokkal jobb lesz hamarosan, mint az rF2 és utána már csak Tim Vetli és barátai csak a szaros fékcsíkos fecskét cipelheti feleslegesen a nagyanyjához. Majd kiderül hamarosan. -
Ja, mar multkor is elokerultek, talan Wheatley irt gyorban valami szossszenetet, amikor az iR bejelentette a realroad-ot:) Aztan ennyibe maradtak:D
Persze ha az FM, CARS vagy valaki az egyre extrabb esos effekteket prezentalja, akkor nagy a csend:DDD -
Ez az AI reakciodijet prezentalja jol !:))
Most elokerulnek ezek higy jon IR ben is ... -
Ezt meg erdekessegnek tetek be, 2012-es allapot, de jol prezentalja a valodi realroad-ot;)
-
Ez is WIP Adelaide.
-
http://www.virtualr.net/bathurst-rfactor-2-coming-soon
-
-
Hellboy76 #11103 Csak hogy itt is az aktuális verzió legyen:
LaMorgalKart_v1.00
Apró javítás: a 3-as nyomvonal boxkijáratához került egy lámpa -
Ok, megnezem.... -
Az lehetseges, hogy a regebbi elmentett rrbin-ek mar nem kompatibilisek. Csinalj ujat:) 20 AI, 10x gumizodas, idogyorsitas, 1 perc, aztan save:D -
Elvileg egy regebbi sajat mentesem van betoltve, ami mar eleg feketen kellene induljon de semmi.... -
A RealRoad shadereket folyamatosan fejlesztik, mar csereltek is egyszer-ketszer, de a korabbiak is benne vannak a csomagban, elvileg kompatibilis visszafele. Az inditasnal be volt allitva valami? Lehet allitgatni, hogy mi legyen a kezdo, milyen gyorsan gumizodjon stb. -
Az lehetseges, hogy ahogy no a verzioszam, regebbi mod palyan nem latszik a gumizodas ?
Virtualm sebring, mentem rajta jo sokat de nem latok valtozast... -
shiet #11097 Remélem jó lesz. Also ISI fórumon egy emberke Road Atlantán dolgozik LIDAR adatok alapján...
még egy Mosport kéne és engem semmi más nem érdekelne...
-
Hellboy76 #11096 Üdvözlet,
még 2 nyomvonalat felélesztettem a pályán:
La Morgal kart v1.00
Jó szórakozást! -
Lapos a gumi ! :) -
Ez inkabb csak tajekoztato jellegu kep;))) Ha a low/medium-rol feljebb allitanam a kep miatt a gepem, kicsivel jobb lenne, de neked akkor sem tetszene:D -
Igazán szép
-
SimDream-Alfa-Romeo-8C-Spider_v110.rfcmp
-
Alakul.
-
Szerintem is mozgás közben van vele leginkább baj. Ezen képek alapján teljesen rendben lenne a cucc ezen a téren is, mármint ami a grafikát illeti :) -
Replaybol nekem nincs bajom vele, nem egy nextgen de jo.
Inkabb vezetes kozben csunyacska szegeny, egyreszt a fulkek rondak, altalaban lowpoly-k, de ha reszletes is kellene nehany normalis shader.
Plusz a szelvedo eleg idetlenul sotetit, kontraszttalan vacak lesz a latvany , ow -ben jobb. -
Kepeket nem szoktam csak ugy betenni, de ez most jol nez ki:)
-
shiet #11087 Ja sejtettem, hogy ez a kanyar, csak a logó megzavart. :D
szerk: btw a legjobb Bathurst amivel eddig találkoztam (iRacingen kívül) pCARS-ban van. Csak emiatt van a gépen. :D
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.06. 01:32:24 -
A reklamtabla tuti kamu. Ha az ISI sajat eleressel adja ki 3thParty-nak, akkor a neve is kamu lesz. Ez is mod palya lesz, iRacing-szintu lezeres cuccra nem lehet szamitani;) De meg tudjak oldani anelkul is eleg jora, ami az R3E-ben van, azert eleg jo.
Ez a kanyar lesz, ahol a tabla van (ahol indul a sikanos lefele menet).
-
shiet #11085 Ezt mondják fb-on és twitteren is, de most néztem végig három 2015-ös onboardot Bathurstön és nincs sehol LPS logós tábla. Ezexerint ez csak fantázia vagy placeholder. :D
3-4. kedvenc pályám, remélem jobb lesz mint a jelenleg elérhető verzió, a hegyről lefelé jövet azon lenne mit javítani.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.05. 23:20:04 -
A tabla, a kanyar es a hatter alapjan Bathurst. -
shiet #11083 Melyik pályáról van ez?
-
Hellboy76 #11082 Sikerült a gjed-el beolvasni a pályát. Most azzal küzdök, hogy az scn-t hogyan mentsem le. Viszont a lementett gmt-kben 3dsimed-ben megnyitva total szethullanak a feluletek. A palyabirok pedig beolvashatatlanok lesznek mentes utan -
Apex-FIA-GT3-2012_v0925.rar
-
Sajnos grafikailag "regi rendszer", igy az "extrak" sokat zabal(hat)nak. A tukrozodeseket mindenkeppen erdemes low-ra venni, legalabbis az autot tuti (az ugy sem latszik nenetkozben, legalabbis eleg ritka). -
Normalis cockpitek hianyoznak leginkabb, meg egy kis tempo, mert nalam maxon,15 ai-val elottem alig eri el az 50 fpst, igaz elsimitassal....
AC meg a csicsaval is 100+. -
rFactor2 Unedited Screenshot Series :)
Probalkoznak, probalkoznak, de azert hianyzik az AC postprocess csicsa (melysegelesseg, komolyabb HDR, feny effektek, shine stb.):P De ha ezeket lehuzzuk, nem oloyan veszes a dolog.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.05. 16:06:44 -
Ment valasz (jo ez az SG privat:P). -
küldtem egy PM-et, csak mert úgysem jelzi ...:) -
Knutstorp WIP
-
South-Shore-Endurance_v130.rfcmp
-
Nissan-240SX-Drift_v080.rfcmp