rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az FFB elkönnyülése nekem inkább újszerű, rázón annyira nem tetszik.
De az elsőkerekes autókkal igazából nincs gondom, szívesen elvezetgetem őket, annyira nem kell hogy elindítsam, de szívesen körözgetek vele.
Az NSX az viszont kicsit hasonló mint a McLaren F1 (az első), zseniális autó, egyszer valahonnan szerzek egyet, múltkor lett volna egy (bátyám GPS-k miatt Ázsiában volt) a vételárral nem volt baj, csak háát minden mással. :)
A játékban szót sem érdemel szvsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szerintem az rf2 most nagyon jó irányba tart, jönnek a tartalmak is szépen lassan, csak sajnos az elpártolt felhasználókat nehéz visszacsábítani.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.07. 14:30:43
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem tudtam eddig megfogalmazni, hogy a GSC-ben mi zavart eddig.
Most amint átjött a Reizás tartalom Niels Heusinkveld kezei közül az rF2-be is, világossá vált, hogy az általa gyártott tartalom a hiba forrása. FFB anomáliák, szokatlan átterhelődések, totálisan fura fékezés alatti stabilitás. Egyszerűen érződik, hogy a tartalom másvalakitől jött, és hogy nem illik az eddigi autók filozófiájába.
És sajnos azt látom, hogy eddig a kiadások ütemét lehetett hibaként megnevezni az ISI-nél, most ezt a hibát kijavítva egy újabba lépnek bele. Azaz egy játékon belüli játékot hoznak létre, az eddigi magas minőség lejjebb adásával.
Az NSX-l teszteltem volna az új build-t, de elment a kedvem. az FWD sztem is jók, talán jobbak is lettek,..vagy csak az FFB elkönnyűlésének szokatlansága adja ezt az érzést nem tudom, a végére betettem a Nissan-t, mert az NSX mintha nem lett volna rendben (rémes gumihang, nulla rázó), de 1 kört sem kellett menjek.
Az NSX-t végig erőcsúsztatom Putnam-ban, csak a gumihangot kell kibírnom, aztán eltolja az elejét mint egy orrmotoros autó.
Nekem, és ez saját vélemény, nem kell.
Majd a következő build-nél megint előveszem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"If in doubt, flat out!\"
Ha karriert akarok akkor elmegyek állás interjúra, szép is vagyok okos is pláne szerény és mégsem vesznek fel sehova vezér igazgatónak<#idiota>#idiota>
Jó dolog a szabad nap, Ambipuron toltam egy 50%-os versenyt az F1 92-vel, annyit gépészkedtem, hogy leesett a cukrom és majdnem bekómáltam, nagyon kemény a pálya<#idiota>#idiota>
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Amir odaat beszeltunk, ok higy elveszik elol a tapadas, de vissza is jon, nem tolja magat vegtelenul.Nekem nagyon bejon, hibatlan.
Most az f1 2014. Bassza a csorom, csak ki kellene probalni rendesen :)))
Csak ezen múlik minden, sajnos ha nincs mani akkor trükkök százai kellenek, hogy egyáltalán labdába tudjon rúgni az ember.
Milyen nagy öröm volt már egy saját festés is. :)
Aztán ha moddal játszol akkor még jobb, pláne ha kapcsolat van a modkészítővel.
egyszer leírtam erről a véleményem, azóta is így gondolom
de senkit nem akarok átrángatni egy másik fórumra, ezért idemásolom:
"Sztem ez nagyon nehéz ügy, ....ha baltával faragod, és fájl szinten próbálod egységesíteni, lesznek zavaró dolgok. Nem egyforma kasztnik, forgáspontok, tengelytáv...nyomtáv ha jól tudom szabályozva van.
Valójában az lenne a legjobb, ha mindenki elfogadná azt az autót amire a szezon előtti tesztek után lerakta a voksát, és jönnének fejlesztések a mod készítőitől.
csoportban az erő, pl. a Ladások megegyeznek a főbb fejlesztési területben és azt mondanák, hogy dolgozni kellene a futóműm, akkor a fejlesztő kiadna egy csomagot a futóműre, a Citroen azt mondja hogy kevés az erő, akkor kapna egy motor upgrade-t. Így tovább aero..stb. Minden lehet kivéve ami külső beszállító, pl. gumi...azt minden csoportnak együtt kell meg szavaznia.
