rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sose inditottam szervert, pontosabbn igen, de nem volt rajta senki, nem is probalkoztak, igy biztosat en sem tudok:D
A Packages könyvtárban ott van az rfmod.
Ha a MAS2-re gondolsz (ezzel kell rfmod csomagokat kreálni), azzal nemtom mire gondolsz. :D
Ha arra gondolsz, hogy a Sao Paulo pályát nem tudod letölteni az azért van, mert az ISI-féle getmod URL nem működik.
Ha valaki elgondolkodik, hogy megvenne az rF2-ot, tolna online, csinalna otthon "szervert", inditana futamokat, estenkent laza fun es hasonlok, az elso 1 ora szopas utan, nem csak a programot fogja letorolni, hanem a szetzuzott monitort is cserelnie kell:D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Latszik a szerver, csatlakozni is lehetNE, latja a MOD-ot, pontosabban tud rola, de letolteni nem tudja:/
- Fel kell neked is installani (MOD Manager)
- A Packages konyvtarba kell tenni
- A mosnal beallitani valami szerver linket, ahonnan elerheto (?!)
Ez a resze agyrem:/ Ertem en, hogy a tuti kompatibilitasra es kizarolag a bajnoksagokra es valodi szerverekre gyurtak, de ezzel a megoldassal kizartak az osszes atlagembert:(
Elvileg most mar mukodik a light szerverinditas is, amivel konnyen lehet fRMod-ot csinalni, inditani.
A Launcher-ben Advanced menupont; baloldalt alul „Start Dedicated Server Prototype” checkbox. Legyartja, felinstallja, regisztralja, inditja a szervert a korabbi beallitasokkal. Aztan kesobb ezt a mod-ot lehet hasznalni normalis inditasra is.
Ami masziv bug, hogy a vMOD torlesekor (MOD Maneger-bol), torni a palyat is ami benne van:/ WTF?!
Az ilyenek miatt is hulyere szivatja magat az ISI...
Csak most nem jött be az eladás, és nem jött be a beleszarás sem, hogy jó ez nekik, semmit nem feljelesztünk a grafikán ...
simbin azzal lett nyerő, hogy hajlandók voltak munkát fektetni a kinézetbe és egyébb csicsába is .
Ha most sem megy, akkor fogalmam sincs mi a baja.
Köszi.
Ezért nem került bele, nem nyitottak meg a játékban több lehetőséget.
De javíts ki, valami ilyen rémlik.
Most viszont az rF2-vel játékot akartak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De az a SimBin volt, akkor is az ISI szivta meg:P A programjukon (rF1) ket nagy ceg is (SimBin/SMS) durvan kinotte es megszedte magat;)
Természetesen nem vagyok BMW fun, nem azért írtam, csak példának, de enélkül nem megy, lehet játékot csinálni egy nagyon szűk rétegnek, de akkor nem lesznek vásárlók akik finanszírozzák az egészet .
+12dollárért megvenném a lifetime-t és nem lennék hajlandó úgy érzeni magam mint aki nyert valamit, mert még akkor is 56dollárt fizettem (13-14ezret).
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.09. 12:31:54
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
a kettő nem fér össze vagy mi ? :)
Jó fizika csak a tököm tudja milyen Panozzal van értelme, egy BMW M3 -al tuti szar lenne , :)
Nekem sem a pénzen múlik, ennyi még tellene rá, de nem fizetek .....
most meg már erősen mókuskerák van, elcsesztél, nincs ember, kevés az ember nem fizetnek, még kevesebb lesz .....
De most ar necces a helyzet. Naluk minden megjeleno tartalom ingyenes. „Reklamcelt” szolgal, hogy vasarlokat (elofizetoket) szerezzenek.
Nem ismerjuk a licenszszerzodeseket, valszeg van valami feltetele hogy bekeruljon valamilyen auto. Vagy elore kell fizetni vagy az eladasok/bevetelek aranyaban kell tejelni. Az rF2-nel mindketto neccces, mert ngyen mennek ki a tartalmak, az eladasok/elofizetesek meg kiszamithatatlanok.
