879
1zlwxo6.png

Worms Reloaded, az Armageddon felújított változata.
Steamcommunity link
  • Gando
    de ez tökéletes volt... legalábbis nekem

amúgy meg supersheep... Tátátátááááá szélsuhogás szélsuhogás Booom!!! Meg a Bungie...
  • Rundstedt17
    Amúgy meg leszarom a kritikát,de hogy értsd én először a 3d-sekkel játszottam,utána a 2d-sek már semmit nem tudtak adni....csak a régi játékosok akik minden őskori vacakot szeretnek,mert emlékezteti őket a gyerekkorukra,a 3D-sek elleni fő kritika meg az volt hogy semmi újat nem adnak....amúgy meg 100 pontos játék nem is lehet,max 99 nem létezik tökéletes.....
  • sz4bolcs
    Felőlem újíthatnak még többet is, csak 2d-be, mert 3d-t nem szeretem. :D

Másrészt az Armageddon egy 100 pontos játék volt. És a 3d-sek?
  • Shiwo
    mi is annó az alap Worms-szel kezdtük (ill annyira nem alap Worms+ -szal)
    majd jött a worms 2, ami nagy favorit lett, armageddon majd world party...utóbbival számtalan órát toltuk megint..

a 3d-sek közül egyedül a Mayhem, ami bejött, de azt én bírom nagy...kár hogy a régi vörmöző haveri körömet annyira nem ragadta meg, nekik se jött be a 3d nézet, szóval nem nagyon volt kivel őlni egymást..

viszont erre az új worms-nek örülni fognak.. tény ami tény, nincs benne sok új dolog, grafikai szépítések, a mayhem-es custom-worm, új fegyók...viszont ami tetszett, az a vertikális pálya, azzal biztos elmarhulunk egy ideig
  • Falcon87
    Aquasheep, amivel kirobbantod a kukac alól a talajt :D holy grenade ftw :D:D
  • Rundstedt17
    jóhogy bele számítanak,nekem a 2d-sek nem tetszettek,3d nélkül gagyi lesz....de ezt bírom régi kiégett játékosok nem bírják az újítást:DDD
  • [HUN]FaTaL
    holy grenade meg bazooka rulez:D
  • Fbn Lx
    a szupernagyi volt a legjobb, meg a skunk :DD
  • Tyler1
    banana 2x-es damage-nél xDDD 3/4 pályát kinyírta :D:D:D
  • xxxpaulxxx
    banana rulz:P

Nah meg aquasheep!:D
  • Zomil
    akkor is szent gránát powa :D
  • sz4bolcs
    És a carpet bomb? (kis forgó tekercsek hullanak az égből, és pattognak) :D
  • jackcsabi
    Én csak az Forts Under Siege-vel játszottam, 3D-s, de néha-néha egy-két hétig lekötött :)
  • Tyler1
    én a vázát bírtam a legjobban :) akkorát robbant h félpercig figyeltem h repül a kukacom xD
  • plu604
    Ezzel egyetértek, én is imádtam, még a mayhem-et is. de ha már felturbózzák szerintem ez nem elég. Talán kár bele munkát is fektetni. Ennyibe?
  • greg benz
    Ez jóóóó
  • RAZOR27
    Eztdevártammár /fav
  • sz4bolcs
    "The return of the mighty Armageddon." (a fegyverre céloz) - Hát nálam el sem tűnt. :D
  • sz4bolcs
    Az meg mi a f@sz a videóban, hogy "visszatérnek a legendás Armageddon fegyverek." Csak annyit kell tenniük, hogy nem veszik ki a Worms Armageddon-ból. Vagy most a Worms3 meg 4 meg 5 meg ezeket a szar 3D-seket is beleszámolták a sorozatba? xDDD Mert akkor nincsenek észnél.
  • sz4bolcs
    Valóban nagyon szerencsétlen névválasztás, mivel a Worms Armageddon gyakorlatilag egy új fegyverekkel, és cuccokkal, stb. telepakolt Worms 2.

