19779
  • Scarry
    Sok mindent, de a lista végtelen. :))
  • lac coo
    AC.nál én is puskázni szoktam : autó, pálya, GO ! :DDD
  • Alexease
    Miert, mit vartal a frissitestol?
  • Scarry
    Én szeretem az iR-t is, de nagyobb durranásra számítottam ezzel az új frissítéssel. Mérges voltam ez van.
  • Alexease
    A menu ugyan olyan "ipari", mint a program tobbi resze. Amivel nincs gond, minnel egyszerubb annal jobb. De azert csiszolhatnanak mar kicsit rajta itt ott;) Egy-ket frissebb overlay kijelzes is beleferne, ami plugineknel mar evek ota van (normalis verseny sorrend kijelzes, esetleg map, delta, meretezheto UI stb)
  • bardocz
    A fizika és ffb szerintem jó jobb mint ac, ha már be van állítva, menü ac-ban is idétlen szerintem, főleg a pályák közötti lapozás. Az talán a gtl-ben volt még fasza. De azért a corvetten kívül kipróbáltam volna a shelbyt is, meg gokartot.
  • unrealnoise
    nah azért nem mintha az AC olyan csodás lenne a túlkombinált menürendszerrel..Az rF2-es külső menü szerintem a leginkább átlátható a piacon. iRacing AC, Raceroom, mindet kenterbe veri. Egy baj van vele, hogy nem egységes, nem mindenütt ilyen kidolgozott, pl a játékban, időmérőn, a pályán az UI már kurva elavult egy két helyen...
  • Danecay
    "Kb mintha egy rohadt almat probalnanak letolni a torkodon"

Mi mást?
  • alma2
    Szerintem jobban jartal, hogy nem indult el. Ezek nem tudok hol elnek, ha retro igenytelenseget akorok bamulni, ahhoz nem kell 1Gb-ot letolteni :)
    Kb mintha egy rohadt almat probalnanak letolni a torkodon, hogy egyed, mert nagyon finom belul es kulonleges.

Elinditottam, mindenfele allitas nelkul, bedobott egy gokartos palyara, formula, shelby, gokart mind egyutt. Mondjuk az en shelbymet ratette a formula 1 szarnyara, mindenki osszekadt mindenkivel el sem tudtunk indulni. Maga mostani a palya kivitelezes (kulsore) annyira igenytelen, hogy barmelyik 0.01-es verzioju egy emberes palya az Ac-ben jobban nez ki, Erre mar csak a a menurendszere tud ratenni egy lapattal. Nem tudom hol elnek ezek...
    Magat a shelbyt nem volt rossz vezetni, mint kb egy AC mod kocsit, annyit most sem sikerult mennem vele, hogy a finomsagai elojojjenek ennek a jateknak, mar ha valoban leteznek ilyenek.

• bardocz
    Nekem msot második telepítésre sem indult el a demo. Launcherbe eljutok, de ott hiába választanám a singlepalyert, mint eddig nem indul.
  • shiet
    Várhatsz még egy darabig...
  • unrealnoise
    Helyes. Ezt már különben írta pár hónapra a hivatalos FB oldalon válaszban (nekem :D) az ISI-től valaki. Én is panaszkodtam, mit tagadjam, szeretem az Steam-et, mint platformot. :) És mit tagadjam, az rFactor 2 a legélvezetesebb számomra, most hogy újfent sikerült kipróbálnom a demot végre működő TX kormánnyal. :) Azonnal fizetős lesz nálam, most már kivárom, hogy ott jelenjen meg.
  • Danecay
    Lesz ingyér multi
  • lac coo
    Biztos nekem ment ez ?
    Nem emlekszem semmire ...:)))
  • bottleopener
    Jogos, bocs a múltkori miatt lacoo :)
  • simcompany
    fenébe :( még jó hogy nem vettem meg
  • Alexease
    Sajnos ez attol meg messze van. Ez egyelore csak rally-hoz es hasonlokhoz lesz jo, raadasul ha jol lattam, meg jatekspecifikus resze sincs (vagy nem is lesz), elsosorban palya, kornyezet editor lesz, "egyszeru" export-tal (foleg FBX, ami jo MAX-hez vagy az AC editorhoz kozvetlenul).
    Az rF2-hoz es a "muszaki" szintu GP palyakhoz ez nem lesz jo.
  • simcompany
    Na, jöhetnek a pályák rF2-re. Megjelent a Race Track Builder. Jórasították bassza meg

http://store.steampowered.com/app/388980/
  • bardocz
    Talán karácsonykor leárazzák :DD
  • lac coo
    Es akkor most mi fog tortenni ?':)
  • haflac
    Végre!!!Pár évet késtek ,de jobb később,mint soha. :)
  • bottleopener
    http://www.rockpapershotgun.com/2015/09/11/the-flare-path-back-on-track/

Ha eddig nem lett volna megerősítve, most igen: jön az rF2 is Steamre.
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2015.09.16. 01:30:23
  • lac coo
    Mitol lenne mindegy, mar b ben se volt az, akkor hagytam is a fenebe :)
  • bardocz
    Hacsak nem egyedül F1-be akarsz menni, akkor nem mindegy az sr? Sose fogom ezt megérteni. Akkor zavar ha jó kört mennék, de emiatt elveszi, de amúgy...
  • simcompany
    reklám. meg mégse. amolyan közszolgálati info.
    3db rF2 licenszet osztunk ki. 1 megy a legjobb Formula E pilótának, aki még nem rendelkezik licensszel. Illetve október elején lesz 2 olyan esemény ahol pattintunk 2 licenszet.
  • lac coo
    Ir nekem nem jon be, total kockak ak valo az egesz, az sr t meg meg sem emlitem :)
  • bardocz
    Annyiért iR-ben annyi versenyt mész egy év alatt, amennyit itt sose fogsz
  • Adam Jonas
    mumus70 nevű felhasználóval elég jól kiegészítenétek egymást. :D Ő pontosan így szidja a dolgot, csak nem az iR-t, hanem rF2-t.
  • Ingy2
    Vádaskodásod személyemre nézve sertés Különben is az én dolgom az évenként esedékes parittya-díj kiosztása, az eredmény idén sem okoz meglepetéseket
  • lac coo
    23 000 a lifetime tagsag ????? Az azert nem gyenge , foleg hogy estenkent van kb husz jatekos ....
    .Vagy jatekkal egyutt annyi ? Mindegy az is rohadt sok, foleg ,hogy leszarjak a jatekukat ugy ahogy van ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.15. 18:16:04
  • Scarry
    iR-ben nagyon bíztam , hogy most tényleg leraknak az asztalra, de sajnos csalódnom kellett. Lófaszt nem látni és nem érzékelek semmit sem.Egy nagy szemfényvesztés az egész iR is. AC-t nem is írom, mert az is egy nagy kalap szar.. Egy nagy átverés az egész. Már bánom, hogy sok verdát és pályát megvettem tőlük. Nekem nem jön be mindegy, de leszarom ez van. Smiley-k ide-oda, de a sok okoskodó balfaszt rühellem itt. Kivéve Alex-et, mert ő tényleg ért a dolgokhoz és sok jó tanácsot adott már sok embernek. Ha ő nem lenne, akkor rF2 sem lenne !
  • Scarry
    Ha szimet akarsz, akkor csakis az rF2. A többit nem érdemes kipróbálni sem! Aztán vagy elhiszed vagy nem... A többi szemfényvesztés ahogy Maglódi úr mondaná, de igaza is van!
  • Scarry
    Igen, de én a lifetime csomagra gondoltam, mert azt érdemes megvenni. Jól írtam én, mert megnéztem. 23 az örök tagság most. 45 dollár az olcsóbb kategória, de azt nem érdemes megvenni. Akkor is olcsóbb, mint pl az iR. Az iR-ben a szaros gatyádat is ráköltheted a pályákra vagy az autókra. Aztán semmi értelme. Már nyugodtan egy vasat sem tudnál kipróbálni tesztelni, mert megszüntették azt is. Ha nincs rá lóvéd, akkor meg fogd be és vezesd az ingyenes szimeket és ne siránkozz itt. Igyál meg 8 doboz fasza minőségű sört és üvöltsd, hogy WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Csak viccelek ám. Vedd meg ne szarozz!
  • macleody
    Lehet, hogy neked szaros 23ezer, nekem egy heti fizetésem. Egyébként nincs annyi, ha jól emlékszem 45 dodót láttam.
  • Scarry
    Ha nem tetszik a demo tartalom, akkor próbáld ki először az ingyenes verziót. Ott mindent kipróbálhatsz benne. Google és keress rá. Ajánlom, hogy vedd meg, mert a legjobb szim a világon. Szaros 23 ezer és kész. Azt hiszem. Én még 21-ért vettem, de megérte.
  • shiet
    Sztem az is nagy szó, hogy van demó, AC/pCARS demó létezik?

Arról van vmi infó, hogy a Corvette DP-t mikorra készítik el?
  • Alexease
    Nincsenek is 40-en:D
    De be lehet allitani, hogy max menyi autot latszodjon, igy nem fog elhalalozni;) Hatrafele eleg 1-2, elore meg felesleges kilometerekre szamolgatni.
  • lac coo
    Azért 40 fős online versenynél megnézném hogy lenne öngyilkos a gépem ! :))
  • Alexease
    Rendszeresen cserelgetik a demo tartalmat, ami szerintem nem rossz dolog. Persze nehez eltalalni mindenkinek az izleset es igenyet:)
    Kicsit kocka szimes szempontbol meg midig a legjobb progi, foleg ha valaki online is ki tudja hasznalni (pl. SimCo, banner alatt, rendszeresen vannak versenyek).
  • bardocz
    Akkor lehet megint megéri leszedni kipróbálni :DD