..és hogy ne legyen nagy ugrándozás, sosem valami nagy dolgot kell elképzelni, 2-5 lóerő, további állítási lehetőségek a futóműben, sok mindent lehet egy szezonban kétszer mondjuk...vagy a fene tudja :)
De mindig lesz gyorsabb autó(!), sztem hosszabb távon fontosabb a mod fejlődése mint az egyéni eredmények.
Egy liga olyan mint egy versenysorozat, áll egyéni célokból is, de áll olyan célokból, hogy népszerűsítés, versenyzői létszám megtartása-bővítése...és a legfontosabb, a sorozat alapja, a technika (játék/mod) fejlesztése, frissen tartása, új technikák alkalmazása...stb.
Sztem hozzáállás kérdése az egész, és az egyén alárendelése...végső soron pedig ez egy virtuális dolog, ahol valóban az út a fontos nem a cél...a győzelem jó dolog, de az élvezetes verseny (a jó szórakozás) sokkal jobb."
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.07. 10:14:57
Az rF2 elsosorban versenyszimulator, masodsorban MOD-platform. Nem is terveztek az atlag autos jatekok kedveloit behuzni. Sok szempontbol nem nekik valo.
Az AC hasonlo, bar naluk komolyan eloterbe kerult az atlag jatekosok igenye is. Arra ott a karrier, a render es a szelesebb, divatosabb, nepszerubb autopaletta. De lenyegeben, felhasznalas vagy foleg szimes szempontbol, az AC-ben sincs tobb auto.
Megveszek sok autós játékot is, főleg a karrier miatt, de mind egy egyszerű összecsapott hangulattalan vacak, és persze au autókezelés is egy vacak.
sok ilyen 'kiszürkített' autósjátékom van a steamlistában.
Az rF2-re már igazából elég sok pálya van, és elég sok autó is, 9formula+gokart, 8 RWD, és 2 FWD, ez 19 gyári autó+quad. 16 gyári pálya.
Az AC még jobban áll.
Jelenleg a moddereknek elég nehéz dolguk lehet, mert nagyobbak lettek az igények grafika terén.
Sztem inkább egy hullámvölgyet élünk meg...egy időben nagyon felszaladt a szimesek és ligák száma, aztán most viszonylag kevesen vagyunk, és mások lettünk, nagyon hiányzik a középmezőny, és a felfejlődő kezdők...mindig is úgy gondoltam hogy a középmezőny a legfontosabb.
kell hogy legyen eleje, hogy legyen mihez mérni a teljesítményt, de valójában elől lenni nem túl jó, a legjobb ha egy jó középmezőny van, ahol lehet küzdeni.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.07. 09:54:54
Honnan lehet letölteni?
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Megnéztem a Nevaringet meg Szingapúrt, zsír lett mind2.
hiába, a gumi az itt világbajnok .

A letoltesek kozott ott van a 2 gyari GSC auto, hasonloak mint ezek, csak egy Chevy meg egy Peugeott (bar azok csak kasztnk, ezek igazabol "stockcar"-ok).
ennyi év után csak látszik ,hogy ez már így marad, nem akarnak az emberek ezért fizetni. Meg aztán a tartalom se valami acélos, simán fizetne mindenki egy -egy jobb cuccért.
Minden téren csak nyernének vele .....
Azon csodálkoznak, hogy a játék valamennyire fogy de online nem játszik senki. Na ők szó szerint kivetették a netadót <#idiota>#idiota>, tényleg jobb lett volna fizetős tartalomként kiadni pl. teljes versenysorozatokat, az URD-ért is kiadtam pénzt mert minőségi a cucc.
Persze azert neha egy 24-perces 24-oras random idojarasos AI race vagy egy feloras random idojarasos "idomero" korozgetes belefer;P
Ha nem barmoltak volna el az elejen, es nem lett volna ez a dragabb online-moka (inkabb adtak volna fizetos tartalomat levedve), talan beindulhatott volna itt is valami rendszeres esti FUN, amivel valami tortenes is lenne.
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2014.11.02. 23:00:57