Megnéztem a videót, és nekem azért lett volna még elég sok ötletem. A grafikát sem fejlesztették annyira, mint lehetett volna, pedig igazán tetszetős dolgokat ki lehetne még hozni 2d-ben úgy, hogy az eredeti worms armageddon hangulat ne vesszen el. Így pedig félig-meddig rókabőr feelingje van. De rosszabb biztos nem lesz, úgyhogy én is nagyon várom. És ha megteszik nekem, hogy a főmenü zenéje a worms1 zenéje lesz...:)
  • z99999
    nem tom mi bajotok volt a mayhemmel, nekem nagyon bejött annak ellenére, hogy mennyire kicsi pályák voltak kevés ellennel
    viszont mai napig az armageddon a király, ez cáfolhatatlan

az új jövevényt meg várjuk
  • artschi
    na, ez g*cc jó lesz, várós!!
  • 5c0rp330n
    ez qrvajó, a Worms Armageddon volt eddig a kedvenc részem. mondjuk elég szerencsétlen az újat Worms 2: Armageddon-nak hívni, amikor a sima Armegeddon volt úgymond a Worms 3. Worms Armageddon 2 név már stimmelne.
  • [HUN]FaTaL
    Húú ez jó lesz. +fav :D
  • Christiansen
    Worms Armageddont imádtam..
    végigvittem a küldetéseket is, iszonyat durva volt...countdown to Armageddon..
  • xxxpaulxxx
    de megy csak patch kell hozzá (vagy talán még az se)
  • xxxpaulxxx
    szerintem nem is kell fejleszteni... a worms armageddon az úgy zseniális játék ahogy van:D
  • Zomil
    sztem meg pont elég, számomra az armageddon és a world party volt a legtökéletesebb, ennél több nem kell :)
    sajnos ha jól tudom az armageddon már xp-n nem is megy.

szvsz a worms az egyik olyan játék a sok közül amibe kár belenyulni csak kicsit fel kell turbozni a grafikát a mai játékos szemnek :)
  • MR ME
    így van, a 3d sztem sem tett jót neki
  • EnZsolt
    Holy Grenade rulez! :)
  • akyyy
    xboxra tökéletes
  • plu604
    Részemről nem nagy durranás. Őszintén szólva kicsit többet vártam a trailertől, és bár nekem nincs ötletem hogy mit fejlesztenék a Worms 2D-s játékán, nekik biztos lenne. Ezek az új fegyverek meg a single player kicsit... kevés.
  • akyyy
    hááálelúja bomba:DDDD
  • xxxpaulxxx
    A 99es Armageddon a mai napig is az egyik legjobb multiplayer játéka (máig is találnak ki a játékosok új játékmodokat:D) De ez valahogy már most nem tetszik:P
    Túlságosan fel van túrbózva... hasonlít a psp-s verziókra (asszem 2 db jött ki) és azok sem tetszettek
  • EnZsolt
    HAAAAALLLEEEEEELLLLUUUUUJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

BOOOOOM!!! :D
  • ProGabe #4
    jeeeeeeeeeeee \o/

én még az eggyel kezdtem. a kukacok csak vonalak és pontok (szemek) voltak, semmi mimika. a 2 maga volt a kánaán. aztán a sok kieg, a rengeteg vadállat fegyverrel. a 3D-s részekkel kb. 10 percet bírtam csak játszani

szóval ez nagyon várós. tudtam, hogy készül, de azt hittem, csak boxra. kellemes meglepetés a PC-s verzió
  • szucsy89
    imádtam mindig is a worms sorozatot:) jó lesz ez is bitzos, főleg a 3d-s kavalkád után
  • Zomil
    rengeteg órát töltöttem el a worms szériával, sajnos a 3d-re váltás nem volt előnyös a játéknak.
    nagyon megörültem mikor elolvastam a hírt és megnéztem a videót, ujra elfogott a régi wordm fíling amikor 4-en a gép elött egymás kukacait öltük(rossz aki roszra gondol) :D
  • Zomil
    A 90-es évek egyik kult játékává vált a Team 17 kissé morbid, de rendkívül szórakoztató sorozata, a Worms, melyben egyszerre akár négyen is játszhattunk egy gép előtt - körökre osztva. Később persze a sorozat is fejlődött, főleg grafikailag, a kezdeti 2D-ből például gyorsan három lett, ami viszont nem nyerte el mindenki tetszését, hisz ezzel gyakorlatilag az eredi játék teljesen átalakult. Talán a morgolódós rajongókra gondoltak a fejlesztők, mikor bejelentették a Worms 2: Armageddont, ami visszatér a jól megszokott 2D-s nézethez, és a grafikai stílus is marad a régi - gyakorlatilag új fegyverekre, pályákra, és persze fejlesztett egyjátékos küldetésekre számíthatunk benne. Az Armageddon 2 először Xbox Live Arcade-ra (az év végén), később viszont PC-re és Mac-re is érkezik. Banán bombával becélozni, és katt a bemutatkozó videóra:
    katt a videóhoz

forrás: pcdome.hu