19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Ez eleg infotmatovta sikerult, profi cucc! -
hqx #11031 "Codiemisters" :D -
-
StockCar Update
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.01. 19:18:54 -
Kivancsi leszek, mi sul ki belole, a leiras alapjan csinaltak egy hasonlot mint amit Kunosek;) Alap konvertalashoz es esetleg "kenyelmesebb" utomunkahoz vagy regebbi konvertek rendbetetelehez talan jo lesz. Pl. kivalthatja a 3DSimEd-et, ami neha eleg macera.
Persze normalis konverthez NEM lesz jo, ahhoz mindenkeppen modellezni kell (realroad, tukrozodesek). -
Hellboy76 #11027 Majd teszteljük, ezen a héten fog megjelenni, valamelyik hsz-ben olvastam...
Sztem jó lesz ez a nem 3dsmax-os (BTB, RTB, régi rF) pályák felcicomázásához.
Legalább kicsit egységesedhet a mod pályák látványvilága.
Az új terrain shader-re leszek még kíváncsi, hogyan lehet majd "ráhúzni" a domborzatra. -
Most csak a listabol 1-2 (rfactor2 Files, banner alatt):
- Formula1-2015-Codiemisters_v100.rfcmp
- Formula1-2015_v100.rfcmp
- NAF1-2015_v063.rfcmp
- ROTW-F1-2015-v300.rfcmp
- F1RSL-2015-BETA-Multi.rfcmp -
Vannak F1 2015 MOD-ok, amit probaltam, hasznalhato volt.
Amugy is, az rF1 F1-jatek volt, ha keszul valami, akkor legalabb olyan legyen, ami meg nem volt. -
Tommy! F1 2015-ös modot nem tudnál csinálni? Úgy mint Imre bátyád csinálja. Nem konvert cuccból. -
Olyan amihez "kuplung" is van, elektronikaval;) -
Valaki magyarázza már el nekem, hogy milyen difi az, ami hátra nagyobb nyomatékot küld, de ugyan akkor szögsebességgel? Én nagyon fogaskerekekben gondolkozok, és ott ha változik a nyomaték, akkor változni fog a szögsebesség is, nem tudom elképzelni :D Pedig biztosan egyszerű. -
Alapbol a komolyabb audik 60 at kapnak hatra. A haldexes quattrok viszont nullat es ha megcsuszik az elso akkor megy hatra hajtas. Amugy alvileg bizonyos hataron belul dinamikusan valtozhat. -
Kiprobaltak a "koverteruket" :) -
Szuper. Csak minek :) Mindegy, legalább valami hírérték. -
Csak AC t neztem , nehany korig de szerintem total nem ugyanaz mint a Seat.
Sokkal instabilabb, kanyarbemeneten foleg, a Seat meg nalam nulla fekerovel egyenesen ment neki a falnak :)
Hogy igazabol milyenek azt nem tudom persze . -
Es megjott a szulinapi ajandek is: Happy Birthday to rFactor! (Kodi ZR es Sardian Heights) :) -
En sem ertem az FWD-t, ha jol lattam, igazabol csak az AWD-t aruljak erre az erore felhuzott motorral(?!). Valszeg versenyezni is jobb lenne az AWD. Foleg, ha a kozepso diffit (gondolm elektronikus eredetileg), athangoltak volna kicsit "hatrafele" (60/40 vagy 70/30). Bar gozom sincs milyen az igazi, de tuti az utcainal biztonsagra van hangolva;)
Valahol pedig AWD-t irtak a kupas cuccra, talan csak terv volt?! Tul koltseges, zabalja a gumit vagy mi lehet a gondja?
