rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scarry
Volt a megjelenés elején pit személyzet, de kivették belőle. Nem tudom miért. ISI biztos tudja.<#vigyor> http://www.youtube.com/watch?v=fIbZxceGF0s

Valaki viszont csinálhatna már pit személyzetet, nem animáltra gondoltam, bár az volna az igazi, csak olyat mint az rF-ben van. Ezt a villogó piros nyilat alig lehet látni, és boxkiállásnál, ha valaki épp az előző garázsnál tankol ki is takarja.
A fórumot látogatók közül van aki ezt el tudná készíteni?

Adam Jonas
Kafa <#eljen>

Tegnap este olvasgattam bele az ISI fórumba, valaki elkezdett azzal foglalkozni, hogy felújítgatja a textúrákat, meg 1-2 modellt a pályán (pl. szalagkorlát). Mennyivel jobban néz ki úgy a játék....

Alexease
Slovakiaring_v100.rfcmp

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.10.27. 21:06:07
simcompany
Lényegében, a megjelenés kötelező.

info »»»

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Ingy2
Elvileg lesz de pl a vízes aszfalt szimuláció is akkor lesz teljes amikor az aquaplaning pocsolyák stb. kész lesz. Szóval elvileg sokat fog tudni de mint minden, idő leprogramozni.

Más, kezd addiktívvá tenni az Interlagos-i pálya, egybepipáltam a BES-t, URD, Camaróval 29 AI ellen hátúlról 1 órás verseny, iszonyat kemény csaták ha nem fogy el az URD-s kocsiknak a benyája az utsó elötti körben nem lett volna meg a győzelem :D

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Adam Jonas
Anno, mielőtt megjelent volna az rF2 bétája, ígérgették, hogy rally modokra is alkalmas lesz a játék. Erről tudtok valamit, hogy végső soron meg is valósítható a dolog? Itiner plugin-t már láttam a játékhoz, azonban egyetlen rali autót/szakaszt sem még.

zolee145
Egyik pályán sincs tv kamera dev mode-ban, és soha nem is volt nálam. Pedig amúgy minden pályán van ha single módban megyek.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

b-type
Az utolsó mondatod a lényeg Alex, nem is értem miért kell már megint háromnegyed hozszólást az AC általad vélt dolgainak szentelni.
Sztem én beeshetek, ahogy be is estem rF2-n online-ra és kb. uannyira voltam sikeres mint az AC-ban. Sem itt, sem ott nem váltom meg a világot rákészülés nélkül. Ez sztem nem jó érv.
Akik pedig az AC-ban Ufo kategória az itt is az lenne, és az iRacing-ben is az..nem akarom a nevüket felemlegetni, mert te is tudod kik ők, és nem szeretném belecitálni őket a saját vitámba. Ez sztem nem jó érv.
Sok szimes nyomja az AC-t, és megy vele bajnokság is, nálunk talán csak a GTR Masters, de nemzetközi szinten is több megy már most is.
Ez sztem nem jó érv.
..és akkor van az hogy warez-ban tolják mert sajnálják a pénzt...lehet, legyen..nekem mindegy.

De sztem hagyni kéne az AC-t, nem annak a hátán kellene az rFactor 2-nek feltáplászkodnia, ez gy önálló szim, megy vele bajnokság is, oda kell fektetni az energiát nem azt sugallni hogy ide a komoly szimesek tartoznak, oda meg az akit a csillogás meg az olcsóság érdekel...mert ez hülyeség, ezt a DDR2-s rendszeremml és a 4-5 éves egymagos procimmal mondom, tökre nem azért játszom vele, mert csillog....olyat csak mások képein látok.

2012. január: AC jó lehet, de azért az rF előnyben lesz az időjárásával, és azzal, hogy addigra eléggé kész lesz már, az emberek ehhez szoktak meg etc. :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Vannak a palyan kamerak vagy eleri oket a progi?
Alexease
Hosszutavon nem biztos hogy bukta, vagy legalabbis van meg ra remeny hogy kicsit felfusson;) Valszeg az ISI sem csak a program az eladasaibol el, belefer nekik hosszabbtavon piszkalgatni es ingyen tartalmakat tologatni hozza.

Ha programokat (szimeket) vagy program stilust kell hasonlitani, akkor jelenleg igazabol "csak" az iR, rF2 es az AC van.

Az rF2 nem az AC alternativaja, hanem inkabb az iR-e. Valszeg ahhoz is probaltak beloni, ahhoz kozelebb all. Az rF2-ot inkabb a szervezett bajnoksagoknak terveztek, amihez kicsit keszulni kell, setup-olni, gyakorolni, nem eleg teljesen ismeretlenul belepni es kitolni a szemet:)
Az AC jelenleg, es valszeg hosszutavon is ugy marad, inkabb a fun-race kozonseget celozta meg, pont arra jo, amire mostanaban hasznaljuk (rovid, tetnelkuli, egyszeru, valodi kotottsegek es szabalyok nelkul gyors fun versenyek). Es arra tok jo;)

Persze majd az AC is fejlodik, de van meg rajta mit hegeszteni, es a jelenlegi rendszert elnezve, nehez lesz komolyabb dolgot kicsikarni belole. Egyelore nincs, nem mukodik, rossz, hasznalhatatlan: kijelzesek, eredmenyek, tablazatok; zaszloszabalyok; kulonfele rajtolas (pit, felvezeto kor, allo- vagy repulorajt); normalis szerver inditas, mukodtetes, festesek, autok; korlatozasok (cockpit, setup, upgrade, mod cuccoknal csalas); festesek letoltese; onboard allitasok es kijelzesek; stb.

