rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapbol nem lenne rossz, mert 3 fele hangot szamol (ut, sodrodas es csuszas), es azokat modulalja sebessegtol es hasznalattol fuggoen (frekvencia, hangero). Az elonye az lenne, hogy nem visit a gumi ha kell ha nem. Vagyis van/lenne normalis atmenet a gordules, a sodrodas es a valodi radirozas kozott, es ez mind sebessegtol fuggoen.
De a csuszas hanggal van kissebb (nagyobb😛) gond, mert nagyon hasonlo a sodrodashoz.
Lehet alitgatni (frekvenciat es a valtozasat piszklani), de mivel a hang minta nem az igazi, igy sose lesz jo. Sajnos a csuszasra is kellene ket hang, es valahogy azokat kombinalni.
A pelda kedveert allitgattam kicsit, a csuszas hang korabban, hangosabban es elesebben szol, nagyon hangmagassag valtozasokkal:
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.16. 12:16:04
Az egesznek a lenyege az lenne, hogy ha minnel tobb ember osszejon, jonnek a hozzaszolasok es otletek, akkor ahhoz igazodva lehetne beloni a dolgokat: milyen autok es playak (gyari vagy modok is), ezek valtasai es rendszere, qual es race hosszak, egyeb beallitasok.
Amugy a szerver meg nem megy, raadasul teljesen magan/otthoni cucc, igy ha van ra igeny, maradhat a Corvette.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Csak két skin/team van ott for whatever reason. Ha vki tudja a megoldást, szóljon.
Thx.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.16. 00:39:27
Most az a kérdés, hogy miért csak kétféle skinből lehet választani (a hostoló programban).
Simco: F2 FFB-je milyen most? Én nemrég próbáltam, és egy rakás kaki volt. Semmi ereje nem volt.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.16. 00:04:38
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Megcsináltam a modot, és vmiért csak két skint lehet választani a 6 helyett. ISI... <#action>#action>
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.15. 23:50:52
Talan palyabol Interlagos vagy Portugal jo lenne. Autobol most mar eleg egy, ne legyen kavar, ki lehetne probalni a Megane Trophy-t.
De ha jonnek otletek, vag is valamit legalabb keten kernek, akor legyen az😊
Eloszor a rajtot is elbenzatam, mert az AC-be nem lehet sebessegbe tenni, amig nincs start, itt meg toltam neki reflexbol megegyet elindulasnal😄
Plusz az idealis iv is egeszen mas vilag. Az AC-ban is valtozik a tapadas, de csak teljes egeszeben szamolja a palyat, mindegy melyik iven megyek, fekezek, gyorsitok, tamadok vagy vedekezem. Csak a mas ivre kell keszulni Itt azert figyelni kell, mikor melyik iven probalkozik az ember, mert be lehet cumizni😉
Az utolso ket kor, amikor ledaraltad a gumikat😊
Nekem mindket auto tetszik, jol erezni a kulonbsegeket az autok kozottt. Az elejen 2-3 kulfoldivel "telitodott" a mezony, a vegen mar magyar reszrol is eleg jo letszam volt.
Most mar " be lehet vezetni" az egyautos felallast, hogy le negyen kavarodas vagy szethuzas.
Mercedes-Benz-SLS_v101.rfcmp
SimDream-BMW-Z4-2010_B660.rfcmp
Subaru-WRX-STI-S206_v101.rfcmp
Palyaknal mar legalabb mukodik, ugy ahogy (FSR, RaceRfactor, MBTeam, Virtua_LM), es ezek sokszor normalisan a koritest is megcsinaljak hozza.
BMW-E30-M3_v101.rfcmp
McLaren-MP4-12C-GT3_v101.rfcmp
Nissan-Nismo-GTR-GT3_v101.rfcmp
Pagani-Zonda-R_v101.rfcmp
Mindig elfelejtem, hogy az rF2-ben csak igy mukodik. Akkor maskor is, autotol fuggoen igy lodd be oket.
