rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ettől persze lehet, hogy otthon singleben nyomják vele az emberek.
Nekem speciel a Panoz még tetszik is (az NSX-ért nem vagyok oda).
Alexease: én is örülök az AMP-nek (attól függetlenül, hogy abszolút nem ismerem), mert az ISI pályák legalább normálisan meg vannak csinálva. De ha egy új előfizető-jelölt szemszögéből nézem, akkor teljesen lényegtelen pálya.
Eppen ezert bukta, hogy nincs beveteluk, es ingyen kell tolniuk a cuccokat. Valszeg megtudnak szerezni „barmelyik” palyat, csak nem tul gazdasagos kifizetni, megcsinalni, kiadni ingyen, aztan varni, hatha amiatt (is) lesz nehany elofizeto evi 12$-ert:) Mas ceg meg 12$-ert csak a palyat adja:)
Amugy palyat ugy sem tudnak csinalni, ami a nagytobbsegnek tetszik. Sajnos az utobbi evekben durvan el voltak kenyeztetve az emberek, foleg a jominosegu keresztbe konvertalasoknak koszonhetoen.
Es innen nehez visszahozniuk, ingyen "kell" tolniuk a trartalmat, es elofizetes van, ami nem tul nepszeru. Az AC es az R3E konnyebben tud tervezgetni, mert eleve a folyamatos eladasokra alapoztak, es az emberek konnyebben adnak i penzt "kezzel foghato" dolgokra, mint egy teljesen feleslegesnek tuno es ertelmetlen elofizetesre. Meg az iR is gazos elofizetes szempontbol, pedig ok igen komoly hatteret adnak az elofizeteshez. De az ISI lenyegebben semmit. Egyszeruen erthetetlen, honnan jott ez a "fantasztikus" elvetelt otlet?!:)
Mintha megpalyaztak volna "Legelb*sz*tt*bb Rendszer" cimet;D
Raadasul az rF2 inkabb a komolyabb reteg programja, akikbol egyre kevesebb van. A "regiek" akik meg tolnak (mint en:P), azoknak meg idejuk nincs:)
Ezt mar az elejen kellett volna latniuk, egyertelmuen alakult a piac, hossztavon csak a DLC-kbol lehet megelni. Ha DLC-kben adtak volna ki a jelenlegi tartalmat (persze levedve, ahogy illik!), akkor az elmult evekben, valszeg 2x annyit koltottem volna ra, mint amennyibe a Lifetime kerult. De igy, a „draga” Lifetime befizetesem, evrol evre egyre „olcsobb” lesz. Ebben most hol az uzlet?!?! Se bevetel, se fejlodes, se semmi.
Szerintem inkább örülni kéne neki, hogy jönnek a tartalmak a játékhoz.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.21. 21:14:48
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
szerk: írod: "Az ISI egyelore abban latja a fejlodest, nepszerusitest es a felhasznalok visszacsalogatasat, amit az elejen elbaltaztak: keves es nepszerutlen tartalom."
Ezzel az a baj, hogy ilyen innen-onnan a játékba berakosgatott random autókkal ezt nem fogják elérni, vmi komplett széria kéne, vagy vmi tényleg új cucc, mint pl. a DW12 volt.
Az NSX meg ez a Corvette ráadásul utcai autók, szóval pont olyan autók, hogy az ember megy velük 5 kört single player, aztán kb. elfelejti őket. Még ha lenne a régi Monacón kívül utcai "pálya" a játékban.
Amúgy félre ne értsétek, nem azért fikázom az ISI-t, mert utálom őket vagy ilyesmi, hanem azért, mert balfaszok. :D Jó lenne, ha tényleg jó lenne ez a játék, mert jó vezetni.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.21. 21:06:51
O csinalta, az NSX-et is, de AC ala is dolgozik. http://www.siimannuk.com/
szerk: ahogy látom az ISI fórumon: DE. Erre aztán büszkék lehetnek, hogy átkonvertáltak két autót rF1-ből, ráadásul még a gumifizika sem lett feljavítva. Ennyi erővel átkonvertálhatnának egy rakat autót, és akkor hűdejó az rF2 content. :D
Egyébként ez is tipikusan olyan autó (vagyis utcai, mint az NSX), amivel a kutya nem fog versenyezni. Jó meg szép, de kb. csak arra jó, hogy az ISI autók sorának hosszát növelje.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.21. 20:55:07
<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.21. 08:33:48
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.20. 18:46:40
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"If in doubt, flat out!\"
http://osztott.com/dJzH/f2.svm
Azért a lentebb írt dolog még aktuális, ha valaki tud konvertálni keressen meg. :)
Ez egy kicsit hosszabb folyamat mint a pálya építés. De majd a kis clioval megpróbálkozok. Még én se csináltam ilyet, főleg hogy a "virágbolti" kb 1 éves rf2 verziómban a dev mód nem is működik.
A ISI honlapján lévő dolgok azok inkább maxhoz készültek, persze abból is ki lehet bogarászni 1-2 infót, hogy mit hogyan kellene állítani 3dsimed3-ban. Talán abban egyszerűbb is a konvertálás.
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Én tudok olyanból is amit nem nyit meg. <#eplus2>#eplus2> DX8-9ből biztosan, de talán az újjal DX11ből is menne. OpenGL-re is van progim.
Azzal a brazil sráccal mi van, akit emlegettél annó?
Toby nem áll át Rfactor2-re?
Igazából nagyon sok jó leírás van már hozzá, talán több és reszletesebb is mint a Rf1-hez volt 2006-7ben.
Itt a kérdés az, hogy van-e olyan aki tud/akar konvertálni. Ha a kocsi benne van az rF2-ben onnantól már a hang meg a fizika egyszerű. Addig nem tudok eljutni, hogy benne legyen.
Ahogy Alex írta tényleg százával vannak autók, mindenféle, jobbnál jobb. Van már annyi elkészült fizikám, hogy kis túlzással szinte bármihez 1-2 nap alatt készen van. Azzal együtt is, hogy az rF1-es fizikát faragni kell rF2-be. Tulajdonképpen az rF1-es csalásokat/kamuzásokat kell kiszedni, mert itt nincs rá szükség. Amúgy nem sok van, lényegében az aero-t kell csak alakítani.
Az srw-ből meg lehetne lézeres pályákat nyúlni. :) Sőt, rali pálya is van már szarásig, onnan nem lenne nehéz begyűjteni az engedélyeket sem, és rali autó is van, Forza, vagy Dirt. Lenne alapanyag, csak át kellene hidalni azt az aprócska problémát, hogy nem jó a fájlformátum jelenleg.
Van olyan fasza Prius fizikám, vagy éppen Citroen kacsa, ami arra vár, hogy legyen autó hozzá. A 997 GT3 Cup-hoz is az autót várom. rF1-hez pl készült egy ki nem adott Audi S1 fizika... mindegy, nem sorolok fel mindent. :)
A simracewaybe is van de ott teljesen máshol vannak a gombok, és nincs is az a központi képernyő a kormány mögött. Kép
Ha már ott járnak...