19779
  • macleody
    Atlanta van benne, Shelby Cobra, Formula Renault, meg gokart.
  • bardocz
    Már nem a corvette meg a formula renault van benne? Silversotnnal.
  • macleody
    Felraktam a demót a gépre, mondom kipróbálom már mégis milyen. De kinek jutott eszébe a demóba F1 verdát tenni, meg ezt a hülye pályát? Most majd megjön a kedvem, hogy megvegyem a cuccot? Komolyan nem értem.
  • lac coo
    Akkor csereld ki normalosra, csomagold vissza es ugy rakd fel !:)
  • Alexease
    Sajnos az ISI tori magat, mar sokan panaszkodtak, ha mast nem, legalabb kulon hangero allitast tehetne a menukbe. Nem ertem miert nem lehet mindennel megszorni a menurendszert?! Ez ugy szim, aki ezt hasznalja nem teved el (vagy ne piszkalja es legyen default gomb:P).
    Tobbfele csuszas hang van (15db), mindegyik kicsit mas, kulonfele gumikhoz, helyzetekhez. Az autoknal lehet kulon allitani, hogy milyen sebessegnel es terhelesnel hogyan valtozzanak.

Kozben csak kicsomagoltam: rFactor2_TMTires.zip :)
  • lac coo
    Kikapcsolni nem akarom, az kell, de szornyen rossz a hangja .
  • Alexease
    Silverstone-Legends-1975_v110.rfcmp
  • Alexease
    A hangerejet tudod csokkenteni es/vagy kikapcsolni;) Valtoztatni nem nagyon lehet, az a csomag amiben van, le van vedve. Kiveve a modoknal, ami esetleg sajatot hasznal.

Itt tudod csokkenteni: ..\rFactor2 DATA\UserData\player\player.JSON
    Ezzel: "Vehicle Scrubbing VolMult": 7e-005
  • simcompany
    sőt az alap ütközés hangok is botrányosak. igen, ha nem lesz, akkor csinálok. csak ezzel az a baj, hogy akkor eltérés lesz szerverre lépéskor
  • lac coo
    Gumihangokra nincs valami mod vagy akarmi ? Megvadulok ettol a sustorgastol mar.....
  • Szabi #11182
    mert ezek a legszebbek

a Steam-re kerülés és még néhány ilyen mód tényleg csodákat művelhet a játékkal, bár ahhoz még néhány cars-os pálya is kéne :D
  • shiet
    Ha teljesen az alapoktól csinálják újra akkor viszont nem értem, hogy miért nem újabb, aktuális autókkal készítik a modot.

szerk: gondolom csak a régiekhez vannak adataik.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.14. 01:35:12
  • Alexease
    Valszeg nem csak sima "konvert" lesz.

• shiet
    Csak annyit remélek, hogy javítanak a hangokon és a dashboardokon az rF1-es verzióhoz képest. Ez a mod megfordíthatja az rF2 sorsát.
    Főleg a Flat6 mod, mindenki szereti a Porschékat, nem?
  • Alexease
    EnduRacers WIP
  • zolee145
    Köszi.
  • Alexease
    Ment privat.
  • zolee145
    Ezt át tudnád nekem dobni kicsomagolt verzióban? Tudod, hogy devmode-ban tudjak mókolni vele. :) Köszi.
    Ha shift street akkor nagyrészt az én fizikám, ami elvileg akár jó is lehetne, de eleve tudom, hogy mi az ami nagyon rossz benne. :)
  • lac coo
    Le akartam tolteni, de felul akarta ir i, szoval nekem is ez van fennt, viszont regebben mikor hasznaltam a fak ilyen egybe lapok voltak fura atlatszosaggal...majd megnezem hatha megjavult.
  • Alexease
    Silverstone is jo lett:)
  • Alexease
    Ez egy Marussia :)))))
    Valami hipe-hupa van az aljan, elpattogott az auto:P
  • simcompany
    örúzst toljuk már padlón kérem szépen :)
  • Alexease
    Es "csinaltam" gyorsban egy ilyet is, ha mar lett uj ISI GT1 verzio: SimDream-Nissan-Skyline-R34-GTR_v100.rfcmp ;)

Igy hogy piszkalom, ahhoz kepest hogy SimDream, eleg gazul vannak ooszetakolva, latszik, az rF2-vel nem igazan foglalkoznak. Eredetiben rossz az auto menuben a lista, nincsenek auto ikonok, hianyos a hang, hasznalhatatlan a cockpit (nagyon alacsony, kormany kozepen), a fizika-gumi meg kitudja;) Ja, es tele van Shift Street "bejegyzesekkel", gondolom onnan szedtek ezt azt:P