Szerintem a VW kicsit benezte, a Seat meg jol csinalta:) Lenyegeben VW technikaval szenne reklamoztak magukat eddig tobb sorozatban is;) Persze a VW-t sem kell sajnalni, a VW/Audi/Seat/Skoda-val kaszalnak rendesen, es a premium cuccok is jol eladhatok utcara es versenyre is (Bentley, Porsche, Lambo). Gondolom megelegeltek, es szerettek volna egy sajat markas kupa sorozatot is;)
Skoda Octavia RS kupa nincs? :))) Abban is ugyanez a 2.0 TFSI van, bar tuti az utcaihoz nem adjak csak a "gyengebbet":P De az csak piszkalas kerdese;)
A PP jo, ennek valszeg az lehet verseny szempontbol a Seat-tal szemben az elonye. -
Az AWD meg egy kicsit erősebb motor szerintem is jobb lett volna. Ez így csak egy másik kasztni. Már az elején sem értettem a VW csoportot. Tulajdonképpen az utcai autók is ugyanazokra az alapokra vannak építve, a versenyautó sem sokban különbözik. Csak az aero más a kasztni miatt, meg a motorban van egy PP. Alapból gyengébb mint a Seat, ha használod a PP rendszert akkor egy kicsit erősebb.
Maga a modell persze szép, sőt jó, hogy van rF2-höz. A valóságban nem értem a koncepciót, bár a bajnokság megy, szóval nagyon nem lőttek mellé. -
Koszi, jo lett az Audi! Amugy miert nem AWD-vel toljak?! :)
Valoban olyan/hasono mint a Seat, de megis mas. Bar csak nehany kort tudtam ma tesztelni (rF2 es AC).
Az rF2 verzionak kicsit "baratsagtalanabbul" csuszik meg a hatulja gazelvetelnel, az "elsokerekes kormanyzasra" is "nagyobbat" reagal, de nekem megis jobban tetszik:D
Egymas utan, valtasban gyakorlo es "idomero" koroket autozva, valahogy itt jobb/valtozatosabb a gumi, erezhetobb a folyamatos valtozasa es kopasa, valoban szamit az idealis iv hasznalat (lecsuszasoknal "nem ugyanolyan az aszfalt"), foleg fektavon es kanyarkozben nem erdemes elmaszni rola. Meg persze green-rol indulva, eleg hatarozott valtozasok vannak.
A Seat-tal meg nem eresztettem ossze, azt majd holnap egy verseny kereteben:) -
-
Szerencsere:)
-
Jaja, mostanában nem nagyon jön be a károgásod ...! :P -
Erre kivancsi leszek! -
En koszi az autot!
Ahogy korabban irtam, kicsit lemondtam rola (az rF2 helyzete miatt), de azert biztam benned:) -
shiet #11008 KATT
"We did a super-quick conversion test using gJED, and because rFactor 1 is 10 years old today, we figured it might make for some fun!
Kodi and Sardian (from rF1) will be released later today for rF2 (CPM, chassis flex and realroad, etc, all implemented).
They'll be posted later today. smile hangulatjel And yes, the Kodi feels awesome!" -
-
Baszki, engem is megleptél!!! Királyul néz ki. -
Az PCars, te RF2-tol azonnal szornyethalnal ! :)) -
Ha ez nem lesz olyan orrtolos abs el,mint a seat, akkor tolem is kapsz !:) -
Tommy78 #11003 Köszi Alex a tàmogatàst! Emailben vàlaszoltam, de az visszajött. Úgyhogy köszönöm itt! -
Ez a régi Mustang viszon elég jól, el lehet vele brümmögni, meg hajózni :D -
Bar ha csak majdnem ugyanaz akar meg az is lehet, hogy tetszeni fog :) -
Igen ? Akkor tenyleg nem fog :) -
Tommy78 #10999 Ugyanaz majdnem mint a Seat, úgyhogy nem fog tetszeni neked :) -
Tommy78 #10998 Elsö -
Ez az Audi elso vagy hatsokerekes...? -
szaboz80 #10996
-

-
Tommy78 #10994 Meglepinek szàntam, ezért nem is írtam koràbban, hogy megcsinàlom rF2-re. :)
Így nem kell sokat vàrni rà. -
Tadaaa:) Eppen multkor mondtam le rola:)
http://isiforums.net/f/showthread.php/26176-Audi-TT-Sport-Cup-2015?p=381342#post381342