Az AC teljesen mas koncepcio. Ok a konzolos GT/Forza stilust probaljak honositani PC-n. Hasznalhato komplett programcsomag (kulonfele jatekmodok), nagyobb es divatosabb tartalommal, szeleskorben hasznalhato kezeles, aztan rendszeres DLC-bevetelek.
Az iR ismet mas. Bar ok is csak a versenykategoriara fokuszalnak, de nekik van egy komoly taboruk, komoly beveteluk, es a kiadott tartalmak kizarolag vasarlas utan hasznalhatok.
Az rF2-nek sikerult osszegyurnia a legrosszabb kombinaciot:D
Én egyetlen megoldást tudok elképzelni, akinek már megvan a játék, az +12dollárért kapja meg a lifetime-t.
Vagy csak a formulak kozti kulonbsegeket kiautozni (Formula Renault 3.5, Formula 2, Marussia F1).
Főleg, hogy gyanítom a sok autót csak kérni kell és megcsinálni, még pénzt sem kérnek értük, egyszerűen promóként odaadja a gyár, nem véletlen van tele minden BMW-kkel meg mondjuk a Cobrával .
Ha lesz időm fel is nézek majd a szerverre :)
Az utobbi idoben egyszerusitettek a szerverinditason, ami nagyon kellett a felhasznalobarat home mukodteteshez. De foleg az uj tartalmakkal probalnak nyomulni. Ami talan jo irany lehetne, ha nem lenne melette modolasi lehetoseg es/vagy a konkurencia nem tolna tucatszam a divatosabb tartalmakat. Sajnos a mai nagykozonsegnek a Panoz Roadster, az ateroszakolt Nissan NSX, vagy talan a kovetkezo StockCar megjelenes nem valami csalogato.
AAA kategóriában arúlja a játékot nulla tartalommal főleg amikor megjelent és plusz évi online.. ahol azért kemény kamuzások is történtek...
Most hogy a retekbe akar tartalomban versenyezni egy CARS-al és annyiért adni::DDDD
Valszeg arra alapoztak, hogy az rF1-gyel rengeteg liga volt, kismillio emberrel, akiknek valszeg beleferne evi 12$ "elofietes". Nem lett volna ezzel nagy gond, ha mar az elso megjeleneskor normalis es hasznalhato minosegben tudnak megjelenni. De komoly problemak voltak, aztan meg le is alltak majd 1 evre...
Persze ha tuti lett volna a megjelenes, akkor is bukjak az emberek felet-haromnegyedet (elofizetes + konkurencia nyomulasa). De legalabb lett volna valami alap, lenne valami mozgolodas, mukodne nehany hasznalhato szerver es liga. A mukodo dologhoz egyszerubb viszacslogatni az embereket. De ez sajnos lenyegeben nulllara redukalodott:/
Azok akik elgondolkodnanak a vasarlason vagy az online hosszabbitasan, es foleg online-ra terveznek, eloszor vegignezik a lehetosegeket, mi, hogyan es mennyi mukodik. Es mivel nem latnak semmit, kivarnak vagy lemondanak rola.
Ehhez valami radikalis megoldas kellene, hogy visszatornasszak magukat. Otlet lenne, multkor irtam egyet, de az azert necces es munkas;)
Az egészet idegességből kezdtem el :D, mert a hét elején vmelyik este próbáltam online játszani, és sehogysem jött össze, 8-ból 5 szerverre nem is tudtam csatlakozni különböző okokból, a maradék szervereken meg alig voltak vagy 5 perces versenyeket futottak, ami egy vicc.
Most még azt sem tudom, hogy azért nem jönnek az emberek, mert nem tudnak csatlakozni (ha vmelyikőtök megnézné az jó lenne), vagy azért mert szimplán nem érdekli őket.
