879
1zlwxo6.png

Worms Reloaded, az Armageddon felújított változata.
Steamcommunity link
  • Carlos
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos csak steam pedig a dobozost én is megvenném.
  • Shiwo
    dobozosba is kijön ? mert akkor tán még én is megveszem, meg haverokkal is megvetetem, hogy tudjuk neten keresztül nyomni (sajna azok az idők elmúltak, mikor volt időnk még leülni 1 gép elé hot-seatelni :( )
  • Zomil
    Miért lennél láma azért, mert pénzt adsz egy olyan játékért amivel dolgoztak? :D
    A boltban se az a láma aki kifizeti a kenyeret. :)
    Persze nem kell mindent megvenni, de elöfordul, h akciosan látok játékot amivel sokat játszottam, de akkor nem volt rá pénzem/drágának tartottam és utolag megvettem.

Én azért remélem megérdemli a team17 ezt a 4ezret :)
  • elitehun
    Azért a dicső kicsit túlzás
  • Pio
    Velem pedig többször is előfordult, hogy rajongásból megvettem valamit, aztán nagyot kellett csalódni, ezért nem merek már soha látatlanban megvenni semmit. Szerintem legkésőbb az első leárazáskor ott lesz a steam accountomon. :)
  • Carlos
    Aki játékot vesz az dicső ember, nem láma.
    Én sajna doboz párti vagyok, nem szeretem a steam-es dolgokat. Nekem marad a Fallout new vegas CE. :)
  • Steveboy624
    Most regisztráltam és rendeltem Steam-en. Igazá még soha nem csináltam ilyet, s fura a dolog... Lehet, hogy "láma" vagyok, amiért a mai torrentes világban pénzt adok ki egy játékért, de úgy vélem, hogy ez a közel 4000 Ft igazán nem sok a Worms Reloaded-ért. Főleg azért nem sok, mert mikor csak Xbox-ra jelent meg, akkor még azt tervezgettem, hogy beszerzek egy játékkonzolt, s arra vásárlom meg... Ehhez képest mennyivel barátibb összeg ez a pénz? Különben is: szinte a kezdetek óta Worms rajongónak mondhatom magam, még Amigán is játszottam vele, aztán PC-n Worms 1, Worms+, Worms 2, Armageddon, World Party... és idáig sorolnám az élvezetes részeket. Ezt követőn volt még 3d, Worms Forst, Mayhem... ám ezek nem nyújtottak akkora örömöt. Most azonban már nagyon várom a Régi Nagyot 2d-ben, felújítva, leporolva, tuningolva, csinosítva, bővítve. Ha másért nem, de modernkori múltidéző játéknak biztosan megfelel. Szóval: lehet, hogy láma vagyok, de Nekem EZ a verzió MOST kell... Ennyi. :)
  • Frank99
    már nekem is a steamen van, meg a gyereknek is.....
  • Pio
    26-án este 6-kor.
  • zsakosfrodo2
    Nem.
  • Armi555
    Nem tudja valaki megmondani magyar idő szerint mikor jelenik meg a játék?
  • xxxpaulxxx
    Ne, inkább töltsd le, csak hogy nehogy véletlenül neten is játsz
  • donoki
  • Fresh Duke
    Egy egész nappal? :|
    Már rendelem is!
  • zeli
    +fav, videó alapján jónak ígérkezik!:)
  • xxxpaulxxx
    Megrendeled, levonja a pénzt, megjelenik a library-dben, de kiírja, hogy not yet released... 26-án jelenik meg, de a sapkák-pályák mellett azt is kapod, hogy 1 nappal előtte már játszhatsz vele, azaz 15.-én.
  • MR ME
    akkor szedjünk skidrow-ot
  • Carlos
    Jaja... :)
  • Lunki88
    Worms Reloaded - Reloaded kicsit érdekesen fog kinézni a torrent oldalakon. xD
  • Pio
    Megveszed, azonnal levonja a pénzt, a megjelenés napján elkezdheted letölteni. Addig elképzelhető, hogy nem is lesz nyoma, hogy megvetted vagy annyi, hogy bekerül a library-dbe, de nem lesz elérhető.
    Mondjuk rég vásároltam előrendelésben, lehet, hogy azóta variáltak a dolgon.
  • elitehun
    Amúgy értem a "viccet" csak nem valami vicces XD
  • elitehun
    Én inkább megveszem steamen. 4500-at megér ^^
  • Carlos
    Hááát, ha nem lesz dobozos, akkor marad a reloaded verzió...
  • elitehun
    És az előrendelés az hogy néz ki? Majd a megjelenés napján levonja a pénzt és elkezdi letölteni vagy azonnal elkezdi letölteni de csak a megjelenés napján lehet vele játszani?
  • zsakosfrodo2
    Afro kukac a lekjobb... :D
  • Picar77
    fü a pályák nagyon királyak *.*
  • Pio
    A 6 bónusz sapka és a 10 bónusz fort, amik a preordereseknek járnak:

• xxxpaulxxx
    Kezdek belejönni:D Nagyon várom már az újat...
    Amúgy ugye itt is lesznek custom mapok meg játékmódok?
  • Armi555
    Csak bezavart, hogy mind piros... nem a csapatszínével mutatja... :)
  • Pio
    A sebzés az, kiírja a periódikus sebzéseket, aztán a végén egyben az egészet.

Valakit eltalálsz egy bazookával, felvillan egy 40-es, nekirepül egy aknának, felrobban alatt,a felvillan egy 30as, a robbanás kidurrant egy hordót, a tűz miatt felvillan 5ször egymás után 1-1 5-ös, aztán a végén egyben felvillan egy 40+30+5×5=95ös.
  • Armi555
    szerintem nem a sebzés... :) utána külön is kiírja...
  • xxxpaulxxx
    Hú most próbálkoztam az Armageddonon egy Shoppa-val... vááá de nem megy már:S Nagyon rég játszottam:D Azért remélem itt nem lesz mindenki egyből vérprofi és lesz esélyem:)
  • ratgab
    Tán a sebzést írja?
  • Armi555
    nem tudjátok miért esnek le piros számok a kukacoknál? Robbanásnál, ütésnél, lövésnél... a videóban látszik!
  • xxxpaulxxx
    Én is inkább steamen vásárolok már és a doboz sztem is felesleges... szép-szép de semmi több... ráadásul steamen nagyon szép akciókat is ki lehet fogni... plusz amit mostanában csinálnak, mint pl mafia 2-nél... vedd meg és megkapod az 1-et is:D

Ez a Gabe-es kép meg hatalmas:D
  • donoki
    aha
  • donatus13
    Worms armageddon 2 helyett akkor ez a reloaded lesz ?
  • donoki
    már csak a kaját kellene steamen venni :D akciós happymeal menü
  • Pio
    Carlos, áhh, érzelmi értékük nagyobb, mint a piaci. Majd 10-20 év múlva mutogatom a kölköknek, hogy mivel játszottunk mi. :)

Témába vág: