Worms Reloaded
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mondjuk rég vásároltam elõrendelésben, lehet, hogy azóta variáltak a dolgon.
Þór vígi þessi rúnar

Amúgy ugye itt is lesznek custom mapok meg játékmódok?
Valakit eltalálsz egy bazookával, felvillan egy 40-es, nekirepül egy aknának, felrobban alatt,a felvillan egy 30as, a robbanás kidurrant egy hordót, a tûz miatt felvillan 5ször egymás után 1-1 5-ös, aztán a végén egyben felvillan egy 40+30+5×5=95ös.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez a Gabe-es kép meg hatalmas:D
Témába vág:

Van egy szekrényem a pincében, amiben vannak a régi eredeti dobozos játékok, de nem nyitottam ki pár éve, meg is nézem, nem költözött-e oda Iblogh, a pincerém:

Amugy is megveszem steam-en>kiirom dvd-re>kezemben van :)
Mai játékoknál aligha kapsz többet dobozos verzionál, mint egy müanyag dvd tokot meg vmi vékony papirkát :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azért szép próbálkozás, pláne hogy ingyenes. Pár patch múlva biztos visszanézek rá.
Viszont sikerült belõnöm a worms armageddont hd felbontásra színhibák nélkül, úgyhogy party time! :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://goo.gl/gd6Zi5
4-es pakkot is lehet rendelni, úgy 11,25€ per fõ.
Amúgy lehet, hogy egy nagy fos, csak vicces volt, hogy itt emlegeted a mûfajt ott pedig pont egy ilyen játékba botlok. :)
Ma futottam bele, Mars Miner a címe:

A link is mehet egy az egyben, mert nem fogom törölni.
*persze csak ha tetszik.