879
-
-
Sajnos csak steam pedig a dobozost én is megvenném. -
dobozosba is kijön ? mert akkor tán még én is megveszem, meg haverokkal is megvetetem, hogy tudjuk neten keresztül nyomni (sajna azok az idők elmúltak, mikor volt időnk még leülni 1 gép elé hot-seatelni :( ) -
Miért lennél láma azért, mert pénzt adsz egy olyan játékért amivel dolgoztak? :D
A boltban se az a láma aki kifizeti a kenyeret. :)
Persze nem kell mindent megvenni, de elöfordul, h akciosan látok játékot amivel sokat játszottam, de akkor nem volt rá pénzem/drágának tartottam és utolag megvettem.
Én azért remélem megérdemli a team17 ezt a 4ezret :) -
Azért a dicső kicsit túlzás -
Pio #234 Velem pedig többször is előfordult, hogy rajongásból megvettem valamit, aztán nagyot kellett csalódni, ezért nem merek már soha látatlanban megvenni semmit. Szerintem legkésőbb az első leárazáskor ott lesz a steam accountomon. :) -
Aki játékot vesz az dicső ember, nem láma.
Én sajna doboz párti vagyok, nem szeretem a steam-es dolgokat. Nekem marad a Fallout new vegas CE. :) -
Steveboy624 #232 Most regisztráltam és rendeltem Steam-en. Igazá még soha nem csináltam ilyet, s fura a dolog... Lehet, hogy "láma" vagyok, amiért a mai torrentes világban pénzt adok ki egy játékért, de úgy vélem, hogy ez a közel 4000 Ft igazán nem sok a Worms Reloaded-ért. Főleg azért nem sok, mert mikor csak Xbox-ra jelent meg, akkor még azt tervezgettem, hogy beszerzek egy játékkonzolt, s arra vásárlom meg... Ehhez képest mennyivel barátibb összeg ez a pénz? Különben is: szinte a kezdetek óta Worms rajongónak mondhatom magam, még Amigán is játszottam vele, aztán PC-n Worms 1, Worms+, Worms 2, Armageddon, World Party... és idáig sorolnám az élvezetes részeket. Ezt követőn volt még 3d, Worms Forst, Mayhem... ám ezek nem nyújtottak akkora örömöt. Most azonban már nagyon várom a Régi Nagyot 2d-ben, felújítva, leporolva, tuningolva, csinosítva, bővítve. Ha másért nem, de modernkori múltidéző játéknak biztosan megfelel. Szóval: lehet, hogy láma vagyok, de Nekem EZ a verzió MOST kell... Ennyi. :) -
már nekem is a steamen van, meg a gyereknek is.....
-
Pio #230 26-án este 6-kor. -
Nem. -
Nem tudja valaki megmondani magyar idő szerint mikor jelenik meg a játék? -
xxxpaulxxx #227 Ne, inkább töltsd le, csak hogy nehogy véletlenül neten is játsz -
donoki #226
-
Egy egész nappal? :|
Már rendelem is! -
+fav, videó alapján jónak ígérkezik!:) -
xxxpaulxxx #223 Megrendeled, levonja a pénzt, megjelenik a library-dben, de kiírja, hogy not yet released... 26-án jelenik meg, de a sapkák-pályák mellett azt is kapod, hogy 1 nappal előtte már játszhatsz vele, azaz 15.-én. -
akkor szedjünk skidrow-ot
-
Jaja... :) -
Worms Reloaded - Reloaded kicsit érdekesen fog kinézni a torrent oldalakon. xD -
Pio #219 Megveszed, azonnal levonja a pénzt, a megjelenés napján elkezdheted letölteni. Addig elképzelhető, hogy nem is lesz nyoma, hogy megvetted vagy annyi, hogy bekerül a library-dbe, de nem lesz elérhető.
Mondjuk rég vásároltam előrendelésben, lehet, hogy azóta variáltak a dolgon. -
Amúgy értem a "viccet" csak nem valami vicces XD -
Én inkább megveszem steamen. 4500-at megér ^^ -
Hááát, ha nem lesz dobozos, akkor marad a reloaded verzió...
-
És az előrendelés az hogy néz ki? Majd a megjelenés napján levonja a pénzt és elkezdi letölteni vagy azonnal elkezdi letölteni de csak a megjelenés napján lehet vele játszani? -
Afro kukac a lekjobb... :D -
fü a pályák nagyon királyak *.* -
Pio #212 A 6 bónusz sapka és a 10 bónusz fort, amik a preordereseknek járnak:
-
xxxpaulxxx #211 Kezdek belejönni:D Nagyon várom már az újat...
Amúgy ugye itt is lesznek custom mapok meg játékmódok? -
Csak bezavart, hogy mind piros... nem a csapatszínével mutatja... :) -
Pio #209 A sebzés az, kiírja a periódikus sebzéseket, aztán a végén egyben az egészet.
Valakit eltalálsz egy bazookával, felvillan egy 40-es, nekirepül egy aknának, felrobban alatt,a felvillan egy 30as, a robbanás kidurrant egy hordót, a tűz miatt felvillan 5ször egymás után 1-1 5-ös, aztán a végén egyben felvillan egy 40+30+5×5=95ös. -
szerintem nem a sebzés... :) utána külön is kiírja... -
xxxpaulxxx #207 Hú most próbálkoztam az Armageddonon egy Shoppa-val... vááá de nem megy már:S Nagyon rég játszottam:D Azért remélem itt nem lesz mindenki egyből vérprofi és lesz esélyem:) -
ratgab #206 Tán a sebzést írja?
-
nem tudjátok miért esnek le piros számok a kukacoknál? Robbanásnál, ütésnél, lövésnél... a videóban látszik! -
xxxpaulxxx #204 Én is inkább steamen vásárolok már és a doboz sztem is felesleges... szép-szép de semmi több... ráadásul steamen nagyon szép akciókat is ki lehet fogni... plusz amit mostanában csinálnak, mint pl mafia 2-nél... vedd meg és megkapod az 1-et is:D
Ez a Gabe-es kép meg hatalmas:D -
donoki #203 aha -
donatus13 #202 Worms armageddon 2 helyett akkor ez a reloaded lesz ? -
donoki #201 már csak a kaját kellene steamen venni :D akciós happymeal menü -
Pio #200 Carlos, áhh, érzelmi értékük nagyobb, mint a piaci. Majd 10-20 év múlva mutogatom a kölköknek, hogy mivel játszottunk mi. :)
Témába vág: