rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- rF1-el már nem tudok mit kezdeni, szeretem, de már nincs hova fejleszteni
- AC-val 10 kör után felidegesítem magam, és nem azért mert nehéz, egyszerűen szar. Számomra.
- Minden újkori szimet próbálgatok. NEM KÖT LE
- rF2-vel akár órákon át tudok körözni, fel sem tűnik, minden kör más, hihetetlen élvezetes.
Ennyi.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Jó lenne ha jó lenne.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
rF2 MatchMaker
Viszont akkor nem csak nekem tűnt fel ez a lepattintós stílus az ISI oldaláról. Amúgy sajnos már kezd a közösség maga is ilyen lenne az ISI fórumon. Ott van Tommy78 SEAT Leon EuroCup-os topikja, vannak érdekességek 1-2 embertől. Amikor pl. állandóan ironizálnak a VirtualR-es Montoya-val kapcsolatban, meg hogy mindenki azt mondja, hogy az rF2 modding halott.
Másik, tilos leírni nemtetszésedet egy moddal kapcsolatosan is. Múltkor ezt megtettem a Ferrari 643-mal kapcsolatosan. Leírtam, hogy "nagyszerű" a mod, hogy 20 autóval 60 FPS alá megy a rajtnál a játék, míg az URD GT-nél sem esik le 60 alá sem. Errefel minden arrajáró ember elkezdett beszólogatni nekem, hogy mit fikázom a modot, meg örüljek, hogy ingyen van, és aminek még inkább örüljek, hogy egyáltalán fut annyira jól a cucc még a rajtnál is, hogy simán lehet vele játszani. 😄 Hát mondom szuper, hogy megveszek egy játékot, amire folyamatos fejlesztést ígérnek, és már lassan 2 éve nem bírják jól optimalizálni.
Egy szó mint száz, kicsit (sőt, nem kicsit, nagyon) el van szállva magától az ISI. Anno hasonló volt SimBin-nél is, bár ott azért ennyire nem volt vészes a dolog, de nekem már anno az se tetszett. Ők viszont most kezdenek már rájönni, hogy muszáj hallgatni a közzösségre, hogy mit szeretnének, és mit nem. pCARS is ezért lehet népszerű és sikeres, mert a közösségre építenek. Elmúltak azok az idők, amikor a fejlesztő megcsinál egy játékot, piacra dobja, és az használja, aki akarja és akinek tetszik.
Talan ket eve, a megjelenes kornyeken, panaszkodtak az emberek, hogy a szerver listazo nem tud alapveto dolgokat (kulonfele szuresek, rendezesek, kedvencek, informaciok, kiirasok stb). Erre az volt a valasz, dolgoznak rajta, lesz majd minden. De hat – jott a reakcio – 4-5 eve dolgoztok a programon, ez alap lenne?! 😊
A vicc az, hogy ezeket, ket ev elteltevel, a mai napig sem tudja😊<#idiota>#idiota>
Sot, az alap szerver programjuk, keptelen kitolni magabol az alap auto es korido infokat...
A másik amin kiakadok (szintén ISI fórumon olvasgatva) amikor magyarázkodnak, hogy de ezt meg azt kellett csinálni ehelyett meg ahelyett és hogy mi is emberek vagyunk meg erre nincs idő, vagy nem így terveztük blabla. Bakker, kifizettem 80 USD-t a játékért, engem nem érdekel, hogy neki akkor pont hasmenése volt és ezért b@szta el a multihost programot és olyan amilyen (ez csak egy példa volt). Engem nem a magyarázkodás érdekel, hanem hogy mit tesznek a javításért, és erről egy szó sem esik.
Beirni a kotelezo szerver nevet, es nem kotelezoen bemasolni egy weboldal cimet (fomum, bajnoksag, portal) es az esetleges auto/palya modok letoltesi linkjet/elereset.
Persze ettol nem kell/lehet azonnali telthazra es futamokra szamitani, de ha valaki csak egyeduli korozgetesre keszul, es megis beesik 1-2 ember, megiscsak jobb a hangulat es a kihivas. Legyen az auto vagy palya teszt, setup keszites, versenuyre keszules, vagy csak egyszeru palyagumizas;P
Be lehet irni a forumba is az infot, ha valami mod, akkor johetnek a letoltes linkek, mehet pass-szal vagy anelkul. Semmi extra, semmi kotelezettseg vagy elvaras, ne legyen csalodas vagy hasonlo😊
iR: bevezettek az alsobb kategoriakban a segitsegeket, nyitottak a divatosabb tartalom fele, folyamatosan bovitik a platformot (PC, MAC, Linus es majd Steam), benne a 64bit es dolgonak a DX11-en (tobb latvany es hangulat). A folyamatos bevetel adott (elofizetes, tartalmak).
AC: nagy szerepet kapott a latvany, egyertelmu a divatos es nepszeru autok szerepe, abszolut egyszeru mod platformot akarnak, a vegtelensegig leegyszerusitettek a program kezelest (nehany kattintassal hasznalhato legyen), es normalis szinten tartva a szimet, elvezetes es egyszeruve varazsoltak az autokezelest. Hiaba a modolas, a DLC-kbol tuti lesz folyamatos beveteluk.
R3E: bar a valodi szimes resze (fizika, ffb, gumi) a regi, de a tobbi reszet igazi jatektermi latvanyos, hangulatos szinre hoztak, „mindenkinek” egyszeru de elvzetes kezelessel, de foleg versnyzessel, sok-sok nepszeru tartalommal. Tartalomertekesitos, csomagokkal, a bevetel adott.
CARS: egyertelmuen szimes kornyezetre epitett multiplatformot csinalnak, miindenbol toppot (szolgaltatas, latvany, hangulat, tartalom), elvileg kesobbi DLC-kkel, igy penzugyileg nagy kasza lehet belole.
Az rF2 meg lenyegeben elvagta magat a nagykozonsegtol. Erosen HC szim jelleg, nem adtak a latvanyra, szinte csak a komolyabb es felkeszultebb bajnoksagoknak kedveztek, elofizetes, maceras online hasznaltat, erthetetlen uzletimodell.
Ertem en, hogy miutan Wheatley atjott az iR-bol, az rF2-ben probalt megvalositani egy hybrid modellt, de hihetetlen, hogy nem latta(k), merre mozdulnak az iegenyek es a piac?!
Meg úgy nagyjából egyre több emberrel.... 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.22. 13:50:51
Jó példa erre a múltkori standard licenszről lifetime-ra váltál: megkérdeztem, miért nem elég csak a különbözetet kifizetni, miért kell még rátenni 1 éves előfizetési díjat pluszba. Indoklás: elég sok idő, míg átállítja egy embernél a licenszt (ő maga leírta, hogy kb. 30 másodpercbe telik), meg hogy nekik sokkal jobb lenne, ha mindenki a standard licenszt használná, nem pedig a lifetime-t. Szóval legyek hálás, hogy licenszváltás terén még hajlandó rámszánni +12 dollárért 30 mp-es a munkaidejéből. <#falbav>#falbav>
Ilyen hozzáállás mellett nem kell csodálkozni, ha 10-ből 8 ember inkább másik szoftvert választ.
tudom csúnya dolog, de ők keresik a bajt maguknak 😄DD
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2014.11.22. 12:10:41
Ezen kéne elgondolkodni és minél több embernek használni a játékot, mert nagyon frankó. Ez az új Corvette is baromi jó lett szerintem. Érezni, hogy utcai autó, de azért lehet terelgetni szépen.
Nem fizetnek erte ezert alig van ember, alig van ember ezert meg minek fizessen.
A szuttyogasuk az elejen arra volt csak jo, hogy total erdektelensegbe fulladt az egesz.
Nem titok ha valami uj cucc jon egy jatekhoz, megugrik kicsit az erdeklodes.
Kunos ezt nagyon jol eszrevette, folyamatosan tolnak valami cuccot, penz is jon, az emberek is elokerulnek ilyenkor....
Meg ugy igazabol akkoriban nem is volt mas uj fejlesztes, talan csak nkp ami ugye csak az elvetemulteknek volt jo 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ugyanakkor érdekes ez a mostani helyzet, mert az RFT-be ennyire kevesen még sosem voltak egy szezon során, mint ami júniusig tartott. Ha valamelyik bajnokságban, akkor ott mindig 18 fő körül voltak minimum egy futamon, nem pedig 8-an, mint júniusban...
Szóval én az egész rF2 eddigi sikertelenségének az okát részben erre tenném, hogy nincs itthon vele nagyon bajnokság szervezve. A másik pedig, hogy a program folyamatosan fejlesztés alatt áll, és az elején ugye az első 1,5 év elég döcögősre sikerült. Harmadrészt, talán már túlzottan is részletes az rF2 fizikája; ez alatt azt értem, hogy talán még az rF1-hez viszonyítva is jóval több idő kell, míg kiismersz egy kocsit és teljesen ki tudod hozni belőle a maximumot, és talán lehet, hogy sok embernek éppen ez veszi el a kedvét, hogy nincs türelme órákat készülni egy futamra.
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2014.11.21. 23:16:36
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Ide tolhatnak bármit, a kutya nem fog fizetni a semmiért 😊
Mondjuk ha beraknának a játékba pl. +2-3 GT3-as autót vagy +2-3 BTCC vagy +2-3 GT4-es vagy 3-4 WTCC vagy 3-4 ETCC autót már más lenne a helyzet.
Miért is kellene nekem ISI-hez pénzt tolni, azért hogy mondjuk te üzemeltetsz egy szervert és oda akarok járni ??? 😄
Nem az összeggel van baj, sokan áldoznának rá ennyit, mondjuk DLC-kért...
De ezt kibeszéltük már párszor, halott ügy ...
De az elofizetes miatt, ez nagyon el van baltazva, meg ha valaki benez, kedve is lenne, a bankkartyat mar nehezen fogja elovenni😄 Inkabb visszamegy az AC-be, es tolja ingyert;D