Amúgy ha ez nem jön össze elképzelhető, hogy elkezdek vmi pub fun+ligaszerűséget, hogy heti 2-3 este 1-2 timeslotban (pl. itteni idő szerint 8-kor és 9-kor) 2-3-féle modokkal versenyezhessünk. Csak ez meg már olyan, amiből van kismillió.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.09. 11:41:43
De sajnos az rF2 eleg komoly hatranybol indul (eppen a napokban beszeltuk ki, plusz korabban meg sokszor:P). A jatek talalasa, minosege, koritese, tartalma es elofizetese durvan legyilkolta a nepszeruseget:/
En probalgatnam nepszerusiteni, mert a program (mint szim) nagyon jo, a gyari tartalmak is tutik, de sajnos az online-os fizetos resz miatt erosen korlatozottak a lehetosegek.
Az hogy ez befusson, vagy legalabb legyen atlag 10 ember aki osszejon estenkent, kicsit hosszabb ido. Napi szinten csinalj bannert/kepet a szervberrol, az aktualis verseny legetosegrol, link az oldalra es leirashoz, tedd be ide, es meg nehany helyre (GTR-Master, MASZIM, rfractor2.hu, facebook stb). Nem lesz egyszeru, de mashogy nem megy:/
És a bosszantó az, hogy ennyi év után nem jönnek rá, hogy ez így nem működik ?
Akinek idén még van előfizuja, annak jövőre már tuti nem lesz, ahhoz hogy nézze a 6 db üres szervert nem kell :)
Néha jó lenne kicsit onlineozni ezzel is, mert elég jó, de ezért elvből nem fizetek, ne szokjanak már hozzá ...
Azt is értem, hogy kell a bevétel, de ne a semmiért kelljen fizetnem, adjanak tartalmat azért örömest .....
ez így totál halott !
Úgy látom jó helyen járok, ez egy rFactor 2 topik. :)
A fórumon rookie-ként azért írok, mert kísérleti jelleggel elindítottam egy pub/pickup szervert. "Kit érdekel?" - gondoljátok.
Nos ez a szerver különbözik a pubok kb. 99%-ától, mert iRacing-szerű beállításokkal fut. Alapvetően arra akarok választ kapni, hogy szervezettebb formában feléleszthető-e az rF2 online pickup versenyzés, mert ami most van, az lényegében a kihalás szélén van.
Szóval a szerver beállításai:
neve: Fun race every full hour!
időzítés: a 30 perces időmérő (és gyakorlás egyben) minden órában xx:30-kor kezdődik, a 25 perces verseny pedig minden órában pontban xx:00-kor kezdődik.
A szerveren nem lehet _semmire_ sem szavazni, szóval nincs "skip session" és hasonlók. A verseny mindig xx:00-kor kezdődik. Egy script vezérli az egészet.
A szerveren futó tartalom (autó + pálya kombináció) minden negyedik nap cserélődik, és egy szavazáson dől el, hogy mi lesz a következő tartalom.
Jelenleg az ISI Camaro GT3 @ Sao Paulo van beállítva (ez lett megszavazva), a következő 3 napos "ciklus" hétfőn kezdődik, a szavazást pedig itt találjátok (ISI fórum): http://isiforums.net/f/showthread.php/22470-Fun-race-every-full-hour!-(2nd-poll)?p=319262
A szavazás nem úgy működik, hogy mindenki beírja mit akar, mert az nem vezetne sehova, hanem én adom meg a választási lehetőségeket.
A szerver úgy van beállítva, hogy az rF2 regisztrációkor megadott igazi néven lépsz fel rá. Ezzel az a célom, hogy vmilyen szinten szűrve legyenek a játékosok, de a szűrést maguk a játékosok végzik szimplán úgy, hogy ha látsz egy barmot, akkor megjegyzed a nevét és legközelebb tudni fogod, hogy mire számíthatsz tőle. Illetve fordítva, ha látsz vkit aki korrekt módon versenyzik, akkor legközelebb tudni fogod, hogy meg lehet benne bízni.