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.12. 20:36:12
  • Alexease
    Megneztem a RaceRFactor palyat, teljesen hasznalhato. Mukodnek a zaszlojelzesek (a kormanyom is), van DRS, ugy ahogy kinez valahogy, jo a realroad stb.
    Marussia "stockcar race" :D F1-ben, gumikezelesben es foleg a "hozzatartozo" FFB-ben (beallitva rendesen a kormanyt es FFB-t!) meg mindig az rF2 a legjobb:)
  • Alexease
    Nem ertem miert nem akarnak AC-bol konvertalni?!:) Ott van Imola, Monza, Nord, Nurb, Spa, mind szken. Bar az nem egyszeru konvert lenne, max a model es a texturak hasznalhatok ugy ahogy.
  • Alexease
    Ezek vannak, talan a RceRFactor vagy a F1RSH14 lehet a frissebb:)
    F1RSH14-Spa_v100.rfcmp
    RaceRfactor_Spa_2013_v10.rfcmp
    Spa-Francorchamps_v100.rfcmp
  • Scarry
    Az jó lenne végre egy normális szép AC Spa.
  • lac coo
    Normalis, ujabb Spa van-e valahol ?
  • Alexease
    Az elvileg/allitolag a Shift-bol van, es hivatalos, de mindegy is, mert a CARS-ban is a SHIFT-bol van, csak kicserelgettek az objecteket:)
    Nem tudom milyen szinten van meg licensz es egyeuttmukodes az ISI es az SMS kozott, de onnnan is elferne nehany anyag. De johetne a Reizatol is, foleg palya, jo lenne egy fullos csomagban:DDD
  • Szabi #11163
    remélem a többi pályákat is cserélgetik egymás közt, jót tenne mindkét játéknak.. :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.09.12. 09:34:39
  • Alexease
    Csak hogy ma is legyen mit tesztelni:))))

Nissan GT-R GT1 v1.6 Available
  • shiet
    LOL, kiderült hogy Bathurst pCARS rip.
    http://isiforums.net/f/showthread.php/26306-Bathurst-is-not-a-pCARS-rip
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.11. 23:56:46
  • shiet
    Ez igaz, valszeg ezért fogok Radicallal és HPD-vel versenyezni, és nem a GT3-asokkal, pedig megvettem mindet de egy versenyt sem mentem még velük. :D
  • bardocz
    iR-ben nekem csak a Ford van meg a GT autók közül, és az nekem sem tetszik. De pl a late modell, mx5, skip barber marha jó. A hpd is, kicsit autófüggő ez.
  • shiet
    Nem akarok flame-t szítani, de most hogy vissza-visszatéregetek iRacingre (egyelőre csak tesztelgetek), és egy hányás ami ott megy, mármint az NTM-re gondolok.

Mondjuk ha összehasonlítom a 3 játékot, rF1, rF2 és iRacing, GT3-as autókkal (rF-ben BES mod): rF1-ben brutális a tapadás, küzdeni kell ahhoz, hogy kicsússzak/megpördüljek.
    iRacingen az autó össze-vissza csúszkál, tök más íveket megyek mint rF1-ben. Vagyis próbálok ugyanazon az íven menni, de egy szenvedés. :D TC-t bekapcsolva soxor simán elvesztem a BMW Z4 seggét és onnan nincs visszaút, ráadásul az esetek többségében ez olyan, hogy az egyik pillanatban no problem, a következőben érzem hogy gáz van, a harmadikban már végem. Más kanyarból meg kijövet brutál alulkormányzott és olyan mintha egy FWD autót vezetnék és kanyar közben nyomnám a gázt.

Sztem az rF1 és az iR között kéne lennie az aranyközépútnak, és ez lenne az rF2. De nem. rF2-ben érzem ha nem stimmel vmi és kezdek csúszni, szal vissza tudom hozni az autót, ez jó. Viszont soxor meg azt érzem, hogy a kanyarban csak csúszok és darálódik lefelé a gumi (hallani is, qrva idegesítő az rF2 gumihang).

Az is lehet, hogy szarul vezetek.

ettől függetlenül kénytelen vagyok iR-en játszani, mert csak ott van pickup online.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.11. 20:46:55
  • Alexease
    En sem jutok egyrol a kettore, nagyon belelendultek, raadasul most volt iR update is, ilyenkor szoktam funban versenyezni, de ahhoz sem jutok hozza (de azert 2 versenyt mar toltam:P).
  • lac coo
    Nem pontos mása az eredetinek ,de valszeg pontosabb mint egy csirkecsontból modellezett :)
  • Alexease
    Azert ha valami szken, az nagy elony, fole ha utana normalisan osszerakjak es/vagy kesobb, ahogy nonek az eroforrasok, update-elni tudjak. Az iR eleg jo, de nekik teljesen sajat rendszeruk es szoftveruk van a palyaepitesre is, nem egyszeruen ramodellezik a dolgokat. Persze, ok is butitanak, kenytelenek, de naluk meg elkepzelheto, hogy kesobb egyszeruen tudjak duplikalni a reszletesseget. Azert naluk az is eleg egyedi, hogy a szkennel point cloud-ot meg tudjak jeleniteni renderben, a jatekban, es meg allithato is (lathatosag, surruseg, pont meret stb).

Az AC-ban eleg vegyes, valahol csak ramodelleztek, rF1 szintu reszletesseggel, van ahol eleg sutu, es van ahol erzekenyebb volt az egyeletlenseg, oda durvan ratoltak valami ossze-vissza racshalmazt:D

Kinezetre eleg vegyesek, valahol van ami sok van ami keves:)
    Nekem az rF2 cockpitbol tetszik. Eppen hatareset, meg hiheto, bar neha kicsit rajzfilmes, de az erosen fugg a palyatol es a beallitasoktol is.
  • simcompany
    kegyelem!! nem tudok ennyi mindent kipróbálni :D
  • Alexease
    Az rFactor2 Files reszben meg fent van a Bathurst Shift, probald ki azt is. Azt meg en konvertaltam regen, vagyis nincs kesz, de korbe lehet menni rajta:D