rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Nem nagyon😉) Be van csomagolva es meg le is van vedve. De meg ha lehetne is masokat csinalni, a csomagokhoz (MAS) egyedu kodok vannak, talan visszadobalna hibaval.

Alapbol nem lenne rossz, mert 3 fele hangot szamol (ut, sodrodas es csuszas), es azokat modulalja sebessegtol es hasznalattol fuggoen (frekvencia, hangero). Az elonye az lenne, hogy nem visit a gumi ha kell ha nem. Vagyis van/lenne normalis atmenet a gordules, a sodrodas es a valodi radirozas kozott, es ez mind sebessegtol fuggoen.
De a csuszas hanggal van kissebb (nagyobb😛) gond, mert nagyon hasonlo a sodrodashoz.

Lehet alitgatni (frekvenciat es a valtozasat piszklani), de mivel a hang minta nem az igazi, igy sose lesz jo. Sajnos a csuszasra is kellene ket hang, es valahogy azokat kombinalni.

A pelda kedveert allitgattam kicsit, a csuszas hang korabban, hangosabban es elesebben szol, nagyon hangmagassag valtozasokkal:

Annyit sikerült kiderítenem, hogy ha nem a Portugal pályát rakom bele a modba (hanem akármelyik másikat), akkor mind a 6 skin választható. Szóval csak pont a Portugallal nem jó a Megane. <#gun> ISI
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.16. 12:16:04
Alexease
Egyelore kiserletezes es igenyfelmeres van, lenyegeben 1-2 napja indult ez a fun verseny lehetoseg😊 Mivel senki nem szolt hozza, nem jottek otletek, igy ketten probaltuk kitalalni mi legyen.

Az egesznek a lenyege az lenne, hogy ha minnel tobb ember osszejon, jonnek a hozzaszolasok es otletek, akkor ahhoz igazodva lehetne beloni a dolgokat: milyen autok es playak (gyari vagy modok is), ezek valtasai es rendszere, qual es race hosszak, egyeb beallitasok.

Amugy a szerver meg nem megy, raadasul teljesen magan/otthoni cucc, igy ha van ra igeny, maradhat a Corvette.
Szerintem nem kellene naponta autót és pályát váltani, én még ma szívesen mentem volna a Corvette-l, még csak most kezdtem ráérezni.

Ja, ez engem is kikészít!😊
lac coo
Valami jobb gumihangot nem lehet bevarázsolni a gyári autókhoz mint ez a sustorgás ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ingy2
Már verseny közepén 2 piros csík maradt az első gumikból és 250-300 fokosak voltak. Végén sztem már felnin mentem 😄

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Egyébként erről beszélek most

Csak két skin/team van ott for whatever reason. Ha vki tudja a megoldást, szóljon.
Thx.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.16. 00:39:27
simcompany
rendben van, picit állítgatni kell, de jó

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Van mindkettő (elvileg <#alien>).
Most az a kérdés, hogy miért csak kétféle skinből lehet választani (a hostoló programban).

Simco: F2 FFB-je milyen most? Én nemrég próbáltam, és egy rakás kaki volt. Semmi ereje nem volt.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.16. 00:04:38
cselt
Jaja elég állat lett nagyon, pedig nem szeretem nagyon az ow autókat.
cselt
Parc fermét is megnézhetnéd, hogy legközelebb ne legyen, ill ha lehet valami alap gumizás jó lenne a pályára.
simcompany
Igazából most a 880-as build-el minden gyári autó jó lett. Nálunk már F2 van, ami eredetileg egy borzalom volt, most istencsászár

OK, Megane @ Portugal GP lesz.
Megcsináltam a modot, és vmiért csak két skint lehet választani a 6 helyett. ISI... <#action>
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.15. 23:50:52
Alexease
Ma mar voltunk paran, de igenyek es keresek nnem voltak.
Talan palyabol Interlagos vagy Portugal jo lenne. Autobol most mar eleg egy, ne legyen kavar, ki lehetne probalni a Megane Trophy-t.
De ha jonnek otletek, vag is valamit legalabb keten kernek, akor legyen az😊
Mi legyen holnap a menü?
Alexease
Szoknom kellett, mert az utobbi idoben csak AC volt, az meg kicsit mas.
Eloszor a rajtot is elbenzatam, mert az AC-be nem lehet sebessegbe tenni, amig nincs start, itt meg toltam neki reflexbol megegyet elindulasnal😄

