Worms Reloaded

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsakosfrodo2
Nem.

Armi555
Nem tudja valaki megmondani magyar idõ szerint mikor jelenik meg a játék?

Ne, inkább töltsd le, csak hogy nehogy véletlenül neten is játsz

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

<#hehe>

Fresh Duke
Egy egész nappal? :|
Már rendelem is!

A heavy cost. I pay it gladly.

zeli
+fav, videó alapján jónak ígérkezik!:)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Megrendeled, levonja a pénzt, megjelenik a library-dben, de kiírja, hogy not yet released... 26-án jelenik meg, de a sapkák-pályák mellett azt is kapod, hogy 1 nappal elõtte már játszhatsz vele, azaz 15.-én.

MR ME
akkor szedjünk skidrow-ot <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Carlos
Jaja... :)

Þór vígi þessi rúnar

Lunki88
Worms Reloaded - Reloaded kicsit érdekesen fog kinézni a torrent oldalakon. xD
Megveszed, azonnal levonja a pénzt, a megjelenés napján elkezdheted letölteni. Addig elképzelhetõ, hogy nem is lesz nyoma, hogy megvetted vagy annyi, hogy bekerül a library-dbe, de nem lesz elérhetõ.
Mondjuk rég vásároltam elõrendelésben, lehet, hogy azóta variáltak a dolgon.
elitehun
Amúgy értem a "viccet" csak nem valami vicces XD
elitehun
Én inkább megveszem steamen. 4500-at megér ^^
Carlos
Hááát, ha nem lesz dobozos, akkor marad a reloaded verzió... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
És az elõrendelés az hogy néz ki? Majd a megjelenés napján levonja a pénzt és elkezdi letölteni vagy azonnal elkezdi letölteni de csak a megjelenés napján lehet vele játszani?
zsakosfrodo2
Afro kukac a lekjobb... :D

Picar77
fü a pályák nagyon királyak *.*

()() (^^)

A 6 bónusz sapka és a 10 bónusz fort, amik a preordereseknek járnak:

Kezdek belejönni:D Nagyon várom már az újat...
Amúgy ugye itt is lesznek custom mapok meg játékmódok?

Armi555
Csak bezavart, hogy mind piros... nem a csapatszínével mutatja... :)

A sebzés az, kiírja a periódikus sebzéseket, aztán a végén egyben az egészet.

Valakit eltalálsz egy bazookával, felvillan egy 40-es, nekirepül egy aknának, felrobban alatt,a felvillan egy 30as, a robbanás kidurrant egy hordót, a tûz miatt felvillan 5ször egymás után 1-1 5-ös, aztán a végén egyben felvillan egy 40+30+5×5=95ös.
Armi555
szerintem nem a sebzés... :) utána külön is kiírja...

Hú most próbálkoztam az Armageddonon egy Shoppa-val... vááá de nem megy már:S Nagyon rég játszottam:D Azért remélem itt nem lesz mindenki egybõl vérprofi és lesz esélyem:)

Tán a sebzést írja?<#kacsint>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Armi555
nem tudjátok miért esnek le piros számok a kukacoknál? Robbanásnál, ütésnél, lövésnél... a videóban látszik!

Én is inkább steamen vásárolok már és a doboz sztem is felesleges... szép-szép de semmi több... ráadásul steamen nagyon szép akciókat is ki lehet fogni... plusz amit mostanában csinálnak, mint pl mafia 2-nél... vedd meg és megkapod az 1-et is:D

Ez a Gabe-es kép meg hatalmas:D

aha

Worms armageddon 2 helyett akkor ez a reloaded lesz ?

már csak a kaját kellene steamen venni :D akciós happymeal menü

Carlos, áhh, érzelmi értékük nagyobb, mint a piaci. Majd 10-20 év múlva mutogatom a kölköknek, hogy mivel játszottunk mi. :)

Témába vág:

Carlos
Ha tolsz listát biztos találsz vevõket a régi dobozos cuccokra...

Þór vígi þessi rúnar

Én például jobban szeretem a digitális verziókat, a doboz csak útban van. :) Az viszont fontos nekem, hogy akárhányszor letölthetõ legyen.
Van egy szekrényem a pincében, amiben vannak a régi eredeti dobozos játékok, de nem nyitottam ki pár éve, meg is nézem, nem költözött-e oda Iblogh, a pincerém:

Zomil
Én mostanában szinte csak steam-en vásároltam, nagyon jó akciok vannak néha, és inkább megveszek vmit akciosan, minthogy a polcon porosodjon :)
Amugy is megveszem steam-en>kiirom dvd-re>kezemben van :)
Mai játékoknál aligha kapsz többet dobozos verzionál, mint egy müanyag dvd tokot meg vmi vékony papirkát :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát max azért mert nincs a kártyájukon pénz, vagy épp nem is tudnak vele vásárolni... bár akkor meg ott a paypal:D

Én is jobban szeretem a dobozost, mert akkor ott van a kezemben a cucc :D steamen keresztül még nem vettem semmit, CS1.6-omat is dobozosból regisztráltam be :)

Carlos
Szintén zenész!

Þór vígi þessi rúnar

kemszi2
ezzel hasonlóan vagyok én is
[HUN]FaTaL
Semmi bajom a steammel, de kell a doboz. :)

http://goo.gl/gd6Zi5

Na megnézegettem ezt a Hedgewarst, azért ez sajnos nagyon kevés egy wormshöz képest és bugok is vannak benne szép számmal. :(
Azért szép próbálkozás, pláne hogy ingyenes. Pár patch múlva biztos visszanézek rá.
Viszont sikerült belõnöm a worms armageddont hd felbontásra színhibák nélkül, úgyhogy party time! :)
Lunki88
Sosem értettem miért irtózik oly sok ember a steam-tõl, ideje megbarátkozni vele... Ma már egyébként is egyre több a steames játék.
Zomil
nem lesz :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]FaTaL
Csak steamen? Ne már :( Akkor biztosan nem veszem meg. Majd ha lesz dobozos.

http://goo.gl/gd6Zi5

Kizárólag steamen jelenik meg, e hó 26-án lesz elérhetõ, elõrendelõknek 10% kedvezmény jár (13,5€), illetve 6 extra sapka és 10 extra fort.
4-es pakkot is lehet rendelni, úgy 11,25€ per fõ.
kemszi2
volt valami információ a megjelenésérõl?
Zomil
köszi, már irtam is a mod topicba, h rakják be :)

ITT az. :)
Amúgy lehet, hogy egy nagy fos, csak vicces volt, hogy itt emlegeted a mûfajt ott pedig pont egy ilyen játékba botlok. :)
Carlos
WOW!!!
Free?

Þór vígi þessi rúnar

OFF

Ma futottam bele, Mars Miner a címe:

neevous
Valamiért a dropbox átméretezte.

Így már ok.

neevous
Kész a banner:

A link is mehet egy az egyben, mert nem fogom törölni.

*persze csak ha tetszik.