Amit a szerveren esetleg lehetne allitani, hogy az ABS es a TC is legyen teljesen letiltva. Nem mintha ekkora letszamnal szamitana, csak csunyan nez ki a beallitasoknal😊 A masik, hogy 2-3 szavazast is lehetne engedni, foleg amig ilyen kevesen vagyunk es erosen fun (restart, palyalepes).
Autóknál maradjon GT2+GT4 vagy legyen GT2+GT3(ugyanolyan gyorsak)+GT4?
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.14. 22:08:05
De majd 2 orat igy is eltlogattuk. Teljesen jo lett a Nissan. Nem vagyok driftes, meg nem is tudok, de itt az erocsusztatas, foleg ha mar GT, telejesen elvezetes. Nem akar magatol driftelni, inkabb egyenesen szeretne haladni, de gazpedallal jol lehet tartani iven, folyamatosan adagolva, amig az elso gumik engedik (vagy amig bele nem allitom a gumigalba😄).
Amugy a szerver teljesen jol megy, nincs vele semmi gond.
Holnap, kozkivanatra (😄), elvileg Silverstone lesz.
Vélemény: 370Z-vel jó versenyeket lehet tolni de több pálya kell pörgetve. A következő mondatot már nem tudtam megfogalmazni mert győzött a Zöld Veltelini <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2014.11.14. 21:57:54
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha neha-neha estenkent (19–21, mas idopont ugy sem mukodik a munka es csalad miatt) osszejon kezdesnek 1-2 ember, vagy csak neha fellep valaki, az legalabb mar feltuno, latszik a banner alatt. (Ha lenne ra lehetoseg – gondolkodom rajta😛 – valami droid progival posztolnek is egyet az SG-re, mindig ha valaki fellep a szerverre😄 Akkor talan beesik valaki, meglatja, mittudomen😛)
Ez mar sokkal tobb, mint a semmi, mert az a 2-3 szalingozo ember, tuti nem fog vakon a lobby-ba szervert keresgelni.
Es ha mukodik a dolog, talan kesobb meg a SIMCO szervezett futamok reszvevoibol is beesik neha valaki. Valodi fun-ra, ket komlyabb futam kozben kis korozesre.
Es ha a banner alatt estenkent rendszeresen mar tobb ember latszik, lesz beszelgetes, kep, video az esti fun-okrol, talan olyan is kedvet kap, akinek mar az elofizetese is lejart, es egyelore total nem erdekli.
Persze ez nem 2-3 napos folyamat😛
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ebből következően egy hasonlatot hoznék fel példának: iRacingen is vannak kevésbé népszerű autók/versenysorozatok (vehetjük úgy, hogy az rF2 en bloc egy kevésbé népszerű, haldokló autó/versenysorozat). Azok, akik ezekben akarnak versenyezni mit csinálnak? Az adott autó fórumtopikjában megbeszélik, hogy a héten melyik legyen az a 2-3 alkalom/időpont, amikor a többség összejön, és versenyez (ezek amúgy a SOF versenyek), mivel ezeket leszámítva nincs igazából élet. Ezen a fun szerveren is vhogy a közösségnek kéne összehoznia a versenyeket, de amíg ez nem kezdődik el, addig _talán_ nekünk kéne őket felrázni heti 1-2, max 25 perces versennyel (of course ez más napon és más tartalommal futna mint a Simco versenyei). Persze ha ezt a Simco maga is meg tudná oldani, akkor felesleges, csak akkor meg ezt nincs is értelme üzemeltetni. 😊
Na majd meglátjuk mi történik a "masszírozgatás" után. 😊
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.14. 17:08:55
Általános tapasztalat, hogy egy bajnokságban adott létszám eléréséhez annak legalább duplája kell. Ergo ha átlag 20 embert szeretnél, akkor min. kell 40 ember, aki a legelején jelentkezik. (És szerintem ez lehet itt az első bökkenő, de ne legyen igazam.)