Lényegében ennyi. Btw ha nincs senki a szerveren xx:00-kor, akkor a verseny session-t kihagyja a szerver és egy új időmérő kezdődik, de ez nem számít (!!!) időmérőnek, mert a szerver minden óra xx:29-kor újraindítja a beállításokat, szóval ekkor indul el a valódi időmérő (remélem ezt érthetően fogalmaztam meg :D).
A szerver jelenleg minden nap magyar idő szerint ~10 órától ~0 óráig fut, és kb. nov. 25-ig tart a "kísérlet". Ha addig nem tapasztalok semmilyen változást, akkor hagyom a francba. :D
Igazából innentől kezdve a játékosokon múlik, hogy összejönnek-e versenyezni.
- a tartalmat a közösség választhatja ki
- struktúrált formában, megadott időközönként van verseny
- valódi néven folyik a versenyzés
Első probléma: az utóbbi napokban a forgalom egészen pontosan 0 volt. :) Többen is írták, hogy nem tudnak fellépni a szerverre, holott ugyanúgy van minden beállítva mint szerdán, amikor ~10-en versenyeztünk, szóval fel tudtak lépni. Ha ti is hasonlót tapasztaltok, akkor légyszi szóljatok, illetve ha tudjátok mi lehet a gond, akkor írjátok meg.
Második probléma: a topikot eredetileg az általános témák között nyitottam odaát, mert ott van élet, de a topikot áttették a szerver szekcióba, mert ez ugye egy szerver és ott meg nagyon kevesen nézik, ezért a második szavazás is eléggé lehalt az elsőhöz képest.
Köszi.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.09. 10:59:04
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
F12014-es Szocsi?
De mivel eveket csusztak vele, aztan meg egy evet pihentettek, teljesen kicsuszott aloluk a dolog.
Persze ha olyan grafikaja lenne mint a CARS-nak vagy az AC-nak (bar abban csak a render van jol kidolgozva, amugy technikailag nem nagy szam), akkor sem lenne a top favorite. Akkor is megmarad a koncepcio "hatranya" (ez kizarolag szim - kezeles, talalas, jatekmodok, hasznalat, korites stb.) es a tartalom (az emberek buknak a divatos utcai vagy a super/hyper autokra, amit "digitalisan lehet tolni, drifteltetni).
De mar mindegy, ez igy mar "bukta", penzugyileg tuti. A betervezett, hosszutavu, foltyamtaos bevetelhez (fizetos online) elfogytak az emberek:/
DLC-re egyelore alkalmatlan (szabadon masolhato cuccok), es erosen kerdeses a mukodese is.
Raadasul az egyszeri es a folyamatos (reszesedes a bevetelekbol, ha volt egyaltalan ilyen) licenszeles is bedolt.
Az SRW nem fog atallni az rF2-re, nem ugy nez ki, a celkozonsegnek sincs szuksege ra:/ A S3S es SMS mar sajattal nyomul, ok mar nem terveznek semmit az ISI-tol. A GSC az egyetlen akikkel meg lehet valami kavaras, de az csak szepsegtapasz, max a tartalmakkal tudnak valamit kavarni. Megelhetesnek hasznalhatatlan.
Bele kellene huzniuk, ratolni egy DX11-et, plusz mehet ra az AC-s kulsos PostProcess cucc (vagy hasonlo sajat), kicsit/nagyon bealldozni a modolast es a kompatibilitast (lenne, de macerasabb, copy-paste felejtos), es kiadni az rF3-at;) Az rF2 licenszhez negyed/fel aron. Ugyanigy szimeseknek, nem kell bele jatek korites, de tolni bele a tartalmakat, arra rafekudni, legyen minden amire vagynak az emberek, es normalis DLC rendszert hozzadrotozni, a kesobbi bevetelek miatt.
Ahogy Geccoo (tm<#idiota>#idiota>) is irta AC-ben ha eltúrja az orrát vége van, kajak ha a gumit rendbe raknák AC-ben nem lenne semmi baja.