Azert a nepszeruseg es felhasznalok szamanal, erdemes az emberek osszetettelet es hozzaallasat is figyelembe venni.
Az AC-ra rabukott mindenki, nem csak a szimeseket celoztak meg, boven vannak az NFS es hasonlo kategoriabol is, valszeg ok adjak a nagyobb kozonseget. Ok rF2-ot nem fognak hasznalni (nem szep, nincs olyan tartalom, maceras hasznalni, nincs fun roncsderby). Es ar szempontjabol sem mindegy, az AC ahhoz kepest extra olcso, es akar warezben is megy fullosan. Sokan a tizen-husz Euro-t is sajnaltak erte. Ok nem fognak tartalmakat vasarolgatni vagy elofizetni az online-ert.

Ettol persze nem lesz jobb az rF2-nek, mert valoban elbaltaztak:D
zolee145
Dev módban miért nincsenek tv kamerák? Csak az autón lévő kameranézetekből lehet visszajátszást nézni.

lac coo
Online szempontbol ez bukta.
Ket ev mulva is az lesz....
Tartalomert hajlandok fizetni az emberek, de azert hogy felmehessenek egy nyomorult publikszerverre, azert nem, es teljesen igazuk van. Most meg mar ezert senki nem fog fizetni, hogy megnezhessen 4 db ures szervert a listan :)
Lehet ezt eroltettni, meg hinniuk abban, hogy a hc szimes ugyis kifizeti, de nem fogja. Keres mas jatekot es annyi.....
A masik, bar mar sokszor kitargyaltuk, keves a tartalom,a mindenbol egy kicsit pont a legrosszabb....Az userek 90 %-a nem mindenevo, es amit szeret talal majd egy neadj isten ket autot, aztan ossza be,premium aron.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.26. 09:57:02

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Adam Jonas
Pontosítok: 2014-es modban nem vesz már részt (ha jól szűrtem le, nem foglalkozik többet rF2-vel).

maffioso
Nem az volt a közlemény, hogy a csaj már nem vesz részt a fejlesztésben, ezért lelövi az oldalt?

\"If in doubt, flat out!\"

Adam Jonas
Ha már GT3.

Most olvasom FB-n, hogy az rF2-es BES modnak lőttek, nem lesz tovább javítva/fejlesztve...

Ingy2
Na kipróbáltam Sao Paulát, nagyon durva GT3-al, stiftung wahrentest= Zérgút <#idiota>

Scarry
Mindegy. Majd lesz valahogy. <#nyes>
Ingy2
Tod van nem hivatalos demo, kipróbálod és nem szaladsz bele a nyitott kanálisba<#idiota>

zolee145
Még a pénzt talán meg is úsznád, de ha megtudja, hogy ezek miatt nem fogsz részt venni a család mindennapjaiban az elkövetkezendő 3-4 évben akkor biztos összekészíti a cuccaidat egy bőröndbe az ajtó elé. :D

oneal1
:D :D

!Forza Ferrari!

simcompany
f1 2014-ért meg is érdemelnéd <#nyes>

Scarry
Én is megvettem az rF2, AC, GSC Extreme, Formula Truck, iR, F1 2014. Bár az utóbbit nem kellett volna... Asszony jól valagba fog rúgni, hogy ennyi pénzt költöttem ezekre.<#idiota>
b-type
Ennek sosem lesz vége, rF2 vs. AC, AC vs. Pcars...
sztem sem kell ezzel foglalkozni <#eljen> , szórakozzon mindenki azzal ami neki tetszik, én mindet megvettem, mert minden szim nekünk jó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Az rF2-ot nagyon elbarmoltak az elejen. Jo erosen felpozicionaltak (arak, elofizetes), ami szimes szempontbol helytallo lehet, de mint jatek, a nagykozonsegnek, attol messze nem. Valszeg Wheatley okossaga (az iR-bol jott at:P), foleg ez az elofizeteses rendszer. Csak nem jott be.

