879
-
Pio #359 Ugyan már, masszív túlreagálás folyik itt semmi több. Valaki leírta, hogy steamen fos a crackelés, én leírtam, hogy már nem az, erre jött "mert miért ne szóljak be" alapon egy szarrágózás és azóta mindenki ezen pörög "hátha flame lesz" alapon, de nincs szerencséjük én nem vagyok "olyan". ;-) -
#358 Nem tudtam, hogy ez ilyen flémtopik lesz, de remélem csak az 500 hsz miatt csináljátok. Addig is beleolvadok a környezetbe:
Ha nem bírtok várni a warez verzióig csírák, akkor vegyétek meg, vagy mégjobb, get a life. -
#357 nem kell rágni a xart, ki lehet menni a grundra is, az ingyé' van....
-
xxxpaulxxx #356 -
#355 Meséld már el hogy ez hogy a faszba jön ide?:D -
Pio #354 Erről ez a kép ugrott be:
-
#353 A fifa is fizetős -
#352 ne, muszáj, lehet menni focizni is.... -
#351 Az a szomorú, hogy olyan játékok jelennek meg hogy még 4000ft-nál is rágni kell a szart. -
#350 Ja értem. azt hittem hogy általánosságban beszélt -
Pio #349 Szeret nekem beszólni, más topikban is tapasztaltam már. :) -
#348 A "rágod a szart" alatt mit értesz? ^^
Amúgy 4000Ft :P -
#347 Az a szomorú, hogy még egy 3000Ft-os játéknál is csak rágod a sz*rt... -
#346 Manapság pikk pakk megvan. csak annyi hogy az aki feltöri kell csináljon hozzá egy külön telepítő cuccot és voilá -
Pio #345 Ez steames játék, ha a steam másolásvédelmét kapja, akkor megjelenés után max pár órával tölthető lesz... :)
Szilajmaggot: az régen volt, manapság annyi, hogy nem csak egy exe-t hanem egy dll-t is át kell másolni a crack mappából. :) -
#344 A steam warez amúgy is kibaszott macerás. Vagyis már vagy 6 éve nem foglalkoztam vele, most nem tudom milyen... :D -
#343 XDD -
#342 Ja. Felvágnám az ereimet, ha a warez verzióra kellene várnom... -
#341 Az biztos -
#340 jaja :D -
xxxpaulxxx #339 Ilyenkor láthatjuk, hogy mégis van értelme annak a -1 napnak, amit cserébe kapunk az előrendelésért:D -
#338 Nyugi már csak 2 nap :) -
xxxpaulxxx #337 Hát kapják be:D -
#336 volt béte teszt és gondolom nem resetelték azota :) -
Pio #335 Teszterek. -
xxxpaulxxx #334 Az hogy lehet, hogy még nem jelent meg a játék, de már 1-2 embernek van achievementse? -
#333 Upsz, ezt nem is tudtam. -
#332 Gondoltam -
xxxpaulxxx #331 Hát kabbe:D Reméltem nem adsz választ:P:)
Amúgy nem hinném, hogy pízért adná a cuccokat a T17... Mivel az eddigi összes játékukkal is, ha akartál tudtál warezzal neten játszani... valszeg ez itt már nem lesz és ezzel meg is "szedik" majd magukat:D
Aztán meg az eddigi 2d-s wormsökhöz is volt egy halom fanmade custom cucc... pálya, grave, hangok...stb
Aminek örülök: lesz shoppa, bna, meg egyéb jópofaság alapból a játékban:)
Azt pedig remélem, hogy végre visszatér a magyar szinkron is:) -
#330 Hát PC-re nem. PL TF2-höz is ingyenesek voltak -
#329 Csak a konzolosoknak kellett fizetni érte, az is a Microsoft miatt. -
#328 Mikor adta ingyen? L4D DLC-k is pénzesek voltak. -
#327 Hát én nem tudom. Képed vagyok kiadni ilyen szarokra pénzt ami megtetszik... :D Igaz nem rendelkezem olyan game-el amihez dobálják a dlc-ket, de ha netán rákapok a multira, és kiadnak valami muris pack-et(jó esetben még mission-t is tesznek bele) akkor sztem fogok worms DLC-ket vásárolni... :D -
#326 Csak nem akartam úgy mondani hogy kár mert a worms egy hatalmas játék. És hát team17 rules. legfeljebb nem veszem meg a dlc-t -
#325 Ezt mondom én is -
#324 Kár, h itt a valve-nek csak a steam-hez van köze, a játék a team17 reszortja... -
#323 Meg találtam egy olyat is hogy Weapons are not customizable [yet]
Meg vagy a kiadással egy időben vagy a kiadás után de kiadnak egy Demót tehát ha valaki nem biztos abban hogy megveszi akkor várjon a megjelenés utánig -
#322 Most nézem hogy egy csomó mindent meg lehet majd változtatni. Többek között a kukacok színét, azt hogy mit mondjanak és még a HUD-ot is -
#321 Jellemző
Persze a Valve az mindig ingyen adja a DLC-it -
Pio #320 Valaki bekérdezte a steam fórumon a dolgot és sajnos eléggé kitérő választ adtak a fejlesztők. Valami olyasmit, hogy ha úgy ítélik meg, hogy elég sok a tartalom, amit adnak, akkor nem fogják ingyen adni.