Plusz az idealis iv is egeszen mas vilag. Az AC-ban is valtozik a tapadas, de csak teljes egeszeben szamolja a palyat, mindegy melyik iven megyek, fekezek, gyorsitok, tamadok vagy vedekezem. Csak a mas ivre kell keszulni Itt azert figyelni kell, mikor melyik iven probalkozik az ember, mert be lehet cumizni😉

Az utolso ket kor, amikor ledaraltad a gumikat😊

Alexease
Eleg jol osszejottunk. Ahhoz kepest, hogy csak 1-2 versenyt terveztem (hutomosas volt😊, elvoltam egy darabig😄 (Ki is olvadt a jo kis sult disznyo zsirom😄DD)
Nekem mindket auto tetszik, jol erezni a kulonbsegeket az autok kozottt. Az elejen 2-3 kulfoldivel "telitodott" a mezony, a vegen mar magyar reszrol is eleg jo letszam volt.

Most mar " be lehet vezetni" az egyautos felallast, hogy le negyen kavarodas vagy szethuzas.
Ingy2
Zsír volt a game thx, Nissan rész nekem jobban bejön de a Corvettel is kezdek kibékülni,elnézést az első Vettes versenyemen elégtek az első gumik és sajnos nem voltam ura a kocsinak, köszi a settet Emerico.

Alexease
Most mar kilepett, elvileg... Megyunk vissza Corvette-tel.
cselt
Valami névtelen nevű emberke van fent a szerveren és folyamatosan kilép, amitől nekem kifagy a játék :S
Alexease
BES-2012-Porsche-997R_v154.rfcmp
Mercedes-Benz-SLS_v101.rfcmp
SimDream-BMW-Z4-2010_B660.rfcmp
Subaru-WRX-STI-S206_v101.rfcmp
Alexease
Ingy2
Mondjuk most du. is lehet valami.

Ingy2
Elvileg ha nincs esti program akkor én is jövök, pláne hogy én könyörögtem ki Silverstonet 😄

Alexease
Amugy agyf*szt kapok az ilyen modoktol(es moderektol), hogy keptelenek normalisan elnevezni a file-okat (ezek en nevezem el), a modon belul sincs rendesen kitoltve, es eleve nincs semmilyen megkulonbozteto jelzese (keszito nev, fantazia nev vagy barmi beazonositani lehetoseg).

Palyaknal mar legalabb mukodik, ugy ahogy (FSR, RaceRfactor, MBTeam, Virtua_LM), es ezek sokszor normalisan a koritest is megcsinaljak hozza.
Alexease
Audi-R8-GT3_v101.rfcmp
BMW-E30-M3_v101.rfcmp
McLaren-MP4-12C-GT3_v101.rfcmp
Nissan-Nismo-GTR-GT3_v101.rfcmp
Pagani-Zonda-R_v101.rfcmp
Alexease
Nincs betervezve😊 Ha este (19–21) osszejon valami, akkor lesz. En spec meg nem tudom mi lesz este, ha itthon leszek, elvileg jovok.
simcompany
hánykor funoltok ma?

Alexease
Jogos, akkor nem szoltam!😊
Mindig elfelejtem, hogy az rF2-ben csak igy mukodik. Akkor maskor is, autotol fuggoen igy lodd be oket.
Adam Jonas
Ha tudtok ilyen promó képet küldeni, mint amilyet Emerico is szokott csinálni, akkor ki tudom rakni az rF2 Hungary Facebook oldalára a cuccost (az ajánlatom pedig él a Simco számára is).

