879
-
#79 aham. és van esély, hogy valami normális rendszerre (pc?) is megjelenik? :) -
#78 Xbox Live-ról. ott má a teljes is fent van. sztem megveszem... -
#77 Trial? :O Honnan? -
#76 olyan füst ami folyamatosan füstöl több körön át, ha olyan a "tűz", illetve több rétegen arra megy amerra fúj a szél, nem volt:D
magyar hang a 3d-kbe nem volt. -
#75 Hát akkor lol, hogy ezt sokan akkora nagy előrelépésnek tartják, amikor már az armageddonban is benne volt. :) -
#74 persze, h volt :)
ha jól tudom a 2 ota volt magyar hang, csak a 3d-ben nem voltak benne :S
és persze füst is volt -
#73 Sima armageddonban is volt magyar hang, meg szerintem füst is, nem? -
#72 Na kipróbáltam, hát érdekes, vannak dolgok amik hiányoznak, pl hálleluja bomba régi zenéje jobb volt mint a mostani.
viszont szépen néz ki, ha valami ég, akkor füstöl a pályán:D
És ami a legjobb, van benne magyar hang:D 800 pont, hmm, ebből holnap otp lesz XD -
#71 jé hát ennek van trial verziója:D -
xxxpaulxxx #70 de azok viccesek voltak:D -
#69 Nekem tetszett mert a Womrd 2-höz hasonlított, abba voltak iylen videócskák -
#68 Az lehet, de így együtt übergagyi. :D -
xxxpaulxxx #67 szerintem meg a bevezető animáció a leggagyibb része a videónak:D -
#66 Most jobban ütött volna ez a videó mint reklám, ha a bevezető animáció után elhagyják a gameplay bemutatót és a worms zenéjét, és kitalálnak még valamit a végére. -
xxxpaulxxx #65 Egyre inkább nem tetszik:D
Túlságosan barátságos lesz az egész meg olyan furcsa...
A sima armageddonban a játék alternativitása tetszett... ebben már nem látok ilyet (eddig) -
#64 uj trailer :) -
#63 én csak annyit mondok:
magad köré sok vas gerenda, aztán jöjjön az armageddon, uccu neki -
#62 igenigen...a fizika nagyon jót tenne a cuccnak...az egyetlen értelmes fejlesztési lehetőség :D -
#61 A legkézenfekvőbb dolgot hagyják ki belőle, mégpedig a fizikát. Ma már annyira könnyen meg lehetne oldani, csodálom, hogy nem élnek vele.. Mekkora atom lenne, ha kis kukacra simán rá lehetne robbantani a fél hegyoldalat, meg hasonlók :DDD -
Unreal1942 #60 Semmi új, de jó lesz. -
#59 Jöjjön csak, nagyon jónak tűnik, kedvencem volt... -
#58 egyetértek -
xxxpaulxxx #57 már megszoktuk:P -
#56 hopsz :D
-
#55 -
#54 wááááháááhááháááhááááá
"We are worms, we're the best
And we've come to win the war
We'll stand, we'll never run
Stay until it's done
Though our friends may fall
And our world be blown apart
We'll strike with all our might
We'll fight for what is right - till the end"
EPIC song, EPIC game :D -
xxxpaulxxx #53 rakd fel hozzá a patchet megpatchet aztán meg az update-t és minden fasza lesz:) -
xxxpaulxxx #52 szerintem is baromság:D -
#51 sztem jól nézne ki, ha sokkal jobban kidolgoznák a fegyvereket, viszont a kukacokat meghagynák képregény-szerűnek. -
#50 ami a 3d-sekben irritált még, az az, hogy ha jól emlékszek, a pályasebződés totál elbaszott volt.. -
#49 épp az a jó benne, h "vicces" kukacokkal lövöldözünk :D -
#48 lehet h nem illene össze: meseszerű kukacok, hátterek, talaj és reálisan kinéző/robbanó fegyverek , látni kéne -
#47 Meg mittudomén: Amikor az armageddon fegyvert használod, akkor átváltozhatna a háttér, megjelenne az égen valami rohadt nagy aszteroida. Ilyen kis ötletekből kéne rengeteg, és akkor fel lehetne turbózni mégjobban a játékot. -
#46 Szerintem meg még van. Grafikát fölturbózni, a fegyverek realisztikusabban nézzenek ki, a kukacok maradjanak meseszerűek. -
#45 ugy kell inditani vistán/win7-en, hogy egy intéző ablak legyen nyitva - ekkor a szinek is jók lesznek -
#44 nem látom az előrelépést a worms:armageddon (1920x1080ban is megy, megvan "mindene") után ... szerintem ebben a műfajban már nincs több. esetleg lehetne komolyodni, nem "vicces" kukacokkal lődözni. -
#43 nekem is egyből ez jutott az eszembe :D
am érdekességképpen mondom h a worms armageddon fut win7en :D igaz a szinekkel kicsit bajok vannak néha, de tegnap toltuk haverral, simán játszható -
#42 "Ezt megbánod" :D -
#41 "....csak a régi játékosok akik minden őskori vacakot szeretnek,mert emlékezteti őket a gyerekkorukra"
ez nem igy van :)
ugyanis azért szeretik sokan a régi játékokat, mert akkor még létezett az a szó, h minőségi munka. ma már ilyet nagyon kevés játéknál látni csak az a lényeg, h minél jobban egye a géped és látványos grafikája legyen nulla tartalommal
nem azért szeretik sokan a Baldur's Gate-et, mert a gyerekkorukra emlékezteti öket, hanem mert kb. a könyvnyi párbeszéd van benne kidolgozott történettel stb.
a 3d worms-ökben pl. nincs tüz! pedig ez eléggé hozzátartozott a 2d-s részekhez :) mi az uj a 3d-ben? testre szabhatod a kukacod kinézetét..hurrrá, vagy pár uj fegyver...ennyi
pl. a 3d-s részekben már a magyar szinkront is lesporolták, pedig szvsz nagyon jól sikerültek a magyar hangok :D -
#40 Pedig ha összehasonlítod a kettőt, én kíváncsi vagyok, hogy a 3d-s mivel nyerne.