19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Atlanta van benne, Shelby Cobra, Formula Renault, meg gokart. -
Már nem a corvette meg a formula renault van benne? Silversotnnal. -
Felraktam a demót a gépre, mondom kipróbálom már mégis milyen. De kinek jutott eszébe a demóba F1 verdát tenni, meg ezt a hülye pályát? Most majd megjön a kedvem, hogy megvegyem a cuccot? Komolyan nem értem. -
Akkor csereld ki normalosra, csomagold vissza es ugy rakd fel !:) -
Sajnos az ISI tori magat, mar sokan panaszkodtak, ha mast nem, legalabb kulon hangero allitast tehetne a menukbe. Nem ertem miert nem lehet mindennel megszorni a menurendszert?! Ez ugy szim, aki ezt hasznalja nem teved el (vagy ne piszkalja es legyen default gomb:P).
Tobbfele csuszas hang van (15db), mindegyik kicsit mas, kulonfele gumikhoz, helyzetekhez. Az autoknal lehet kulon allitani, hogy milyen sebessegnel es terhelesnel hogyan valtozzanak.
Kozben csak kicsomagoltam: rFactor2_TMTires.zip :) -
Kikapcsolni nem akarom, az kell, de szornyen rossz a hangja . -
Silverstone-Legends-1975_v110.rfcmp -
A hangerejet tudod csokkenteni es/vagy kikapcsolni;) Valtoztatni nem nagyon lehet, az a csomag amiben van, le van vedve. Kiveve a modoknal, ami esetleg sajatot hasznal.
Itt tudod csokkenteni: ..\rFactor2 DATA\UserData\player\player.JSON
Ezzel: "Vehicle Scrubbing VolMult": 7e-005 -
sőt az alap ütközés hangok is botrányosak. igen, ha nem lesz, akkor csinálok. csak ezzel az a baj, hogy akkor eltérés lesz szerverre lépéskor -
Gumihangokra nincs valami mod vagy akarmi ? Megvadulok ettol a sustorgastol mar..... -
mert ezek a legszebbek 
a Steam-re kerülés és még néhány ilyen mód tényleg csodákat művelhet a játékkal, bár ahhoz még néhány cars-os pálya is kéne :D -
shiet #11181 Ha teljesen az alapoktól csinálják újra akkor viszont nem értem, hogy miért nem újabb, aktuális autókkal készítik a modot.
szerk: gondolom csak a régiekhez vannak adataik.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.14. 01:35:12 -
Valszeg nem csak sima "konvert" lesz.
-
shiet #11179 Csak annyit remélek, hogy javítanak a hangokon és a dashboardokon az rF1-es verzióhoz képest. Ez a mod megfordíthatja az rF2 sorsát.
Főleg a Flat6 mod, mindenki szereti a Porschékat, nem?
-
EnduRacers WIP
-
Köszi. -
Ment privat. -
Ezt át tudnád nekem dobni kicsomagolt verzióban? Tudod, hogy devmode-ban tudjak mókolni vele. :) Köszi.
Ha shift street akkor nagyrészt az én fizikám, ami elvileg akár jó is lehetne, de eleve tudom, hogy mi az ami nagyon rossz benne. :) -
Le akartam tolteni, de felul akarta ir i, szoval nekem is ez van fennt, viszont regebben mikor hasznaltam a fak ilyen egybe lapok voltak fura atlatszosaggal...majd megnezem hatha megjavult. -
Silverstone is jo lett:)
-
Ez egy Marussia :)))))
Valami hipe-hupa van az aljan, elpattogott az auto:P -
örúzst toljuk már padlón kérem szépen :) -
Es "csinaltam" gyorsban egy ilyet is, ha mar lett uj ISI GT1 verzio: SimDream-Nissan-Skyline-R34-GTR_v100.rfcmp ;)
Igy hogy piszkalom, ahhoz kepest hogy SimDream, eleg gazul vannak ooszetakolva, latszik, az rF2-vel nem igazan foglalkoznak. Eredetiben rossz az auto menuben a lista, nincsenek auto ikonok, hianyos a hang, hasznalhatatlan a cockpit (nagyon alacsony, kormany kozepen), a fizika-gumi meg kitudja;) Ja, es tele van Shift Street "bejegyzesekkel", gondolom onnan szedtek ezt azt:P
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.12. 20:36:12 -
Megneztem a RaceRFactor palyat, teljesen hasznalhato. Mukodnek a zaszlojelzesek (a kormanyom is), van DRS, ugy ahogy kinez valahogy, jo a realroad stb.
