rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fórumot látogatók közül van aki ezt el tudná készíteni?
Tegnap este olvasgattam bele az ISI fórumba, valaki elkezdett azzal foglalkozni, hogy felújítgatja a textúrákat, meg 1-2 modellt a pályán (pl. szalagkorlát). Mennyivel jobban néz ki úgy a játék....
Más, kezd addiktívvá tenni az Interlagos-i pálya, egybepipáltam a BES-t, URD, Camaróval 29 AI ellen hátúlról 1 órás verseny, iszonyat kemény csaták ha nem fogy el az URD-s kocsiknak a benyája az utsó elötti körben nem lett volna meg a győzelem :D
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Sztem én beeshetek, ahogy be is estem rF2-n online-ra és kb. uannyira voltam sikeres mint az AC-ban. Sem itt, sem ott nem váltom meg a világot rákészülés nélkül. Ez sztem nem jó érv.
Akik pedig az AC-ban Ufo kategória az itt is az lenne, és az iRacing-ben is az..nem akarom a nevüket felemlegetni, mert te is tudod kik ők, és nem szeretném belecitálni őket a saját vitámba. Ez sztem nem jó érv.
Sok szimes nyomja az AC-t, és megy vele bajnokság is, nálunk talán csak a GTR Masters, de nemzetközi szinten is több megy már most is.
Ez sztem nem jó érv.
..és akkor van az hogy warez-ban tolják mert sajnálják a pénzt...lehet, legyen..nekem mindegy.
De sztem hagyni kéne az AC-t, nem annak a hátán kellene az rFactor 2-nek feltáplászkodnia, ez gy önálló szim, megy vele bajnokság is, oda kell fektetni az energiát nem azt sugallni hogy ide a komoly szimesek tartoznak, oda meg az akit a csillogás meg az olcsóság érdekel...mert ez hülyeség, ezt a DDR2-s rendszeremml és a 4-5 éves egymagos procimmal mondom, tökre nem azért játszom vele, mert csillog....olyat csak mások képein látok.
2012. január: AC jó lehet, de azért az rF előnyben lesz az időjárásával, és azzal, hogy addigra eléggé kész lesz már, az emberek ehhez szoktak meg etc. :)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha programokat (szimeket) vagy program stilust kell hasonlitani, akkor jelenleg igazabol "csak" az iR, rF2 es az AC van.
Az rF2 nem az AC alternativaja, hanem inkabb az iR-e. Valszeg ahhoz is probaltak beloni, ahhoz kozelebb all. Az rF2-ot inkabb a szervezett bajnoksagoknak terveztek, amihez kicsit keszulni kell, setup-olni, gyakorolni, nem eleg teljesen ismeretlenul belepni es kitolni a szemet:)
Az AC jelenleg, es valszeg hosszutavon is ugy marad, inkabb a fun-race kozonseget celozta meg, pont arra jo, amire mostanaban hasznaljuk (rovid, tetnelkuli, egyszeru, valodi kotottsegek es szabalyok nelkul gyors fun versenyek). Es arra tok jo;)
Persze majd az AC is fejlodik, de van meg rajta mit hegeszteni, es a jelenlegi rendszert elnezve, nehez lesz komolyabb dolgot kicsikarni belole. Egyelore nincs, nem mukodik, rossz, hasznalhatatlan: kijelzesek, eredmenyek, tablazatok; zaszloszabalyok; kulonfele rajtolas (pit, felvezeto kor, allo- vagy repulorajt); normalis szerver inditas, mukodtetes, festesek, autok; korlatozasok (cockpit, setup, upgrade, mod cuccoknal csalas); festesek letoltese; onboard allitasok es kijelzesek; stb.
Azert a nepszeruseg es felhasznalok szamanal, erdemes az emberek osszetettelet es hozzaallasat is figyelembe venni.