Ingy2
Pszt, tök jó volt nézni ahogy Joke kockára fékezi a gumijait<#idiota>

GT2/GTE kategóriában engedélyezett a TC, az ABS-t csak azért engedélyeztem, hogy ne szóljanak be. 😄 Amúgy GT3-ban van ABS is.
Alexease
Autokbol jo a mostani kombo (Nissan 370Z GT4 es a Corvette C6R GT2). Ma csak a Nissant toltuk, de valszeg holnap Silverstone GP-re jo lesz a Corvette.

Amit a szerveren esetleg lehetne allitani, hogy az ABS es a TC is legyen teljesen letiltva. Nem mintha ekkora letszamnal szamitana, csak csunyan nez ki a beallitasoknal😊 A masik, hogy 2-3 szavazast is lehetne engedni, foleg amig ilyen kevesen vagyunk es erosen fun (restart, palyalepes).
Ingy2
Ha a Nissan marad már az is jó 😊 Bár általában GT-s vagyok de tetszik, hogy picit utcai módon viselkedik.

Adam Jonas
Problémám megoldódott időközben. Frissítettem a VGA drivert, és azóta jó lett a 'heat haze' feature is (meg közbe kiderült, hogy az FR3.5 kijelzőjén se működött minden jól, de most már az is megjavult).

Berakhatom Silverstone-t, forgóban a GP és az International fog menni.
Autóknál maradjon GT2+GT4 vagy legyen GT2+GT3(ugyanolyan gyorsak)+GT4?
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.14. 22:08:05
Adam Jonas
Én tegnap meg ma a Formula Renault 3.5-tel toltam offline-ba, és már ennél is elég jól meg lehet fogni a kocsit. Mármint kell vele küzdeni azért, ingyen nem adja magát. 😊

Alexease
A ma esti fun eleg funra sikerult, a foszerepet a bor es a gumiegetes kapta😊

De majd 2 orat igy is eltlogattuk. Teljesen jo lett a Nissan. Nem vagyok driftes, meg nem is tudok, de itt az erocsusztatas, foleg ha mar GT, telejesen elvezetes. Nem akar magatol driftelni, inkabb egyenesen szeretne haladni, de gazpedallal jol lehet tartani iven, folyamatosan adagolva, amig az elso gumik engedik (vagy amig bele nem allitom a gumigalba😄).

Amugy a szerver teljesen jol megy, nincs vele semmi gond.
Holnap, kozkivanatra (😄), elvileg Silverstone lesz.
Ingy2
Tudom ez itt a reklám helye de, jópofa kis fun volt az esti, meglepően jó lett az új 370Z fizika élvezetes kis versenyeket toltunk(Alex elengedheted a ravaszt) <#idiota>

Vélemény: 370Z-vel jó versenyeket lehet tolni de több pálya kell pörgetve. A következő mondatot már nem tudtam megfogalmazni mert győzött a Zöld Veltelini <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2014.11.14. 21:57:54

lac coo
Ha visszakérem a pénzem a Carsból, lehet befektetem ide, az már úgy is a kutyáké ! 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ennek a fun szervernek (a a banner alatti kiirasnak) az lenne egyelore a lenyege, hogy (amig nincs mashol meghirdetve) az esetleg idejaro rF2 tulajok, ha van elofizetesuk ha nincs, legalabb lassak, hogy valami mukodik, van valami megbizhatobb lehetoseg (meg nem szervezett bajnoksag, de mar nem is total kulfoldi nyilt szerver).

Ha neha-neha estenkent (19–21, mas idopont ugy sem mukodik a munka es csalad miatt) osszejon kezdesnek 1-2 ember, vagy csak neha fellep valaki, az legalabb mar feltuno, latszik a banner alatt. (Ha lenne ra lehetoseg – gondolkodom rajta😛 – valami droid progival posztolnek is egyet az SG-re, mindig ha valaki fellep a szerverre😄 Akkor talan beesik valaki, meglatja, mittudomen😛)

Ez mar sokkal tobb, mint a semmi, mert az a 2-3 szalingozo ember, tuti nem fog vakon a lobby-ba szervert keresgelni.

Es ha mukodik a dolog, talan kesobb meg a SIMCO szervezett futamok reszvevoibol is beesik neha valaki. Valodi fun-ra, ket komlyabb futam kozben kis korozesre.