Marussia "stockcar race" :D F1-ben, gumikezelesben es foleg a "hozzatartozo" FFB-ben (beallitva rendesen a kormanyt es FFB-t!) meg mindig az rF2 a legjobb:)
-
Nem ertem miert nem akarnak AC-bol konvertalni?!:) Ott van Imola, Monza, Nord, Nurb, Spa, mind szken. Bar az nem egyszeru konvert lenne, max a model es a texturak hasznalhatok ugy ahogy. -
Ezek vannak, talan a RceRFactor vagy a F1RSH14 lehet a frissebb:)
F1RSH14-Spa_v100.rfcmp
RaceRfactor_Spa_2013_v10.rfcmp
Spa-Francorchamps_v100.rfcmp
-
Az jó lenne végre egy normális szép AC Spa. -
Normalis, ujabb Spa van-e valahol ? -
Az elvileg/allitolag a Shift-bol van, es hivatalos, de mindegy is, mert a CARS-ban is a SHIFT-bol van, csak kicserelgettek az objecteket:)
Nem tudom milyen szinten van meg licensz es egyeuttmukodes az ISI es az SMS kozott, de onnnan is elferne nehany anyag. De johetne a Reizatol is, foleg palya, jo lenne egy fullos csomagban:DDD -
remélem a többi pályákat is cserélgetik egymás közt, jót tenne mindkét játéknak.. :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.09.12. 09:34:39 -
Csak hogy ma is legyen mit tesztelni:))))
Nissan GT-R GT1 v1.6 Available
-
shiet #11161 LOL, kiderült hogy Bathurst pCARS rip. 
http://isiforums.net/f/showthread.php/26306-Bathurst-is-not-a-pCARS-rip
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.11. 23:56:46 -
shiet #11160 Ez igaz, valszeg ezért fogok Radicallal és HPD-vel versenyezni, és nem a GT3-asokkal, pedig megvettem mindet de egy versenyt sem mentem még velük. :D -
iR-ben nekem csak a Ford van meg a GT autók közül, és az nekem sem tetszik. De pl a late modell, mx5, skip barber marha jó. A hpd is, kicsit autófüggő ez. -
shiet #11158 Nem akarok flame-t szítani, de most hogy vissza-visszatéregetek iRacingre (egyelőre csak tesztelgetek), és egy hányás ami ott megy, mármint az NTM-re gondolok.
Mondjuk ha összehasonlítom a 3 játékot, rF1, rF2 és iRacing, GT3-as autókkal (rF-ben BES mod): rF1-ben brutális a tapadás, küzdeni kell ahhoz, hogy kicsússzak/megpördüljek.
iRacingen az autó össze-vissza csúszkál, tök más íveket megyek mint rF1-ben. Vagyis próbálok ugyanazon az íven menni, de egy szenvedés. :D TC-t bekapcsolva soxor simán elvesztem a BMW Z4 seggét és onnan nincs visszaút, ráadásul az esetek többségében ez olyan, hogy az egyik pillanatban no problem, a következőben érzem hogy gáz van, a harmadikban már végem. Más kanyarból meg kijövet brutál alulkormányzott és olyan mintha egy FWD autót vezetnék és kanyar közben nyomnám a gázt.
Sztem az rF1 és az iR között kéne lennie az aranyközépútnak, és ez lenne az rF2. De nem. rF2-ben érzem ha nem stimmel vmi és kezdek csúszni, szal vissza tudom hozni az autót, ez jó. Viszont soxor meg azt érzem, hogy a kanyarban csak csúszok és darálódik lefelé a gumi (hallani is, qrva idegesítő az rF2 gumihang).
Az is lehet, hogy szarul vezetek.
ettől függetlenül kénytelen vagyok iR-en játszani, mert csak ott van pickup online.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.11. 20:46:55 -
En sem jutok egyrol a kettore, nagyon belelendultek, raadasul most volt iR update is, ilyenkor szoktam funban versenyezni, de ahhoz sem jutok hozza (de azert 2 versenyt mar toltam:P). -
Nem pontos mása az eredetinek ,de valszeg pontosabb mint egy csirkecsontból modellezett :) -
Azert ha valami szken, az nagy elony, fole ha utana normalisan osszerakjak es/vagy kesobb, ahogy nonek az eroforrasok, update-elni tudjak. Az iR eleg jo, de nekik teljesen sajat rendszeruk es szoftveruk van a palyaepitesre is, nem egyszeruen ramodellezik a dolgokat. Persze, ok is butitanak, kenytelenek, de naluk meg elkepzelheto, hogy kesobb egyszeruen tudjak duplikalni a reszletesseget. Azert naluk az is eleg egyedi, hogy a szkennel point cloud-ot meg tudjak jeleniteni renderben, a jatekban, es meg allithato is (lathatosag, surruseg, pont meret stb).
Az AC-ban eleg vegyes, valahol csak ramodelleztek, rF1 szintu reszletesseggel, van ahol eleg sutu, es van ahol erzekenyebb volt az egyeletlenseg, oda durvan ratoltak valami ossze-vissza racshalmazt:D
Kinezetre eleg vegyesek, valahol van ami sok van ami keves:)
Nekem az rF2 cockpitbol tetszik. Eppen hatareset, meg hiheto, bar neha kicsit rajzfilmes, de az erosen fugg a palyatol es a beallitasoktol is. -
kegyelem!! nem tudok ennyi mindent kipróbálni :D -
Az rFactor2 Files reszben meg fent van a Bathurst Shift, probald ki azt is. Azt meg en konvertaltam regen, vagyis nincs kesz, de korbe lehet menni rajta:D