Az AC-ra rabukott mindenki, nem csak a szimeseket celoztak meg, boven vannak az NFS es hasonlo kategoriabol is, valszeg ok adjak a nagyobb kozonseget. Ok rF2-ot nem fognak hasznalni (nem szep, nincs olyan tartalom, maceras hasznalni, nincs fun roncsderby). Es ar szempontjabol sem mindegy, az AC ahhoz kepest extra olcso, es akar warezben is megy fullosan. Sokan a tizen-husz Euro-t is sajnaltak erte. Ok nem fognak tartalmakat vasarolgatni vagy elofizetni az online-ert.
Ettol persze nem lesz jobb az rF2-nek, mert valoban elbaltaztak:D
Ket ev mulva is az lesz....
Tartalomert hajlandok fizetni az emberek, de azert hogy felmehessenek egy nyomorult publikszerverre, azert nem, es teljesen igazuk van. Most meg mar ezert senki nem fog fizetni, hogy megnezhessen 4 db ures szervert a listan :)
Lehet ezt eroltettni, meg hinniuk abban, hogy a hc szimes ugyis kifizeti, de nem fogja. Keres mas jatekot es annyi.....
A masik, bar mar sokszor kitargyaltuk, keves a tartalom,a mindenbol egy kicsit pont a legrosszabb....Az userek 90 %-a nem mindenevo, es amit szeret talal majd egy neadj isten ket autot, aztan ossza be,premium aron.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.26. 09:57:02
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"If in doubt, flat out!\"
Most olvasom FB-n, hogy az rF2-es BES modnak lőttek, nem lesz tovább javítva/fejlesztve...
sztem sem kell ezzel foglalkozni <#eljen>#eljen> , szórakozzon mindenki azzal ami neki tetszik, én mindet megvettem, mert minden szim nekünk jó.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Persze, ha normalisan talaltak volna, es nem hagtak volna ki kozben egy evet, az AC akor is nepszerubb lenne a nagyatlag jatekosok koreben, mert extra olcso (vagy ingyenes), divatos, nepszeru, latvanyos csillogo tartalmakkal, hangulatos, "egyszeru" kezelhetoseggel es jatekelmennyel, azonnali sikerelmennyel;) Ezzel nehez lenne versenyezni:P
De ha az ISI az elejen jobban megnyomta volna, es valszeg a messze elmaradt eladasok ellenere is folytatta volna a fejlesztest, a szimesek, modderek es bajnoksagok koreben most sokkal nepszerubb lehetne.
Most igy kell neki meg 1-2 ev, amig a komolyabb bajnoksagok koreben visszakuzdi magat az elmezonybe.
végre, kihívás beülni pár autóba, nem pedig egyből hibátlanul körbeér az ember
Na meg iszonyat élmény volt a szerdai futam!:)
!Forza Ferrari!
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
még a szervezett futamokon is sok a nem oda való...
!Forza Ferrari!
Utoljára szerkesztette: Scarry, 2014.10.25. 10:51:33
Utoljára szerkesztette: Scarry, 2014.10.25. 10:37:28
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Scarry, 2014.10.25. 09:55:30
Szeretem az rF2-t. Ha piszkálok valamit a fizikában általában úgy reagál rá a pályán ahogyan azt várom. :)
Szerencsere eleg jol osszerakjak oket (RaceRFactort), mar hianyoztak ezek a csapatok, bajnoksagok, aki osszefogjak a dolgokat.
A masik csapat (FSR) is nyomatja, nekik is fent van mar 12 palyajuk. Osszehasonlitani, foleg normalisan, nem tudtam oket, de azok sem rosszak.
F1SR-Classis-F1-1990_v068.rfcmp
F1SR-Classis-F1-1991_v068.rfcmp
F1SR-Classis-F1-1992_v079.rfcmp
F1SR-Classis-F1-1993_v068.rfcmp
F1SR-Classis-F1-1994_v066.rfcmp
F1SR-Classis-F1-Sounds_v100.rfcmp
Az F1SR-bol kettot neztem meg, atlagos modell minosegek, a hang egy kicsit hitvany, de megis jo, amugy semmi extra, fan-oknak jo:) Kulon pakolhato barmelyik, de a hang csomag kozos.