Es ha a banner alatt estenkent rendszeresen mar tobb ember latszik, lesz beszelgetes, kep, video az esti fun-okrol, talan olyan is kedvet kap, akinek mar az elofizetese is lejart, es egyelore total nem erdekli.

Persze ez nem 2-3 napos folyamat😛
zolee145
Nekem ennek a pálya projektnek kellene kifutnia, mert utána újra kell rakni a komplett gépet. Elég gané már a win7-em, csak mindig volt valami félkész dolog így nem akartam kinyírni semmit. Ha újra van rakva jöhet a licensz újítás, és megyek mindenhova ahol autóverseny van. 😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Akkor mar harman leszunk😊
Ingy2
Jokéval elvileg 8-tól vagyunk SG szerón.

simcompany
Clio volt a legnépszerübb. Nem érdekel mennyien leszünk. De 20 fölötti lesz az biztos, az elején. El kell kezdeni, majd beérik. rF1-el már nem tudok merre fejlődni, toporgunk. 2009 óta már mindennel versenyeztünk, kell a vérfrissítés.

Az a baj szvsz, hogy a fun szerver a jelenlegi formájában sosem lesz vonzó ahogy a pub szerverek 99%-a nem vonzza az embereket, mert mi történik általában? Vki feltéved rá, megy 2 kört, nincs ott senki és már le is lép. Vagy esetleg ha feltévednek rá 2-3-an, akkor is nagyon hamar lelépnek, mert nem igazán poén 3-an versenyezni. Lefogadom, hogy Joke1RS is le fog lépni hamar ha nem lesz a szerveren rajta kívül senki, egyszerűbb beállítani az AI-t aztán nyomni egy versenyt. 😄 Mondjuk úgy változna a helyzet, ha az ő hsz-ére reagálna pár ember és azt mondaná, hogy "OK, én is megyek funolni", mert akkor összejöhetne egy verseny.

Ebből következően egy hasonlatot hoznék fel példának: iRacingen is vannak kevésbé népszerű autók/versenysorozatok (vehetjük úgy, hogy az rF2 en bloc egy kevésbé népszerű, haldokló autó/versenysorozat). Azok, akik ezekben akarnak versenyezni mit csinálnak? Az adott autó fórumtopikjában megbeszélik, hogy a héten melyik legyen az a 2-3 alkalom/időpont, amikor a többség összejön, és versenyez (ezek amúgy a SOF versenyek), mivel ezeket leszámítva nincs igazából élet. Ezen a fun szerveren is vhogy a közösségnek kéne összehoznia a versenyeket, de amíg ez nem kezdődik el, addig _talán_ nekünk kéne őket felrázni heti 1-2, max 25 perces versennyel (of course ez más napon és más tartalommal futna mint a Simco versenyei). Persze ha ezt a Simco maga is meg tudná oldani, akkor felesleges, csak akkor meg ezt nincs is értelme üzemeltetni. 😊

Na majd meglátjuk mi történik a "masszírozgatás" után. 😊
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.14. 17:08:55
Adam Jonas
Melyik moddal volt egyik a legnagyobb a mezőny? (Ha jól rémlik, az IndyCar-ral sem volt kis létszámú a mezőny)

Általános tapasztalat, hogy egy bajnokságban adott létszám eléréséhez annak legalább duplája kell. Ergo ha átlag 20 embert szeretnél, akkor min. kell 40 ember, aki a legelején jelentkezik. (És szerintem ez lehet itt az első bökkenő, de ne legyen igazam.)

simcompany
Érdekes egyébként. Pl. volt olyan futam hogy 26-an voltunk, volt hogy 6-an. Egyenlőre úgy néz ki, hogy amint lejár az egyik hétfői bajnokságunk rF1-el, azt lecseréljük rF2-re. Van rá igény, csak fix nap kell, és fix mod, amire lehet gyakorolni.

Én szívesen funolgatok. Ma is, de még inkább holnap este fent leszek 1-2 futam erejéig az SG szerón.