Persze, ha normalisan talaltak volna, es nem hagtak volna ki kozben egy evet, az AC akor is nepszerubb lenne a nagyatlag jatekosok koreben, mert extra olcso (vagy ingyenes), divatos, nepszeru, latvanyos csillogo tartalmakkal, hangulatos, "egyszeru" kezelhetoseggel es jatekelmennyel, azonnali sikerelmennyel;) Ezzel nehez lenne versenyezni:P

De ha az ISI az elejen jobban megnyomta volna, es valszeg a messze elmaradt eladasok ellenere is folytatta volna a fejlesztest, a szimesek, modderek es bajnoksagok koreben most sokkal nepszerubb lehetne.
Most igy kell neki meg 1-2 ev, amig a komolyabb bajnoksagok koreben visszakuzdi magat az elmezonybe.
oneal1
Amúgy így, hogy meg van pár napja az rf2, ki kell, hogy mondjam : nagyon tetszik!
végre, kihívás beülni pár autóba, nem pedig egyből hibátlanul körbeér az ember

Na meg iszonyat élmény volt a szerdai futam!:)

!Forza Ferrari!

simcompany
Nekem nincs bajom az AC-val, nekem nem tetszik, és ennyi. Nem fogok ezen pörögni. Ez egy tipikus dolog, mint régen az rF vs Race07

oneal1
ez igaz, viszont nekem már hányingerem lett az online AC-tól...sok "versenyző" a szervereken... komolytalan.
még a szervezett futamokon is sok a nem oda való...

!Forza Ferrari!

Scarry
ISI-nek is kellene akciózni, hogy olcsóbb legyen, de azok nem engednek az árból. Talán akkor több magyar megvenné. AC-t sokkal olcsóbban meg lehet venni neten és ez is sokat számít.
Utoljára szerkesztette: Scarry, 2014.10.25. 10:51:33
Scarry
AC-hoz is erős gép kell és mégis teli van. Az is a baj, hogy sok magyarnak nincs meg. Csak a tört verzió.
Utoljára szerkesztette: Scarry, 2014.10.25. 10:37:28
Szabi
persze hogy üresek, hisz a játékosok nagy része fel se tud menni onlájn és az idiótaságuk miatt már valószínű nem is fog

"Nulla tenaci invia est via"

simcompany
Szerintem ez azért van mert elbaszták az elejét, és a marketing az olyan gyenge náluk mintha valami kezdő hobbisták lennének. És még mindig elég erős gép kell ahhoz hogy tényleg normálisan fusson.

Scarry
Szerintem is a legjobb szim, de sajnos az AC-n rengetegen vannak online. rFactor2-ön meg szinte üresek a szerverek. Jó lenne valamit alkotna az ISI, mert így nem lesz jó hosszú távon.
Utoljára szerkesztette: Scarry, 2014.10.25. 09:55:30
simcompany
Még egy picit faragnának a 64bit kihasználásán, az időjáráson, és semmi gondom nem lenne. Igaz, most is messze a legjobb sim szerintem.

Alexease
Igen, multkor kitargyaltuk, hogy jo lenne egy komolyabb es hosszabbtavu ISI–Reiza egyuttmukodes:) Az ISI-nek jol jonnenek onnan a tartalmak, a Reizanak meg egy komolyabb verfrissites az engine-be.
Szabi
na akkor most jöhetnek a kamionok, majd a többi pálya is :D

simcompany
Igazából Reiza cucc. Gondolom van valami biznisz, hogy Ők átadnak munkákat, és használják az új engine. Vagy legalábbis szeretnék ebben hinni :)

Alexease
Nagyon belehuztak!!! <#eljen>
Scarry
http://rfactor.net/web/rf2/tracks/sao-paulo-brazil/
zolee145
Nordon elég durva.
Szeretem az rF2-t. Ha piszkálok valamit a fizikában általában úgy reagál rá a pályán ahogyan azt várom. :)

Ingy2
<#idiota>

Szabi
<#szeret>

zolee145

simcompany
igen

Alexease
Gondolom, szokas szerint, foleg hogy ezek a "nevesitett" kiadasok online ligakhoz keszulnek, az AI-val nem nagyon foglalkoznak:/
Ingy2
Nem rossz de az AI nagyon lassú rajta, kevés pálya ismerettel is a 100%-os AI-nak ad az ember 5 mp-t körönként.<#idiota>

oneal1
tegnapi monza is ez a racefactor verzió?

!Forza Ferrari!

Alexease
FSR-2014-COTA_v100.rfcmp

Szerencsere eleg jol osszerakjak oket (RaceRFactort), mar hianyoztak ezek a csapatok, bajnoksagok, aki osszefogjak a dolgokat.
A masik csapat (FSR) is nyomatja, nekik is fent van mar 12 palyajuk. Osszehasonlitani, foleg normalisan, nem tudtam oket, de azok sem rosszak.

simcompany
Ezek a racefactoros pályák elégé rendben vannak

Alexease
Abarth-500-695_v250.rfcmp

F1SR-Classis-F1-1990_v068.rfcmp
F1SR-Classis-F1-1991_v068.rfcmp
F1SR-Classis-F1-1992_v079.rfcmp
F1SR-Classis-F1-1993_v068.rfcmp
F1SR-Classis-F1-1994_v066.rfcmp
F1SR-Classis-F1-Sounds_v100.rfcmp

Az F1SR-bol kettot neztem meg, atlagos modell minosegek, a hang egy kicsit hitvany, de megis jo, amugy semmi extra, fan-oknak jo:) Kulon pakolhato barmelyik, de a hang csomag kozos.